Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Χαραλαμπάκης 19/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τώρα είναι ΟΦΗ!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, και τώρα είναι ο ΟΦΗ που θέλαμε να βλέπουμε.

Ο ΟΦΗ έκανε την καλύτερη εμφάνιση στην φετινή σεζόν, έκανε αρκετές ευκαιρίες και το σκορ που είναι 5-0, θα έπρεπε να ήταν 10-0 με βάση τις ευκαιρίες που είχε ο ΟΦΗ σε όλο το παιχνίδι. Φαίνεται, ότι κάτι έχει αλλάξει από τότε που έχει έρθει ο Παπαδόπουλος, βλέπουμε έναν ΟΦΗ να κάνει φάσεις και να κυκλοφορεί καλά την μπάλα, Ο ΟΦΗ, τώρα είναι ο πραγματικός ΟΦΗ που θέλαμε να βλέπουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Να μπαίνει στο γήπεδο, να παίζει μονότερμα τον αντίπαλο, να κάνει φάσεις και να έχει την κατοχή της μπάλας. Αυτό έκανε ο ΟΦΗ σήμερα, και έδειξε ότι μπορεί να το κάνει σε κάθε αγωνιστική και να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο.

Στο παιχνίδι σήμερα, ο ΟΦΗ είχε την καλή κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να χειροκροτάει ο κόσμος του ΟΦΗ σε κάθε ευκαιρίας της ομάδας, ακόμα και στο 0-0 χειροκροτούσε για αυτό που έβλεπε. Mία ομάδα στο μισό γήπεδο, να κάνει φάσεις συνεχώς και έχει καλή κυκλοφορίας της μπάλας, και αυτό φάνηκε στην συνέχεια και φάνηκε πόσο εύκολα νίκησε ο ΟΦΗ όταν παίζει έτσι πως πρέπει.

Η έλευση του Νίκου Παπαδόπουλο, και οι μεταγραφές των Μπόατενγκ και Πουρτουλίδη, ανεβάσανε επίπεδο τον ΟΦΗ, και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, με τις κινήσεις που κάνουν σίγουρα θα δείξουν ακόμα περισσότερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Tο πρόγραμμα που έχει ο ΟΦΗ στην συνέχεια είναι «λουκούμι» και μπορεί να κάνει μόνο νίκες. Aιγινιακό (εκτός), Κισσαμικό (εντός), Καλλονή, (εκτός), Πανελευσινιακό (εκτός), Τρίκαλα (εντός), Χανιά, (εκτός), Καλλιθέα (εντός) και Παναιγιάλειο (εκτός). Ένα πρόγραμμα που του δίνει την δυνατότητα να κάνει μόνο νίκες κόντρα σε ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία, πλην των Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου