Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ποδόσφαιρο 12/7/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αρκετά ονόματα στην... φόρα!

Αρκετά είναι τα ονόματα, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, και μεταξύ άλλων είναι και του Μάιρον Τζορτζ.

Στον ΟΦΗ φουλάρουν τις μηχανές τους εν όψει την έναρξη της προετοιμασίας που θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα, και θέλουν να κλείσουν άμεσα όσες μεταγραφές γίνεται. Τις τελευταίες ώρες, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα, και είναι τα εξής: Παντελής Καπετάνιος (έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη) Μάιρον Τζορτζ, (που έφυγε πέρσι, γιατί η ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα), του Δημήτρη Παπαδόπουλου, (που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολη, με γεμάτες σεζόν σε όλες τις ομάδες). Ένας πρώην παίκτης του Εργοτέλη, που έκανε εξαιρετική σεζόν, Μοχάμεντ Γιουσούφ, όταν αγωνίστηκε και είναι πολύ γρήγορος και σίγουρα θα μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα με την φανέλα του ΟΦΗ, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Έχει ακουστεί και το όνομα του Νίκου Σπυρόπουλο (το είχατε διαβάσατε πρώτοι από το OFI CRETE News χθες το βράδυ), και η παρουσία του Νίκου Νιόπλια θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση. Ένα όνομα που ακούστηκε και το περασμένο Γενάρη, ακούγεται και τώρα. Είναι του Χρήστου Μπούρμπου, ο 33χρονος αμυντικός είναι τώρα ελεύθερος και ο ΟΦΗ, ενδιαφέρεται για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Στις επόμενες ώρες - ημέρες, αναμένεται να δούμε ποιες μεταγραφές θα γίνουν από τα παραπάνω ονόματα που γράψαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου