Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ποδόσφαιρο27/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κοιτάζει από την «ξένη αγορά» ο ΟΦΗ!

Όπως έχετε διαβάσει αρκετές φορές από το OFI CRETE News, ο ΟΦΗ κοιτάζει προς την ξένη αγορά για την απόκτηση παικτών που θα κάνουν την διαφορά στην Football League.


Αρκετά είναι τα ονόματα που έχει στην λίστα του ο Νίκος Νιόπλιας, και δύο εκ των αυτών είναι του Νίκολα Μίκιτς και του Κάρλο Κόστλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος είναι πολύ κοντά να έρθει στο Ηράκλειο και να υπογράψει στον ΟΦΗ. ενώ ο δεύτερος είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και μένει να δούμε αν θα είναι αυτός ο φορ που θα πάρει όλο το βάρος πάνω του στην νέα σεζόν. 

Ο Νίκολα Μίκιτς, μιλάει καθημερινά με τον Σταύρο Λαμπράκη, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ, που πρόκειται για εναν ποδοσφαιριστή με πολύ εμπειρία και σίγουρα θα βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ.

Όσο αφορά για τον Κάρλο Κόστλι, τα πράγματα είναι απλά. Πρόκειται για εναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ουνδούρα, που παρότι έχει πατήσει τα 34, είναι μια εξαιρετική περίπτωση αφού έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Συν τοις άλλοις, πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ελλάδα και κατά συνέπεια δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση που στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να την παρατήσουν εύκολα αφού γνωρίζουν τις ικανότητες του υψηλόσωμου επιθετικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου