Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ποδόσφαιρο 03/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Την άλλη εβδομάδα τα νεότερα με Νιόπλια...

Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε οριστικές αποφάσεις για την παραμονή του Νιόπλια ή όχι καθώς σήμερα το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Ρόδο.

O Nίκος Νιόπλια ήρθε στην ομάδα στην δυσκολότερη στιγμή. Όταν ήρθε με την εμπειρία του, και του «Κόκο» αλλά και οι καλές μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη άλλα πλήρως η ομάδα, και κατάφερε στο τέλος να πάρει την άνοδο για την Football League. Ο Νιόπλιας είναι ένας «στρατιώτης» του ΟΦΗ, είχε προσφέρε πολλά στο παρελθόν, όπως και ο ΟΦΗ του πρόσφερα πολλά. 

Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα. Ο Νιόπλιας θέλει να παραμείνει στην ομάδα για την οδηγήσει ο ίδιος στην μεγάλη κατηγορία, κάτι που θα το μάθουμε την άλλη εβδομάδα αν μείνει στην ομάδα ή οχι. Γιατί πολλά έχουν ακουστεί, το θέμα με τον Νιόπλια δεν είναι οικονομικό, είναι το ποσό του μπάτζετ που θα βάλει η Διοίκηση για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στην δεύτερη εθνική. Χθες έγινε η πρώτη συνάντηση ΟΦΗ - Νιόπλια αλλά «λευκός καπνός» και την άλλη εβδομάδα θα τα ξαναπουν οι δύο πλευρές όπου θα έχουμε και οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του 51χρονου τεχνικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου