Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 26/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή χρονιά. Με γκολ του Αγγελου Χαντί στο 8' κέρδισε με 1-0 τον Πλατανιά και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Σημαντική νίκη ψυχολογία για τον ΟΦΗ, ο οποίος πηγαίνει με ...φόρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Football league, την προσεχή Δευτέρα στις Σέρρες.
Εξαιρετικό παιχνίδι για τον ΟΦΗ, ο οποίος είχε άριστη αμυντική λειτουργία, δεν κινδύνευσε απο τον Πλατανιά, πέτυχε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι με τον Ορτέγκα (24'), αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Οι περίπου 3.5-4 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ, χειροκρότησαν την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει για τη φετινή χρονιά.
Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Πάγκαλος (Λασιθίου)
4ος Διαιτητής:  Σωτηριάδης (Λασιθίου)
ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί (87' Λεάλ), Μάρτος (72' Ογκμποε), Παπαστεριανός (79' Ρούσος), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Λεάλ, Πλευράκης, Πουρτουλίδης, Κοντογιάννης, Ογκμποε.
Πλατανιάς:  Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεφ, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο Ρενάτο (46' Κοροβέσης), Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ουες Αμπντουλ Ραχμάν (78' Γκρέζλακ), Καρυπίδης (46' Κρός), Μπούντικ.
Στον πάγκο οι: Κασωτάκης, Στάθης, Γκριέζλακ, Πατράλης, Κρός, Σκουλουδάκης, Κοροβέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου