Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 28/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Νοσοκομείο» ο ΟΦΗ ενόψει Καλλονής

Οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το ρεπό που είχαν την Καθαρή Δευτέρα, επιστρέφουν την Τρίτη (28/2, 3μμ) στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή.
Μετά από τρείς συνεχόμενες νίκες (Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός, Κισσαμικός) ο ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει το σερί του και στα επόμενα παιχνίδια.
Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, αναμένεται την Τρίτη, να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα προβλήματα τραυματισμών, που προέκυψαν, μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό.
Συγκεκριμένα, ο Μιλοσάβλιεφ, έχει δεχθεί ένα χτύπημα στην λεκάνη (έγινε αναγκαστική αλλαγή) και οι εξετάσεις που θα κάνει θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς.
Ο Μάνος έχει ενοχλήσεις στο πόδι (κράμπες), αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, όπως και ο Κομεσίδης, που ένοιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό.
Απο τενοντίτιδα ταλαιπωρείται ο Βουό, ο οποίος έχει ξεκινήσει θεραπεία, ενώ ο Ογκμποε, ο οποιος ήταν στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, δείχνει να επιστρέφει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.
Ο Γιάννης Κοιλιάρας συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και θεραπεία και δεν υπολογίζεται, ούτε για το επόμενο παιχνίδι με την Καλλονή.

Άλλες Ειδήσεις 28/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αθώοι οι 7 φίλαθλοι του ΟΦΗ

Αθωώθηκαν κατά πλειοψηφία οι επτά φίλαθλοι του ΟΦΗ για τα επεισόδια τον Μάιο του 2011 στην παραλιακή λεωφόρο πριν το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πας Γιάννινα.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τους αθώωσε και για τις δέκα κατηγορίες που αντιμετώπιζαν όπως της έκρηξης, της κατασκευής και κατοχής βομβών και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών.
Στις βασικές κατηγορίες η πλειοψηφία ήταν οριακή υπέρ της αθώωσης με την πλειοψηφία των τεσσάρων ενόρκων. Οι τρεις τακτικοί δικαστές μειοψήφησαν υπέρ της ενοχής.
πηγή: cretalive.gr

''Οι άλλοι'' 28/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Κωστένογλου στον πάγκο του Άρη

Ο Νίκος Κωστένογλου θα είναι οριστικά ο νέος τεχνικός του Άρη για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
Το θέμα του νέου προπονητή του Άρη μπήκε στην τελική ευθεία, μετά την καθοριστική συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Νίκο Κωστένογλου.
Οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια μετά από συνάντηση στην Θεσσαλονίκη.
O πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είχε ως αρχική επιλογή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, αλλά το γεγονός ότι δεν είχε απεμπλακεί από το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν προχώρησε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Το όνομα του Κωστένογλου ήταν αυτό που έπεσε στο τραπέζι και μετά από τις συνομιλίες των τελευταίων ημερών κατέληξαν σε προφορική συμφωνία.
Ο Κωστένογλου εκτός απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με την προοπτική ανόδου της ομάδας στη Σούπερ λίγκα.

Παρασκήνια 28/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μια ροκ - οπαδική βραδιά...

Οι «Snakes» κόβουν την πίτα τους απόψε το βράδυ και καλούν τον κόσμο του ΟΦΗ σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.
Το μήνυμα ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι οργανωμένος και μονιασμένος, κόντρα στις δύσκολες εποχές που περνάει η ομάδα, θέλουν να στείλουν σήμερα οι οργανωμένοι με τον σύνδεσμο των «Snakes» να κόβει την πίτα του για το 2017 στις 21:00 στο Ν’ROLLING STONE στην οδό Αγίο Στεφανιτών παράλληλα της οδού Χανδάκος. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ που παρότι έχουν περάσει μπόρες και μπόρες, συνεχίζουν να αποτελούν ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου αποτελώντας ένα ζωντανό κύτταρο της ομάδας. Και επειδή ροκ… δεν μπορούν να είναι μόνο τα μεσημέρια στο «Γεντί Κουλέ» με τα πανό και τα συνθήματα, έρχεται και η αποψινή ροκ βραδιά όπου όλος ο κόσμος του ΟΦΗ θα αποδείξει την δυναμική και το μέγεθος των φιλάθλων της ομάδας. Και παράλληλα – επειδή αυτό ήδη έχει αποδειχθεί – είναι σίγουρο ότι εκτός από άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και το σήμα, θα… πιουν και ένα ποτό στην μνήμη του Μηνά που θα ήταν και εκείνος εκεί μαζί με τα υπόλοιπα «αδέρφια» του…

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 27/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το κάλεσμα των «Snakes» στην ετήσια κοπή της πίτας

Οι «Snakes» με ανακοίνωση τους, καλούν τον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει το παρόν στην ετήσια κοπή της πίτας του συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Σαν σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών SNAKES 4 HERAKLION CLUB,με αφορμή την αυριανή εκδήλωση για την κοπή της πίτας καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας άλλα και όλους τους οπαδούς της ΘΥΡΑ 4 να μας τιμήσουν με τη παρουσία τους σε μια άκρως οπαδική βράδια με live ροκ μουσική απ το συγκρότημα «Ήχος Ανοχής». Σας περιμένουμε όλους αύριο στις 21:00 στο Ν’ROLLING STONE στην οδό Αγίο Στεφανιτών παράλληλα της οδού Χανδάκος. Είσοδος στα 10€ με πότο. Όλοι εκεί!!
Υ.Γ: Στα δύσκολα η ΘΥΡΑ 4 σου τραγουδά!

Άλλα Σπορ, Πόλο 27/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σπουδαία εμφάνιση για το πόλο του ΟΦΗ

Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα, για την ομάδα πόλο του ΟΦΗ, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα της Α2.
Ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία 6-6, απέναντι σε ένα απο τα φαβορί για άνοδο, αλλά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, όταν προηγήθηκε με 4-6, στο τελευταίο 8λεπτο. Τελικά ο Απόλλων ισοφάρισε (6-6), αλλά το αποτέλεσμα είναι πράγματι σπουδαίο για τον ΟΦΗ, ο οποίος συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στην ομάδα της Α2.
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση. Το αποτέλεσμα όσο και αν είναι μεγάλο, μας αδικεί. Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Παλέψαμε όμως στα ίσια με μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που εχει μεγάλα ονόματα και παίκτες με μεγάλη διαδρομή στην Α1» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr, ο έφορος πόλο του ΟΦΗ, Μιχάλης Σπαγουλάκης.
Tα οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 1-1, 2-1.
ΟΦΗ( Βολτυράκης): Tσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Ιερωνυμάκης, Βασιλάκης 2, Γεωργόπουλος 1, Σπυριδάκης, Λεονταράκης Ζαχ., Λεονταράκης Μαν., Κλίμος 2, Γιγουρτάκης, Καβουσανός.

Άλλα Σπορ, Βόλεϋ 27/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ολοταχώς για τα μπαράζ ανόδου για την Α1 ο ΟΦΗ!

Μια ακόμη νίκη για το βόλει του ΟΦΗ, που συνεχίζει στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α2 και πηγαίνει ολοταχώς για τα μπαράζ ανόδου στην Α1!
Ο ΟΦΗ πήρε και το κρητικό ντέρμπι με τον ΟΠΕΡ στο Ρέθυμνο με 3-1 σετ. Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, πήρε το ρπώτο σετ (22-25), οι Ρεθυμνιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 (25-23), αλλά ο ΟΦΗ είχε το σθένος και την ποιότητα να πάρει τα δυο επόμενα σετ με 17-25 και 18-25 και να πάρει μια ακόμη νίκη.
«Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο καταφέραμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Η σκέψη μας είναι ήδη στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανερυθραικό, το οποίο αν κερδίσουμε, κάνουμε το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.
Τα σετ: 22-25, 25-23, 17-25, 18-25.

Ποδόσφαιρο 27/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κρατάει μόνο τη νίκη και συνεχίζει...

Ο ΟΦΗ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι με την Καλλονή στην Μυτιλήνη.

Τα αποτελεσμάτα μετράνε και όχι οι εμφανίσεις στην Football League, και ο ΟΦΗ χθες έκανε το χειρότερη εμφανίση στο «Γεντί Κουλέ», αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι νίκησε και πήρε τους 3 βαθμούς. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, είναι προβληματισμένος για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του χθες, και αμά συμβεί και στο παρελθόν θα υπάρχει πρόβλημα.

Στον ΟΦΗ, αφήνουν πίσω την νίκη επί του Κισσαμικού, και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Καλλονή στην Μυτιλήνη με στόχο να πετύχει την νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που άφησε 2 βαθμούς στο πρώτο γύρο.

Ποδόσφαιρο 27/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Γκολ και φάσεις από την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League

Δείτε το video με τα γκολ και τις φάσεις από όλα τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Δελτία Τύπου 27/2/17

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή!

Το ΟFI CRETE News και οι συντελεστές του στέλνουν τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο για Καλή Σαρακοστή και Καλά Κούλουμα!
Καθαρά Δευτέρα σήμερα και όλοι οι συντελεστές του OFI CRETE Newsσας εύχονται από καρδιάς Χρόνια Πολλά!
Καλή Σαρακοστή και Καλά Κούλουμα σε όλους σας.
Και του χρόνου με υγεία!!

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

''Οι άλλοι'' 26/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νικόλτσης: «Ο Κισσαμικός αδικείται από την βαθμολογική του θέση»

Ο παίκτης της Χανιώτικης ομάδας στάθηκε στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από τον ΟΦΗ σε κομβικό σημείο του ματς.
Oι δηλώσεις του Γιώργου Νικόλτση, μετά το ματς του «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ (2-0):
«Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και την σημερινή μας εμφάνιση. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.
Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ σε ένα κομβικό σημείο του ματς. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και κάναμε μία καλή εμφάνιση.
Η ομάδα μου αδικείται από την βαθμολογική της θέση ».

Παρασκήνια 26/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Λόκο ζεις...»

