Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ποδόσφαιρο 24/8/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Στο Ηράκλειο ο Παπαστεριανός, θετική εικόνα από Σίμον»

Ο Μανόλης Παπαστεριανός βρίσκεται στο Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ και ο Νίκος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά το φιλικό με το Τυμπάκι (4-0) ευχήθηκε η μεταγραφή , του 30χρονου μέσου, να έχει αίσιο τέλος.
Παράλληλα, τόνισε ότι έχει σχηματίσει θετική εικόνα από τον 24χρονο Γάλλο μέσο Σιμόν, που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες.
Όπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ για τα μεταγραφικά της ομάδας «ο Παπαστεριανός είναι στο Ηράκλειο και εύχομαι μέχρι αύριο να κλείσει θετικά το θέμα.
Ενώ για τον Σιμόν, έχω θετική εικόνα από τις προπονήσεις και θα μιλήσω με τον πρόεδρο, για να δούμε τι θα κάνουμε».
Για το φιλικό με το Τυμπάκι, ανέφερε πως «είναι χαρά μας που ήρθαμε εδώ σε μια μέρα γιορτής για την περιοχή. Λόγω ζέστης στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε ρυθμό και καλά τελειώματα. Στο δεύτερο πήγαμε πολύ καλύτερα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά».
Για το φιλικό της Κυριακής με την Ομόνοια στο Γεντί Κουλέ, τόνισε ότι «είναι ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας για μας, απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα».
Ο προπονητής του ΑΟΤυμπακίου Μιχάλης Κουτεντάκης ευχήθηκε στον ΟΦΗ «να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ γιατί το αξίζει. Με την εμπειρία του Νίκου Παπαδόπουλου, πιστεύω πως θα τα καταφέρει».
Η φωτογραφία είναι απο τη συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου