Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

''Οι άλλοι'' 31/7/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Στο Καρπενήσι ο Άρης

Εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Η ΠΑΕ  Άρης γνωστοποίησε την τελική αποστολή των «κίτρινων» που από σήμερα, Κυριακή (31/7), θα βρεθεί στο Καρπενήσι, όπου στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της…
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (31/07-14/08), η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Ν’ Λουντούλου, Αντρέου Γκουεράο, Μανζινγκά, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ρόβας, Τάτος, Καπνίδης, Ντούνης, Ιντζίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Καρβούνης, Σωτηριάδης.
Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι για το Καρπενήσι, θα διαμείνει στο Hotel Spa Montana».
Πηγή: mikriliga.com

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Παρασκήνια 30/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Όταν ο ΟΦΗ του Γκέραρντ μας είχε νικήσει... 16 - 1»

Ο παίκτης της Βίσελ που σκόραρε το μοναδικό τέρμα της Βίσελ σε μια φιλική ήττα από τον ΟΦΗ με 16-1, πριν από περίπου 16 χρόνια, στο gazzetta.gr.
Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε με την Καμπούρ στο Έπε, στο προπονητικό κέντρο της Βίσελ, ομάδα της 4ης κατηγορίας της Ολλανδίας.
Μετά το φιλικό μείναμε για κάμποση ώρα στο κέντρο έτσι ώστε να εργαστούμε. Κατά την αποχώρησή μας ένας ψηλός κύριος έρχεται να μας μιλήσει. Ο Wilco Brummel είναι ο σημερινός τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Εφόσον γνωριζόμαστε τον ρωτάμε αν κάποια μεγάλη ομάδα έχει επισκεφτεί ποτέ το εν λόγω μέρος.
Σκέφτεται λίγο και από τη στιγμή που ξέρει ότι είμαστε Ελληνας η απάντησή του είναι ο ΟΦΗ». Από τη στιγμή που ξεπερνάμε την αρχική έκπληξη μάς εξηγεί:
«Δεν θυμάμαι ακριβώς την χρονιά, νομίζω ήταν το 2000 κι ο ΟΦΗ του Γκέραρντ μας είχε νικήσει 16-1. Ε, εγώ είμαι αυτός που πέτυχε το μοναδικό τέρμα», λέει χαμογελαστός ο Wilco Brummel, τεχνικός διευθυντής της ομάδας σήμερα.
Αφού θυμήθηκε αυτή τη μικρή ιστορία, ενδιαφέρεται να μάθει για τον ΟΦΗ του σήμερα. Η ενημέρωση που έλαβε δεν του άρεσε και πάρα πολύ. Ο ίδιος ευχήθηκε στην ομάδα του Ηρακλείου και να επανέλθει στις ένδοξες μέρες της ιστορίας της, για να μας καληνυχτίσει.
πηγή: gazetta.gr

Ποδόσφαιρο 30/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Νίκος Βρεττός αποχαιρέτησε τον ΠΟΑ

Ο 21χρονος επιθετικός με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΟΑ αποχαιρέτησε την ομάδα του Ατσαλένιου μετά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.
«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΟΑ, τους προπονητές αλλά και την διοίκηση που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, στο Ατσαλένιο. Όπως με στήριξαν όλοι αυτοί τόσα χρόνια, έτσι θα τους στηρίξω εγώ. Όπου κι’αν πάω, όπου κι’αν βρίσκομαι, τον ΠΟΑ θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και θα νιώθω περήφανος που φόρεσα την φανέλα αυτής της ιστορικής ομάδας. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ, στους φίλους της ομάδας, για την στήριξη τους και για ότι έχουν κάνει και αυτοί όλα αυτά τα χρόνια για εμένα. Στον ΠΟΑ πάνω απ’όλα μου έμαθαν πως είναι η οικογένεια μέσα σε μία ομάδα» ήταν τα λόγια του Νίκου Βρέττου.

''Οι άλλοι'' 30/7/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Στην λίστα του Άρη ο Ανάκογλου

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει και τις περιπτώσεις των Νέμετς και Σικαμπάλα.
Μια ακόμη καλή περίπτωση από την ελληνική αγορά «κυνηγάει» ο Άρης που δεδομένα θέλουν και πρέπει να αποκτήσει κι άλλους ποιοτικούς παίκτες από την εγχώρια αγορά!
Ο 25χρονος μέσος Δημήτρης Ανάκογλου ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανσερραικό (101 συμμ-5 γκολ) σε τεσσεράμιση χρόνια παρουσίας πριν μεταγραφεί στην ΑΕΚ τον Γενάρη του 2013.
Αγωνίστηκε με την ΑΕΚ στα δύσκολα χρονια της Γ΄ και Β΄ Εθνικής όπου μέτρησε 14 γκολ σε 64 παιχνίδια, αλλά πέρσι στη Σούπερ Λιγκ έπαιξε μόλις τρια ματς στο πρώτο μισό και παραχωρηθηκε δανεικός στη Βέροια τον Ιανουάριο όποθυ είχε δέκα συμμετοχές με δυο γκολ. Είναι επίσης επτά φορές διεθνής με την Ελπίδων (1 γκολ).
Υπενθυμίζεται πως ο Ανάκογλου, είναι το 3ο μεγάλο όνομα που «παίζει» αυτό το 2ήμερο για τους Θεσσαλονικείς, μετά τις περιπτώσεις των Νέμετς και Σικαμπάλα!
Πηγή: mikriliga.com

''Οι άλλοι'' 30/7/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Στον ΑΟΧ σχεδιάζουν το αγωνιστικό κομμάτι

Αν και βρίσκεται σε αναμονή για τις τελικές εξελίξεις στην υπόθεση με το ΙΚΑ, όπου υα νεώτερα αναμένονται την  Δευτέρα.
Μπορεί να βρίσκεται σε αναμονή για τις τελικές εξελίξεις στην υπόθεση με το ΙΚΑ (θα ξέρουμε από Δευτέρα), ωστόσο στον ΑΟΧ σχεδιάζουν το αγωνιστικό κομμάτι.
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα όνομα που «παίζει» για την επίθεση της ομάδας είναι ο Στέλιος Κρητικός. Ο 31 ετών παίκτης των «μπλε» αγωνίστηκε με αρκετή επιτυχία, προ δύο ετών στον ΑΟΧ. Παρόλα αυτά πέρυσι, η μετακίνησή του στον Απόλλωνα Αθηνών, μόνο ως επιτυχημένη δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Το όνομα του Κρητικού λοιπόν είναι στη λίστα των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων των «μπλε», εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και η ομάδα μπει σε τροχιά προγραμματισμού ενόψει της νέας χρονιάς.
Πηγή: athlitiko.gr

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ποδόσφαιρο 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Οι φίλοι του ΠΟΑ αποχαιρέτησαν τον Βρεττό: «Πας στην μεγαλύτερη ομάδα του νησιού, τον ιστορικό ΟΦΗ»!

Ο 21χρονος φορ ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας του Ατσαλένιου και κατά συνέπεια οι οργανωμένοι του ΠΟΑ δεν μπορούσαν να μην τον αποχαιρετήσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των φιλάθλων του ΠΟΑ
“Πάντα πιστεύαμε ότι, ”όποια πέτρα και αν σηκώσεις, τον Π.Ο.Α θα βρεις από κάτω” . . . . ανά έτη, τα παραδείγματα πολλά!
Για πολλοστή φορά λοιπόν, ένα από τα ”δικά” μας παιδιά, ιδιαίτερα αγαπημένο καθώς και Ταλαντούχο, κάνει ένα σπουδαίο άλμα προς την μεγαλύτερη ομάδα του νησιού μας, τον ιστορικό Ο.Φ.Η!
Με χαρά λοιπόν, να ευχηθούμε στο Νικολιό μας, καλή σταδιοδρομία σε αυτή την νέα ανοδική πορεία που διαγράφεται μπροστά του και είμαστε σίγουροι ότι με πολύ δουλειά αλλά και ταπεινότητα θα πετύχει αυτό που του αξίζει!”

''Oι άλλοι'' 29/7/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Φεύγει από Ριζούπολη και πάει Φυλή ο Απόλλων

Σε αλλαγή έδρας θα προχωρήσει ο Απόλλων Σμύρνης στη νέα σεζόν στη Football League.
Διαφωνία προέκυψε στις συζητήσεις μεταξύ της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και του Ερασιτέχνη για το θέμα της χρησιμοποίησης του γηπέδου της Ριζούπολης τη νέα σεζόν.
Οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής δεν δέχθηκαν τις προτάσεις του συλλόγου και πλέον οι παράγοντες της «ελαφράς ταξιαρχίας» αναζητούν λύσεις για… στέγαση.
Εξετάστηκαν οι περιπτώσεις των γηπέδων του Πανιωνίου, του Ατρομήτου, της Καλλιθέας και της Καισαριανής, ωστόσο η λύση που προκρίθηκε είναι αυτή της Φυλής, στο γήπεδο του Θρασύβουλου.
πηγή: contra.gr

Ποδόσφαιρο 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΟΦΗ: «Κάθε πρόταση θα ερευνηθεί εξονυχιστικά από τους μετόχους»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, πήρε θέση για την σημερινή συνάντηση. «Θα τους απαντήσουμε εντός της επόμενης εβδομάδας» τόνισε ο Αντίπας Σηφάκης.
Στο Ηράκλειο βρέθηκε εταιρεία ξένων συμφερόντων που συνδέεται με την ανάπτυξη αθλητικών σωματείων στην Αγγλία και εξέφρασε στους μετόχους του ΟΦΗ το ενδιαφέρον της, να επενδύσουν στον ΟΦΗ.
«Τους ακούσαμε και επιφυλαχθήκαμε να τους απαντήσουμε εντός της επόμενης εβδομάδας, αφού πρώτα εξασφαλίσουμε τα συμφερόντα του ΟΦΗ» αναφέρει σε δήλωση του ως μέτοχος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης.
«Θα διερευνηθεί εξονυχιστικά»
Με ανακοίνωση του ο ΟΦΗ για την συνάντηση επισημαίνει ότι «οι μέτοχοι του ΟΦΗ,  έχουν όραμα να επαναφέρουν την ομάδα μας στην Σούπερ Λίγκ, ωστόσο δεν κλείνουν την πόρτα σε καμία εταιρεία που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τον ΟΦΗ. Με χαρά ακούμε οποιαδήποτε πρόταση, αρκεί βέβαια  να πρόκειται για μια πρόταση που θα εμπεριέχει τα στοιχεία που απαιτεί το μέγεθος και η ιστορία του ΟΦΗ,  ο νόμος, αλλά θα συνοδεύεται  και με αποδεδειγμένα οικονομικά στοιχεία (εγγυητική επιστολή αξιόχρεης τράπεζας ή καταβολή ενός σοβαρού ποσού μετρητών σε λογαριασμό τραπεζης) , με βάση τα οποία μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση.
Ο ΟΦΗ στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε με υποθέσεις «επενδυτών» που αποδείχθηκαν ότι δεν είχαν την σοβαρότητα και την οικονομική δυναμική, για να εγγυηθούν το μέλλον του ΟΦΗ και σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει κάθε πρόταση να διερευνηθεί εξονυχιστικά από τους μετόχους και την υπό σύσταση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ. Στη συνάντηση βρέθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας και μέτοχοι του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιο 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Δήλωση του Μανώλη Φωτάκη

Ο Μανώλης Φωτάκης με δήλωση του προς τα ΜΜΕ παίρνει θέση για την ανάμειξη του ονόματος του στις συζητήσεις των μετόχων του ΟΦΗ με τους εκπροσώπους του υποψηφίου επενδυτικού σχήματος.
Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Φωτάκη
Όταν ρωτήθηκε ο κύριος Φωτάκης ότι υπάρχει επενδυτικό σχήμα και τι πρέπει να γίνει, ζήτησε τα ακόλουθα:
1. Αφού συσταθεί η καινούργια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τότε θα εξεταστεί κάθε πρόταση που θα είναι αντάξια με την ιστορία του ΟΦΗ και απαραίτητα πρέπει να προσκομιστούν:
α) Πενταετές ή τουλαχιστόν τριετές πλάνο ανάπτυξης της ΠΑΕ
β) Οποιοσδήποτε διάλογος θα ξεκινήσει με την προσκόμιση εγγυητικής επιστολής αξιόχρεης τράπεζας, ποσού τουλάχιστον ύψους 1,5 εκ. ευρώ η οποία εφόσον υπάρξει συμφωνία, τότε θα καταπέσει και θα μπει άμεσα στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ ενώ διαφορετικά αν δεν υπάρξει συμφωνία τότε θα επιστραφεί στο υποψήφιο επενδυτικό σχήμα.

''Οι άλλοι'' 29/7/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Στο στόχαστρο του Άρη ο Σλοβάκος Νέμετς

Τον 31χρονο διεθνή επιθετικό Άνταμ Νέμετς προσπαθεί να υπογράψει ο Άρης ο οποίος έπαιξε και στο Euro 2016 με την φανέλα της Σλοβακίας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» μετά την μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη ο Άρης κοιτά να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Σλοβάκο επιθετικό Άνταμ Νέμετς.
Ο επιθετικός της Σλοβακίας χρησιμοποιήθηκε σε δύο παιχνίδια στο Euro 2016, σε αυτό απέναντι στην Ρωσία που μπήκε αλλαγή στο ’67 και σε αυτό απέναντι στην Ουαλία που μπήκε αλλαγή στο ’69.
Με την Σλοβακία ο Νέμετς έχει 22 συμμετοχές και 6 γκολ. Έχει περάσει από πολλές ομάδες μεταξύ αυτών είναι η Ζιλίνια, η Γκενκ, η Καϊζερσλάουτεν , η Ουνιόν Βερολίνου και πρόσφατα η Βίλεμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σλοβάκος φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ελλάδα.
πηγή: sdna.gr

Ποδόσφαιρο 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανακοινώθηκε και από τον ΟΦΗ ο Βρεττός

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΟΑ Γιάννη Καλέμπουμπα και ο ΟΦΗ έκανε δικό του τον 21χρονο ποδοσφαιριστή που αποτελεί μια σημαντική για τον σύλλογο.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ «η συμφωνία επικυρώθηκε μετά απο συνάντηση που είχε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης, με τον πρόεδρο του ΠΟΑ, Γιάννη Καλέμπουμπα.
Ο Νίκος Βρεττός θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον ΟΦΗ και ο Νίκος Νιόπλιας, θα αποφασίσει αν ο παίκτης παραμείνει οριστικά το ρόστερ του ΟΦΗ για τη φετινή περίοδο ή αν θα παραμείνει στον ΠΟΑ, ως δανεικός μέχρι τον Δεκέμβριο ή το καλοκαίρι» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ.
Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ παρακολουθούσε εδώ και καιρό τον ποδοσφαιριστή και είχε συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΟΑ, το ενδεχόμενο απόκτησης του, για αυτό το καλοκαίρι, όπως και έγινε.
«Οι σχέσεις της σημερινής διοίκησης του ΟΦΗ με το φίλο σωματείο του ΠΟΑ, είναι σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος είναι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ, επισημαίνοντας ακόμη πως «στόχος του ΟΦΗ είναι να παρακολουθεί ότι καλό υπάρχει στις μικρές ηλικίες στην Κρήτη, να έχει καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες και να μην επαναλληφθεί το φαινόμενο, παίκτες με μέλλον, να καταλήγουν σε ομάδες εκτός του νησιού» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Παρασκήνια 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στην Σερβία ο Μπόγιοβιτς

Παίκτης της Σερβικής, Μλάντοστ Λουτσάνι, είναι και επίσημα ο Μίλαν Μπόγιοβιτς που το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ.
Ο Σέρβος φορ αν και είχε ακουστεί για τον ΟΦΗ αλλά και για άλλες ομάδες στην Ελλάδα, την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν επέλεξε τη Μλάντοστ επειδή έγινε πατέρας πριν λίγες μέρες και ήθελε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.
O ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μιας και το πρωτάθλημα Σερβίας έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται στην δεύτερη αγωνιστική.

Ποδόσφαιρο 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μοίρασε χρήματα η Διοικούσα

Το ποσό των 60 χιλιάδων ευρώ μοιράστηκε σε παίκτες του ΟΦΗ και ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τους μετόχους της ομάδας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.
Τα χρήματα αυτά καλύφθηκαν αποκλειστικά απο τους μετόχους και αφορούν κυρίως σε προκαταβολές συμβολαίων, των μεταγραφών που έχει κάνει ο ΟΦΗ.
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει ότι: «Περίπου 60 χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν σε παίκτες του ΟΦΗ, χρήματα που αφορούν σε προκαταβολές συμβολαίων και άλλες υποχρεώσεις που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα με αφορμή το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Τα χρήματα αυτά καλύφθηκαν αποκλειστικά από τους μετόχους, της υπό ίδρυση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή οι μέτοχοι του ΟΦΗ, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι θέλουν να βαδίσουν με κύριο χαρακτηριστικό τη συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, όπως άλλωστε συνέβη και στην χρονιά που πέρασε».
Το σύνθημα των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι ότι η ομάδα θα προσπαθήσει και φέτος να διατηρήσει πάση θυσία την οικονομική της φερεγγυότητα και για το λόγο αυτό θα είναι αυστηρή, σε θέματα διαπραγμάτευσης, καθώς δεν θέλει να ξεφύγει ούτε ένα ευρώ από το μπάτζετ, που έχει αποφασίσει.

Ποδόσφαιρο 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον ΟΦΗ ο Νίκος Βρεττός!

Ο ΠΟΑ ανακοίνωσε την μετακίνηση του νεαρού και εξαιρετικά ταλαντούχου μεσοεπιθετικού με τον ΟΦΗ να βάζει στο ρόστερ του ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.
Ο 21χρονος (γεν. 1995) μεσοεπιθετικός που αποτελεί ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και ο οποίος έβγαλε μάτια με την ομάδα του Ατσαλένιου με τον ΟΦΗ να τον παρακολουθεί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Η ανακοίνωση του ΠΟΑ
Η διοίκηση του ΠΟΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραχώρηση του Νίκου Βρεττού.
Ο Νίκος Βρεττός αποτελεί ένα παιδί γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας και η επιλογή της ΠΑΕ ΟΦΗ να αποκτήσει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, δικαιώνει απόλυτα τη φιλοσοφία αλλά και την ποιοτική δουλειά που πραγματοποιείται στις ακαδημίες του συλλόγου μας αλλά και στις θυγατρικές μας.
Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΟΦΗ για την συνεργασία, ευχόμαστε στο Νίκο καλή σταδιοδρομία και επίτευξη των στόχων του προσωπικών αλλά και συλλογικών.

Ποδόσφαιρο 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στο επόμενο 10ημερο βγαίνουν τα διαρκείας

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα των διαρκείας που αφορά άμεσα τον κόσμο της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΟΦΗ τονίζουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στην τελική ευθεία προκειμένου να τεθούν στην διάθεση του κόσμου μέσα στις επόμενες ημέρες – ακόμα και την επόμενη εβδομάδα. Επί της ουσίας, δεν υπάρχει καθυστέρηση για αυτήν την υπόθεση καθώς το πρωτάθλημα ξεκινάει σε δύο μήνες ωστόσο στον ΟΦΗ υπολογίζουν ότι ο ο συγκεκριμένος τομέας μπορεί να αποτελέσει μια βασική πηγή εσόδων για τον σύλλογο. Είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να υπάρχει μεγάλη απόκλιση σε σχέση με τις περσινές τιμές ωστόσο είναι φυσιολογικό ότι θα υπάρξει μια σχετική αύξηση καθώς ο ΟΦΗ αγωνίζεται πλέον και σε μεγαλύτερη κατηγορία από την Γ’ Εθνική.

Ακαδημίες 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Κώστας Σταυρακάκης!

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ επέστρεψε στον σύλλογο που ανδρώθηκε και αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στην ακαδημία του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Ακαδημίας
Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κώστα Σταυρακάκη, ο οποίος εντάσσεται στο προπονητικό τιμ των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ. Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ με απόλυτο σεβασμό στο παρελθόν και σε όσους έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ, συνεχίζει να βάζει τις βάσεις για ένα υγιές μέλλον, προκειμένου να ξαναγίνει το σωματείο μεγάλο και τα δικά του παιδιά να αποτελέσουν τα πιο δυνατά στηρίγματα γι’ αυτό το σκοπό.
Ο Κώστας Σταυρακάκης έχει διανύσει μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στον ΟΦΗ, μπαίνοντας στην ομιλίτικη οικογένεια σε ηλικία 14 ετών με εισήγηση του Ευγένιου Γκέραρντ. Αποτέλεσε μέλος μια χρυσής γενιάς του ΟΦΗ με πολλές επιτυχίες και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Πλέον επιστρέφει στην οικογένεια, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την Επιτροπή Ακαδημίας, ανοίγοντας μια καινούργια σελίδα ως προπονητής της Ακαδημίας.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με την Ακαδημία του ΟΦΗ, ο Κώστας Σταυρακάκης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ για να βοηθήσω κι εγώ στην ανάδειξη των νέων παιδιών της ομάδας. Στη νέα εποχή που ξεκινά για το σύλλογο, είναι απαραίτητο να υπάρχουν γερές βάσεις στην Ακαδημία. Ξεκινά μια νέα σελίδα, εύχομαι να υπάρχει υγεία και να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ακαδημίας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».
Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κώστα Σταυρακάκη επισημοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ, απ’ όπου και οι φωτογραφίες με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Θανάση Κολιτσιδάκη και τον πρώην συμπαίκτη του και «διόσκουρό» του στον ΟΦΗ, Μανόλη Δερμιτζάκη, με τον οποίο η μοίρα τους φέρνει ξανά μαζί στον σύλλογο που τους ανέδειξε ποδοσφαιρικά, καθώς θα είναι συνεργάτες στο προπονητικό τιμ των τμημάτων υποδομής.

Ποδόσφαιρο 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΟΦΗ για Μπλάζιτς: «Ο ΟΦΗ δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς παίκτη ή μάνατζερ»

Με μια λακωνική ανακοίνωση απάντησε ο ΟΦΗ στην επιλογή του Σερβου μέσου Μάρκ Μπλάζιτς, να υπογράψει στη Λαμία, αντί να κατέβει στο Ηράκλειο, για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ.
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει ότι «ο ΟΦΗ δεν παρακαλάει κανένα Μπλάζιτς. Αυτός θα έπρεπε να παρακαλάει να αγωνιστεί στον ΟΦΗ. Η ομάδα μας δεν θα υποκύψει σε κανένα εκβιασμό απο παίκτη ή μάνατζερ, αλλά θα βαδίσει αυστηρά στο πλάνο που έχει αποφασίσει. Το μοναστήρι να’ ναι καλά!» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.
Ο ΟΦΗ φαινόταν κοντά σε συμφωνία με τον Μπάζιτς, στον οποίο είχε στείλει εισιτήρια για να ταξιδέψει στο Ηράκλειο την Πέμπτη (28/7), για τις τελικές συζητήσεις, αλλά τελικά ο ποδοσφαιριστής «χρησιμοποιώντας» την πρόταση του ΟΦΗ, έκανε διαπραγμάτευση με άλλη ομάδα. «Καλύτερα που έγινε έτσι. Μάλλον γλυτώσαμε!» λένε στον ΟΦΗ για την εξέλιξη της υπόθεσης, με την κρητική ομάδα να στρέφει πλέον αλλού το ενδιαφέρον της.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

''Οι άλλοι'' 28/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με -2 ξεκινάει ο Αχαρναϊκός στο νέο πρωτάθλημα

Παρέμεινε η τιμωρία του Αχαρναϊκού με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Στους «πράσινους» ήλπιζαν να δικαιωθούν σε τρίτο βαθμό για την ποινή που τους είχε επιβληθεί για το περσινό παιχνίδι με τον ΑΟΧ, όπου στο 89ο λεπτό ένα μπουκάλι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και τραυμάτισε τον βοηθό διαιτητή με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς. Στον Αχαρναϊκό είχε επιβληθεί βάσει του φύλλου αγώνα πρόστιμο 40.000 ευρώ, αφαίρεση 3 βαθμών από το περσινό πρωτάθλημα και 2 από το καινούριο, επομένως μετά και την απόρριψη της προσφυγής η ομάδα θα ξεκινήσει με -2 τη νέα χρονιά.
Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την παρακάτω απόφαση: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει την από 18.07.2016 και με αριθμό πρωτ. 20774/2016 προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 68/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων».

Ακαδημίες 28/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΚΛΙΚ από την πρεμιέρα του ΟΦΗ '94

Στο γήπεδο μπήκαν από το απόγευμα της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ’94 και μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση.













Ακαδημίες 28/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Δοκιμές στην Κ19 του ΟΦΗ

Η ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ συνεχίζει την προετομασία της, υπο τις οδηγίες του Βασίλη Πλεσίτη, με προπονήσεις που γίνονται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και στο γήπεδο των Δαφνών.
Τα δοκιμαστικά τέστ για την στελέχωση του ρόστερ θα συνεχιστούν σύμφωνα με το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, για τρείς ακόμη εβδομάδες, μέχρι την οριστικοποίηση του ρόστερ της ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league.
O προπονητής της Κ-19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, είναι απόλυτα ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτών του στην πρώτη εβδομάδα της προετοιασίας.

Ποδόσφαιρο 28/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στις 6 Αυγούστου το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ με τον Ερμή Ζωνιανών

Το Σάββατο 6 Αυγούστου, αντί Κυριακή 7 Αυγούστου, που είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα γίνει το πρώτο φετινό φιλικό του ΟΦΗ, με τον Ερμή Ζωνιανών.
Οπως ανακοινώθηκε στην απόφαση αυτή κατέληξαν και οι δυο ομάδες. Το φιλικό θα γίνει στις 7μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Αναλυτικά τα φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ:
6 Αυγούστου: ΟΦΗ-Ερμής Ζωνιανών
13 Αυγούστου: ΟΦΗ-Κισσαμικός
20 Αυγούστου: Τουρνουά Γιούχτα Αρχάνες
24 Αυγούστου: ΟΦΗ-Επισκοπή
27 Αυγούστου: ΟΦΗ-Πανθηραικός
31 Αυγούστου: ΟΦΗ-ΠΟΑ
Ο ΟΦΗ αναζητάει ακόμη για ένα φιλικό στις 4 Σεπτεμβρίου και πιθανότατα ένα ακόμη στις 11 του ίδιου μήνα, καθώς το πρωτάθλημα της Football league ξεκινάει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ποδόσφαιρο 28/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον Κισσαμικό Φραγκουλάκης, Ραπτάκης

Δεν έμειναν πολύ καιρό χωρίς ομάδα οι δύο πρώην παίκτες του ΟΦΗ που θα συνεχίσουν στην Football League και την ομάδα του Κισσαμικού.
Η ομάδα των Χανίων μπορεί να ξεκινήσε καθυστερημένα τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει τις μεταγραφές της και μεταξύ των παικτών που πήγαν ήταν και οι Μιχάλης Φραγκουλάκης, Δημήτρης Ραπτάκης.
Ο πρώτος είχε κερδίσει την άνοδο με τον Κισσαμικό από την Γ’ Εθνική για την Football League, βρέθηκε χθες στα Χανιά και όλα δείχνουν ότι σήμερα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του ενώ ο δεύτερος θα βοηθήσει σημαντικά προερχόμενος από μια πολύ καλή χρονιά με τον ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 28/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο ΟΦΗ «παρών» στην μεγάλη βραδιά του Ευγένιου Γκέραρντ στην Ελιά

Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ο Ολλανδός που έγινε Κρητικός και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο χωριό Ελιά, ήταν το κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο στην γιορτή του Πολιτιστικού συλλόγου, του χωριού, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα.
Ο προπονητής που άλλαξε την νεότερη ιστορία του ΟΦΗ, αλλά και ο άνθρωπος που «διαφήμισε» με τον καλύτερο τρόπο το χωριό που τον φιλοξενεί εδώ και δεκαετίες, ο …Γκεραντάκης, τιμήθηκε απο τους…συγχωριανούς του (όπως τον αποκαλούν πλέον), για την μεγάλη του προσφορά στον ΟΦΗ, στο χωριό, αλλά και τον Κρητικό αθλητισμό.
Σε μια όμορφη εκδήλωση, με πολύ κόσμο και μεγάλη συγκίνηση για τον 76 χρονο σήμερα Γκέραρντ, οι μνήμες απο τις «χρυσές» σελίδες που εγραψε στην ιστορία του ΟΦΗ, ξαναζωντάνεψαν με ένα όμορφο VIDEO που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση, με μεγάλες στιγμές του Ολλανδού στον ΟΦΗ.
Το σύνθημα «Ολλανδέ, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» δόνησε την ατμόσφαιρα και πρόσφερε χαρά στον Ευγένιο Γκέραρντ, ο οποίος με ένα νεύμα, ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε.
Ο Ολλανδός σε αυτήν την τιμητική διάκριση προς το πρόσωπο του, απο τους φίλους του στο χωριό που έμελλε να είναι ο μόνιμος τόπος κατοικίας του, είχε δίπλα του την σύζυγο του Κατερίνα, και τον υιό του Μανόλη Παπαδάκη.
Ενώ ο επίσημος ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει απο αυτήν την τιμητική εκδήλωση προς τον Ευγένιο Γκέραρντ. «Τον προπονητή που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ και ήταν, είναι και θα είναι ο φάρος του ΟΦΗ για πάντα» όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.
Την κρητική ομάδα εκπροσώπησα στην εκδήλωση ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Αποστολάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΦΗ Γιώργος Κορτσιδάκης.
Οι φίλοι του Ολλανδού δεν έλλειψαν απο αυτήν την ζεστή εκδήλωση. Ο παλιός διεθνής διαιτητής Γιώργος Κουκουλάκης, ο πρώην φυσικοθεραπευτής του ΟΦΗ, Απόστολος Φρυγάδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης, οι δημοσιογράφοι Στέλιος Μαλτεζάκης, Αντώνης Παπουτσάκης, Γιώργος Μιμίκος και πολλοί άλλοι που θέλησαν να βρεθούν και να χειροκροτήσουν αυτήν την μεγάλη προσωπικότητα.
Ο δημοσιογράφος Στέλιος Μαλτεζάκης, κάνοντας μια σύντομη αλλά ιδιαίτερα περιεκτική αναφορά, για τον «Μίστερ», έκανε λόγο για ένα προπονητή που «έδωσε ώθηση προς τα πάνω στο ποδοσφαιρικό πολιτισμό της Κρήτης», για την «ομάδα μοντέλο που έφτιαξε», για τον «ψυχολόγο με πτυχίο» προπονητή, αλλά και για τον άνθρωπο που «ήθελε να γίνει αεροπόρος, αλλά τελικά έγινε ο πιλότος της μεγάλης πορείας του ΟΦΗ» στα τέλη της δεκαετίας του ’80.
Για τον «Γκεραρντάκη» τον οποίο «βάφτισε» έτσι ο παλαίμαχος πλέον δημοσιογράφος και «πατριάρχης» της αθλητικής δημοσιογραφίας Σωτήρης Παιδάκης.
«Ο Γκέραρντ ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος για τους παίκτες του και τους δημοσιογράφους, καθώς οι κατά καιρούς συνεντεύξεις του, ήταν για σεμινάριο με πολλά μηνύματα και όχι όπως σήμερα όπου γίνονται δηλώσεις χωρίς ουσία» πρόσθεσε ο γωστός αθλητικογράφος της KΡΗΤΗ-TV Στέλιος Μαλτεζάκης, ο οποίος έζησε όλη την πετυχημένη διαδρομή του Ολλανδού προπονητή στον ΟΦΗ.
Η βραδιά κύλησε με ευχές στον Ολλανδό,για υγεία και πολύ αγάπη και σεβασμό για ότι πρόσφερε στον ΟΦΗ, την Κρήτη και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.




πηγή: ofi1925.gr

Ποδόσφαιρο 29/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φιάσκο με Μπλάζιτς - τον ανακοίνωσε η Λαμία!

Αντί για το Ηράκλειο που περίμεναν τον Σέρβο, αυτός πήγε στην Λαμία όπου και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο ΟΦΗ είχε ανακοινώσει πριν από δύο ημέρες ότι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής θα ερχόταν στο Ηράκλειο την Πέμπτη για να υπογράψει όμως τα ίχνη του εξαφανίστηκαν χθες το βράδυ. Και ήταν προφανές ότι δεν ήθελε να έρθει στην Κρήτη αφού την ίδια ημέρα που τον περίμεναν στον ΟΦΗ, εκείνος είχε πάει ήδη στην Λαμία όπου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.
Η ανακοίνωση της Λαμίας
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό Σέρβο μέσο Marco Blazic για τα επόμενα 2 έτη. Ο Marco Blazic  γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1985 (ηλικία 30). Έχει ποδοσφαιρική θητεία στον Ερυθρό Αστέρα, στην RADNICKI NIS και Καλλονή. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στο ρόστερ της ομάδας της και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες.”

Παρασκήνια 28/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Όταν ο Σα Πίντο είχε παίκτη τον Μίκιτς

Ένας εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων του ΟΦΗ, ο Νίκολα Μίκιτς, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Λίγους μήνες πριν ο Ρικάρντο Σα Πίντο έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ, βρισκόταν στο τιμόνι του Ερυθρού Αστέρα οδηγώντας τον στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην πορεία της ομάδας του Βελιγραδίου, βασικό στέλεχος του Ερυθρού Αστέρα αποτέλεσε ο Νίκολα Μίκιτς. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Σερβία με τον Σα Πίντο να του δίνει φανέλα βασικού σε όλα τα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα.

Ακαδημίες 28/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ξεκίνησε και ο ΟΦΗ '94