Ένα μεγαλό πανό με σύνθημα «ΛΟΚΟ ΖΕΙΣ!» τοποθετήθηκε σήμερα στην Θύρα 4 και θα βρίσκεται εκεί, από εδώ και στο εξής.

Πρίν την έναρξη του ματς, ο αρχηγός της ομάδας Ηλίας Κώτσιος μαζί με το μέλος της διοίκησης Νίκο Ανδριαδάκη άφησαν μια ανθοδέσμη ως κάτω από το πανό ως ένδειξη πένθους στον αδικοχαμένο Ομιλίτη, Μηνά.

''Οι άλλοι'' 26/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μπαξεβάνος: «Θέλαμε να εκμεταλευτούμε την πίεση του ΟΦΗ»

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του προπονητή του Κισσαμικού Σπυρου Μπαξεβάνου, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-0.
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:
«Ηρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, με διαφορετικούς στόχους απο εμάς. Οσες δυσκολίες όμως είχε για μας το παιχνίδι, είχε και για τον ΟΦΗ.
Ξέραμε ότι θα έχει πίεση και θέλαμε να το εκμεταλευτούμε.
Ο ΟΦΗ ήθελε αποκλειστικά τη νίκη, εμείς πάιζαμε για δυο αποτελέσματα.
Ποσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, να κοντρολάρουμε το ρυθμό του ΟΦΗ και να μην απειληθούμε.
Σε ένα μεγάλο βαθμό, το καταφέραμε αυτό.
Το γκολ όμως που ήρθε στις καθυστερήσειες του πρώτου ημιχρόνου, έδωσε το προβάδισα και την ψυχολογία στον ΟΦΗ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, αναγκαστικά έπρεπε να ανέβουμε, να δημιουργήσουμε καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.
Νομίζω είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας.
Είχε και ο ΟΦΗ, που έβαλε και ένα δεύτερο γκολ.
Για να κερδίσεις κάτι σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να έχεις και την τύχη με το μερος σου. Εμείς σε δυο φάσεις δεν την είχαμε.
Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με τη Λαμία, το αναβληθέν με τα Τρίκαλα και με τον Αρη.
Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Εχουμε πεί ότι απέναντι σε αυτές τις ομάδες, ότι πάρουμε θα είναι κέρδος.
Σε εμάς στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα, να σωθεί.
Δείξαμε και σε αυτό το παιχνίδι ένα καλό πρόσωπο.
Είχαμε αγωνιστικότητα και διάθεση.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο φίλο μου το Νίκο (σ.σ. Παπαδόπουλο). Ημασταν και συμπαίκτες και φίλοι. Εύχομαι και στην οάδα του ΟΦΗ, ότι καλύτερο».
-Πως βλέπετε τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύετε ότι ο ΟΦΗ μπορεί να μαζέψει τη διαφορά απο την κορυφή;
«Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Για τον ΟΦΗ το κάθε παιχνίδι, είναι τελικός. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζει αποκλειστικά για τη νίκη. Αυτό εκτός έδρας σε αυτήν την κατηγορία, είναι δύσκολο.
Πρέπει να ματώσεις για να πάρεις κάτι εκτός έδρας.
Υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες. Οχι μόνο αυτές που είναι μπροστά, αλλά και εκείνες που παλεύουν για να μείνουν στην κατηγορία.
Εχει μείνει πίσω ο ΟΦΗ. Εχουν το προβάδισμα ο Απόλλων και η Λαμία.
Εχει όμως ένα ολόκληρο γύρο και πρέπει να παλέψει. Οπως έχασε βαθμούς ο ΟΦΗ, μπορεί να χάσουν και οι αντίπαλοι του.
Ο ΟΦΗ πρέπει να παίρνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, για να πησιάσει τους αντιπάλους και πρπεπει να κερδίσει και τους ίδιους τους αντιπάλους που έχει, με Λαμία, Απόλλωνα, Αρη, Τρίκαλα, Αγροτικό Αστέρα».
-Για την εικόνα του Κισσαμικού στο δεύτερο ημίχρονο:
«Είπαμε στο ημίχρονο να μη χάσουμε την αγωνιστική πειθαρχία στο αμυντικό κομμάτι.
Θέλαμε να εκμεταλευτούμε την πίεση του ΟΦΗ. Θέλαμε να περάσει με το μηδέν το ημίχρονο.
Και μετά το 2-0 ο ΟΦΗ εμφάνισε κάποια αμυντικά προβλήματα. Είνει η πίεση που είχε ο ΟΦΗ για το αποτέλεσμα. Δημιουργεί άγχος. Θέλει βοήθεια απο όλους. Απο την ομάδα και τον κόσμο.
Πρέπει να είναι δυνατός σωματικά και νοητικά για να ανταπεξέλθει».

Ποδόσφαιρο 26/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Κρατάμε τη νίκη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την τρίτη συνεχόμενη νίκη, μετά το 2-0 επί του Κισσαμικού, ωστόσο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, για την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι για την οποία είπε ότι δεν ήταν καλή.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε παράπονα απο τους παίκτες του, για το γεγονός ότι δεν ήταν τόσο πιεστικοί όσο θα έπρεπε, γεγονός που επέτρεψε στον Κισσαμικό να γίνει απειλητικός στην αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ.
Με τη φράση «αν παίζουμε όμως όπως με τον Κισσαμικό, θα έχουμε προβλήματα» ο Παπαδόπουλος έδειξε ότι έχρι να συζητήσει πολλά με τους παίκτες του, την Τρίτη με την επιστροφή στις προπονήσεις, καθώς όπως είπε «έχω πολύ δουλειά μπροστά μου, αν θέλουμε να πούμε ότι εμείς μπορούμε να διεκδικήσουμε και το πιστεύουμε».
Και κατέληξε λέγοντας ότι  «πρέπει να προσπαθήσω να διορθώσω κάποια πράγματα που τα βλέπουν όλοι. Δεν μπορεί να τα αφήσω έτσι αυτά τα πράγματα».
Πάντως τόνισε ότι αυτό το 3Χ3 που έχει κάνει ο ΟΦΗ, θα τον βοηθήσει να συνεχίσει με καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια, περιμένοντας όμως και τους αντιπάλους που είναι πάνω απο τον ΟΦΗ στην βαθμολογία να στραβοπατήσουν.
Οπως είπε ο προπονητής του ΟΦΗ «πιστεύω ότι θα γίνει στραβοπάτημα απο τους άλλους. Ελπίζω όμως να μην κάνουμε και εμείς».
Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Νίκου Παπαδόπουλου:
«Μετά μια ακόμη νίκη, θα περιμένετε να είμαι ικανοποιημένος.
Η εικόνα που είχε όμως η ομάδσα σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αιγινιακό, δείχει ότι έχουμε πρόβλημα. Στο παιχνιδι με τον Κισσαμικό, είχαμε τεράστιο θέμα, στο να είμαστε πιεστικοί, στο να πρεσάρουμε καλά. Να παίζουμε όλοι καλά άμυνα.
Ενώ έχουμε δουλέψει πολύ σε αυτό, στο πρέσινγκ, να κλέβουμε μπάλες και να τρέχουμε σε ανοιχτό γήπεδο. Αυτή τη φορά δεν κάναμε τίποτα απο αυτά.
Σκοράραμε σε ένα καθοριστικό σημείο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Αυτό έπαιξε ρόλο, όπως και η χαμένη ευκαιρία του αντιπάλου.
Πρέπει να μείνουμε ευχαριστημένοι, μόνο απο τους τρεις βαθμούς.
Θα μπορούσα να πω δικαιολογίες για την κούραση, απο τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά δεν το θέλω.
Και ο αντίπαλος έχει κούραση.
Εμείς έχουμε χρησιμοποιήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια, σχεδόν την ίδια ενδεκάδα και αυτό ήταν μια σκέψη πριν τον αγώνα, αν θα πρέπει να το κάνω και αυτή τη φορά.
Πίστευα ότι στο πρώτο ημίχρονο, θα είμαστε πιο πιεστικοί.
Οτι θα μπορέσουμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, οι οποίοι έχουν κάνει υπέρβαση στο χρόνο συμμετοχής, όπως είναι ο Μπόατεγκ.
Ενα παιδί που έχει να παίξει απο 8 Νοεμβρίου, ξαφνικά έχει παίξει σε μια εβδομάδα τρία παιχνίδια και μάλιστα αρκετά λεπτά.
Απο τη μέρα που είμαι εδώ, απο το ρόστερ που είναι 30 παίκτες, έχουν παίξει 21 παίκτες. Και θα χρησιμοποιηθούν και άλλοι.
Το πρωτάθλημα της Football league, είναι ένα πρωτάθλημα, στο οποό πολλές φορές δεν μετράει η ποιότητα, μετράει η μάχη, η δύναμη το τρέξιμο, οι μονομαχίες.
Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγάλει ευκαιρίες, όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αιγινιακό.
Μπάλες πίσω απο την πλάτη μας κάθετες, που έχει ξαναγίνει, ενώ έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι, συνεχίζει να γίνεται.
Εχω πολύ δουλειά μπροστά μου, αν θέλουμε να πούμε ότι εμείς μπορούμε να διεκδικήσουμε και το πιστεύουμε.
Περιμένοντας να μην κάνουμε λάθος εμείς και να χάσουν βαθμοί οι πιο πάνω απο εμάς.
Σας λέω τον προβληματισμό μου, γιατί η εικόνα της ομάδας, δεν ήταν καλή.
Δεν είχαμε καλά τρεξίματα, δεν ήμασταν πιεστικοί, παρ' ότι κερδίσαμε το παιχνίδι.
Θα ξεκουραστούμε τη Δευτέρα και θα δω τις εντάσεις στην προπόνηση, ώστε η ομάδα να είναι πιο φρέσκια στο επόμενο παιχνίδι.
Για να μπορέσουμε να κερδίζουμε τα ματς πιο εύκολα και χωρίς ο αντίπαλος να βγάζει ευκαιρίες.
Παρ' όλα αυτά θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είναι η τρίτη συνεχόμενη.
Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε ματς για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι στη συνέχεια.
Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, ήταν πολύ καλός.
Είχα πει στους παίκτες μας ότι τη μοίρα μας την καθορίζουμε μόνοι μας.
Αν παίζουμε όμως όπως με τον Κισσαμικό, θα έχουμε προβλήματα.
Συγχαρητήρια για τη νικη και στον κόσμο για τη βοήθεια του, γιατί σε μια δύσκολη μέρα ήρθαν και μας βοήθησαν.
Απο την Τρίτη θα δουλέψουμε σε θέματα που δεν τα είδα μόνο εγώ, αλλά όλος ο κόσμος».
-Για την πίεση που έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς κυνηγούν ομάδες που είναι μπροστά στη βαθμολογία:
«Η άποψη μου είναι ότι υπάρχει πίεση, αλλά για να είναι στο ΟΦΗ, πρέπει να αντέχουν στην πίεση και τον πρωταθλητισμό. Είναι απλό».
-Για το αν το μικρό σερί των τριών νικών μπορεί να είναι αντίβαρο στην πίεση:
«Ναί είναι. Η εικόνα με προβληματίζει, αλλά αυτό το μικρό σερί που χτίζουμε δίνει ψυχολογία στην ομάδα και εγώ σαν προπονητής πρέπει να προσπαθήσω να διορθώσω κάποια πράγματα που τα βλέπουν όλοι. Δεν μπορεί να τα αφήσω έτσι αυτά τα πράγματα».
-Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να προλάβει τις δυο πρώτες θέσεις:
«Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθος. Πρέπει να πείθουμε και να παίρνουμε νίκες. Οπως κάναμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη για το Κύπελλο. Οπως έκανε η ομάδα σε προηγούμενα παιχνιδια, πριν έρθω εγώ εδώ. Αυτό πρέπει να κάνουμε.
Πιστεύω ότι θα γίνει στραβοπάτημα απο τους άλλους. Ελπίζω όμως να μην κάνουμε και εμείς».

Ποδόσφαιρο 26/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έκανε... χιόυμορ ο Μιλοσάβλιεφ: «Βγήκα και η ομάδα... κέρδισε»

Οσκαρ αυτοσαρκασμού και...χιούμορ απο τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό (2-0).
Ο Σέρβος επιθετικός του ΟΦΗ, απο τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, έγιε στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, αναγκαστική αλλαγή, καθώς χτύπησε στη μέση.
Ο «Μίλο» στις δηλώσεις του έδωσε ρεσιτάλ, καθώς ως είπε με μπόλικη δόση χιούμορ «ευτυχώς που ...βγήκα έξω και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει (γέλια!).
Χωρίς εμένα η ομάδα σκόραρε δυο πολύ ωραία γκολ. Και για μας αυτο είναι το σημαντικό. Να κερδίζουμε».
Για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Κισσαμικού, ο Μιλοσάβλιεφ, ανέφερε ότι «κάθε παιχνίδι για μας είναι πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να το κερδίσουμε. Υπάρχει πίεση για μας, γιατί πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε κάτι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πρέπει να περιμένουμε και κάποια κακά αποτελέσματα απο τον Απόλλωνα και τη Λαμία, για να κάνουμε κάτι καλύτερο».
Ενώ για τον τραυματισμό του ανέφερε ότι «δεν ξέρω ακόμα αν είναι κάτι σοβαρό. Πονάω πολύ στο κόκκαλο. Πονάω πολύ. Θα δούμε αύριο. Θα κάνω εξετάσεις, για να δούμε αν υπάρχει κάποιο σπάσιμο ή όχι».

Ποδόσφαιρο 26/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μόνος τέταρτος ο ΟΦΗ - Δείτε την βαθμολογία

Μόνος τέταρτος συνεχίζει ο ΟΦΗ μετά την τρίτη σερί νίκη που έκανε, αυτή τη φορά επι του Κισσαμικού με 2-0.
Ωστόσο Απόλλων και Λαμία κέρδισαν την Καλλιθέα (1-2) και τον Αιγινιακό (2-1) και διατήρησαν το +13 στην κορυφή.
Νίκη και για το Αρη με 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Σημαντική νίκη που τον φέρνει κοντά στη σωτηρία και για τον ΑΟΧανιά με 1-0 επί του Παναιγιάλειου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σάββατο 25/2
Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης 1-2 (62' Μπέλης - 25' Μπαρτολίνι, 86' Περογαμβράκης)
Κυριακή 26/2
Χανιά - Παναιγιάλειος 1-0 (34' Βαρούχας)
Άρης - Αν. Καρδίτσας 3-0 (1' Ντούνης, 33', 55' Παυλίδης)
Τρίκαλα - Αγροτικός Αστέρας 3-0 (29' Μουμίν, 37', 62' Κουσκουνάς)
Λαμία - Αιγινιακός 2-1 (17' Βάντερσον, 32' Τζόκιτς - 68' Γκατσολάρι)
Πανελευσινιακός - Πανσερραϊκός 0-1 (89' Ρούτσης)
ΟΦΗ - Κισσαμικός 2-0 (45', 70' Μάνος)
Καλλονή - Αχαρναϊκός 2-1 (45' Σισέ, 55' Σοφιάνης - 53' Μεζίνι)
Πανθρακικός - Σπάρτη 0-3 (α.α.)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Απόλλων Σμύρνης 46
2. Λαμία 46
................................................
3. Άρης 38
4. ΟΦΗ 33
5. Αγροτικός Αστέρας 30
6. Σπάρτη 28
7. ΑΟ Τρίκαλα 25 *
8. Πανσερραϊκός 25
9. ΑΟΧ 24 *
10. Παναιγιάλειος 23
11. Αχαρναϊκός 20
12. Καλλιθέα 19
13. Κισσαμικός 19 *
14. Αναγέννηση Καρδίτσας 16 *
................................................
15. Καλλονή 15
16. Αιγινιακός 12
17. Πανελευσινιακός 9
18. Πανθρακικός -6
* Ο εξ' αναβολής αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά για τη 10η αγωνιστική θα γίνει στις 8 Μαρτίου.
** Ο εξ' αναβολής αγώνας Τρίκαλα - Κισσαμικός για την 11η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19Η)
Σάββατο 4 Μαρτίου
Απόλλων - Σπάρτη (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Ριζούπολης)
Κυριακή 5 Μαρτίου
Παναιγιάλειος - Καλλιθέα (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)
Αγροτικός Αστέρας - Χανιά (15:00, Γήπεδο «Δ. Κοντικάκης»)
Αιγινιακός - Άρης (15:00 ΕΡΤ3, «Γ. Παραλυκίδης»
Πανσερραϊκός - Τρίκαλα (15:00, Δημ. Σερρών)
Κισσαμικός - Λαμία (15:00)
Αχαρναϊκός - Πανελευσινιακός (15:00, Δημ. Αχαρνών)
Καλλονή - ΟΦΗ (15:00, Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης)
Αν. Καρδίτσας - Πανθρακικός 0-3 α.α.

Ποδόσφαιρο 26/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έκανε το «3χ3» και συνεχίζει!

 Ο ΟΦΗ δεν ήταν ...αποκριάτικος, πήρε τη νίκη με τον Κισσαμικό με 2-0 στο Γεντί Κουλέ και έκανε την τρίτη συνεχίμενη νίκη του σε ισάριθα παιχνίδια.

«Αποκάλυψη» για τον ΟΦΗ, ο Μάνος, ο οποίος κάλυψε το κενό του τραυματία Βουό και με δυο γκολ, οδήγησε τον ΟΦΗ στη νίκη.
Ο ΟΦΗ έβγαλε μια δύσκολη εβδομάδα με τρείς σερί νίκες και συνεχίζει την πορεία του, στο πρωτάθλημα, έχοντας την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να μπεί σφήνα στις δυο προνομιιούχες θέσεις.
Ο Κισσαμικός μετά απο ένα καθαρά αμυντικό πρώτο ημίχρονο, ανοίχτηκε στην επανάλληψη και είχε καλύτερη εικόνα.
Στο 89' είχε δοκάρι με τον Βλάχο, αλλά δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ που θα τον ξαναέβαζε στο παιχνίδι.
Ο ΟΦΗ με δυο τέρματα σε κρίσιμα σημεία (το ένα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, το άλλο στο 70'), κατάφερε να πάρει μια ακόμη πολύτιμη νίκη.
ΟΦΗ: Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Μιλοσάβλιεφ (41' λ.τ. Πάγκαλος), Χαντί (62' Μητρόπουλος), Μάνος, Πουρτουλίδης, Κομεσίδης (80' Νάστος), Κιάσσος, Μπόατεγκ, Ράντι.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Νάστος, Οστοιτς, Πάγκαλος, Βαλλιάνος, Ογκμποε, Μητρόπουλος.
Kισσαμικός: Λαζαρίδης, Γκούμας(84' Ψιάνος), Κουρέλλας, Μίλιτς, Σεληνιωτάκης, Γιαλούσης, Τιάνγκο (80' Βλάχος), Παντελάκης, Μαρτίνες, Νικόλτσης (65' Πονκόνγκ, Τσερκέζος.
Στον πάγκο οι: Πολίτης, Πονκόνγκ, Τσοντάκης, Αλμπερτ, Βλάχος, Μπολάκης, Ψιάνος.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
-Eκτός αποστολής έμεινε τελικά για τον ΟΦΗ, ο Πάτρικ Βουό, ο οποίος ταλαιπωρείται απο τενοντίτιδα.
-Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, άφησε λουλούδια, στο σημειο που οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ, είχαν πανό για τον φίλαθλο Μηνά Καβαλίνη, που έφυγε σε ηλικία 41 ετών.
5' Η πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ. Ο Χαντί σε θέση βολής, πλασάρει με το αριστερό, διώχνει δύσκολα με τα πόδια, ο γκολκήπερ του Κισσαμικού.
10' Σε καλή θέση ο Μιλοσάβλιεφ μέσα στην περιοχή, σουτάρει η μπάλα άουτ.
17' Ωραίος συνδιασμός Πουρτουλίδη-Μιλοσάβλιεφ, ο Σέρβος επιθετικός του ΟΦΗ δεν προλαβαίνει για λίγο τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας.
32' Ο Πουρτουλίδης προλαβαίνει την τελευταία στιγμή, τον Μίλιτς, που ήταν έτοιμος να πλασάρει στην πρώτη φάση που δημιουργεί η ομάδα του Κισσαμικου στο παιχνίδι.
41' Χάνει και τον Μιλοσάβλιεφ λόγω τραυματισμού ο ΟΦΗ. Μέσα ο Πάγκαλος.
+45 Γκολ για τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Σέντρα του Κιάσσου, γύρισμα του Ράντι, για τον Μάνο, ο οποίος απο το ύψος της μικρής περιοχής με παλικαρίσιο σούτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! (1-0)
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0 Ο ΟΦΗ.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.
47' Κίτρινη κάρτα στον Γιαλούση.
49' Παρ' ολίγο αυτογκολ για τον ΟΦΗ. Ο Κώτσιος στην προσπάθεια του να διώξει δέχεται την κόντρα του Μίλιτς και η μπάλα φεύγει λίγο έξω απο το οριζόντιο δοκάρι του Στρέζου!
50' Κίτρινη κάρτα στον Πάγκαλο.
52' Καλή στιγμή για τον Κισσαμικό. Ο Μίλιτε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, πλασάρει πάνω απο τα δοκάρια.
55' Κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη.
57' Μεγάλη φάση για τον Κισσαμικό. Ο Νικόλτσης περνάει τον Κώτσιο και βγαίνει απέναντι στον Στρέζο, αλλά πλασάρει άουτ.
58' Απαντάει ο ΟΦΗ με τον Ράντι να βγάζει ωραία σέντρα για το Μάνο, ο οποιος με το στήθος απο κοντά στέλνει τη μπάλα άουτ!
62' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Βγαίνει ο Χαντί, μπάινει ο Μητρόπουλος.
65' Αλλαγή για τον Κισσαμικό. Αντί του Νικόλτση, ο Πονκγόνγκ.
70' Το 2-0 για τον ΟΦΗ. Ο Κιάσσος κλέβει τη μπάλα και τη δίνει στον Μητρόπουλο, ο οποίος σουτάρει δυνατά έξω απο την περιοχή, ο γκολκήπερ του ΚΙσσαμικού διώχνει ασταθώς και ο Μάνος που ήταν κοντά στη φάση, έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα! Δεύτερο γκολ για τον επιθετικό του ΟΦΗ!
73' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σέντρα-σούτ του Ράντι, η μπάλα χτυπάει στα σώματα και ο γκολκήπερ του Κισσαμικού διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.
74' Ο Πάγκαλος σκοράρει για τον ΟΦΗ, αλλά ο βοηθός σηκώνει τη σημαία και ακυρώνει το γκολ του Χανιώτη επιθετικου του ΟΦΗ.
80' Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ.Βγαίνει ο Κομεσίδης που έχει κάρτα και μπαίνει ο Νάστος.
89' Δοκάρι για τον Κισσαμικό με τον Βλάχο να πλασάρει και τη μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2-0

Ποδόσφαιρο 27/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Γκολ και φάσεις από τη νίκη του ΟΦΗ

Δείτε το video με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την τρίτη σερί νίκη του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο 26/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Δύο ημέρες έμειναν για για την κοπή της πίτας του συνδέσμου των «Snakes», με την είσοδο να είναι στα 10 ευρώ με ποτό.

Αρχικά, ήταν προγραμματισμένη να γίνει για την προηγούμενη Τρίτη, αλλά μετατέθηκε μια εβδομάδα μετά για το θάνατο του Μηνά Καβαλίνη. Όλη η Θύρα 4, πρέπει να δώσει το παρών στην ετήσια κοπή της πίτας του συνδέσμου των «Snakes». Το μαγαζί ειναιστο «N’RollinStone» που βρίσκεται στην Χάνδακος, και πρέπει ΟΛΟΣ ο οπαδικός κόσμος του ΟΦΗ να βρεθεί εκεί και να φωνάξει δυναμικό παρών, 

Ποδόσφαιρο 26/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Να συνεχίσει το σερί!

O OΦΗ υποδέχεται τον Κισσαμικό στο «Γεντί Κουλέ» στις 3 το μεσημέρι, με μοναδικό στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Με στόχο να συνενίσει το νικηφόρο σερί και να μπει με την νίκη στο δεύτερο γύρο, θα προσπαθήσει να κάνει ο ΟΦΗ σήμερα κόντρα στον Κισσαμικό. Με την ψυχολογία να είναι ανεβασμένη μετά τις δύο σερί νίκες, σήμερα πρέπει να κάνει το «3χ3», για να ελπίζει τις όσες πιθανότητες έχει για την άνοδο. O Nίκος Παπαδόπουλος, δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης.

Ποδόσφαιρο 26/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Stoiximan.gr Football League: Εντός έδρας αποστολές για Λαμία, Άρη

Λαμία και Άρης συνεχίζουν στο πρωτάθλημα με εντός έδρας παιχνίδια καθώς αντιμετωπίζουν σήμερα τον Αιγινιακό και την Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα.
Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται και στα Τρίκαλα, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα
15:00 Άρης-Αναγέννησης Καρδίτσας, ΕΤ3
15:00 Λαμία-Αιγινιακός
15:00 ΟΦΗ-Κισσαμικός
15:00 Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας
15:00 Πανελευσινιακός-Πανσερραϊκός
15:00 Καλλονή-Αχαρναϊκός
15:00 Χανιά-Παναιγιάλειος

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 25/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μέσα ο Παντίδος - με 20 παίκτες για το τρίτο σερί βήμα

Ο στόπερ του ΟΦΗ έσφιξε τα δόντια και μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, με το Νίκο Παπαδόπουλο να παίρνει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.
Πρόκειται για τους:  Δερμιτζάκη,Στρέζο, Κιάσσο, Κώτσιο, Κομεσίδη, Βαλλιάνο, Οστοιτς, Παντίδο, Μητρόπουλο, Χαντί, Πουρτουλίδη, Μπόατεγκ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Πάγκαλο, Μάνο, Βουό, Nάστο, Ογκμποε, Βρεττό.
Οι τραυματίας Κοιλιάρας, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Δάφκος, Αντουκόρ, Χίσι, Φαζός, Μπουρσέλης, Κασμερίδης, Κοντογιάννης, Μανιαδής.

''Οι άλλοι'' 25/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Καθάρισε» και την Καλλιθέα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με γκολ του Περογαμβράκη

Ο πρωτοπόρος Απόλλων πέρασε και από την Καλλιθέα (1-2) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.
Πάει… τρένο ο Απόλλων Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία πέρασε και από την έδρα της Καλλιθέας (1-2), με τον Περογαμβράκη να λυτρώνει την ομάδα του στο φινάλε. Ο Μπαρτολίνι είχε ανοίξει το σκορ, με τον Μπέλη να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους με το γκολ της χρονιάς (φάουλ αλά… Μίτσελ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από το κέντρο).
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Ο Απόλλων Σμύρνης είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δυσκολευόταν να απειλήσει την αντίπαλη εστία, με την Καλλιθέα να είναι καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνει το γκολ στην κόντρα-επίθεση. Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών δε, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ρομάνο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, με τον Μπαρτολίνι να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με καρφωτή κεφαλιά να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Η Ελαφρά Ταξιαρχία κρατούσε σχετικά εύκολα το προβάδισμά της αλλά από μια ανύποπτη φάση, δέχτηκε το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Μπέλης εκτέλεσε αλά… Μίτσελ (σσ. στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός) το φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο και κρέμασε τον Χιώτη, γράφοντας το 1-1. Τα λεπτά περνούσαν, ο Άκης Μάντζιος έβαζε όλους τους επιθετικούς που είχε στον πάγκο και τελικά δικαιώθηκε. Στο 86ο λεπτό ο Κονέ έκανε ωραία προσπάθεια και παράλληλη σέντρα, με τον Περογαμβράκη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με εξ επαφής πλασέ να χαρίζει τη νίκη στον Απόλλωνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής
Σήμερα
Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης 1-2
Αύριο
Χανιά – Παναιγιάλειος
Άρης – Αναγέννηση Καρδίτσας
Τρίκαλα – Αγροτικός Αστέρας
Λαμία – Αιγινιακός
Πανελευσινιακός – Πανσερραϊκός
ΟΦΗ – Κισσαμικός
Καλλονή – Αχαρναϊκός

Ποδόσφαιρο 25/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αυλαία στο «Ελ Πάσο»

Με το παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Απόλλωνα Σμύρνης ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής
Σήμερα
Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης
Αύριο
Χανιά – Παναιγιάλειος
Άρης – Αναγέννηση Καρδίτσας
Τρίκαλα – Αγροτικός Αστέρας
Λαμία – Αιγινιακός
Πανελευσινιακός – Πανσερραϊκός
ΟΦΗ – Κισσαμικός
Καλλονή – Αχαρναϊκός

''Οι άλλοι'' 25/2/17

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Δίνει τα χέρια με Ελευθερόπουλο ο Καρυπίδης!

Ο νεαρός τεχνικός, που απολύθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης πριν από μια εβδομάδα, μετά τα εννιά γκολ που δέχτηκε η ομάδα του σε δύο ματς από τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.
Τις τελευταίες ημέρες, εκτός από το όνομα του πρώην τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης, ακούστηκαν και εκείνα του Τραϊανού Δέλλα και του Αλέκου Βοσνιάδη, όμως ο Καρυπίδης έκρινε πως ο «Ελέ» είναι εκείνος που μπορεί να βγάλει τον Άρη από την αγωνιστική κρίση και να πετύχει το στόχο της ανόδου.
Μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, με τον Ελευθερόπουλο να ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και από τη Δευτέρα να πιάνει δουλειά με τη νέα του ομάδα.
sdna.gr