Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ποδόσφαιρο 04/6/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ισσά: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, δεν ξεχνάω τις στιγμές που έζησα»

Ο Πιέρ Ισσά βρίσκεται στην Ελούνται όπου παραθερίζει με την οικογένεια του και δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.
Ο Νοτιοαφρικανός, πρώην στόπερ, που πέρασε και από τον Ολυμπιακό, έχει σπίτι στο Ηράκλειο και δέθηκε αρκετά με την Κρήτη με αποτέλεσμα να έρχεται αρκετά συχνά στο νησί. Ο ίδιος κάνει διακοπές στην Ελούντα καθώς συνδέεται με στενή φιλία με το Νίκο Ανδριαδάκη και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για τον σύλλογο αλλά και για την ευχή του προς την πρώην ομάδα του.
«Χάρηκα πολύ που ο ΟΦΗ πήρε την άνοδο. Πρέπει να ξεφύγει από αυτές τις κατηγορίες και να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ. Πιστεύω ότι θα καταφέρει. Είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία» ήταν τα πρώτα λόγια του Πιέρ Ισά στο ofi1925.gr και συνέχισε λέγοντας πως:«Ο Νίκος(σ.σ Ανδριαδάκης) μου έχει πεί ότι η ομάδα πλέον λειτουργεί πολύ καλά απο πλευράς διοίκησης και αυτό είναι σημαντικό, για να πετύχει την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΟΦΗ. Δεν ξεχνάω τις στιγμές που πέρασα στον ΟΦΗ και την Κρήτη. Είναι θαυμάσιος τόπος! Εύχομαι τα καλύτερα στον ΟΦΗ και τους φιλάθλους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου