Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Μπάσκετ 08/7/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Έμεινε μόνος προσωρινά στην Γ' Εθνική από την Κρήτη ο ΟΦΗ

Προς το παρόν αφού η Ακαδημία Ρεθύμνου αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της και κλήθηκε η Μεσσαρά.
O ΟΦΗ θα αγωνίζεται την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά όχι η Ακαδημία Ρεθύμνου, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, και αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το πρωτάθλημα.
Μετά την απόφαση που πήρε η πρωταθλήτρια Κρήτης καλείται πλέον με επίσημη πρόταση ο δευτεραθλητής ΓΑΣ Μεσσαράς να πάρει της θέση αυτή.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΑΣ Μεσαράς αναφέρει:
«Μετά από άρνηση της Ακαδημίας Ρεθύμνου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών περιόδου 2016-17, καλείται η ομάδα μας ως δευτεραθλήτρια Κρήτης να πάρει τη θέση της. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του τοπικού μπάσκετ που ομάδα της Μεσσαράς έχει μία τέτοια ευκαιρία στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Και εδώ τίθεται το ερώτημα εάν θα είναι ποτέ πιθανό/δυνατό να προωθήσουν αυτή την ενέργεια όλοι οι τοπικοί παράγοντες είτε οικονομικά είτε με τρόπους που θα διευκόλυναν την παρουσία της ομάδας μας σε ένα Εθνικό επίπεδο».
Έτσι όπως φαίνεται, ο ΓΑΣΜ θα πάρει την απόφασή του ανάλογα με την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας της Μεσσαράς πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Πηγή: notosportnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου