Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Μπάσκετ 30/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Δεύτερη ήττα για τον ΟΦΗ στα Τρίκαλα

Την δεύτερη ήττα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων του μπάσκετ γνώρισε ο ΟΦΗ που έχασε από τον Πανιώνιο με 58-47.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, με μεγάλη παράδοση στα τμήματα μπάσκετ, ήταν εξαρχής το φαβορί και φρόντισε να το επιβεβαιώσει μέσα στο παρκέ. Ο ΟΦΗ ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου με το σκορ να είναι στο 20-20. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Πανιώνιο να είναι στο +9 (28-35) ωστόσο ένα σερί κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου έκρινε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ να γνωρίζει την ήττα με 47-58.

Ποδόσφαιρο 30/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κιάσσος: «Το δικό μου μυστικό είναι η δουλειά»

O Κώστας Κιάσσος, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ και θα βρίσκεται σε αυτόν και στην Football league μίλησε  στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV για την απόφαση να συνεχίσει στον ΟΦΗ.
Bαδίζοντας στα 41 και όσα είπε μπορούν να χαρακτηριστούν και ποδοσφαιρικό… μάθημα ζωής: «Αυτό που θα σας πω δεν ισχύει μόνο για μένα. Ισχύει ουσιαστικά και για τους ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών, είτε είναι στο ξεκίνημα τους, είτε έχουν περάσει τα 30. Θα το πω εγώ που ουσιαστικά βρίσκομαι προς το τέλος της καριέρας μου: Αν θέλεις να φτάσεις στο σημείο να παίζεις ποδόσφαιρο μέχρι μεγάλη ηλικία πρέπει πραγματικά να θυσιάσεις πάρα πολλά πράγματα. Είναι διαφορετικά τα δεδομένα στα 20 και διαφορετικά  στα 40. Άλλος μεταβολισμός. Εγώ λοιπόν ένα μπορώ να πω ό, τι είναι το μυστικό: Η δουλειά»! 
Όσο για το αν σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να παίξει με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα (!)  αν η ομάδα του πανηγυρίσει και νέα άνοδο του χρόνου, ο Κιάσσος σχολίασε χωρίς πολλή σκέψη: «Είναι πολύ νωρίς να σας απαντήσω. Δεν το γνωρίζω. Ωστόσο το σίγουρο είναι πως για μένα αυτό που μετράει είναι το καλοκαίρι του 2017 να πανηγυρίζουμε την επιστροφή του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία! Για μένα θα δούμε μετά από αυτό», ήταν τα λόγια του με διάπλατο το χαμόγελο στο πρόσωπό του…

''Oι άλλοι'' 30/6/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Εννέα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλωνας

Εννέα μεταγραφές και άλλες τόσες ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Απόλλων Αθηνών.
Όπως ανακοίνωσε η κυανόλευκη ΠΑΕ, στην Ελαφρά Ταξιαρχία θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν οι Ντιέγκο Ρομάνο, Γιώργος Ντάσιος, Διονύσης Χιώτης, Πασχάλης Κάσσος, Γιώργος Βαλεριάνος, Σάββας Σιατραβάνης, Νίκος Τρίγκας, Αρμάντο Γκούφας και Δημήτρης Διαμαντόπουλος.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσής τους, στην ομάδα παραμένουν και οι Μιχάλης Καλλέργης, Λυμπέρης Στεργίδης, Χρήστος Αλμπάνης, Μιχάλης Κύργιας, Κόστα Βιάνα Βάντερσον, Αλντιόν Πασάι και Χρήστος Μαυρίδης, που δεσμεύονται με συμβόλαια, ενώ έχουν ανανεώσει εδώ και μερικές ημέρες, οι Ξενοφώντας Πάνος, Γιώργος Δεληζήσης και Εμάνουελ Κονέ.

Η ανακοίνωση
Μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών Εμανουέλ Κονέ, Γιώργου Δεληζήση και Ξενοφώντα Πάνου, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση εννέα ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι:
Διονύσης Χιώτης (4/6/1977, τερματοφύλακας σε Τρίκαλα, ΑΠΟΕΛ, Κέρκυρα, ΑΕΚ, Προοδευτική και Εθνικό)
Πασχάλης Κάσσος (5/12/1992, επιθετικός σε Ηρακλή, Δόξα Δράμας και Προσοτσάνη)
Γιώργος Ντάσιος (12/5/1983, αμυντικός σε Λαμία, Ολυμπιακό Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα)
Ντιέγκο Σεμπάστιαν Ρομάνο (2/3/1980, Αργεντινή, μέσος σε Ηρακλή, Εργοτέλη, Σαν Μαρτίν, Τσακαρίτα, Αλμάγκρο, Τίρο, Πορβενίρ και Νιούελς Ολντ Μπόις)
Γιώργος Βαλεριάνος (13/2/1992, αμυντικός σε Πλατανιά, Απόλλωνα, Ηρακλή, Καβάλα, ΟΦΗ, Γλυφάδα, Ολυμπιακό και Θρασύβουλο)
Σάββας Σιατραβάνης (24/11/1992, μέσος σε Λαμία, Παναχαϊκή, Ηρακλή και Λάρισα)
Νίκος Τρίγκας (6/1/1996, μέσος σε Παναχαϊκή, Ατρόμητο Αχαΐας)
Αρμάντο Γκούφας (2/2/1995, επιθετικός σε Παναιγιάλειο, Μοσχάτο)
Δημήτρης Διαμαντόπουλος (18/11/1988, επιθετικός σε Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κέρκυρα, Φωκικό, Βέροια, Εορδαϊκό και Θερμαϊκό Θέρμης)
Επίσης, στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης παραμένουν οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Καλλέργης, Λυμπέρης Στεργίδης, Χρήστος Αλμπάνης, Μιχάλης Κύργιας, Κόστα Βιάνα Βάντερσον, Αλντιόν Πασάι και Χρήστος Μαυρίδης, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαια.

Ποδόσφαιρο 30/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συνεχίζει και ο Νάστος στον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την παραμονή του Ανέστη Νάστου που θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. «Είμαστε ΟΦΗ και θα πετύχουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 27χρονος αμυντικός μέσος.
Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Aνέστης Νάστος, ανέφερε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχιζω στην ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά και ένα δυνατό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football league. Είμαστε ΟΦΗ όμως και μαζί με τον κόσμο που θα είναι στο πλευρό μας, πιστεύω ότι θα πετύχουμε».
Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Ο 27χρονος μέσος, απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και θα ενισχύσει την προσπάθεια της κρητικής ομάδας και την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην Football league, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.
Ο Aνέστης Νάστος είναι ο 9ος παίκτης που θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΗ τη νέα περίοδο μετά τους Μπουρσέλη, Κοιλιάρα, Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Φαζό, οι οποίοι έχουν ήδη ανανεώσει, ενώ στις μεταγραφές έχει αποκτηθεί ο Ογκμποε.

Ποδόσφαιρο 30/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παναγιάς: «Eίναι μεγάλη τιμή που θα εργαστώ στον ΟΦΗ»

Ο 35χρονος αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στην Κρητική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα εργαστώ στον ΟΦΗ» ανέφερε ο Κώστας Παγανιάς, ο οποίος θα είναι στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, αναλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.
Ο 35χρονος προπονητής με εμπειρία σε Πλατανιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα και Ταβρίγια (Ουκρανία) με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε για την συνεργασία του με τον ΟΦΗ ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, αλλά και τον κ. Νιόπλια, για την ευκαιρία που μου δίνουν να δουλέψω στον ΟΦΗ. Είναι για μένα μια μεγάλη τιμή, γιατί θα εργαστώ σε μια απο τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας» ανέφερε ο Κώστας Παγανιάς.
Ποιός είναι
Ο Κώστας Παγανιάς γεννήθηκε στις 10/12/ 1981 στο Αγρίνιο. Εχει εργαστεί κατά σειρά σε Κεραυνό Κερατέας (Γ’ Εθνική,), Καλλιθέα (Β’ Εθνική), ΠΑΣ Γιάννινα (Σούπερ Λίγκ), Ταβρίγια (Ουκρανία), Πλατανιά (Σούπερ Λίγκ).

Ποδόσφαιρο 30/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στην Ρόδο ο «Κόναν» για την ανανέωση το διπλώματος UEFA Pro

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα είναι και φέτος βοηθός του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της κρητικής ομάδας στην Football league.
Η επιμόρφωση των προπονητών είναι ότι πιο σημαντικό σήμερα και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης είναι ένας απο τους προπονητές, που δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κολιτσιδάκης είναι σήμερα κάτοχος του ανώτερου διπλώματος UEFA Pro.
Όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Ρόδο, στη σχολή προπονητών, για την ανανέωση αυτού του διπλώματος.
Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα είναι και φέτος βοηθός του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της κρητικής ομάδας στην Football league

Ερασιτέχνης 30/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με ανακοίνωση του, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Αλέκο Νεονάκη για τον χαμό τη μητέρας του.
Ο Αλέκος Νεονάκης, είναι μέλος του ΟΦΗ και υπήρξε παράγοντας του μπάσκετ του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 30/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Φαμπίνιο

Και η διοίκηση της Κρητικής ομάδας, με ανακοίνωση της, ευχαριστεί τον Βραζιλιάνο μέσο για την προσφορά του και τη συμβολή του στην άνοδο του ΟΦΗ στην Football league.
Ο Αουγκούστο Φαμπίνιο δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ και η διοίκηση της κρητικής ομάδας, με ανακοίνωση της, ευχαριστεί τον Βραζιλιάνο μέσο για την προσφορά του στον ΟΦΗ και τη συμβολή του στην άνοδο της ομάδας, στην Football league.
«Ευχόμαστε στον Φαμπίνιο καλή επιτυχία στην καριέρα του και ότι καλύτερο στον ίδιο και την οικογένεια του. Εδωσε ότι καλύτερο μπορούσε και θα έχει ξεχωριστή θέση στο μυαλό μας, για την συμβολή του να ξεφύγει ο ΟΦΗ απο την Γ’ Εθνική» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Βραζιλιάνο μέσο, τον οποίο η κρητική ομάδα ενημέρωσε και επίσημα ότι θα πρέπει να βρεί άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

''Οι άλλοι'' 29/6/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Ανανέωσε με την Λαμία ο Τζόκιτς

Παίκτης της Λαμίας και με την βούλα, θα συνεχίσει να είναι ο Μίλος Τζόκιτς.
Ο Σέρβος μέσος αποδέχτηκε την πρόταση, που του είχε καταθέσει η ομάδα της Φθιώτιδας, με την τελευταία να ανακοινώνει και επίσημα την Τετάρτη (29/6) την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 με τον 29χρονο Σέρβο μέσο Milos Jokic.»

Ποδόσφαιρο 29/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Εργοτέλης, έδινε περισσότερα χρήματα για Κατσικοκέρη...

Ο Νίκος Κατσικοκέρης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, αλλά το OFI CRETE News έχει το ρεπορτάζ για τη μεταγραφή αυτή.

Ο ΟΦΗ ήταν πολύ κοντά στην μεταγραφή του Κατσικοκέρη, αλλά τελευταία στιγμή οι δυο πλευρές δεν τα βρήκα, και αμέσως μετά ανακοινώθηκε από τον Εργοτέλη. Ο 28χρονος επιθετικός, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στα Ζωνιανά που πέτυχε ένα γκολ λιγότερο από τον Περογαμβράκη,και γι' αυτό το λόγο ο ΟΦΗ ήθελε να αποκτήσει τον Κατσικοκέρη, αλλά τελευταία στιγμή δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές, και ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε είναι ότι ο Κατσικοκέρης ήθελε να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα, ενώ ο ΟΦΗ τον ήθελα σαν εναλλακτική λύση, ενώ ο ίδιος ήθελε να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ έδινε περίπου 20 χιλιάδες για τον αποκτήσει, ενώ ο Εργοτέλης περίπου στα 30, και γι αυτό το λόγο ο Κατσικοκέρης επέλεξε τον Εργοτέλη και την Γ' Έθνικη, ώστε να έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Ποδόσφαιρο 29/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πρώτη επαφή του ΟΦΗ με την Football League

Την πρώτη του επαφή με την Football League είχε ο ΟΦΗ που εκπροσωπήθηκε από τον Μανώλη Φωτάκη.
Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και την Τρίτη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη. Ο Μανώλης Φωτάκης εκπροσώπησε τον ΟΦΗ και μεταξύ άλλων ήταν και οι άλλες ομάδες που ανέβηκαν από την Γ’ Εθνική (Άρης, Σπάρτη, Αιγινιακός). Η συνάντηση ήταν περισσότερο ενημερωτικού χαρακτήρα ενώ η συζήτηση κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ενώ στον κύριο Φωτάκη έγινε πλήρης ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία ενώ συζητήθηκαν και κάποιες προτάσεις του Σπύρου Καλογιάννη εν όψει της νέας χρονιάς.

Ερασιτέχνης 29/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επαφές Τσαμπουράκη στην Αθήνα για χορηγίες

Με μεγάλες εταιρείες για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Σημαντικές επαφές με χορηγούς στην Αθήνα ο Νίκος Τσαμπουράκης
Δυναμικά έχει ξεκινήσει την ενασχόληση του με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Νίκος Τσαμπουράκης, απο το πόστο του Γενικού Αρχηγού, αλλά και τη θέση του υπεύθυνου του τμήματος μάρκετινγκ.
Ο Νίκος Τσαμπουρακης βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα και είχε σημαντικές επαφές με μεγάλες εταιρείες για χορηγίες, για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Οι συζητήσεις που έκανε αφορούσαν κεντρικές χορηγίες, αλλά και χορηγίες για κάποιους αθλητές που ξεχωρίζουν με την παρουσία τους.
Ο Νίκος Τσαμπουράκης εμφανίζεται αισιόδοξος, ότι αυτές οι επαφές θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και θα δώσουν την δυνατότητα στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να «αναπνεύσει» οικονομικά.

Ποδόσφαιρο 29/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Προφορική συμφωνία με Κομεσίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Κομεσίδη.

Ο ΟΦΗ έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τον 28χρονο αμυντικό για τον αποκτήσει, και φαίνεται πως υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. ο 28χρονος αμυντικός, έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Λάρισας, που είχε 27 συμμετοχές εκ των οποίων οι 24 ήταν ως βασικός. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει μια πολύ καλή άποψη για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και γι' αυτό το λόγο θέλει να τον αποκτήσει. Έτσι, μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί οριστικά η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 29/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο «Φάμπι» (;)

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, Ο Φαμπίνιο ευχαριστεί όλο τον κόσμο που το στάθηκε στο πλευρό του.

Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο του ΟΦΗ φέτος, τους ευχαριστεί θερμά για την στήριξη που του είχαν προς το πρόσωπο του. Ο Φαμπίνιο, ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ την φετινή σεζόν, που ακόμα και στο σοβαρό τραυματισμό που είχε μετά το παιχνίδι στην Ραφήνα, όλοι στάθηκαν στο πλευρό του και επανήλθε δυναμικά. Και βοήθησε αρκετά, για να πετύχει η ομάδα την άνοδο, και σίγουρα η ανάρτηση του στο Facebook, έχει προκαλέσει ανησυχία στο κόσμο του ΟΦΗ.

*Αξίζει να αναφέρουμε, πως ακόμα δεν είναι οριστικό.

Αναλυτικά τα όσα γράφει ο Φαμπίνιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:


«Efxaristo olus gia ta prosopika minimata pu mu stelnete gia to pote girnao ston ofh efxaristo olo to kosmo tous filathlous pou me agaliasan stis kales k stis dyskoles stigmes mou tin agapi pou peire i oikogeneia mou!!! efxomai ston istoriko silogo tis kritis kali poriakkales epitixies»


«Ευχαριστώ όλους για τα προσωπικά μυνύματα που μου στέλνετε για το πότε γυρνάω στον ΟΦΗ, ευχαριστώ, όλο τον κόσμο, τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν στις καλές και στις δύσκολες στιγμές μου, την αγάπη που πήρε η οικογένειά μου!!! Εύχομαι στον ιστορικό σύλλογο της Κρήτης καλή πορεία και καλές επιτυχίες!!!»

Μπάσκετ 29/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Άργησε να ξυπνήσει ο ΟΦΗ

Την ήττα με 68-50 γνώρισε ο ΟΦΗ από την Ασπίδα στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων μπάσκετ.
Με το αριστερό ξεκίνησε ο ΟΦΗ τις υποχρεώσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στην πόλη των Τρικάλων γνωρίζοντας την ήττα από την Ασπίδα Ξάνθης. Τα παιδιά του Μάνου Καρλάφτη έκαναν πολύ κακό ξεκίνημα όταν και βρέθηκαν να είναι πίσω με 21 πόντους (42-21) με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να επιστρέψουν στο παιχνίδι παρά την αντίδραση που έβγαλαν στην συνέχεια. Κατάφεραν να μειώσουν στους 12 πόντους (62-50) ωστόσο αυτό το ξέσπασμα δεν είχε συνέχεια με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με το τελικό 68-50.

Ποδόσφαιρο 29/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Και ο Μπουρσέλης συνεχίζει στο ρόστερ του ΟΦΗ

Ένας ακόμη παίκτης του ΟΦΗ με προοπτική και μέλλον συνεχίζει στην κρητική ομάδα και για την επόμενη χρονιά.
Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος συνεχίζει στο ρόστερ του ΟΦΗ και για την επόμενη χρονιά.
Ο Μπουρσέλης μετά απο συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη την Τετάρτη (29/6) το πρωί, συμφώνησε να συνεχίσει στον ΟΦΗ για ένα ακόμη χρόνο.
Ο 22χρονος μέσος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr, ανέφερε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει και αυτό είναι κάτι που έχω πεί απο την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω και εγώ να διακριθώ μέσα απο αυτήν. Θα παίξουμε σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football league, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Nα έχουμε όλοι υγεία και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά».
Ο Αντώνης Μπουρσέλης, είναι ο έκτος παικτης που ανανεώνει στον ΟΦΗ μετά τους Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Φαζό, οι οποίοι έχουν ήδη κλείσει, ενώ στις μεταγραφές έχει αποκτηθεί ο Όγκμποε.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

''Οι άλλοι'' 28/6/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Συζητάει με Καλλονή ο Βοσνιάδης

Την περίπτωση του Αλέκου Βοσνιάδη, για την τεχνική ηγεσίατης ομάδας, εξετάζει ο μεγαλομέτοχος της Καλλονής Νίκος Μιχαλάκης.
Για τον λόγο αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, ο ιδιοκτητής των νησιωτών Νίκος Μιχαλάκης, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αλέκο Βοσνιάδη προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.
Ο Θεσσαλονικιός κόουτς είναι το πρώτο από τα ονόματα της λίστας, του μεγαλομετόχου της ομάδας του Βορείου Αιγαίου, καθώς μετρά τρεις ανόδους με Κέρκυρα, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα στην Super League.
O συγκεκριμένος προπονητής ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους, είχε μια πρώτη επαφή με τον Νίκο Μιχαλάκη, χωρίς ωστόσο να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μιας και σε λίγες μέρες οι δύο τους θα τα ξαναπούν.
πηγή: sdna.gr

Ακαδημίες 28/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με Νοικοκυράκη στο «τιμόνι» συνεχίζει ο ΟΦΗ '94

Μετά την πρώτη, πετυχημένη, παρουσία του Ζαχαρία Νοικοκυράκη στον πάγκο του ΟΦΗ ’94 ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει στην ομάδα που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ.
Σε δήλωσή του μετά την ανανέωση της συμφωνίας επεσήμανε τα εξής: «Υπήρχε ικανοποίηση για τη συνεργασίας μας με τους ανθρώπους της ακαδημίας και μετά τη συζήτηση που έγινε συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Θέλουμε το περσινό επιτυχημένο έργο για το καλό των παιδιών και της οικογένειας του ΟΦΗ να έχει συνέχεια και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί και την επόμενη χρονιά».
Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ακαδημίας
Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ζαχαρία Νοικοκυράκη. Ο κ. Νοικοκυράκης κατέκτησε πέρυσι με τον ΟΦΗ ’94 με αήττητη πορεία το πρωτάθλημα στην Γ’ ΕΠΣΗ και αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την καθοδήγηση της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής Κατηγορίας.

Άλλα Σπορ, Πόλο 28/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στα πλέι άουτ της Α2 ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από το ΝΟ Ρεθύμνου και πάει στα πλέι – άουτ της Α2 πόλο όπου θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία.
Την πρώτη του νίκη στον 1ο Όμιλο της Α’ φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Πόλο Ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Ρεθύμνου, που επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 10-9, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι (καθώς και οι δυο είναι σίγουρο ότι πάνε στα πλέι άουτ).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1ος Ομιλος
1. ΝΟ Χ. 60-49 18
2. Πανιώνιος 57-43 12
-. Ιωνικός 74-69 12
4. ΟΦΗ 64-71 6
5. ΝΟ Ρεθύμνου 51-74 3

Ποδόσφαιρο 28/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανανέωσε και ο Κοιλιάρας με τον ΟΦΗ

Συνεχίζεται το μπαράζ ανανεώσεων για τον ΟΦΗ με τον σύλλογο να ανακοινώνει την παραμονή του Γιάννη Κοιλιάρα.
Στην δήλωση που έκανε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Γιάννης Κοιλιάρας, ανέφερε ότι«είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στην ομάδα, ώστε να ολοκληρώσουμε το στόχο, που είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ. Ηθελα να μείνω και να βοηθήσω τον ΟΦΗ και στην Β’ Εθνική, που είναι μια δύσκολη κατηγορία στην οποία έχω αγωνιστεί και έχει δυνατές ομάδες. Πιστεύω όμως ότι ο ΟΦΗ με την δυναμική που έχει καιν τον κόσμο του, θα τα καταφέρει».
Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Γ’ Εθνική, όπου βοήθησε και αυτός σημαντικά τον ΟΦΗ στην  άνοδο, ο Γιάννης Κοιλιάρας ανανέωσε και αυτός την συνεργασία του με την κρητική ομάδα και θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου στην Football league.
Ο Κοιλιάρας την Τρίτη (28/6) το μεσημέρι έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία του για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη.
O ΟΦΗ συνεχίζει τις ανανεώσεις για την επόμενη περίοδο με τους Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Φαζό, να έχουν ήδη κλείσει, ενώ στις μεταγραφές έχει αποκτηθεί ο Ογκμποε.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες συμφωνίες με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ, μέσα απο τον σχεδιασμό που γίνεται σε ανανεώσεις  και μεταγραφές.
Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Γιάννης Κοιλιάρας με τον Σταύρο Λαμπράκη.

Ποδόσφαιρο 26/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Βασιλείου

Ένας παίκτης για τον οποίον ενδιαφέρθηκε ο ΟΦΗ, ο Θωμάς Βασιλείου, επέστρεψε στον Ατρόμητο από την Τριγλία Ραφήνας στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός.
Πρόκειται για 22χρονο επιθετικό, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, και τα τελευταία χρόνια έπαιξε ως δανεικός σε διάφορες ομάδες και στο Περιστέρι θέλησαν να τον επιβραβεύσουν.

Ποδόσφαιρο 28/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φουκάρακης ο τέταρτος για τον ΟΦΗ!

Ο Μανόλης Φουκαράκης είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που να συνεχίζει στον ΟΦΗ, βάζοντας την υπογραφή του σε συμφωνία για τα τρία επόμενα χρόνια.
Ο 21ετών μέσος του ΟΦΗ μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε ότι«ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω τα πάντα, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει γρηγορα στην Σούπερ Λίγκ, όπου και ανήκει».

Ποδόσφαιρο 28/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στο στόχαστρο του ΟΦΗ ο Μάρκοβιτς

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς» ο Σέρβος σέντερ φορ που έπαιξε πέρυσι στην Καλλονή εξετάζεται από την Κρητική ομάδα.
Την περίπτωση του 27χρονου Σέρβου σέντερ φορ, Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, που έπαιξε πέρυσι στην Καλλονή εξετάζουν στον ΟΦΗ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς».
Ο Μάρκοβιτς πέρυσι στην Σούπερ Λιηγκ είχε 14 συμμετοχές και σημείωσε ένα γκολ ενώ έχει αγωνιστεί και στην Τσέχικη Μπρνο

Ακαδημίες 28/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Διαζύγιο - έκπληξη με Βολονάκη!

Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Βολονάκη που αποχωρεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ μετά το τέλος της περιόδου 2015-16, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Δημήτρη Βολονάκη. Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον κ. Βολονάκη για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα».

Ποδόσφαιρο 28/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φαζός... 2019!

Ο 21χρονος αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ένας ακόμη παίκτης γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ, συνεχίζει στην κρητική ομάδα.
Ο λόγος για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Μανόλη Φαζό, ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη (28/6) το πρωί την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Μανόλης Φαζός με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε οτι:
«Eίμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά στον ΟΦΗ. Εύχομαι και η νέα χρονιά να τελειώσει, όπως η περσινή, δηλαδή με την άνοδο της ομάδας μας, αυτή τη φορά, στην Σούπερ Λίγκ».
Όσο για τον προσωπικό του στόχο την προσεχή χρονιά, ο Μανόλης Φαζός, ανέφερε πως «προσωπικός μου στοχος είναι να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ όπου και ανήκει».

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Μπάσκετ 27/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στα Τρίκαλα ο ΟΦΗ - πανέτοιμος για το Final 6!

Στα Τρίκαλα βρίσκεται η ομάδα παίδων του ΟΦΗ που το απόγευμα της Τρίτης μπαίνει στην μάχη του Final 6 αντιμετωπίζοντας την Ασπίδα Ξάνθης.
Τα παιχνίδια θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων (Κατσιμήδου), μέχρι και το Σάββατο 2 Ιουλίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της ΕΣΚΑΘ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων. Οι έξι φιναλίστ δείχνουν πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να προσφέρουν ωραίο θέαμα σε συναρπαστικές αναμετρήσεις, με… φόντο την κατάκτηση του τίτλου.
Στο εναρκτήριο τζάμπολ της διοργάνωσης, ο Πανιώνιος θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ακαδημία (16.00), ενώ δύο ώρες αργότερα θα ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και τον ΟΦΗ. Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 και το πρόγραμμα της πρεμιέρας θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Προμηθέα Πατρών (20.00). Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων έχει ως εξής…
Τρίτη 28/06
16.00 Πανιώνιος-Ακαδημία
18.00 Ασπίδα Ξάνθης-ΟΦΗ
19.30 Τελετή Έναρξης
20.00 Άρης-Προμηθέας Πατρών
Τετάρτη 29/06
16.00 ΟΦΗ-Πανιώνιος
18.00 Ασπίδα Ξάνθης-Άρης
20.00 Ακαδημία-Προμηθέας Πατρών
Πέμπτη 30/06
15.00 Πανιώνιος-Ασπίδα Ξάνθης
17.00 Άρης-Ακαδημία
19.00 Προμηθέας Πατρών-ΟΦΗ
Παρασκευή 01/07
14.00 Άρης-Πανιώνιος
16.00 ΟΦΗ-Ακαδημία
18.00 Ασπίδα Ξάνθης-Προμηθέας Πατρών
Σάββατο 02/07
09.30 ΟΦΗ-Άρης
11.30 Προμηθέας Πατρών-Πανιώνιος
13.30 Ακαδημία-Ασπίδα Ξάνθης
15.00 Τελετή λήξης, απονομές
Το ρόστερ του ΟΦΗ
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2000 1.78 1
ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2000 1.90 2-3
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2000 1.96 2-3
ΜΑΜΑΤΖΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 2000 1.94 4-5
ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2000 1.80 4
ΜΠΑΝΤΟΥΒΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2000 1.81 1-2
ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2001 1.90 2-3
ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ 2001 1.94 3-4
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΣΟΛΩΝΑΣ 2000 1.85 1-2
ΨΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2001 1.88 5
ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΛΟΥΚΑΣ 2001 1.94 3-4
Προπονητής: Μανώλης Καρλάφτης

Παρασκήνια 27/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στο Ηράκλειο ο Κώστας Παυλόπουλος

Ο λόγος για τον άλλοτε «σκληρό» αμυντικό του ΟΦΗ Κώστα Παυλόπουλο, ο οποίος βρέθηκε για διακοπές στην Κρήτη και δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει απο το Γεντί Κουλέ και να θυμηθεί παλιές καλές στιγμές με τον ΟΦΗ.
Ο Παυλόπουλος, όπως ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr δεν ξεχνάει ποτέ τα χρόνια που πέρασε στον ΟΦΗ, παρακολουθεί πολύ στενά πάντα την πορεία της ομάδας και όπως λέει μακάρι σύντομα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, καθώς ο ΟΦΗ πρέπει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκ.
Ο Κώστας Παυλόπουλος στο διάστημα παραμονής του στην Κρήτη, θα επιχειρήσει όπως μας είπε, να δεί παλιούς καλούς φίλους, που έκανε στο Ηράκλειο, απο την εποχή που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, ενώ έχει προγραμματίσει και μια επίσκεψη στο σπίτι του Ευγένιου Γκέραρντ, την συμβολή του οποίου δεν ξεχνάει ποτέ, τόσο στην αναγέννηση του ΟΦΗ, όσο και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, εκείνης της εποχής.
Ο Κώστας Παυλόπουλος σήμερα ζεί μόνιμα στη Βέροια, όπου ασχολείται με την προπονητική, σε παιδιά μικρών ηλικιών
Ο Παυλόπουλος αγωνίστηκε 8 χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ συνολικά (1991-1995, 1997-2001) και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας του Ευγένιου Γκέραρντ, η οποία την δεκαετία του ’90, ήταν σταθερά μέσα στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας.
Ηταν ένας αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός, πολύ δυνατός στον αέρα, που άφησε το στίγμα του με το παιχνίδι του, στον ΟΦΗ εκείνης της εποχης.
Αγωνίστηκε ακόμη σε Παναθηναικό, ΑΕΚ και Νάουσα.
Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, ποζάρει στο Γεντί Κουλέ, στο οποίο έζησε μεγάλες στιγμές με την κρητική ομάδα.

Ποδόσφαιρο 27/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μένει και ο Δερμιτζάκης στον ΟΦΗ!

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που παραμένει στον ΟΦΗ με τον σύλλογο να ανακοινώνει την παραμονή του μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Γιάννης Δερμιτζάκης, ανέφερε ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Έγινε πραγματικά αυτό που ήθελα. Το είχα πεί και νωρίτερα, ότι θέλω να παίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ. Ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος ότι θα  δώσω και πάλι τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο».
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Μια ακόμη ανανέωση στον ΟΦΗ! Ο 22χρονος ύψους 1μ 93 γκολκήπερ Γιάννης Δερμιτζάκης, θα είναι στο ρόστερ της κρητικής ομάδας  και την επόμενη χρονιά στην Football league.
H συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο νεαρός γκολκήπερ με τον Σταύρο Λαμπράκη, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ για ένα ακόμη χρόνο.
Ο Δερμιτζάκης αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΟΦΗ και έπαιξε βασικός σε όλο τοι δεύτερο γύρο στην Γ’ Εθνική, δείχνοντας τα προσόντα του, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.
Στον ΟΦΗ έχουν ήδη ανανεώσει Μπολάκης και Κιάσσος, ενώ έχει αποκτηθεί ο 22χρονος επιθετικός Μάριος Ογκμποε. Οι κινήσεις της κρητικής ομάδας σε μεταγραφές και ανανεώσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Παρασκήνια 27/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Οι ευχές του ΟΦΗ στον Φραγκουλάκη

Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ βάφτισε την Κυριακή την κόρη του και ο σύλλογος εξέφρασε τις ευχές του προς την οικογένεια του Μιχάλη Φραγκουλάκη.
Μετά τον Αλέξη Περογαμβράκη και τον Αλέξη Κασμερίδη, χαρές για ένα ακόμη παίκτη του ΟΦΗ. Για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη. Ο μέσος του ΟΦΗ, βάφτισε την κόρη του Ιωάννα και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το μυστήριο τελέστηκε στο κτήμα «Αρχοντικό» και νονός ήταν ο πρώην συμπαίκτης του Μιχάλη Φραγκουλάκη στον ΟΦΗ, Ανδρέας Στρατήγης.
Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΟΦΗ εύχεται στον Μιχάλη «να του ζήσει και μια ζωή γεμάτη υγεία και τύχη στην κορούλα του».
Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Μιχ. Φραγκουλάκης με την κορούλα του.

Ποδόσφαιρο 27/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον ΟΦΗ θα κλείσει την καριέρα του ο Κιάσσος!

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την παραμονή του πολύπειρου ποδοσφαιριστή που έθεσε αμέσως τον στόχο της νέας χρονιάς: «Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».
Ο Κιάσσος την Δευτέρα (27/1) το πρωί υπέγραψε την συμφωνία του με τον ΟΦΗ και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr «θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για να μείνω μια ακόμη χρονιά στην ομάδα. Εχουμε ολοκληρώσει ένα κομμάτι απο τους στόχους που θέσαμε και απομένει ένα ακόμη. Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Το κλειδί της επιτυχίας για να το πετύχουμε αυτό είναι ένα: δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά».
Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Ο Κώστας Κιάσσος θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά στον ΟΦΗ! Ο έμπειρος μέσος (γεννημένος στις 13/12/1975) εξαργύρωσε την πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος με τον ΟΦΗ, με ένα ακόμη χρόνο συμφωνίας και θα είναι παίκτης του ΟΦΗ και στην Football league.
O Kιάσσος αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του δεξιού μπάκ, ήταν απο τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του ΟΦΗ απο την Γ’ Εθνική στην Football league και με εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά στον ΟΦΗ.

''Οι άλλοι'' 27/6/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Ο Πανσερραϊκός «χτυπάει» Παύλο Δερμιτζάκη

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ είναι ο…εκλεκτός προκειμένου να καθίσει στον πάγκο του.
Οι άνθρωποι των «Λιονταριών» θέλουν τον Καβαλιώτη τεχνικό στον πάγκο τους.
Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το Δ.Σ του Πανσερραϊκού, εκτός απροόπτου ο εκλεκτός προκειμένου να «χτίσεί» την ομάδα και να καθίσει στον πάγκο της είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης.
Ο 47χρονος Καβαλιώτης τεχνικός που βρέθηκε αρκετές φορές στο στόχαστρο των «λιονταριών» τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να προκύψει συμφωνία, φέρεται να έχει έρθει σε μία πρώτη συμφωνία με τους διοικούντες της ομάδας για να αναλάβει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει τους «κόκκινους» στο επόμενο πρωτάθλημα.
Άλλωστε μπορεί να μην είναι γνωστό αλλά οι σχέσεις του με τις Σέρρες έχουν ιδιαιτερότητα, καθώς η γυναίκα του κατάγεται από ένα χωριό του Δήμου Βισαλτίας και ο ίδιος επισκέπτεται συχνά το Νομό και πάντα είχε επιθυμία να εργαστεί για τον Πανσερραϊκό.
Πηγή: serresSport

Ποδόσφαιρο 27/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανανέωσε ο Μπολάκης μέχρι το 2019!

Όπως πέρσι έτσι και φέτος οι ανανεώσεις στον ΟΦΗ ξεκίνησαν απο τα παιδιά που προέρχονται από το σύλλογο.

Ο Μανόλης Μπολάκης, μετά απο συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη, είναι ο πρώτος παίκτης απο το ρόστερ που κέρδισε την άνοδο απο την Γ’ στην Β’ Εθνική, που ανανεώνει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ.
Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τριών ετών.

«Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ»
Ο Μανόλης Μπολάκης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr, ανέφερε για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ:

Ο Μανόλης Μπολάκης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr, ανέφερε για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την εξέλιξη. Είχα πεί και πέρσι τέτοιο καιρό, ότι μένω στην ομάδα, γιατί θέλω να αγωνιστώ ξανά με αυτήν στην Σούπερ Λίγκ. Φέτος καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο στην Football league και εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή, να μιλάμε για την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».
Για τους δικούς του στόχους, για τη νέα περίοδο, ο Μπολάκης ανέφερε ότι «στόχος μου είναι πάντα το καλύτερο. Θα προσπαθήσω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και να καθιερωθώ στην ομάδα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω και να βελτιώνομαι και απο εκεί και πέρα, όλα θα έρθουν» ανέφερε ο Μπολάκης.
Mετά την μεταγραφή του Μάριου Ογκμποε απο τον Φωστήρα, η κίνηση με τον Μανόλη Μπολάκη, είναι η δεύτερη που γίνεται στο ρόστερ του ΟΦΗ και το βέβαιο είναι ότι μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσουν και άλλες.»