Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Άλλα Σπορ, Πόλο 17/6/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σπαγουλάκης: «Αναγνωρίζεται η μεγάλη προσπάθεια στο πόλο του ΟΦΗ»

Τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ στην τελική φάση των πλει-οφ της Α2, με φόντο την άνοδο στην Α1, περιμένει ο ΟΦΗ.
Τα παιχνίδια του δεύτερου ομίλου θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο και ο ΟΦΗ ως δεύτερος στον όμιλο του θα αναμετρηθεί με τον πρώτο του άλλου ομίλου.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, η ομάδα που θα πάρει τις δυο νίκες, θα κερδίσει την άνοδο στην Α1.
Θα γίνει από ένα παιχνίδι στην έδρα του κάθε αντιπάλου και αν χρειαστεί και τρίτο, στην έδρα της ομάδας που βγήκε πρώτη στον όμιλο της.
Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα.
Όπως τόνισε ο έφορος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ  «θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας, για να δούμε με ποιον θα παίξουμε, για να πούμε περισσότερα.
Σε κάθε περίπτωση, για την ομάδα μας είναι μεγάλη επιτυχία, που έφτασε μέχρι εδώ και θέλω να συγχαρώ τον προπονητή και τους παίκτες για την σπουδαία προσπάθεια τους, η οποία αναγνωρίστηκε και από τους αντιπάλους που φιλοξενήσαμε στα πλει-οφ στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.
Είμαι σίγουρος ότι και στον τελικό θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι η προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ τυγχάνει αναγνώρισης και το άθλημα μέσα απ τα παιχνίδια που παίξαμε διαδόθηκε σημαντικά στην πόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου