Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ακαδημίες 31/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Γκολ και φάσεις από το παιχνίδι του ΟΦΗ '94

Δείτε το video με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του ΟΦΗ ’94 με την Πυργιώτισσα.

Άλλες Ειδήσεις 31/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Θερμά συλλυπητήρια Νίκο!

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στο Νίκο Σπαθαράκη για τον θάνατο του πατέρα του.
«Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον υπάλληλο της μπουτίκ  του ΟΦΗ Νίκο Σπαθαράκη, για το θάνατο  του πατέρα του. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη (1/11) στις 11 το πρωί στον Αγιο Σύλλα» αναφέρει η ανακοίνωση ενώ η ΠΑΕ τονίζει «το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον υπάλληλο της μπουτίκ  του ΟΦΗ Νίκο Σπαθαράκη, για το θάνατο  του πατέρα του. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη (1/11) στις 11 το πρωί στον Αγιο Σύλλα».
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Επιτροπή Ακαδημίας: «Ο ΟΦΗ ΄94 και η Ακαδημία ΟΦΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον υπάλληλο της μπουτίκ του ΟΦΗ Νίκο Σπαθαράκη, για το θάνατο του πατέρα του. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη (1/11) στις 11 το πρωί στον Άγιο Σύλλα».

Ποδόσφαιρο 31/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Από το Αεροδρόμιο στο... γήπεδο οι παίκτες του ΟΦΗ!

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο, βρέθηκαν την Τρίτη (31/10) οι παίκτες του ΟΦΗ.
Η αποστολή της κρητικής ομάδας, επέστρεψε από τις Σέρρες, νωρίς το πρωί με πτήση από τη Θεσσαλονίκη και ο Νίκος Παπαδόπουλος, είχε προγραμματίσει προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Πανσερραικό, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Ο Μανόλης Παπαστεριανός που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανσερραικό, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι, της Κυριακής στην Καρδίτσα.
Στον ΟΦΗ υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας στις Σέρρες (1-2).
Τώρα ακολουθεί για τον ΟΦΗ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι στην Καρδίτσα, το οποίο αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή από την κρητική ομάδα, που θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της.
Νέα προπόνηση για τον ΟΦΗ θα γίνει την Τετάρτη το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι στην Καρδίτσα.

video 31/10/17

Eπιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Γκολ και φάσεις από το διπλό του ΟΦΗ στις Σέρρες

Δείτε το video με τα γκολ των Χαντί, Κουτσιανικούλη και τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη του ΟΦΗ επί του Πανσερραϊκού.

Ποδόσφαιρο 31/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κουτσιανικούλης: «Μετά το 0-2 όλα έγιναν εύκολα»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν η «χρυσή αλλαγή» του ΟΦΗ στις Σέρρες. Μπήκε στο παιχνίδι στο 58’ και στο 62’ έκανε το 0-2 και κλείδωσε τη νίκη του ΟΦΗ (1-2).
Ο ίδιος δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ότι  «είχαμε ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που το θέλαμε πάρα πολύ. Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για εμάς. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε πάρα πολύ και ξεκινάμε με το δεξί. Από εκεί και πέρα, ξέρουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη, κοιτάζουμε ένα - ένα τα παιχνίδια και ελπίζω ότι όλα θα μας πάνε καλά. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, η προσπάθεια γίνεται από όλη την ομάδα και πρέπει να έχουμε αυτό το σκεπτικό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ που ήρθε στο γήπεδο και αν τον έχουμε δίπλα μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 30/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στην Football League

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football league:
Σάββατο 28 Οκτωβρίου
Άρης - Αιγινιακός 5-0 (18' Πλατέλλας, 24' Πασάς, 31' Κάσσος, 74' Καπνίδης, 93' Μπαργκάν)
Κυριακή 29 Οκτωβρίου
Εργοτέλης - Καλλιθέα 0-0
Βέροια - Απόλλων Πόντου 0-1 (87' Καλογέρης)
Σπάρτη - Παναιγιάλειος 1-1 (85' Οικονομόπουλος / 13' Αρναρέλλης)
Δόξα Δράμας - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (13', 47' Κάσες)
Δευτέρα 30 Οκτωβρίου
Αχαρναϊκος - Απόλλων Λάρισας 1-0 (65' Αρώνης)
Παναχαϊκή - Τρίκαλα 2-0 (59' Πολίμος, 90'+2 Στεργίδης)
ΑΟΧ Κισσαμικός - Καραϊσκάκης 1-0 (56' Ξύδας)
Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 1-2 (90+3' Τσελεπίδης / 38' Χαντί, 63' Κουτσιανικούλης)

Ποδόσφαιρο 30/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Καλύτεροι από το πρώτο λεπτό»

«Από το πρώτο λεπτό ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια» δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος  του αγώνα.
Ο τεχνικός  του ΟΦΗ ανέφερε ότι  «ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα για εμάς με ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Πριν το παιχνίδι είχαμε άγχος λόγω του ότι έχουμε θέσει υψηλούς στόχους όπως πρέπει να έχει αυτή η ομάδα. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι ήμασταν καλύτεροι παρότι κινδυνεύσαμε σε ελάχιστες φάσεις. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν και στα τελευταία λεπτά έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί που ήταν και το ζητούμενο. Έχουμε πάλι εκτός έδρας παιχνίδι, σε κακό γήπεδο όμως πρέπει να προσαρμοζόμαστε γρήγορα σε συνθήκες Footbal l League».

Ποδόσφαιρο 30/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Δυνατό ξεκίνημα του ΟΦΗ!

O ΟΦΗ έκανε αυτό που έπρεπε στις Σέρρες. Πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 και ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή χρονιά στην Football league.
Πεντακάθαρη και 100% δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ, ο οποίος είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε με 0-2, του ακυρώθηκε κανονικό γκολ (Κουσκουνάς) και είχε τις φάσεις και για περισσότερα τέρματα.
Ο Πανσερραικός έφερε αντίσταση στον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε δοκάρι σε φάουλ του Πόζογλου (36'), αλλά ο Χαντί με ένα υπέροχο γκολ του Χαντί με δυνατό σούτ με το αριστερό στο 38', μπήκε σε θέση οδηγού στο σκόρ (0-1) και το κράτησε μέχρι το τέλοε του ημιχρόνου.
Η "χρυσή αλλαγή" του ΟΦΗ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στο 62', έβαλε σφραγίδα στο διπλό του ΟΦΗ, καθώς με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2 και κάπου εκεί ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε.
Ο ΟΦΗ έπαιξε έξυπνα στο υπόλοιπο του αγώνα, κράτησε τη μπάλα και πήρε το αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσελεπίδη, στην τελευταία φάση του αγώνα.
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγύρισαν τη νίκη τους, γιατί ξεκίνησαν όπως ήθελαν το φετινό πρωτάθλημα της Football league, στο οποίο ο στόχος του ΟΦΗ είναι ένας. Η άνοδος.
Το διπλό σε μια δυνατή έδρα, ήταν ότι καλύτερο για την ψυχολογία της ομάδας, η οποία πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι την Κυριακή στην Καρδίτσα.
Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Κούλα(Ξάνθης), Τζιότζιος(Θράκης)
4ος: Κιγιντζή(Θράκης)
Πανσερραικός: Ρίστιτς, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης,Στέβιτς (46' Τσελεπίδης), Παπουτσογιαννοπουλος,Σιάκκας, Πόζογλου (70' Φούσου),Τσιμίκας, Ρούτσης (70' Δούμτσιος), Γκούρτσας.
Στον πάγκο οι: Δεμένικος, Τζιτζικαλάκης, Τσελεπίδης, Φούσου, Γκέκας, Δούμτσιος,Χατζηδίμπας.
ΟΦΗ: Στρέζος,Νάστος, Ορτέγκα,Κουσκουνάς, Χαντί,Μάρτος (58' Κουτσιανικούλης),Κομεσίδης (79' Ρούσσος),Οικονόμου (75' Πουρτουλίδης), Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος,Λεάλ,Μάνος, Πουρτουλίδης, Ογκμποε, Κουτσιανικούλης.

Ποδόσφαιρο 30/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«ΟΦΗ και Πανσερραικός λείπουν από την Σούπερ Λίγκ»

Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ευχήθηκε σε παράγοντες του Πανσερραικού, να έχουν μια καλή χρονιά και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στη φετινή χρονιά.
Η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τους παράγοντες του Πανσερραικού, έγινε το βράδυ της Κυριακής (29/10) σε εστιατόριο των Σερρών, όπου ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης Μπάμπης Τσιλιακούδης, δεξιώθηκε την αποστολή του ΟΦΗ, ενώ είχε προσκεκλημένους και παράγοντες του Πανσερραικού.
«Δεν ήθελα να προσβάλω κανένα με την αναφορά μου στο Facebook τις προηγούμενες μέρες. Ηταν μια αναφορά προσωπική, για να ντοπάρω τους παίκτες μας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος» ανέφερε ο κ. Τσάλος στους παράγοντες του Πανσερραικού, με τους οποίους συζήτησε για πολύ ώρα, θέματα που αφορούν τις δυο ομάδες.
«Κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια, σε μια ιστορική ομάδα, όπως είμαστε και εμείς. Τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Ο ΟΦΗ και ο Πανσερραικός, είναι δυο μεγάλες ομάδες της επαρχίας και λείπουν από την Σούπερ Λίγκ» πρόσθεσε ο κ. Τσάλος, ο οποίος μάλιστα μίλησε και σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο των Σερρών, για την προσπάθεια του ΟΦΗ και των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λέγοντας ότι «έχουν βάλει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία δυο χρόνια. Το όραμα μας είναι να δούμε ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και εύχομαι φέτος να τα καταφέρουμε».

Άλλα Σπορ 30/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Δείτε τι έκαναν το Σ/Κ τα τμήματα του ΟΦΗ

Ας δούμε τι έκανε ο ΟΦΗ σε όλα τα αθλήματα, το Σαββατοκύριακο:
Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, κέρδισε εύκολα τη Νίκη Αμαρουσίου με 73-48 και συνεχίζει στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.
Η Κ19 του ΟΦΗ στο ποδόσφαιρο, έδωσε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με τον Κεραυνό Ρεθύμνου, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ.
Ο ΟΦΗ '94 για την Β2 ΕΠΣΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με την Πυργιώτισσα με 2-2.
Η φωτογραφία είναι απο το παιχνίδι του ΟΦΗ'94 με την Πυργιώτισσα.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Μπάσκετ 29/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έκανε το 3Χ3 το μπάσκετ του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς καθάρισε εύκολα και τη Νίκη Αμαρουσίου (73-48), έκανε το 3Χ3 και παραμένει στην πρώτη θέση.
Παιχνίδι που δε αντέχει σε κριτική έγινε στο «παλατάκι» του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου με τον ΟΦΗ να το μετατρέπει σε παράσταση για ένα ρόλο και να τελειώνει το παιχνίδι ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο (44-28).
ΟΦΗ- Νίκη Αμαρουσίου
Τα δεκάλεπτα:26-13, 44-28,59-41,73-48
ΟΦΗ (Κόκκινος): Μητρόπαπας 2, Κριθινάκης 5(1), Μαϊστρέλης 9(3), Τσερκιτζόγλου 7(1), Καραλής 21, Καρλάφτης 5(1), Αγαπιάδης 27(1), Βασιλειάδης 9(1), Βλαχάκης, Πάλλης  4.
Νίκη Αμαρουσίου (Τσακίρης): Σιδέρης, Δανάς 9, Μιχαλάκης 5, Σταμάτης 2, Κοντογιάννης 11(1), Κυπριτζόγλου 10, Αρναουτάκης 4, Πολυμενάκος 1, Κουκάκης 2, Ευαγγελούλης, Κανύχης, Ντέντας 4.

Ποδόσφαιρο 29/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Άψογη η Κρουσανιώτικη φιλοξενία στον ΟΦΗ

Το φιλικό σωματείο του ΠΑΟΚρουσώνα και ο πρόεδρος της ομάδας και γνωστός φίλος του ΟΦΗ, Κώστας Μπουμάκης, φιλοξένησαν αντιπροσωπεία του ΟΦΗ, σε ταβέρνα του χωριού και η φιλοξενία ήταν όπως πάντα ζεστή, για τους ανθρώπους του ΟΦΗ.
Αλλωστε ο Κρουσώνας, είναι ένα χωριό του Ηρακλείου, όπου η καρδιά  του ΟΦΗ, χτυπάει δυνατά.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Παύλος Αδάμος, ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ Πέτρος Μαρινάκης και οι Πάνος Πιλαφτσής και  Γιώργος Πυρουνάκης (τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ) φιλοξενήθηκαν στην όμορφη βραδιά, από τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚρουσώνα.
Εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Φώτης Τσάλος ευχήθηκε στο φίλο σωματείο του ΠΑΟΚ να έχει μια καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚρουσώνα ευχήθηκαν στον ΟΦΗ, άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της, ευχαριστεί το σωματείο του ΠΑΟΚρουσώνα για την φιλοξενία και την αγάπη τους για τον ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 29/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η αποστολή του ΟΦΗ για τις Σέρρες

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Παπαστεριανός τέθηκε νοκ άουτ ενώ επιστρέφει ο Δημήτρης Μάνος που απουσίασε από το παιχνίδι με τον Πλατανιά λόγω της τιμωρίας του.
Για το παιχνίδι με τον Πανσερραικό, ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Οικονόμου, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Oρτέγκα, Κουτσιανικούλης.
Εκτός έμειναν οι Παπαστεριανός, Περογαμβράκης, Μονιάκης, που είναι τραυματίες και οι Παναγιώτου, Φαζός,  Μπολάκης, Πλευράκης, Κοντογιάννης,Παπατόλιος.

Μπάσκετ 29/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ 3χ3!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Νίκη Αμαρουσίου στο κλειστό του ΒΑΚ στις 17:00 το απόγευμα, με μοναδικό στόχο το 3χ3.

Να συνεχίσει την νικηφόρα του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θέλει να κάνει ο ΟΦΗ σήμερα που με νίκη θα παραμείνει πρώτος στην βαθμολογία. Δυνατό παρών αναμένεται να δώσει σήμερα ο κόσμος του ΟΦΗ, που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό και να βοηθήσει να κάνει η ομάδα το 3χ3.

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Μπάσκετ 28/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλουμε κανέναν»

Η Επιτροπή Μπάσκετ με «αντρίκεια» ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει ότι «ο ΟΦΗ είναι μισός χωρίς τον κόσμο του και δεν είχαμε ποτέ λόγο να έρθουμε σε ρήξη μαζί του».
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Με αφορμή το θέμα των ημερών που έχει προκύψει και ομολογουμένως δεν μας αφήνει να χαρούμε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γ εθνικής, η Επιτροπή Μπάσκετ του Ο.Φ.Η θέλουμε να τοποθετηθουμε επ αυτού ώστε να μην γίνεται επιπλέον ζημία στην ομάδα μας.
Η παρέμβαση του Προέδρου της Επιτροπής, η οποία θεωρήθηκε από μερίδα των οπαδών μας ως ασπίδα προστασίας προς το πρόσωπο του Αντιδημάρχου κου Βαρβαδά είχε ως μόνο σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος για το γεγονός οτι ο κος Βαρβαδάς όποτε του έχει ζητηθεί έχει προσφέρει τη βοήθεια του στο σωματείο μας και σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να υπερασπιστεί το επίμαχο αθλητικό γεγονός. Εμείς άλλωστε υπηρετούμε τον Ο.Φ.Η και μόνο τον Ο.Φ.Η.
Επειδή λοιπόν η τοποθέτηση αυτή του Προέδρου της Επιτροπής εξελήφθη ως άδειασμα των οπαδών της ομάδας μας, νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε ειλικρινή συγνώμη απο αυτούς που προσβλήθηκαν, ίσως το timing ήταν λάθος.
Δεν είχαμε κανένα λόγο να έρθουμε σε ρήξη με τον κόσμο της ομάδας μας, δεν είχαμε την παραμικρή πρόθεση να προσβάλλουμε κανέναν. Η Κρήτη έχει μια μεγάλη ομάδα και αυτή είναι ο Ο.Φ.Η, αλλά Ο.Φ.Η χωρίς τον κόσμο δίπλα του είναι μισός Ο.Φ.Η. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του Ο.Φ.Η να γεμίσει το ΒΑΚ την Κυριακή! Η ομάδα είναι πρώτη και με τη βοήθεια όλων μας θα συνεχίσει να είναι πρώτη και μετά το τέλος του παιχνιδιού! Φέτος είναι μια χρονιά αναγέννησης του Μπασκετικού Ο.Φ.Η και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς! Σας περιμένουμε όλους!
Η Επιτροπή Μπάσκετ Ο.Φ.Η

Ποδόσφαιρο 28/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Κιοτζένης στο Πανσερραϊκός - ΟΦΗ

Ο Κιοτζένης του συνδέσμου Ξάνθης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι του ΟΦΗ στις Σέρρες για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.
Aναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί των παιχνιδιών
Σάββατο 28 Οκτωβρίου
15:00 Άρης-Αιγινιακός: Φωτιάδης (Λαζάρης, Μηναδάκης)
Κυριακή 29 Οκτωβρίου
15:00 Εργοτέλης-Καλλιθέα: Σωτηριάδης (Πάγκαλος, Κρέτσιμος)
15:00 Βέροια-Απόλλων Πόντου: Τσέτσιλας (Στεφούλης, Μωυσιάδης)
15:00 Σπάρτη-Παναιγιάλειος: Μαρκαντωνάτος (Καραλής, Ψάρρης)
15:00 Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκορτσίλας (Τοροσιάδης, Φράγιος)
Δευτέρα 30 Οκτωβρίου
15:00 ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΑΕ Καραϊσκάκης: Κυρίτσης (Παπαδάκης, Μαυρουδής)
15:00 Πανσερραϊκός-ΟΦΗ: Κιοτζένης (Κούλα Χουσεΐν, Τζιότζιος)
15:00 Παναχαϊκή-Τρίκαλα: Μπαλατσούκας (Καλαμπόκης, Κόλλιας)
15:00 Αχαρναϊκός-Απόλλων Λάρισας: Τσουκαλάς (Κορτέσης, Δέτση)
* Ο Αχαρναϊκός δεν έχει πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας αναμένεται να αναβληθεί. 

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 27/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φιλοξένησε τον Πλατανιά ο ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 φιλοξένησε τον Πλατανιά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, καθώς η ομάδα των Χανίων, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δεν επέστρεψε στα Χανιά, αλλά έμεινε στο Ηράκλειο, απο όπου και θα αναχωρήσει για το παιχνίδι που έχει στη Λαμία.
Το αίτημα της ομάδας των Χανίων για μια προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, έγινε αποδεκτό από τον ΟΦΗ.
Ετσι, η αποστολή του Πλατανιά προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής  (27/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και οι άνθρωποι του ΟΦΗ παρείχαν κάθε δυνατή διευκόλυνση στην ομάδα των Χανίων.
H φωτογραφία είναι απο την προπόνηση του Πλατανιά, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ποδόσφαιρο 27/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΟΦΗ: «Μπράβο σας, ήσασταν υπέροχοι»

Ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν άψογος και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον ευχαριστεί για την συμπεριφορά που έδειξε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, για την παρουσία τους στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας, με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος.
Η νίκη, αλλά και η εμφάνιση της ομάδας μας, ήταν κάτι που μας έδωσε μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια.
Το ίδιο όμως και η παρουσία του κόσμου, που έδειξε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το φετινό μας εγχείρημα ώστε να επιστρέψει ο ΟΦΗ μας εκεί που ανήκει.
Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στους οργανωμένους οπαδούς, στις θύρες 4 και 5, γιατί σεβάστηκαν την επιθυμία της ομάδας και δεν άναψαν ούτε ένα πυρσό όπως τους είχαμε ζητήσει, λόγω των αυστηρών διατάξεων του νέου πειθαρχικού κώδικα.
Ενώ με τη δύναμη της φωνής τους, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν για την ομάδα μας!
Η συμπεριφορά τους ήταν πραγματικά υποδειγματική.
Αυτήν την εικόνα θέλουμε φέτος σε όλα τα παιχνίδια του Γεντί Κουλέ!
Μπράβο σας, ήσασταν υπέροχοι!
ΟΦΗ-ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ
Φωτογραφία: Βασίλης Σαιτάκης, ofi1925.gr

video 27/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Τα στιγμιότυπα της νίκης του ΟΦΗ

Δείτε το video με το γκολ του Άγγελου Χαντί και τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη του ΟΦΗ επί του Πλατανιά.

''Οι άλλοι'' 27/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παράσχος: «Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ»

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, ανέφερε αναλυτρικά στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (1-0):
"Εγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο ΟΦΗ δικαιολογημένα, κέρδισε δίκαια.
Στο πρώτο ημίχρονο ειδικότερα ήταν καλύτερος από εμάς.
Εμείς παρατάξαμε μια ομάδα, με αρκετούς αναπληρωματικούς.
Δυστυχώς, στο παιχνίδι της Κυριακής, που εμείς δίνουμε ιδιαίτερο βάρος, ο αντίπαλος έπαιξε Τρίτη, εμείς Πέμπτη και έτσι ήταν φυσιολογικό να προστατέψουμε κάποια παιδιά για να κοιτάξουμε και το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε και μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι.
Το ισορροπήσαμε, είχε ένα καλό και έγιναν αξιόλογες φάσεις και στις δυο εστίες.
Ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια και με αυτό που παρουσίασε και αυτό που είδα σήμερα, πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει.
Εχει μια πολύ καλή ομάδα και με τη δύναμη που του δίνει ο κόσμος θα είναι από τουε πρωταγωνιστές".
-Ο κόσμος του ΟΦΗ σας χειροκρότησε και πάλι..
“Σας έχω πεί ξανά ότι ο κόσμος του ΟΦΗ με έχει σκλαβώσει. Με οποιαδήποτε ομάδα και αν έχω έρθει , πραγματικά συναντώ την ίδια εικόνα.
Από την πλευρά μου τους ευχαριστώ και να είναι σίγουροι ότι και εγώ τον ΟΦΗ τον έχω μέσα στην καρδιά μου».
-Το πρόβλημα του Πλατανιά είναι αμυντικό ή επιθετικό;
«Το άσχημο είναι ότι ακόμα δεν μπορούμε να βρούμε την ισορροπία μας.
Ελλειπαν πολλοί αμυντικοί παίκτες, οι οποίοι σιγά-σιγά επανέρχονται.
Πιστεύω θα βρούμε την ισορροπία μας.
Η μπάλα θέλει και τύχη, για αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ωραίο.
Ο αντίπαλος θα μας κάνει 1-2 τελικές και θα δεχθούμε γκολ.
Εμείς στο παιχνίδι της Κυριακής κάναμε 15 και δεν πετύχαμε και τίποτα.
Εχουμε και μια γκαντεμιά στην ομάδα.
Αυτήν την εποχή οποιοδήποτε λάθος κάνουμε το πληρώνουμε.
Πιστεύω ότι με μια νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία των παιδιών».
-Με τη σειρά του ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Γιάννης Παπανικολάου, ανέφερε ότι:
«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ έδειξε από την αρχή τη διάθεση του να πάρει το παιχνίδι. Γιατί το είχε ανάγκη για τον κόσμο του, για να ξεκινήσει καλά τη χρονιά. Εμείς δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε»

Ποδόσφαιρο 27/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νάστος: «Δυνατά και στο πρωτάθλημα»

Αναλυτικά ο μέσος του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος, που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι (1-0):
"Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά νομίζω ότι εμείς οι παίκτες από το ξεκίνημα κάναμε το παιχνίδι, πιο εύκολο για μας. Μπήκαμε δυνατά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Και σε αυτούς που αγωνίστηκαν και σε εκείνους που ήταν στον πάγκο και σε αυτούς που ήταν εκτός αποστολής.
Δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι.
Η έναρξη του πρωταθλήματος για μας ήταν από σήμερα. Ετσι το είδαμε. Ότι ξεκινάμε από σήμερα. Στο παιχνίδι όλα εξελίχθηκαν υπερ μας.
Συγχαρητήρια σε όλους και κοιτάμε το παιχνίδι  της Δευτέρας με τον Πανσερραικό, το οποίο είναι διαφορετικό. Είναι δύσκολο.
Πρέπει να δουλέψουμε. Να πάμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς.
Στόχος είναι οι τρείς βαθμοί σιγά-σιγά και το καλό ποδόσφαιρο που κατά διαστήματα βγάζει η ομάδα.
Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστούμε τον κόσμο.
Θέλουμε ανάλογη συνέχεια και υποστήριξη.
Εύχομαι να ξεκινήσουμε δυνατά και να εξελιχθεί το πρωτάθλημα, έτσι όπως θέλουμε από την αρχή.
Εχουμε ένα στόχο και ευελπιστούμε όλοι ότι θα τον πετύχουμε".
-Αγωνιστήκατε με μια φανέλα με ιστορία. Τη φανέλα της ομάδας του 87 που πήρε το Κύπελλο. Σε εσάς τι ιδιαίτερο έφερε η φανέλα;
«Οποια φανέλα του ΟΦΗ και αν φορέσεις είναι τιμητική. Ακόμα περισσότερο, αυτή η φανέλα που την τιμήσανε κάποιοι παίκτες, που σήμερα είτε είναι προπονητές μας, ή διοικούν.
Μας βαραίνει περισσότερο, αλλά θέλαμε να δείξουμε και εμείς ότι αξίζουμε να τη φοράμε.
Ηταν μια ωραία κίνηση και πιστεύω ότι και εμείς τιμήσαμε τη φανέλα αυτή και είχαμε μια καλή παρουσία».
-Ανέστη, με ποιο στίγμα ξεκινάει ο ΟΦΗ το πρωτάθλημα της Football league;
 «Εχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Εχουμε δείξει και στα φιλικά, αλλά και στο σημερινό παιχνίδι, ότι είμαστε μια ομάδα που θα μπαίνει δυνατά. Σε κάθε παιχνίδι στόχος οι τρείς βαθμοί. Αν συνδιαστεί αυτό με καλό ποδόσφαιρο, έχει καλώς. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά είμαστε ΟΦΗ και όπου παίζουμε θα παίζουμε για τους τρείς βαθμούς».
-Ο ΟΦΗ θα πάει στο πρωτάθλημα  να παίξει και φέτος σε δύσκολες έδρες και σε δύσκολες συνθήκες…
«Σίγουρα δεν θα είναι όπως το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Θα πάμε σε κακά γήπεδα και δύσκολες έδρες. Ο Πλατανιάς έπαιξε ποδόσφαιρο και μας βοήθησε. Άλλες ομάδες θα παίξουν διαφορετικά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις συνθήκες».
Φωτογραφία: Βασίλης Σαιτάκης, ofi1925.gr

Ποδόσφαιρο 27/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Να κάνουμε καλό ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα»

Αναλυτικά ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ (1-0):
"Διψούσαμε να παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι. Να παίξουμε στην έδρα μας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για ψυχολογικούς λόγους και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.
Να κάνουμε αυτόν τον κόσμο που σήμερα ήρθε στο γήπεδο να μιλήσει με καλά λόγια για την ομάδα μας, ώστε να είναι περισσότερος, την επόμενη φορά.
Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια τους.
Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας.
Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, το πλάνο που είχαμε πήγε πάρα πολύ καλά.
Πρεσάραμε ψηλά τον αντίπαλο, κλέψαμε πολλές μπάλες, αυτό το παιχνίδι που θέλουμε να κάνουμε.
Να βγάλουμε φάσεις και σε μια από αυτές σκοράραμε.
Θεωρώ ότι τακτικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί.
Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Αν εξαιρέσουμε ένα λάθος που έγινε και θα ήταν κρίμα να ισοφαριστούμε γιατί η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν φυσιολογικό να πέσουμε λίγο.
Παίξαμε με μια ομάδα που έχει ρυθμό, ενώ εμείς δεν έχουμε ρυθμό.
Κερδίσαμε το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι γιατί θα μας βοηθήσει για το πρωτάθλημα.
Ένα πρωτάθλημα που επιτέλους ξεκινάει τη Δευτέρα για μας.
Θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια, όμως θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι η ομάδα πέρσι με όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκ στο Κύπελλο, πήγε πολύ καλά.
Αλλά στο πρωτάθλημα είχε προβλήματα.
Αυτό το λάθος δεν πρέπει να το κάνουμε φέτος.
Το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.
Όχι ότι θα αφήσουμε το Κύπελλο, αλλά πρέπει από αύριο να δουλέψουμε για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε, για να έχουμε καλή ψυχολογία και στο πρωτάθλημα.
Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, συγχαρητήρια στον κόσμο.
Από αύριο δουλειά για να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα».
-Η ομάδα έδειξε ότι είναι έτοιμη...
«Παίξαμε με μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Πλατανιάς. Τα ματς που έχω δεί είναι μια ομάδα που εχει καλό πασινγκ γκέιμ. Δεν έβγαλε ευκαιρίες σήμερα ενώ σε άλλα παιχνίδια το έχει κάνει.
Αυτό οφείλεται στο πρέσινγκ το δικό μας και την καλή μας αμυντική λειτουργία.
Το δύσκολο κομμάτι για μένα και τους συνεργάτες μου ήταν ότι εκεί που πιστεύαμε ότι πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα για να είναι έτοιμη και πάλι είχαμε καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Αλλάξαμε το πρόγραμμα μας και θεωρώ ότι είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Ετσι τουλάχιστον φάνηκε.
Εχουμε όλους τους παίκτες καλά. Και ο Μονιάκης μπαίνει σιγά-σιγά.
Η ομάδα έχει βάθος. Το πρόβλημα μου ήταν ποιους θα αφήσω εκτός.
Εμειναν παίκτες όπως ο Κουτσιανικούλης, Οικονόμου, Σιώπης, Παπατόλιος που είναι καλοί παίκτες.
Αυτός είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος.
Η ομάδα είναι έτοιμη και θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και το πρωτάθλημα, για να έχουμε καλή ψυχολογία".
-Τη Δευτέρα ο ΟΦΗ στις Σέρρες…
«Πάντα η πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Ολες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Ο Πανσερραικός παίζει μέσα στην έδρα του.
Ευτυχώς για μας είχαμε την ευκαιρία να δούμε λίγο την ομάδα αυτή στο παιχνίδι Κυπέλλου που έπαιξε, όπως κάναμε και με άλλες ομάδες της Β’ Εθνικής.
Είναι μια ομάδα που παίζει μέσα, έχει ένα έμπειρο προπονητή.
Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε εμείς είναι να είμαστε καλά, να έχουμε σωστή τακτική και να κερδίσουμε».
-Η ομάδα έχει έμπειρους  παίκτες και καλούς ξένους. Αυτό σε συνδιασμό με την έδρα, είναι όπλο για τον ΟΦΗ;
«Είναι σίγουρα. Εχουμε παιδιά σε ηλικία 25-26 ετών. Πήραμε παίκτες όχι μόνο για ένα χρόνο. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα κορμό για τα επόμενα χρόνια.
Εχουμε και ποιότητα και εμπειρία.
Αυτό είναι ευχάριστο. Η έδρα μας παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά όλα αυτά αν δεν έχεις τακτική, δεν κάνουν τίποτα.
Παίζουμε Β’ Εθνική, πρέπει να κρατάμε το μηδέν και να προσαρμοστούμε γρήγορα".
Φωτογραφία: Βασίλης Σαιτάκης, ofi1925.gr

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 26/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή χρονιά. Με γκολ του Αγγελου Χαντί στο 8' κέρδισε με 1-0 τον Πλατανιά και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Σημαντική νίκη ψυχολογία για τον ΟΦΗ, ο οποίος πηγαίνει με ...φόρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Football league, την προσεχή Δευτέρα στις Σέρρες.
Εξαιρετικό παιχνίδι για τον ΟΦΗ, ο οποίος είχε άριστη αμυντική λειτουργία, δεν κινδύνευσε απο τον Πλατανιά, πέτυχε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι με τον Ορτέγκα (24'), αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Οι περίπου 3.5-4 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ, χειροκρότησαν την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει για τη φετινή χρονιά.
Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Πάγκαλος (Λασιθίου)
4ος Διαιτητής:  Σωτηριάδης (Λασιθίου)
ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί (87' Λεάλ), Μάρτος (72' Ογκμποε), Παπαστεριανός (79' Ρούσος), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Λεάλ, Πλευράκης, Πουρτουλίδης, Κοντογιάννης, Ογκμποε.
Πλατανιάς:  Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεφ, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο Ρενάτο (46' Κοροβέσης), Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ουες Αμπντουλ Ραχμάν (78' Γκρέζλακ), Καρυπίδης (46' Κρός), Μπούντικ.
Στον πάγκο οι: Κασωτάκης, Στάθης, Γκριέζλακ, Πατράλης, Κρός, Σκουλουδάκης, Κοροβέσης.

Άλλα Σπορ, Σκάκι 26/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τουρνουά γρήγορου σκακιού από τον ΟΦΗ

Με τη συμμετοχή 44 σκακιστών διεξήχθη με επιτυχία το 1ο Παγκρήτιο τουρνουά γρήγορου σκακιού που διοργάνωσαν η ΕΣΣΚ με το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ και συνδιοργανωτή τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ του Δήμου Ηρακλείου.
Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο GALAXY (μόνιμο χορηγό σκακιστικών εκδηλώσεων τα τελευταία χρόνια) και οι σκακιστές του ΟΦΗ διακρίθηκαν σε όλες της κατηγορίες πιστοποιώντας το υψηλό τους επίπεδο.
Στην γενική βαθμολογία ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση ο 17χρονος Γιώργος Καδιάνης με τον 15χρονο Νίκο Σερπετσιδάκη (6 βαθμοί σε 7 αγώνες), ενώ ακολούθησαν ο Μανόλης Φραγκιαδάκης με τον 12χρονο Γιώργο Παπιδάκη (5,5 βαθμοί), όλοι σκακιστές του ΟΦΗ. Πρώτη στην κατηγορία γυναικών ήταν η Ειρήνη Εργαζάκη (ΟΦΗ), μαζί με την Αριάδνη Κουτσουράκη (Λέων-Κάντια) και ακολούθησαν η Νεφέλη Ματθαιάκη (ΟΦΗ) και η Διονυσία Μπαντά (ΟΦΗ).
Στα αγόρια μέχρι 12 ετών πρώτος ήταν ο Γιώργος Παπιδάκης (ΟΦΗ), δεύτερος ο Νίκος Καζάκος (ΟΦΗ) και ακολούθησαν ο Μάνος Ροδιτάκης (ΟΦΗ), ο Δημήτρης Σακλαμπανάκης (ΟΦΗ), ο Νίκος Φραγκιαδάκης (ΟΦΗ2000) και ο Γιώργος Τερζάκης (ΟΦΗ2000).
Τέλος στα κορίτσια μέχρι 12 ετών πρώτη ήταν η Ασημένια Τσαπάκη (ΕΓΟΗ) και ακολούθησαν η Στέλλα Φοινικιανάκη (ΠΟΑ), η Μελίνα Καρούζου (ΟΦΗ2000) και η Άννα-Μαρία Χαλκιαδάκη (ΟΦΗ2000). Διαιτητές των αγώνων ήταν οι Γιώργος Πρεδευτάκης, Στέλιος Βαρδάκης.
Το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 4:00 έως 8:30 μμ και το Σάββατο από 11:30 πμ έως 4 μμ. στην αίθουσα «Παπακαλιάτη» δίπλα στη Θύρα 1 του κεντρικού γηπέδου του ΟΦΗ στην οδό Ισαύρων 93. Βασικοί προπονητές είναι ο Fide μαιτρ Παναγιώτης Χριστοδούλου (elo 2318) και ο Νίκος Παναγιωτάκος (elo 2133). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των εφόρων σκακιού του ΟΦΗ: 6973409970 (Κώστας Βαρβεράκης) και 6944802541 (Γιώργος Σερπετσιδάκης).

Ποδόσφαιρο 26/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νίκη - πρόκριση για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ», για το Κύπελλο Ελλάδος, και με νίκη παιρνάει στην επόμενη φάση.

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, δίνει ο ΟΦΗ σήμερα και θέλει τη νίκη - πρόκριση απέναντι στον Πλατανιά. Αρκετό καιρό περίμεναν, Ποδοσφαιστές, τεχνικό τιμ και κόσμος το πρώτο επίσημο αγώνα, για να δούμε την ομάδα μετά από αρκετό καιρό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέρα των γνωστών Μονιάκης, Περογαμβράκη και τον Μάνο που είναι τιμωρημένος από την περσινή χρονιά.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

''Οι άλλοι'' 25/10/17

Επιμέλεια:ΟFI CRETE News

Όλοι στην αποστολή του Πλατανιά για το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα της Πέμπτης με τον ΟΦΗ όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του και θα αποφασίσει για την τελική 18άδα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:
«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (26/10/17, 5:15μ.μ.) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, καθώς και αρκετή δουλειά στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς και για το παιχνίδι με την Λαμία την Κυριακή (29/10/17, 5:15μ.μ.) για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάμου, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάθης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης, Ζίκο, Δημούτσος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούτνικ, Γκρζέλτσακ».