Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Χαραλαμπάκης 22/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Όταν οι άλλοι παίζουν «φιλικά», ενώ εσύ ξέρεις τι θέλεις να παίρνεις...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τα «φιλικά» που παίζουν οι άλλες ομάδες, και ο ΟΦΗ παίρνει αυτό που ξέρει μέσα στο γήπεδο.

Ο ΟΦΗ πέτυχε την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για να πάρει την άνοδο. Το παιχνίδι πέρασε, και στον ΟΦΗ κοιτάνε το παιχνίδι με τον Κισσαμικό για να έρθει μια ακόμη νίκη, και να δώσει μεγαλύτερη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές για στην συνέχεια. Ο ΟΦΗ, ήξερε τι ήθελε την προηγούμενη Κυριακή και σήμερα. Το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, τελείωσε από το ημίχρονο ενώ σήμερα ο ΟΦΗ πέτυχε το γκολ από πέναλτι, και στη συνέχεια έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει την εκτός έδρας νίκη.

Την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ ξέρει τι θέλει στο παιχνίδι, άλλες ομάδες παίζουν «φιλικά παιχνίδια», τι εννοούμε; Bλέπουμε τον ΑΟ Χανιά σε 7 αγωνιστικές έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, και πηγαίνει ο Απόλλωνας Σμύρνης για βόλτα και νίκησε εύκολα 1-4, και μετά από 2 ημέρες ο προπονητής των Χανίων, παραιτήθηκε και ακόμα να μάθουμε το λόγο. Στο παιχνίδι Πανσερραϊκός - Λαμία, είδαμε ένα φιλικό παιχνίδι, η Λαμία έβαλε 2 γκολ αστεία και πήρε εύκολα τη νίκη.

Ο ΟΦΗ ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και το παίρνει. Και μπορεί να μεγαλώσει το σερί νικών γιατί έχει εύκολο πρόγραμμα στην συνέχεια. Και βλέπουμε ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος, έχει κάνει πολύ καλή δουλεία στον ΟΦΗ, και αυτό το δείχνει μέσα στο γήπεδο και από τα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου