Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 22/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μεγάλο διπλό για τον ΟΦΗ!

Με ένα γκολ του Αγγελου Χαντί, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, στο 28ο λεπτό, ο ΟΦΗ απέδρασε με το διπλό απο την Κατερίνη, κόντρα στον Αιγινιακό (0-1) και διατήρησε ζωντανή την ελπίδα στην μάχη του τίτλου.
Ο ΟΦΗ δεν εντυπωσιασε με την απόδοση του, αλλά έκανε αυτό που πρέπει να κάνει σε αυτά τα παιχνίδια.
Να πάρει το αποτέλεσμα. Και το έκανε.
Ηταν καλύτερος απο τον αντίπαλο του στο πρώτο ημίχρονο, όταν μπήκε δυνατά και κυνήγησε ένα γρήγορο γκολ και κατάφερε να το πετύχει στο 28' όταν ο Μιλοσάβλιεφ σούταρε και η μπάλα βρήκε το χέρι του Παντεκίδη.
Ο διαιτητής Τίκας έδειξε την άσπρη βούλα και ο Χαντί με εύστοχη εκτέλεση έβαλε τον ΟΦΗ σε θέση οδηγού.
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδύνευσε καθ' όλου απο τον Αιγινιακό, ενώ αντίθετα, εκτός απο το γκολ-πέναλτι, ο ΟΦΗ είχε καλές στιγμές με τον Χαντί και τον Βουό, αλλά και ένα πολυ καλό σούτ του Μιλοσαβλιεφ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, στην εκπνοή του ημιχρόνου.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τον ΟΦΗ στις αρχές της επανάλληψης, είχαν δοκάρι σε ένα δυνατο σουτ του Ζούρκο στο 71' και μια καλή στιγμή με τον Ζγκούρι, αλλά η άμυνα του ΟΦΗ άντεξε στην πίεση και κράτησε το «μηδέν» μέχρι το τέλος.
Ο ΟΦΗ κρατάει το «μηδέν» στην άμυνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και αυτό έχει ασφαλώς και τη σημασία του, στις δυο νίκες που έχει πετύχει με την Αναγέννηση Καρδίτσας (5-0) και τον Αιγινιακό (0-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε δυο καλές στιγμές με τον Μιλοσάβλιεφ (63' και 86').
Στο τέλος ο ΟΦΗ έπαιξε έξυπνα με το χρόνο και πήρε μια πολύτιμη νίκη, που θα τον βοηθήσει πολύ στην βαθμολογική αναρρίχηση, που επιδιώκει.
Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Χαρίσης (Γρεβενών)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Παντεκίδης (46’ Ζγκούρι), Αντωνιάδης, Πατράλης, Γκατσολάρι (62’ Μήλιος), Ζούρκος, Σκραπάρας (81’ Παπαδόπουλος).
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος (73’ Όστοϊτς), Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης (69’ Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Πάγκαλος (59’ Ράντι), Βουό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου