Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ποδόσφαιρο 29/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο «Φάμπι» (;)

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, Ο Φαμπίνιο ευχαριστεί όλο τον κόσμο που το στάθηκε στο πλευρό του.

Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο του ΟΦΗ φέτος, τους ευχαριστεί θερμά για την στήριξη που του είχαν προς το πρόσωπο του. Ο Φαμπίνιο, ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ την φετινή σεζόν, που ακόμα και στο σοβαρό τραυματισμό που είχε μετά το παιχνίδι στην Ραφήνα, όλοι στάθηκαν στο πλευρό του και επανήλθε δυναμικά. Και βοήθησε αρκετά, για να πετύχει η ομάδα την άνοδο, και σίγουρα η ανάρτηση του στο Facebook, έχει προκαλέσει ανησυχία στο κόσμο του ΟΦΗ.

*Αξίζει να αναφέρουμε, πως ακόμα δεν είναι οριστικό.

Αναλυτικά τα όσα γράφει ο Φαμπίνιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:


«Efxaristo olus gia ta prosopika minimata pu mu stelnete gia to pote girnao ston ofh efxaristo olo to kosmo tous filathlous pou me agaliasan stis kales k stis dyskoles stigmes mou tin agapi pou peire i oikogeneia mou!!! efxomai ston istoriko silogo tis kritis kali poriakkales epitixies»


«Ευχαριστώ όλους για τα προσωπικά μυνύματα που μου στέλνετε για το πότε γυρνάω στον ΟΦΗ, ευχαριστώ, όλο τον κόσμο, τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν στις καλές και στις δύσκολες στιγμές μου, την αγάπη που πήρε η οικογένειά μου!!! Εύχομαι στον ιστορικό σύλλογο της Κρήτης καλή πορεία και καλές επιτυχίες!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου