Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

''Οι άλλοι'' 16/7/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

«Ματιές» και στην πορτογαλική αγορά ρίχνουν στον Άρη

Αν και οι «κίτρινοι» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση παικτών κυρίως από τη Γαλλία.
Οι «κίτρινοι» μπορεί να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση παικτών από τη Γαλλία, ωστόσο πληροφορίες τους θέλουν να ρίχνουν ματιές και στην πορτογαλική αγορά
 Η εμπλοκή του Λοράν Ντεσό στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Αρη, έχει οδηγήσει τους «κίτρινους» στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών από τη Γαλλία, καθώς ο συνεργαζόμενος –με το ποδοσφαιρικό τμήμα- ατζέντης, αν και δεν έχει ανακοινωθεί –επίσημα- έχει «πιάσει» δουλειά από τις 30 Ιουνίου.
Στη μία και μοναδική συνάντηση, που είχε στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Αναστόπουλο, τέθηκαν κάποιες διαχωριστικές γραμμές ως προς τον ρόλο που θα έχει ο Γάλλος στην ομάδα και βάσει αυτών συνεχίζει ο καθένας να κινείται.
Γι’ αυτό, λοιπόν, και ο Ντεσό έχει επιφορτιστεί με την εύρεση υποψήφιων στόχων, τους οποίους προτείνει στον «αλενατόρε» και, αναλόγως, ο τελευταίος αποφασίζει, αν και είναι ξεκάθαρο ότι προτιμά να συνεργαστεί με πρόσωπα εμπιστοσύνης του, για τα οποία έχει ιδία άποψη.
Η περίπτωση του Ζιλιέν Φομπέρ ήταν η μοναδική, έως τώρα, όπου αναμείχθηκαν αμφότεροι, με την εξέλιξη να είναι αρνητική –κυρίως- επειδή ο Αναστόπουλος δεν πείσθηκε από την αξία του 32χρονου αμυντικού ή καλύτερα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Παρ’ όλα αυτά, και τη στιγμή που ο έμπειρος κόουτς, παρακολουθεί από… απόσταση τα τεκταινόμενα, καθώς παραμένει στην Αθήνα, ο Ντεσό συνεχίζει να «χτενίζει» τη γαλλική αγορά, μήπως καταφέρει και βρει περιπτώσεις που ικανοποιήσουν τον «Αναστό».
Εναλλακτικά, πάντως, οι άνθρωποι που έχουν ευθύνη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, σκέφτονται το ενδεχόμενο να στραφούν και στην πορτογαλική ποδοσφαιρική «πιάτσα».
Η «Μ» έχει αναφέρει ότι πολλοί Γάλλοι (ή Γαλλοαναθρεμμένοι ποδοσφαιριστές) παρουσιάζονται επιφυλακτικοί να υπογράψουν σε ελληνικούς συλλόγους, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, επομένως πιθανή λύση θα μπορούσε να αποτελέσει η Πορτογαλία.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα που έχουν «πέσει» στο τραπέζι και με τα οποία ασχολούνται στην Αλκμήνης, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο «χειροπιαστό» αναφορικά με την πορεία των επαφών ή τις πιθανότητες συμφωνιών. Η λίστα είναι αρκετά ενισχυμένη, οπότε οι συζητήσεις γίνονται με προσοχή, ώστε να αποφευχθούν καταστάσεις τύπου… Φομπέρ.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου