Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

''Οι άλλοι'' 09/7/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Το γηπεδικό πρόβλημα τον ωθεί σε αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Ο Κισσαμικός αναφέρει οτι αν δεν υπάρξει λύση και δεν του παραχωρηθεί τελικά ως έδρα κάποιο γήπεδο εντός του Νομού Χανίων, τότε θα αποχωρήσει αναγκαστικά από την Football League.
Ο Κισσαμικός με ανακοίνωσή του αναφέρει οτι ο μοναδικός λόγος που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει, την άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, είναι η έλλειψη αγωνιστικής έδρας.
Μάλιστα κάνει σκέψεις αποχώρησης από το πρωτάθλημα αν δεν βρεθεί άμεσα λύση.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Κισσαμικού:
«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της, ότι ο μοναδικός λόγος που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει, την άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, είναι η έλλειψη αγωνιστικής έδρας.
Η ομάδα μας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει παραχωρητήριο από γήπεδο στα Χανιά, κάτι που ευελπιστούμε να γίνει τις επόμενες ημέρες, ώστε να μας χορηγηθεί άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, μετά την έφεση που θα ασκήσει η ΠΑΕ.
Σας γνωρίζουμε όμως, ότι στην περίπτωση που δεν υπάρξει λύση και δεν μας παραχωρηθεί τελικά ως έδρα κάποιο γήπεδο εντός του Νομού Χανίων, τότε η ΠΑΕ Κισσαμικός δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία… μετακόμισης σε άλλον Νομό και θα αποχωρήσει αναγκαστικά εκ του λόγου αυτού, από το Πρωτάθλημα της Football League και ας αναλάβει ο κάθε αρμόδιος τις ευθύνες του».

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορει να κανει εδρα του τογυπεδο του Πλατανια η του ΑΟΧ και να παιζει τα εντως εδρας οταν ο Πλατανιας η ο ΑΟΧ παιζει εκτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ μπορει να κανονιστουνε ετσι τα παιχνιδια των ομαδων οστε να μπορει να βολευτει ο Κισσαμικος σε ενα απο τα δυο γυπεδα των Χανιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή