Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ακαδημίες 30/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τι είπαν Πλευράκης, Παναγιώτου για το μεγάλο βήμα!

«Ονειρο ζωής» χαρακτηρίζουν οι δυο πιτσιρικάδες της Κ19 του ΟΦΗ, το μεγάλο βήμα που έκαναν να υπογράψουν τριετή επαγγελματικά συμβόλαια με τον ΟΦΗ.
Ο 19χρονος μέσος Βαγγέλης Πλευράκης (4-4-1998) και ο 20 χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Παναγιώτου (28-3-1997), μίλησαν στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, για το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.
Ο Βαγγέλης Πλευράκης, ο οποίος έχει περάσει από όλη τη βαθμίδα των υποδομών του ΟΦΗ (Κ15,Κ17,Κ19) στην δήλωση του αναφέρει: «Είναι μεγάλη στιγμή για μένα Είναι ένα όνειρο. Αυτός ήταν ο στόχος μου πάντα, από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΟΦΗ, μικρό παιδί. Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και τους γονείς μου που με στήριξαν. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω».
Ο Γιάννης Παναγιώτου αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε από τις υποδομές του Εργοτελη, αγωνίστηκε στην Κ20 του Πανθρακικού και ακολούθησε ο ΟΦΗ.
Όπως τονίζει «είμαι πολύ χαρούμενος. Το περίμενα πολύ καιρό. Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να πετύχω στην ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου. Τους προπονητές μου, που με έχουν βοηθήσει και τον ΟΦΗ που μου δίνει την ευκαιρία».

Ποδόσφαιρο 30/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αύριο στο ΒΑΚ τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Θόδωρου Βαρδινογιάννη!

Όπως έγινε γνωστό, αύριο το μεσημέρι (12.00) θα γίνουν στο «Βαρδινογιάννειο» τα θυρανοίξια του Ι.Ν. των Αγίων Θεοδώρων αλλά και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου διοικητικού ηγέτη του ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων, που έχει χτιστεί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Θόδωρου Βαρδινογιάννη, στον ίδιο χώρο, θα γίνουν το Σάββατο (1/7) και ώρα 12μμ.

Ποδόσφαιρο 30/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επαγγελματίες οι Πλευράκης - Παναγιώτου!

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές και πρωταθλητές με την Κ19 υπέγραψαν συμβόλαια μέχρι το 2020.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ στηρίζει τα παιδιά του και το δείχνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Πέρσι τέτοια εποχή υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια οι Μανιαδής-Κοντογιάννης από τις υποδομές, φέτος ήταν η σειρά των Βαγγέλη Πλευράκη και Γιάννη Παναγιώτου, να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια και να περάσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας.
Οι δυο παίκτες της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ, η οποία κατέκτησε πρόσφατα το πρωτάθλημα Νέων της Football league, μετά από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, υπέγραψαν τριετή επαγγελματικά συμβόλαια, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ηλία Κώτσιου, ο οποίος τους συνεχάρη και τους ζήτησε να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά τώρα, ώστε να μπορέσουν να κάνουν πράξη το όνειρο τους και να καθιερωθούν στον ΟΦΗ.
Ο Βαγγέλης Πλευράκης είναι γεννημένος στις 4-4-1998 και είναι μέσος.
Ο Γιάννης Παναγιώτου γεννήθηκε στις 28-3-1997 και είναι τερματοφύλακας.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της καλοσωρίζει τα δυο αυτά παιδιά στις τάξεις της πρώτης ομάδας και επισημαίνει ότι η κίνηση αυτή, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλα τα παιδιά των υποδομών της ομάδας, ότι η πόρτα της πρώτης ομάδας, είναι ανοιχτή για αυτά.
Είναι χαρά και υπερηφάνεια όλων μας, παιδιά από τις υποδομές του ΟΦΗ να φτάνουν στην πρώτη ομάδα και κάποια στιγμή να καθιερώνονται σε αυτήν και να αποτελέσουν τον κορμό του ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι μετά από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, άλλα δυο παιδιά της Κ19 θα ακολουθήσουν την φετινή προετοιμασία της ομάδας, εκ των οποίων, είναι πολύ πιθανό, ένας ακόμη να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Στην φωτογραφία η πιτσιρικάδες Παναγιώτου και Πλευράκης με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλία Κώτσιο και τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Ζερβάκη.

Mπάσκετ 30/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Λύγισε ο ΟΦΗ στο τελευταίο λεπτό

Την ήττα με 57-52 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Έσπερο Πατρών για την δεύτερη αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.
Τα κορίτσια του Νίκου Δελατόλα ξεκίνησαν πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 18-6 ωστόσο στην συνέχεια ο Έσπερος ισσορόπησε με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρει ισόπαλες τις δύο ομάδες με σκορ 35-35. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό για να έρθει η δεύτερη ήττα, σε ισάριθμα παιχνίδια, με 57-52.

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ακαδημίας 29/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Τα γκολ της κούπας του ΟΦΗ!

Δείτε το video με τα γκολ της νίκης της Κ19 του ΟΦΗ επί του Άρη με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Άλλα Σπορ, Σκάκι 29/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

8 σκακιστές του ΟΦΗ στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα

Οκτώ νεαροί σκακιστές του Ο.Φ.Η. (Νικόλας Βιτσαξάκης, Νίκος Σερπετσιδάκης, Χρήστος Μπροκαλάκης, Γιώργος Παπιδάκης, Νίκος Καζάκος, Ανδρέας Λιανέρης, Ηλίας Αγγελάκης, Γιάννης Κουβίδης) συμμετέχουν στα πανελλήνια νεανικά ατομικά πρωταθλήματα που διεξάγονται στο Ρίο της Αχαΐας (ξενοδοχείο PORTORIO) έως 2 Ιουλίου.
Στους αγώνες συμμετέχουν ακόμη άλλοι 4 σκακιστές από το Ηράκλειο η Στέλλα Φοινικιανάκη (Π.Ο.Α.) ο Γιώργος Μπαρούτης (Ο.Α.Α.Η.) και ο Άγγελος Μοσχοβάκης με την Εβίτα Στρατήγη που μέχρι πέρυσι ανήκαν στην Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και φέτος αγωνίζονται με την ομάδα του Ο.Α.Χανίων. Οι αγώνες γίνονται σε 12 κατηγορίες (κάτω των 8, 10, 12, 14, 16, 18, χωριστά για αγόρια και κορίτσια) και πρόκειται για τη σημαντικότερη πανελλήνια νεανική διοργάνωση του σκακιού που γίνεται στη χώρα μας, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους 3 πρώτους νικητές των κατηγοριών κάτω των 18 και κάτω των 16 ετών, να έχουν προσαύξηση στη βαθμολογία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.Οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από την διαδικτυακή πλατφόρμα http://chessfed.gr/youth2017/live-games/
Στις 3 Ιουλίου ξεκινά επίσης στο Ρίο το πρωτάθλημα της Α εθνικής στο σκάκι όπου ο Ο.Φ.Η. θα συμμετάσχει για έκτη συνεχόμενη φορά με στόχο μια θέση στην πρώτη δεκάδα. Μαζί με τον Ο.Φ.Η. θα συμμετάσχουν από το Ηράκλειο ο Σ.Ο.Η., και από τα Χανιά η Σ.Α.Χ, ο Κύδωνας, η Κάϊσσα και ο Ο.Α.Χ. Συμμετέχουν συνολικά 34 ομάδες απ’ όλη τη χώρα με 10μελείς συνθέσεις.
Με την ολοκλήρωση της προπονητικής περιόδου 2016-2017 το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ διοργάνωσε εσωτερικό τουρνουά με τη συμμετοχή 30 αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου. Πρώτος νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος Σερπετσιδάκης, δεύτερος ο Χρήστος Μπροκαλάκης, ενώ στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι Γιάννης Κουβίδης, Νίκος Καζάκος και Γιώργος Σερπετσιδάκης. Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το τμήμα θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ώρες 16:00 – 20:30 για όποια παιδιά επιθυμούν, ενώ τα μαθήματα της νέας περιόδου θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ λειτουργεί στην οδό Ισαύρων 93, δίπλα στη Θύρα 1 του κεντρικού γηπέδου του ΟΦΗ στα Καμίνια Ηρακλείου. (Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973409970).
Η σκακιστική ομάδα του Ο.Φ.Η. μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κρήτης, δεν κατάφερε να υπερνικήσει το εμπόδιο του πρωταθλητή Ελλάδος Φυσιολάτρη Νίκαιας στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε στις λεπτομέρειες, μετά από μεγάλη μάχη που διήρκησε πεντέμισι ώρες, και με σκορ 3-1 πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Η κούραση από το ταξίδι της προηγούμενης νύχτας με το καράβι ήταν ένας επί πλέον ανασταλτικός παράγοντας στην απόδοση των σκακιστών του Ο.Φ.Η., που δεν άντεξαν στην πολύωρη αναμέτρηση. Άλλωστε ο βαθμός αξιολόγησης και η μεγαλύτερη εμπειρία των σκακιστών της Νίκαιας έδιναν το θεωρητικό προβάδισμα στην ομάδα του Φυσιολάτρη πριν από τον αγώνα.
Αναλυτικά ανά σκακιέρα είχαμε (σε παρένθεση ο βαθμός αξιολόγησης – ΕΛΟ) :
Χαλκιάς (2582) – Κελίρης (2513) 1-0
Καπνίσης (2469) – Βλάχος (2285) ισοπαλία
Μιχελάκος (2285) – Χριστοδούλου (2258) 1-0
Γκούμας (2416) – Αναγνωστόπουλος (2181) ισοπαλία
Οι αγώνες της τελικής φάσης του Κυπέλλου θα διεξαχθούν επίσης στο Ρίο 1-2 Ιουλίου.

Μπάσκετ 29/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ξεκίνημα με το αριστερό για τα κορίτσια του ΟΦΗ

Έχοντας σημαντικό προβάδισμα μετά τη δεύτερη περίοδο ο Φάρος Κερατσινίου επικράτησε με 60-47 του ΟΦΗ στον αγώνα της πρεμιέρας του 28ου Πανελληνίου Κορασίδων στη Νέα Ιωνία του Βόλου.
Οι Κρητικές προσπάθησαν στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο.
Δεκάλεπτα: 20-14, 39-23, 49-40, 60-47
Διαιτητές: Φακίτσας-Ταρενίδης
ΦΑΡΟΣ ΚΑΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Λειβάδης-Αναγνώστου): Παπαδοπούλου , Καρακασίδου 8, Κιαουλιά Μαλ., Καραπατάκη 2, Κιαουλιά Μαρ., Καλαφάτη, Κοντραφούρη 24(1), Παπαμιχαήλ, Διακάκη, Τζιλιάνου, Χατζηλεοντή 26, Μπαϊμπάκη.
ΟΦΗ (Δελατόλας-Καραπαναγιώτη): Φραγκάκη, Ιατράκη 2, Παπαδάκη 3(1), Βατσινά 11(3), Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη, Κοντογιάννη, Κουρατόρα 11(1), Τζανέτη 3(1), Παπαμαρκάκη 15(2), Σφακιανάκη, Λιόντα 2.

Ποδόσφαιρο 29/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κουσκουνάς: «Να κάνει κάστρο την έδρα του ο ΟΦΗ»

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, έκανε ο 29χρονος επιθετικός που μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στάθηκε στην παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου.
Όπως είπε «έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, για να βοηθήσω όσο γίνεται, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο και να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ».
Για τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τον ΟΦΗ, ανέφερε πως «η πρώτη επαφή ήταν με τον Ηλία Κώτσιο. Επαιξε όμως  μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου και η επιθυμία του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, για να κατέβω στην Κρήτη».
Ο Κουσκουνάς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια με τον ΟΦΗ, ανέφερε για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πως «είναι μια δύσκολη κατηγορία η Β’ Εθνική. Εχει καλές και ιστορικές ομάδες. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει κάστρο την έδρα του και από εκεί και πέρα με μια καλή πορεία, για να πετύχει το στόχο».
Ενώ για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του ΟΦΗ, υπογράμμισε ότι «θα τους υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, έχω κάνει καλές χρονιές τελευταία και εύχομαι στον ΟΦΗ, να τα πάω ακόμα καλύτερα!»
πηγή – φώτο: ofi1925.gr

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Άλλα Σπορ, Βόλεϋ 28/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον 1ο Υποόμιλος της Α2 ο ΟΦΗ

Η ΕΟΠΕ έκανε γνωστούς τους ομίλους της Α2 και ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στον πρώτο με αντιπάλους, ομάδες από την Αττική και την Πελοπόννησο.
Αναλυτικά οι ομάδες – αντίπαλοι του ΟΦΗ: Πανερυθραϊκός, Παλλήνη, Γ.Σ. Απόλλων, Πανιώνιος, Κύζικος, ΑΣΠ Απόλλων, Ολυμπιάς, Καλαμάτα 80, ΟΦΗ, ΣΦΠ Χανίων, ΑΣ Κέρκης

Ποδόσφαιρο 28/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Στον ΟΦΗ μας το βαρύ πυροβολικό»

Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με προοπτική… Σούπερ Λιγκ αφού θα είναι παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το 2019 με τον ΟΦΗ να τον καλοσωρίζει στο Ηράκλειο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Τον πρώτο σκόρερ της φετινής Β’ Εθνικής, απέκτησε ο ΟΦΗ! Ο λόγος για το Νίκο Κουσκουνά, ο οποίος πέτυχε 20 τέρματα με την ομάδα των Τρικάλων και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.
Με συντονισμένες κινήσεις ο ΟΦΗ, έφερε το Νίκο Κουσκουνά στο Ηράκλειο και ο 29χρονος επιθετικός, υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια.
Ο ΟΦΗ προσθέτει στο δυναμικό του ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή, ένα μεγάλο σκόρερ!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Κουσκουνάς, βγαίνει τα τελευταία 4 σερί χρόνια πρώτος σκόρερ στις κατηγορίες που αγωνίζεται!
Αρχικά δυο χρονιές πρώτος σκόρερ με την Ελευσίνα στην Γ’ Εθνική και εν συνεχεία άλλες δυο χρονιές σερί πρώτος σκόρερ Β’ Εθνικής με τα Τρίκαλα!
Συγκεκριμένα, με την Ελευσίνα  πέτυχε 20 γκολ σε 31 παιχνίδια την περίοδο 2013-2014 και 19 γκολ σε 25 ματς την περίοδο 2014-2015.
Ακόμη αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ Β’ Εθνικής με τα Τρίκαλα την περίοδο 2015-16 με 18 γκολ σε 31 παιχνίδια και πάλι πρώτος σκόρερ Β’ Εθνικής με τα Τρίκαλα την αγωνιστική περίοδο 2016-17 με 20 γκολ!
Ο Νίκος Κουσκουνάς έχει και ένα πέρασμα παλαιότερα από την Σούπερ Λίγκ με τον Αστέρα Τρίποληε, ενώ έχει αγωνιστεί συνολικά σε Ολυμπιακό Λουτρακίου, Αστέρα Τρίπολης (Σούπερ Λίγκ), Φωστήρα, Παναχαϊκή, Κεραυνό Κερατέας, Αίαντα Σαλαμίνας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Μανδραϊκός, Ελευσίνα και Τρίκαλα.
Ο Νίκος Κουσκουνάς γεννήθηκε στις 23/12/1988 στην Κόρινθο.
» Στον ΟΦΗ μας, το βαρύ πυροβολικό της φετινής Β’ Εθνικής, με 20 γκολ!
Νίκο Κουσκουνά, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! » αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ποδόσφαιρο 28/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η πρώτη έκπληξη έσκασε: Στον ΟΦΗ ο Κουσκουνάς!





OFI 1925 officialO
Στον ΟΦΗ μας, το βαρύ πυροβολικό της φετινής Β' Εθνικής, με 20 γκολ!
Νίκο Κουσκουνά, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Ποδόσφαιρο 28/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μίλο: «Να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου»

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ μίλησε για την παραμονή του στον ΟΦΗ και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ.
Ο Σέρβος επιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του και όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ «είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκαμε τη λύση, με τον Ηλία (σ.σ. Κώτσιος) και τον πρόεδρο. Θα επιστρέψω στο σπίτι μου, γιατί έτσι νοιώθω στον ΟΦΗ!»
Όπως είπε «πολλοί άνθρωποι στο Ηράκλειο, μου έδωσαν στήριξη και πολλοί είχαν την επιθυμία να μείνω στην ομάδα και τους ευχαριστώ. Ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και από το πρώτο παιχνίδι θα δείξουμε την ποιότητα μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ομάδας και όλους από το σύλλογο που πιστεύουν σε μένα και ήθελαν να μείνω».
Και κατέληξε την αναφορά του με ένα μήνυμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας. Να επιστρέψουν στο γήπεδο, να είναι κοντά μας και είμαι σίγουρος ότι και εμείς θα τους δώσουμε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ».

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ποδόσφαιρο 27/6/17

Eπιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Δεν βγάζει τα «ασπρόμαυρα» ο Μίλο!

Η «τρίλιζα» των ανανεώσεων έκλεισε με τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ να παραμένει κάτοικος Ηρακλείου και για την επόμενη σεζόν, όπως έγινε γνωστό με κάθε επισημότητα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ θα συνεχίσει να σκοράρει και να δίνει ασίστ με τον ΟΦΗ!
Ο 30χρονος Σέρβος επιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο ΟΦΗ και την Τρίτη (27/6) το πρωί, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, με την ομάδα μας.
Ετσι, ο «Μίλο» θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα για μια ακόμη χρονιά.
Ο Μιλοσάβλιεφ είναι η τρίτη ανανέωση στον ΟΦΗ, μετά το Μάνο και τον Στρέζο.

Ποδόσφαιρο 27/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Να μην γίνουν τα λάθη που έγιναν πέρσι...

Στον ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές για να έρθουν στην ομάδα, με στόχο να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα.

Τα περσινά λάθη που έγιναν, ο ΟΦΗ τα «πλήρωσε», και μάλιστα από πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να κυνηγάει τις δύο πρώτες θέσεις από την αρχή του πρωταθλήματος. Με την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου, και με τεχνικό διευθυντή έναν άνθρωπο που μεγάλωσε στον ΟΦΗ, είναι δεδομένο πως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να πάρει την άνοδο ο ΟΦΗ, σε ένα πρωτάθλημα - παρωδία. Νίκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Κώτσιος είναι σε συνεχώς επαφές από το τηλέφωνο, για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα.

Ακαδημίες 27/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τα συγχαρητήρια του Ηροδότου στην Κ19 του ΟΦΗ

Η ομάδα της Αλικαρνασσού με ανακοίνωση που εξέδωσε, συγχαίρει τον ΟΦΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ19 της Football League.
«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος συγχαίρει την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων της Football League!» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ποδόσφαιρο 26/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Καθάρισε» ο ΟΦΗ για το ματς με τον Απόλλωνα!

Η Football League ανακοίνωσε την ποινή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα με μοναδική ποινή, την επιβολή χρηματικού προστίμου.
Κόντρα στους καταστροφολόγους των Αθηνών που προέβλεπαν από «κλείσιμο» του «Γεντί Κουλέ» μέχρι και αφαίρεση βαθμών, η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας τιμώρησε τον ΟΦΗ με χρηματικό πρόστιμο ύψους 6.300 ευρώ. Κατά συνέπεια, «καθάρισε» με την τελευταία εκκρεμότητα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
1) ΔΕΧΕΤΑΙ οτι η ΠΑΕ ΟΦΗ τέλεσε τις αποδιδόμενες σ’ αυτή πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σ’ αυτή τις κάτωθι χρηματικές ποινές: i) χρηματική ποινή, ποσού εξακοσίων (600) ευρώ και ii) χρηματική ποινή, ποσού έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού έξι χιλιάδων τριακοσίων (6.300) ευρώ. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 29/4/2017)

Ακαδημίες 26/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συγχαρητήρια από ΟΦΗ 94 και Ακαδημία

Για την κατάκτηση του τίτλου της Φούτμπολ Λιγκ από την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Ο ΟΦΗ ’94 ΚΑΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Κ19 ΟΦΗ
«Ο ΟΦΗ ’94 και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ συγχαίρουν θερμά την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, τους ποδοσφαιριστές και τον Βασίλη Πλεσίτη με τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της Football League!
Έκαναν υπερήφανο τον ΟΦΗ και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας!
Πολλά από τα παιδιά που σήμερα πανηγυρίζουν έναν πανελλήνιο τίτλο αποτέλεσαν στελέχη των τμημάτων υποδομής και του ΟΦΗ ’94 κι αυτό μας κάνει ακόμα περισσότερο υπερήφανους.
Τέτοιες επιτυχίες επιβεβαιώνουν ότι ο ΟΦΗ έχει λαμπρό μέλλον και παράλληλα δίνουν σε εμάς τη δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στα τμήματα υποδομής, βάζοντας υγιείς βάσεις στο σωματείο. Για έναν ΟΦΗ ενωμένο και δυνατό!
Τον ΟΦΗ ’94 στον Teλικό εκπροσώπησε ο πρόεδρος του σωματείου και μέλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Φασομυτάκης».

Ακαδημίες 26/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πλεσίτης: «Περήφανος για αυτά τα παιδιά»

«Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά». Με τη φράση αυτή, ο προπονητής της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, συνεχάρη τους παίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι μικροί του ΟΦΗ, κέρδισαν στον τελικό τον Αρη με 2-1 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Νέων της Football league.

O Βασίλης Πλεσίτης, μετά το τέλος του τελικού ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ: «είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά. Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος. Παρά τα προβλήματα που είχε αυτό το πρωτάθλημα, τις απουσίες που είχαμε και την κακή χρονική στιγμή που έγιναν οι τελευταίοι αγώνες το φινάλε είναι ιδανικό για μας. Τα παιδιά πήραν το πρωτάθλημα και αυτός ο τίτλος θα τους συνοδεύει σε όλη τους της ζωή. Το αξίζαμε και κερδίσαμε δίκαια στον τελικό. Τα παιδιά αυτά αποτελούν μια καλή βάση για το μέλλον του ΟΦΗ».

Ποδόσφαιρο 26/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έρχονται ανακοινώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές

Μια καινούργια εβδομάδα μπήκε, που αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα που αφορούν τον ΟΦΗ.

Ήδη, έχουν παραμείνει στην ομάδα Στρέζος και Μάνος, ενώ επαφές έχουν γίνει με Πουρτουλίδη και Μιλοσάβλιεβ και με τους δύο να δείχνουν να θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα. Συζητήσεις γίνοται με αρκετούς ποδοσφαιριστές για να παραμείνουν στην ομάδα, και μένει να δούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να έχουμε και κάποιες αποχωρήσεις από το ρόστερ με ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου είναι οι Ιντζόγλου και Μπουκουβάλας, που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή. Αρκετές συζητήσεις γίνονται με ποδοσφαιριστές, αλλά στον ΟΦΗ δεν θέλουν να το βγάλουν προς τα έξω.

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ακαδημίες 25/6/17

Eπιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ο ΟΦΗ!

Τα παιδιά του Βασίλη Πλεσίτη έφεραν την κούπα στο Ηράκλειο και κερδίζοντας 2-1 τον Άρη κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ19 της Stoiximan Football League. 
Ο ΟΦΗ τρέλανε όλο τον κόσμο και αποδεικνύοντας ότι αποτελούν μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στέφθηκε πρωταθλητης στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου.
Τα παιδιά του Βασίλη Πλεσίτη ήταν καλύτερα από το ξεκίνημα του αγώνα και απείλησαν με τον Λαμπριανίδη. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και τελικά στο 40′ ήρθε το γκολ με τον Περδίκη να ανοίγει το σκορ με δυνατό σουτ βάζοντας μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ με 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Άρης άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση και στο 62′ ο Κλιγγόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Ο ΟΦΗ πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα αμέσως με κεφαλιά του Λαμπριανίδη.
Μετά το 2-1 ο ΟΦΗ βρήκε χώρους για να καθαρίσει το παιχνίδι

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ποδόσφαιρο 24/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

850 ευρώ πρόστιμο στον ΟΦΗ για το ματς με τον Άρη

H Πειθαρχική Επιτροπή της Football League επέβαλε στον ΟΦΗ χρηματικό πρόστιμο ύψους 850 ευρώ για όσα έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα με τον Άρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
7) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι άπαντες οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ 1) στην ΠΑΕ ΟΦΗ τις κάτωθι χρηματικές ποινές: i) χρηματική ποινή, ποσού τετρακοσίων (400) ευρώ και ii) χρηματική ποινή, ποσού εξακοσίων πενήντα (650) ευρώ, 2) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ i) χρηματική ποινή, ποσού τετρακοσίων (400) ευρώ 3) στον ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΦΗ) χρηματική ποινή, ποσού πεντακοσίων (500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας δεκαπέντε (15) ημερών και 4) στον ΜΑΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ (υπεύθυνο ασφαλείας την ΠΑΕ ΑΡΗΣ) χρηματική ποινή, ποσού πεντακοσίων (500) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας δεκαπέντε (15) ημερών. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ για την ΠΑΕ ΟΦΗ, συνολική χρηματική ποινή, ποσού οκτακοσίων πενήντα (850) ευρώ. (αγώνας 30ης αγωνιστικής)».

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Μπάσκετ 23/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φινάλε στο τουρνουά «Νίκος Γαλυφιανάκης»

Φινάλε την Κυριακή στα γήπεδα μπάσκετ του ΟΦΗ στην Εφόδου, το τουρνουά στη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη, το οποίο διοργάνωσε ο ΟΦΗ σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ.
Το τουρνουά διήρκησε για ένα περίπου μήνα και συμμετείχαν σε αυτό πάνω απο 600 παιδιά. Την Κυριακή (25/6) θα γίνει η τελετή λήξης στα γήπεδα της Εφόδου.

Ποδόσφαιρο 23/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον «Γιακουμή» έφαγαν οι πρωταθλητές της Κ13

Η ομάδα Κ13 του ΟΦΗ (γεν. 2004) έκανε εντυπωσιακή πορεία στο Παιδικό Πρωτάθλημα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της.
Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία για τα παιδιά του ΟΦΗ, που ήρθε ως επισφράγισμα μιας εξαιρετικής χρονιάς. Μάλιστα ο γονέας Γιάννης Γεωργαλής εκπλήρωσε την υπόσχεσή του και έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές της Κ13 και τον προπονητή Βασίλη Πρινάρη στο εστιατόριο «Γιακουμής», όπου επιβεβαιώθηκε και το οικογενειακό κλίμα που διαθέτει η ομάδα και γενικότερα η Ακαδημία του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 23/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Ντουμιτρέσκου θα σφυρίξει το ΟΦΗ - Άρης

Ο Ντουμιτρέσκου του συνδέσμου Πειραιά ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον τελικό της Κυριακής.
Βοηθοί του Ντουμιτρέσκου θα είναι οι Γιαννίκος, Τζιλίρης (Πειραιά) με τέταρτο διαιτητή τον Μανιώτη του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ποδόσφαιρο 22/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μάνος: «Να συνεχίσω την καλή χρονιά που έκανα φέτος στον ΟΦΗ»

Θέλω να συνεχίσω την καλή χρονιά που έκανα φέτος στον ΟΦΗ».
Με τα λόγια αυτά ο Δημήτρης Μάνος, αιτιολόγησε , μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας, την απόφαση του να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και να παραμείνει στην κρητική ομάδα.
Ο 23χρονος επιθετικός, είπε το «ναί» μετά τη συζήτηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ηλία Κώτσιο και ενώ είχε προηγηθεί και συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.
«Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, στο πρόσωπο μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο γιατί με βοήθησαν πολύ φέτος.
Θέλω να καλέσω τον κόσμο να είναι δίπλα μας και στη φετινή χρονιά, για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Ποδόσφαιρο 22/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Ηλίας Κώτσιος τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ: «Είναι θέση ευθύνης για μένα»

Μετά από συνάντηση που είχε ο Ηλίας Κώτσιος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησαν να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται στον Ηλία Κώτσιο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να συνεχίσει να προσφέρει στον ΟΦΗ με το ήθος, την ψυχή και τον επαγγελματισμό που είχε ως ποδοσφαιριστής.
Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Ηλίας Κώτσιος ανέφερε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση και τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ώστε να μου αναθέσουν ένα τέτοιο πόστο.
Είναι μια θέση ευθύνης, στην οποία όμως πιστεύω, ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.
Με την ίδια σοβαρότητα, που είχα ως ποδοσφαιριστής, θα προσπαθήσω να προσφέρω και από αυτό το πόστο στον ΟΦΗ.
Χαίρομαι που παρέμεινα κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσω και από αυτή τη νέα θέση να τη βοηθήσω να πετύχει το στόχο για την επόμενη χρονιά, που είναι να δούμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».
Ο Ηλίας Κώτσιος, έπιασε ήδη δουλειά στον ΟΦΗ και συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και την διοίκηση της ΠΑΕ, προχωρούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας".

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ποδόσφαιρο 21/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον ΟΦΗ ο Στρέζος μέχρι το 2019!

Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού τερματοφύλακα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Ο ΟΦΗ επέκτεινε το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Γιώργου Στρέζου για δυο ακόμη χρόνια. Ο 22χρονος γκολκήπερ είχε υπογράψει τον περασμένο Ιανουάριο συμβόλαιο για 6 μήνες με προοπτική ανανέωσης και οι άνθρωποι του ΟΦΗ, μετά απο εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, προχώρησαν σε συμφωνία με τον Στρέζο, ο οποίος θα υπερασπίζεται για δυο ακόμη χρόνια την εστία του ΟΦΗ.
Η συμφωνία με τον Στρέζο, επήλθε, μετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, με τον μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα.

Ποδόσφαιρο 21/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ο ΟΦΗ μου έδωσε εν λευκώ την ομάδα»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για την παραμονή του στον ΟΦΗ και τόνισε ότι «η διοίκηση μου έδωσε την δυνατότητα να δημιουργήσω μια ομάδα από την αρχή».
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ στον Arena Fm
«Συνεχίζω στον ΟΦΗ. Ένα μήνα πριν μου είπαν τι σκέφτονται. Ήθελα κάποιες εγγυήσεις που έχουν να κάνουν με το οικονομικό, να είναι όλοι πληρωμένοι και που αφορούν στην οργάνωση και μου έδωσαν εν λευκώ την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Να δημιουργήσω μια ομάδα από την αρχή. 30 Ioυνίου τελείωνε το συμβόλαιό μου, άργησε η απάντηση του ΟΦΗ σε αυτά που είχα ζητήσει, συζητούσα και με άλλες ομάδες. Συμφώνησα σχεδόν με μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ, την Κέρκυρα, αλλά δεν πήγα. Συζήτησα και με τον Άρη. Ο κύριος Καρυπίδης μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση, καλύτερη από αυτήν του ΟΦΗ, αλλά για οικογενειακούς λόγους έμεινα στην Κρήτη. Ευχαριστώ τον κύριο Καρυπίδη. Δεν υπάρχει κάτι, άλλο. Άκουσα να λένε ότι εγώ εκμεταλλεύτηκα την πρόταση του Άρη για να πάρω καλύτερη πρόταση από τον ΟΦΗ κάτι που δεν ισχύει. Είναι καθαρά οικογενειακοί οι λόγοι που έμεινα στον ΟΦΗ.
Η πρόταση του Άρη ήταν κοντά στην πρόταση της Σούπερ Λιγκ, αλλά πάνω από όλα είναι η οικογένεια. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Έχω άριστη σχέση με τον Μυροφορίδη. Εύχομαι στην επόμενη σεζόν που θα είμαστε αντίπαλοι να βγούνε στη Σούπερ Λιγκ ο ΟΦΗ και ο Άρης. Είναι αποφασισμένος να ανεβάσει την ομάδα ο Καρυπίδης. Εμπιστεύεται απόλυτα τον Μυροφορίδη».

Ποδόσφαιρο 21/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στρέζος: «Πάμε δυνατά»!

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΦΗ, ο Γιώργος Στρέζος έδωσε το σύνθημα για την επόμενη χρονιά.
Από τον Γιώργο Στρέζο ξεκίνησαν οι πρώτες, εσωτερικές, κινήσεις του ΟΦΗ με τον σύλλογο να κλείνει άμεσα και γρήγορα ένα θέμα που ήταν μια από τις προτεραιότητες του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο νεαρός τερματοφύλακας που αποτέλεσε μεταγραφή του προηγούμενου Γενάρη παίρνοντας αμέσως γάντια βασικού συνεχίζει στον ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις έβαλε τον πήχη εκεί που πρέπει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για εμπιστοσύνη. Πάμε δυνατά για μια καλύτερη χρονιά φέτος, ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει».

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ποδόσφαιρο 20/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στις 17 Ιουλίου η «πρώτη» του ΟΦΗ

Την Δευτέρα 17 Ιουλίου θα ξεκινήσει ο ΟΦΗ της νέας χρονιάς ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί εκτός Κρήτης.
Με βάση το σχεδιασμό του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του, η προετοιμασία του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου.
Η ημερομηνία θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, μόλις επισημοποιηθεί και η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football league.
To πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ, θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο (3 εβδομάδες).  Στη συνέχεια ο ΟΦΗ για 12-14 μέρες, θα κάνει προετοιμασία εκτός Κρήτης, σε αθλητικό κέντρο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ στο διάστημα αυτό θα δοθούν και τρία φιλικά παιχνίδια.
Πάνω σε αυτά εργάζονται ήδη ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, όπως και σε θέματα που αφορούν στις μεταγραφές, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν γενικότερα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ποδόσφαιρο 20/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μιλοσάβλιεβ: «Ο ΟΦΗ με θέλει, θέλω να μείνω και εγώ»

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα a-sports, o Σέρβος μεσοεπιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gentikoule για την αρνητική απάντηση που έδωσε στην Φλοριάνα της Μάλτας.
Aναλυτικά όσα είπε ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
Οι πρώτες σου σκέψεις για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε;
«Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν καλά. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια μαζέψαμε μόλις πέντε βαθμούς. Στη συνέχεια ξυπνήσαμε και αρχίσαμε να παίζουμε ολοένα και καλύτερα. Δεν βγάζω απ’ έξω τον εαυτό μου. Ούτε εγώ ξεκίνησα καλά. Ίσως επηρεάστηκα από τη συνολική μας απόδοση. Δεν είχα αυτοπεποίθηση, αυτό ήταν το πρόβλημά μου».
Περίμενες τόσο εσύ όσο και οι συμπαίκτες σου ότι ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία θα παρουσιαστούν τόσο καλοί;
«Κοίτα, όλοι γνωρίζαμε από την αρχή της χρονιάς πως τέσσερις ομάδες θα πάνε για την άνοδο. Ήταν οι ΟΦΗ, Άρης, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία. Ο ΟΦΗ και ο Άρης δεν ξεκίνησαν καλά και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άλλοι δύο. Όλοι, αν δεις, τελειώσαμε τη σεζόν καλά».
Συνεπώς εκτιμάς πως όλα κρίθηκαν τελικά στην αρχή;
«Έτσι είναι, είχαν πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Πήραν μία διαφορά και τη συντήρησαν στη συνέχεια».
Κάνατε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο. Ποιο ήταν το κλειδί για τη βελτίωση που είχατε;
«Όλοι οι παίκτες άρχισαν να παίρνουν ψυχολογία με τα θετικά αποτελέσματα και να πιστεύουν ο ένας τον άλλον. Ήρθαν, επίσης, κάποια παιδιά που βοήθησαν πολύ την ομάδα όπως οι Στρέζος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης, Μητρόπουλος και Παντίδος. Είχαμε περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη ποιότητα».
Θεωρείς πως ήταν σημαντική η αλλαγή του προπονητή για τη βελτίωση της εικόνας του ΟΦΗ; Δεν πρέπει να είναι τυχαίο ότι πρόσφατα ενδιαφέρθηκαν τόσο η Κέρκυρα όσο και ο Άρης για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος τελικά έμεινε στο Ηράκλειο.
«Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ένας πολύ καλός προπονητής, μου δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ καλό για τον ΟΦΗ που κατάφερε να τον κρατήσει επειδή μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ θα κερδίσει από την ανανέωση της συνεργασίας τους».
Αν μπορούσες να πας τον χρόνο πίσω, τι θα άλλαζες;
«Το πώς ξεκινήσαμε τη σεζόν. Μόνο αυτό…».
Την προηγούμενη φορά που ήσουν στην Ελλάδα, αγωνιζόσουν στη Σούπερ Λίγκα με τον Λεβαδειακό. Τι σε έκανε τώρα να έρθεις ξανά στη χώρα μας και να παίξεις στη Β’ Εθνική; Ήταν ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι μεγάλη ομάδα, και ο στόχος της ανόδου;
«Αρχικά έπαιξε ρόλο ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος μου τηλεφώνησε. Ήμασταν συμπαίκτες στον Λεβαδειακό και έχουμε καλή σχέση. Φυσικά και ήταν σημαντικό που θα πήγαινα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ, ο οποίος έχει απίστευτους οπαδούς. Ήταν, επίσης, σημαντικό για τον κάθε παίκτη το τι φιλοδοξίες είχε ο σύλλογος, σε κάνει να έχεις κίνητρο και να προσπαθείς για το καλύτερο».
Είναι νωρίς ακόμα, αλλά τι σκέφτεσαι για το μέλλον σου; Ο ΟΦΗ θέλει να σε κρατήσει, ενώ ακούστηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φλοριάνα.
«Είναι αλήθεια πως είχα μία πρόταση από τη Φλοριάνα, αλλά δεν την αποδέχτηκα. Θεώρησα πως δεν θα ήταν η σωστή κίνηση για την καριέρα μου. Ο ΟΦΗ με θέλει και θέλω κι εγώ να μείνω στον ΟΦΗ. Τις επόμενες μέρες θα δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Έχω και άλλες προτάσεις και πρέπει να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για το μέλλον μου».
Τέλος, τι σου μένει από τη φετινή σεζόν;
«Γνώρισα πολλά άτομα που πλέον είναι καλοί μου φίλοι».

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Άλλα Σπορ, Πόλο 19/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κόντρα στο Νηρέα Γέρακα η μάχη για την Α1!

Ο Νηρέας Γέρακα θα είναι ο αντίπαλος του ΟΦΗ στα πλέι – οφ ανόδου για το πρωτάθλημα πόλο στα παιχνίδια που θα γίνουν 14 – 16 Ιουλίου.
Ο Νηρέας Γέρακα αναδείχθηκε πρώτος στον Β’ όμιλο και με βάση την προκήρυξη θα παίξει με τον δεύτερο του Α’ ομίλου που είναι ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ θα παίξει με μειονέκτημα έδρας τους αγώνες, στους οποίους η ομάδα που θα κάνει δυο νίκες ανεβαίνει στην Α1 πόλο.
Κάθε ομάδα, θα δώσει από ένα παιχνίδι στο γήπεδο της και αν χρειαστεί θα γίνει και τρίτο παιχνίδι στην έδρας της ομάδας, που έχει πλεονέκτημα (Νηρέας Γέρακα). Το άλλο ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει επίσης μια θέση για την Α1 πόλο θα είναι εκείνο μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΝΟΧανίων.

Ποδόσφαιρο 19/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Καραμπετάκης στο πλάι του «Παπ»

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το νέο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ με τον πρώην τεχνικό του Αγροτικού Αστέρα να αναλαμβάνει καθήκοντα άμεσου συνεργάτη του.
Οι συνεργάτες του Νίκου Παπαδόπουλου στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, θα είναι οι Νίκος Καραμπετάκης (βοηθός προπονητή), Νίκος Αμανατίδης (γυμναστής), Γιώργος Γαυγιωτάκης (προπονητής  τερματοφυλάκων).
Με το Νίκο Καραμπετάκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα και το Νίκο Αμανατίδη, ο οποίος εργάστηκε και φέτος στον ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος, συνεργάζεται για πολλά χρόνια.
Με τον Γιώργο Γαυγιωτάκη συνεργάστηκε φέτος στον ΟΦΗ και τον επέλεξε να συνεχίσει.
Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ θα πλαισιωθεί και με ένα σκάουτερ, τον οποίο θα επιλέξει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Πρόθεση του προπονητή του ΟΦΗ, είναι, να είναι παλιός παίκτης του ΟΦΗ, που να έχει προπονητικό δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α’