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα ο ΟΦΗ ’94, ξεκινώντας τη φετινή σεζόν με ενθουσιασμό, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΗ. 
Οι περσινοί αήττητοι πρωταθλητές της Γ’ ΕΠΣΗ θέλουν τη νέα σεζόν να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε ένα σαφώς πιο δυνατό πρωτάθλημα και παράλληλα να δουλέψουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Στη διάθεση του προπονητή Ζαχαρία Νοικοκυράκη και του συνεργάτη του Γιώργου Γαυγιωτάκη ήταν σήμερα περισσότερα από 30 παιδιά, τα οποία προέρχονται από την περσινή ομάδα του ΟΦΗ ’94, από το περσινό αγωνιστικό τμήμα των 2001 της Ακαδημίας, συν κάποια επιλεγμένα ταλέντα που περνούν από το «μικροσκόπιο» της τεχνικής ηγεσίας.
Πριν την προπόνηση, ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας Γιάννης Κουτεντάκης και ο αδερφός του Γιώργος Κουτεντάκης καλωσόρισαν όλα τα παιδιά και τόνισαν ότι ξεκινά μια νέα εποχή φέτος στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Παράλληλα παρουσίασαν το νέο τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ ’94 και της Ακαδημίας κ. Θανάση Κολιτσιδάκη, με τον ίδιο να τονίζει: «Το μήνυμα που δίνεται είναι πολύ δουλειά και λίγα λόγια. Στην ομάδα που είστε έχετε όλα τα εφόδια για να πετύχετε τους στόχους σας».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής της Κ19, Μηνάς Πίτσος, ο οποίος επεσήμανε ότι «η Κ19 και ο ΟΦΗ ’94 θα είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα. Θα υπάρξουν πολλοί παίκτες που θα τους δούμε και στις δύο ομάδες, με τη συνεργασία τους να είναι πληρέστατη».
Τέλος, ο γενικός αρχηγός της Κ19, Λευτέρης Πουπάκης είπε: «Είστε τυχεροί που βρίσκεται σε αυτό το μεγάλο σύλλογο. Θέλω να γίνεται μια μεγάλη οικογένεια, με σεβασμό ο ένας για τον άλλον».
Το παρών στην «πρώτη» του ΟΦΗ ’94 έδωσαν ακόμα ο έφορος Ακαδημιών του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Κώστας Ζερβάκης, το μέλος της Επιτροπής Ακαδημιών κ. Νίκος Διαλυνάς και ο υπεύθυνος των αγωνιστικών τμημάτων κ. Βασίλης Μαραγκάκης. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του ΟΦΗ ’94 παρακολούθησε και ο τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ ΟΦΗ, Σταύρος Λαμπράκης, έχοντας συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας γύρω από την ανάπτυξη των υποδομών του ΟΦΗ.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ποδόσφαιρο 27/7/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Ο Κοντονής αποφάσισε την ισχύ της κάρτας φιλάθλου!

Στην κάρτα αυτή θα υπάρχουν ο ονοματεπώνυμο, η φωτογραφία, ο αριθμός Αστυνομικού Δελτίου, το ΑΜΚΑ, και η διεύθυνση του κατόχου, ενώ το κόστος της θα ανέρχεται στα 2 ευρώ. Όσον αφορά τα παιδιά κάτω των 14 ετών θα είναι απαραίτητη η συνοδεία κηδεμόνα.
Οι φίλαθλοι, λοιπόν, θα έχουν περιθώριο περίπου ενός μήνα, από τις 20 Αυγούστου που αρχίζει το πρωτάθλημα, για να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου.
Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί τις επόμενες μέρες και στόχο έχει να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα κρούσματα βίας. Πάντως από πέρσι, όταν είχε εξαγγελθεί το συγκεκριμένο μέτρο, υπήρχαν πολλές αντιδράσεις από (οργανωμένους κυρίως) οπαδούς που θεωρούσαν την κάρτα φιλάθλου ως έναν ακόμη τρόπο «φακελώματος».
πηγή: sport-fm.gr

Άλλα Σπορ, Πόλο 27/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πολύτιμες εμπειρίες με την Εθνική για τους 15χρονους πολίστες του ΟΦΗ

Πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν τέσσερις 15χρονοι πολίστες του ΟΦΗ, οι οποίοι συμμετείχαν στο campτης προεθνικής ομάδας πόλο που έγινε στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου.
Πρόκειται για τους Βασίλη Καβουσανό (2001), Παναγιώτη Σπυριδάκη (2000), Νίκο Κλάδο (2001), Ορέστη Κιαμούρη (2000), Γιάννη Βάλσαμο(2001).
Μάλιστα οι 4 ελπιδοφόροι πολίστες του ΟΦΗ επιστρέφοντας πήραν και χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας πόλο του ΟΦΗ Τάκη Μιράλη, στον αγώνα με το ΝΟΡεθύμνου για τα πλέι-άουτ, ενώ συμμετέχουν και με την ομάδα παίδων του ΟΦΗ σε τουρνουά που γίνεται στο Ρέθυμνο με την συμμετοχή του ΠΑΟ, του ΝΟΧανιών και του ΝΟΡεθύμνου.

Ποδόσφαιρο 27/7/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Κάλεσμα της Football League για τα τηλεοπτικά

Η Football League αναζητεί νέα «τηλεοπτική στέγη» και ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους σταθμούς να υποβάλλουν τις προσφορές τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Football League», που εδρεύει στην Αθήνα,  Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο και νόμιμα λειτουργούντα τηλεοπτικό φορέα που διαθέτει σταθμό παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών (τηλεοπτικό σταθμό), να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αποκλειστική εκμετάλλευση, εντός της Ελληνικής Επικράτειας των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων των αγώνων του Πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.
Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 8η Αυγούστου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386363, 364, 384).
Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν τους αναλυτικούς όρους της πρόσκλησης από τα γραφεία της Ένωσης (κ. Μαρία Ντόλκου, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678  τηλ. 210 3386374, marketing@footballleague.gr)».