Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Ποδόσφαιρο 04/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έρχονται ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές στον ΟΦΗ!

Eβδομάδα... εξελίξεων είναι αυτή που μπήκε για τον ΟΦΗ, καθώς έρχονται εξελίξεις για ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφής.

Ο ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσεις τις ανανεώσεις του από την προηγούμενη εβδομάδα, η αρχή έγινε με τον Μπολάκη, ενώ ακολούθησαν οι Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φαζό, Φουκαράκη, Κοιλιάρα Νάστο και Μπουρσέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στην ανανέωση του με τον ΟΦΗ, βρίσκεται ο Κασμερίδης που αναμένεται στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί από την ομάδα.

Οι αποχωρήσεις, αναμένεται να έχουμε αρκετές. Ήδη, παρελθόν αποτελούν οι Φαμπίνιο, Γκούμας, Βλάχος, Μαρτσάκης και Ραπτάκης, ενώ αναμένεται να έχουν αρκετές ακόμη. Και δεν αποκλείεται, να έχουμε αποχώρηση - έκπληξη από τον ΟΦΗ με παίκτη που ήταν βασικός στην ομάδα.

Για τις μεταγραφές. Ήδη, έχει αποκτήση τους Όγκμποε και Μάνο, και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κοντά στην απόκτηση του Ίγκορ Ντε Σόουζα, ένας επιθετικούς από τους καλύτερος στην Σούπερ Λιγκ τα τελευταία 3 χρόνια, και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. Τον τερματοφύλακα, Παπαδόπουλο που αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο, εξετάζει ο ΟΦΗ αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, ενώ επαφές γίνονται και με τον Τζέναμο. Ενώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί και.. τυπικά η μεταγραφή του Χασομέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου