Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ποδόσφαιρο 31/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σήμερα η «πρώτη» μπροστά στο κόσμο

Μετά απο μερικές εβδομάδες που μεσολάβησαν απο το τέλος του περσινού πρωταθλήματος της Stoiximan Football league, οι πόρτες του Γεντί Κουλέ, ανοίγουν...ξανά, για τον κόσμο της ομάδας.
Τη Δευτέρα (31/7, 6.30μμ) έχει προγραμματιστεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση και ο κόσμος του ΟΦΗ, θα έχει την ευκαιρία να δεί για πρώτη φορά φέτος ένα μέρος απο την ομάδα, που χτίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος.
Παρόντα θα είναι όλα τα μέχρι σήμερα 8 μεταγραφικά αποκτήματα (Ορτέγκα, Μάρτος, Λεάλ, Περογαμβράκης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Σιώπης, Κουσκουνάς), συν τους τρείς νέους που έχουν προωθηθεί (Παπαδάκης, Πλευράκης, Παναγιώτου), αλλά και τους παίκτες που έμειναν απο την περσινή ομάδα.
"Πάμε Μαζί" είναι το σύνθημα, σε μια προσπάθεια να καλέσει τον κόσμο της ομάδας, να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια.
Στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης θα γίνουν και προεγγραφες, για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες.
Στην επίσημη της σελίδα στο Facebook η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:
"Σήμερα στις 6.30 η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας μας. Οι πόρτες του Γεντί Κουλέ ανοίγουν ξανά! Σας περιμένουμε!".
Το ρόστερ του ΟΦΗ μέχρι σήμερα:
TΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Γιώργος Στρέζος
Γιάννης Δερμιτζάκης
Μανώλης Παπαδάκης
Γιάννης Παναγιώτου
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Μανώλης Φαζός
Γιάννης Κοιλιάρας
Δημήτρης Κομεσίδης
Δημήτρης Σιώπης
Μανώλης Μονιάκης
Νίκος Ζιάμπαρης
ΜΕΣΟΙ
Ανέστης Νάστος
Αγγελος Χαντί
Μάριο Μάρτος
Βαγγέλης Πλευράκης
Γιώργος Κοντογιάννης
Στέλιος Μανιαδής
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Αλέξης Περογαμβράκης
Δημήτρης Μάνος
Μάριος Ογκμποε
Νίκος Κουσκουνάς
Σέρτζιο Λεάλ
Αρμίτσε Ορτέγκα
Νίκος Βρεττός

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ποδόσφαιρο 30/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νάστος: «Το θέμα τακτοποιήθηκε»

Ο μέσος του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για το θέμα που προέκυψε στον ΟΦΗ με τις οφειλές σε ορισμένους ποδοσφαιριστές και το οποίο όπως υποστήριξε διευθετείται.
Ο αμυντικός μέσος του ΟΦΗ Ανέστης Νάστος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στους Χρήστο Μπάλλο, Δημήτρη Σκούρτα και Δημήτρη Σαμόλη για την διευθέτηση του θέματος που προέκυψε λόγω των οφειλών της περασμένης σεζόν και για την νέα προσπάθεια που γίνεται στην κρητική ΠΑΕ από τον νέο πρόεδρο Φώτη Τσάλο.
Για την διεκδίκηση του ίδιου – και ορισμένων συμπαικτών του – χρημάτων που τους οφείλονταν από την περασμένη σεζόν:
«Το θέμα τακτοποιήθηκε. Συζητήσαμε με τον πρόεδρο, τον κύριο Τσάλο, του αναφέραμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν από πέρσι και ανέλαβε να τις τακτοποιήσει για τον καθένα ξεχωριστά. Τις επόμενες ημέρες θα λυθούν και κάποιες άλλες υποθέσεις της ομάδας και αύριο που είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Γεντί Κουλέ θα ξεκινήσουμε κανονικά την προετοιμασία μας».
Για τον νέο πρόεδρο του ΟΦΗ:
«Ο κύριος Τσάλος δεν είναι ούτε μια εβδομάδα στην ομάδα και προσπαθεί να τακτοποιήσει παλιές οφειλές, μεταγραφές, την προετοιμασία και όλα όσα χρειάζονται. Το τηλέφωνό του δεν σταματάει να χτυπάει και προσπαθεί να βάλει τα πάντα σε μία σειρά. Πιστεύω ότι στην συνέχεια θα δούμε το έργο του».
Για το αν ο κόσμος στηρίζει την ομάδα:
«Ο ΟΦΗ έχει κόσμο και ιστορία. Οι μέτοχοι που εμπλέκονται πρέπει να σταθούν στο πλευρό του προέδρου στην προσπάθεια που γίνεται ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ο κόσμος έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα στην ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα και πιστεύω ότι θα το ξανακάνει. Σε αυτό θα συμβάλλουμε κι εμείς με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που ανήκει στην Superleague και εννοείται ότι στόχος μας είναι η άνοδος. Προσωπικά θέλω ο στόχος μας να είναι η νίκη κάθε Κυριακή και αν όλα πάνε καλά θα έρθει και η άνοδος».
Για την ομάδα που χτίζεται ενόψει της νέας σεζόν:
«Κοιτάζω να κάνω τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο, βάσει όσων μου ζητάει ο προπονητής. Ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από μόνοι μας. Το σύνολο είναι που καταφέρνει πράγματα και είναι δουλειά του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή να φτιάξουν μια καλή ομάδα».
Για την αβεβαιότητα που επικρατεί στην stoiximan.gr Football League:
«Κάθε χρόνο υπάρχει αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος και για το πόσες ομάδες θα λάβουν μέρος. Όσο πιο γρήγορα λυθεί φέτος αυτό το πρόβλημα, τόσο καλύτερα θα είναι για τις ομάδες. Υπάρχουν πολλά θέματα που εξαρτώνται από αυτό, όπως οι χορηγίες και η ασφάλιση των παικτών. Το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι λίγο αβέβαιο».

Ποδόσφαιρο 30/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έκλεισε άμεσα το θέμα

Το θέμα των οφειλών της προηγούμενης περιόδου έκλεισε δύο, μόλις, 24ωρα μετά το συμβάν της Παρασκευής καθώς οι παίκτες συναντήθηκαν με τον Φώτη Τσάλο και βρέθηκε η λύση.
Ο Φώτης Τσάλος συναντήθηκε με τους Νάστο, Κοιλιάρα, Στρέζο, παρουσία και του Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και του Κώστα Ζερβάκη με αποτέλεσμα να λυθεί το θέμα των περσινών οφειλών ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως, προς εξομάλυνση βρίσκεται η υπόθεση και των Χαντί, Δερμιτζάκη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα θέμα παραμονής τους στην ομάδα.

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ποδόσφαιρο 29/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σε άριστο κλίμα Τσάλου - Κουτεντάκη


Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και τον εκπρόσωπο της ακαδημίας ποδοσφαίρου Γιώργο Κουτεντάκη.
Η συζήτηση είχε να κάνει με την συνεργασία της ΠΑΕ, τόσο με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όσο και με το θέμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου και έγινε σε πολύ καλό κλίμα.
«Προχωράμε μαζί και είμαστε όλοι μαζί ένα» ήταν το σχόλιο του Φώτη Τσάλου, για την συνάντηση, που έγινε στο Γεντί Κουλέ.
Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Ζερβάκης, και ο εκπρόσωπος της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Γιώργος Κουτεντάκης.

Ποδόσφαιρο 29/7/17

Eπιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το κάλεσμα του ΟΦΗ για την «πρώτη» της Δευτέρας: «Πάμε μαζί, γίνετε ο 12ος παίκτης μας»

Η προπόνηση της Δευτέρας πρόκειται να ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» και ο ΟΦΗ με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν στην φυσική έδρα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Φίλαθλοι του ΟΦΗ,
Η ομάδα της καρδιάς μας, ξεκίνησε ήδη την προσπάθεια της, για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2017-2018.
Με νέα διοίκηση, με νέες φιλοδοξίες και στόχους, η ομάδα, δηλώνει έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.
Καταλυτικής σημασίας, είναι η βοήθεια του κόσμου.
Γίνετε ο 12ος παίκτης και ενώστε τις δυνάμεις σας με το σύνολο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
Η παρουσία σας και η φωνή σας, είναι απαραίτητος παράγοντας για να αγγίξουμε το στόχο μας, την κορυφή…
Σεβόμενοι την δεδομένη οικονομική κατάσταση της χώρας, αναπροσαρμόσαμε τις τιμές στα διαρκείας μας, ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στους αγώνες του ΟΦΗ.
Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, που επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν προεγγραφή, για να κλείσουν το εισιτήριο διαρκείας τους, τα οποία θα τεθούν σε κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες.
Σας περιμένουμε την Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 6.30μμ στο Γεντί Κουλέ.
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ
ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Ποδόσφαιρο 29/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ορτέγκα: «Θα κάνουμε τα πάντα ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ»

«Ηρθα σε μια μεγάλη και ιστορική Ελληνική ομάδα, με θερμό κοινό και ένα ωραίο γήπεδο!».
Με τα λόγια αυτά ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός Αρμίτσε Ορτέγκα, μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr για την επιστροφή του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στο Λεβαδειακό από το 2013-2015) και τη μεταγραφή του στην κρητική ομάδα.
Ο Ορτέγκα, που είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον ΟΦΗ, υπέγραψε την Παρασκευή (28/7) το συμβόλαιο του για 1+1 χρόνο μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο.
«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Το αθλητικό κέντρο, το γήπεδο, ο προπονητής και η ομάδα. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά» δήλωσε ο Ορτέγκα.
«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.
Τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο καλά για την ομάδα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει φιλοδοξία και ένας δραστήριος πρόεδρος. Ολοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε» ανέφερε ο Ισπανός επιθετικός.
Στην φωτογραφία ο Ισπανός Αρμίτσε Ορτέγκα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη.

Ποδόσφαιρο 29/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επίσημα ο Ζιαμπάρης στον ΟΦΗ

Και με την βούλα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι ο Νίκος Ζιαμπάρης που σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Νίκος Ζιαμπάρης.
Ο 26χρονος ύψους 1μ94 δυναμικός κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/7) συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με τον ΟΦΗ.
Ετσι ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας, μια πολύ σημαντική μεταγραφή, με ένα παίκτη, που τον ήθελαν αρκετές ομάδες Σούπερ Λίγκ, αλλά ο ίδιος επέλεξε τον ΟΦΗ και τη συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο ήταν παλαιότερα μαζί στον Ηρακλή.
Ο ΟΦΗ βάζει στις τάξεις του ένα παίκτη Σούπερ Λίγκ και ένα πραγματικό «βράχο» στην αμυντική του γραμμή.
Ένα παίκτη πολύ δυνατό στο ψηλό παιχνίδι, που θα δώσει δύναμη και ύψος στο φετινό ΟΦΗ. Νίκο Ζιαμπάρη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ποδόσφαιρο 28/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συνάντηση γνωριμίας Τσάλου - οργανωμένων

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων, είχε στο «Γεντί Κουλέ» ο Φώτης Τσάλος.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ  ενημέρωσε τους συνδεσμίτες για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ και για το λόγο που αποφάσισε να μπεί μπροστά.
Όπως τους είπε «δεν ήθελα ο ΟΦΗ να φύγει από τα χέρια κρητικών επιχειρηματιών».
Ζήτησε την στήριξη τους, στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και τους τόνισε ότι «το τηλέφωνο μου θα είναι ανοιχτό, για όποιον θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε».
Μάλιστα πρότεινε, να γίνεται μια τέτοια συνάντηση, συχνά, ώστε να λύνονται απορίες που πιθανόν να προκύπτουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
O πρόεδρος του ΟΦΗ, ενημέρωσε τους συνδεσμίτες, για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του, αλλά και την αγάπη του για τον ΟΦΗ. Οπως τους είπε «είμαι μόνος, δεν έχω κανένα πίσω μου. Μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους του ΟΦΗ, τους οποίους επίσης θέλω δίπλα μου, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί  να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».
Ο κ. Τσάλος τόνισε στους οργανωμένους ότι τις επόμενες μέρες, θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας και ζήτησε την βοήθεια όλου του κόσμου του ΟΦΗ, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να έχει έσοδα και να είναι πιο δυνατός οικονομικά.
Παράλληλα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την πρόταση που του έκαναν να βάψουν και φέτος το γήπεδο του ΟΦΗ, όπως κάνουν κάθε χρόνο.

Ποδόσφαιρο 28/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Οι αντίπαλοι του ΟΦΗ στο Καρπενήσι

Πέραν των Τρικάλων, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι την Παναχαϊκή του Κώστα Κατσουράνη και τον Κισσαμικό.
Tρία φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο ΟΦΗ, στο διάστημα της παραμονής του, στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του από τις 7-19 Αυγούστου. Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει Παναχαική, Τρίκαλα και Κισσαμικό.
Αναλυτικά τα φιλικά του ΟΦΗ:
ΟΦΗ-Παναχαική 9/8
ΟΦΗ-Τρίκαλα 12/8
ΟΦΗ-Κισσαμικός 16/8
Να σημειωθεί ότι με την επιστροφή του στην Κρήτη, ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικά παιχνίδια με ομάδες του νησιού. Το πλήρες πρόγραμμα για τα φιλικά στην Κρήτη, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ποδόσφαιρο 28/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σηφάκης: «Απογοητευτική η παρουσία του κόσμου»

Ο Αντίπας Σηφάκης μίλησε στην Τηλεόραση Creta όπου εξέφρασε το παράπονο του για την συμπαράσταση των φιλάθλων του ΟΦΗ και υποστήριξε ότι «το χρέος έχει μειωθεί, η ομάδα δεν θα έχει οικονομικό πρόβλημα».
Aναλυτικά όσα είπε ο Αντίπας Σηφάκης
Για την ανάληψη της προεδρίας από τον Φώτη Τσάλο: «Μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας εξελέγη η νέα διοίκηση, έγινε στον ΟΦΗ μια πρόταση από έναν επιχειρηματία του Ηρακλείου, της Κρήτης τον κ. Τσάλο. Η πρόταση ήταν σοβαρή, σοβαρότερη από οποιαδήποτε άλλη και οφείλουμε να την δούμε με σοβαρότητα και αυτό κάναμε και δημιουργήσαμε τη νέα διοίκηση».
Για το ότι οι μέτοχοι ήθελαν σωστές προϋποθέσεις για να αναλάβει κάποιος την προεδρία: Βεβαίως, αυτό ισχύει. Δεν αντιλαμβάνομαι ποια είναι η διαφοροποίηση. Ο κ. Τσάλος είναι ένας άνθρωπος που παρουσιάστηκε, έκανε μια προσφορά πολύ δυνατή, αυτό που ζήτησε ο άνθρωπος και ήταν απόλυτα θεμιτό ήταν ας παρουσιαστούν όλοι οι μέτοχοι και να συμβάλουν όλοι μαζί με το ποσό που εκείνος μόνος του καταθέτει στην ομάδα.
Για το αν οι μέτοχοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια: «Δεν νομίζω κανείς να αρνηθεί αυτή την πρόταση και δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο θα μπορούσε αυτό το πράγμα να απωθήσει κάποιον που έχει την διάθεση να είναι κοντά στην ομάδα και στην διοίκηση, όπως το είχα υποσχεθεί και εγώ πριν δύο χρόνια, δηλαδή εγώ και η παρέα μου να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Ελπίζω ότι αυτό ισχύει ακόμ. Θέλω να ελπίζω ότι  δεν θα μείνω ο μοναδικός όπως και δεν έμεινα ο μοναδικός γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μπήκανε το τελευταίο καιρό στην ομάδα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν θα απομακρυνθούν από την ομάδα άσχετα αν είναι ή δεν είναι στο διοικητικό συμβούλιο».
Για το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ: «Το έκανα ήδη. Κάποια ποσά έχουν μπει, δεν αρκούν βέβαια. Πρέπει να υπάρξει συστράτευση όλων των υπολοίπων μετόχων, δεν χρειάζεται κανένα τεράστιο ποσό. Εάν οι μέτοχοι είναι 20 ή 25 με ένα ποσό τις τάξεως των 15.000 νομίζω ότι έχει λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της σεζόν και φτάνουμε άνετα το Πάσχα χωρίς κανένα πρόβλημα. Νομίζω οι άνθρωποι που για διάφορους λόγους δεν θέλησαν προχθές να είναι παρόντες θα επανέλθουν και είμαι σίγουρος για αυτό, γιατί βλέπουν ότι γίνεται από κάποιους ανθρώπους μια προσπάθεια. Ο κύριος Τσάλος έχει δείξει τώρα δύο μέρες ότι εννοεί αυτό που είπε και πιστεύω ότι πέραν από τα χρήματα με τον δυναμισμό που έχει θα βοηθήσει και τον ΟΦΗ σε ένα σημείο που αποδείχθηκε πέρυσι ότι οι ομάδες θα πρέπει να είναι εξίσου δυνατές, εννοώ στους διαδρόμους και τα κανάλια των Αθηνών και πιστεύω ότι ο κ. Τσάλος υπερτερεί σε αυτό από όλους μας».
Για το αν θα ξεπεραστεί το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ: «Δεν θέλω να μπαίνω σε υποθετικά ερωτήματα τα οποία είναι με αρνητικό πρόσημο. Εγώ πιστεύω και είμαι ειλικρινής οτι οικονομικό πρόβλημα στον ΟΦΗ δεν θα υπάρξει και κάποιοι από εμάς έχουν βάλει και λίγα παραπάνω χρήματα προς θεού, δεν είναι εκεί το θέμα μας. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας και πιστεύω ότι θα γίνει πολύ σύντομα».
Για το τι έγινε λάθος: «Αδυνατό να σας απαντήσω. Δεν ήμουν στο διοικητικό συμβούλιο, η ενημέρωση που είχαμε δεν ήταν και επαρκής και στοιχεία πήραμε στην τελευταία συνάντηση. Εκεί ενημερωθήκαμε για το χρέος της ομάδας αναλυτικά και αμέσως έγινε προσπάθεια να μειωθεί το χρέος και πράγματι μειώθηκε και σκοπός μας είναι να μην αυξηθεί. Και με την ευκαιρία να πούμε ότι υπάρχον άνθρωποι που θέλουν να στηρίζουν εμπράκτως τον ΟΦΗ, εκτός από τον κ. Τσάλο υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι».
Για την συμπαράσταση του κόσμου του ΟΦΗ: «Θα έλεγα όμως ότι ήταν απογοητευτική η παρουσία του κόσμου τα τελευταία δύο χρόνια ακόμα και στην Γ’ Εθνική που τότε τα πράγματα ας πούμε πηγαίνανε πολύ καλύτερα, είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Θα ήθελα να πω ότι ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι σε τέτοιες εποχές λυτότητας, οι πάντες έχουν δυσκολίες στο να προσφέρουν κάποια χρήματα. Θα πρέπει ο κόσμος δηλαδή να κατανοήσει ότι η ομάδα χρειάζεται και τα εισιτήρια του και όχι μόνο το πάθος και τη φωνή του. Θα πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα, να την αγκαλιάζει και ας κάνει και την κριτική του. Καλοδεχούμενη η κριτική του αλλά να δείχνει ότι είναι κοντά στην ομάδα και δεν μιλάω μόνο για τους οργανωμένους μιλάω για όλους τους φιλάθλους της Κρήτης, του Ηρακλείου και αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλουν να υπάρχει μια ομάδα στην Κρήτη και στο Ηράκλειο, η οποία να αντιπροσωπεύει το Ηράκλειο στην Σούπερ Λιγκ. Θεμιτό το να θέλει κανείς η πόλη του να εκπροσωπείται στην Α’ Εθνική αλλά για αυτό θα πρέπει να κάνουν κάτι όχι μόνο δέκα είκοσι άτομα, κάτι θα πρέπει κάνουνε οι πάντες».
Για το αν ο ΟΦΗ δεν έχει επαρκή εκπροσώπηση στα κέντρα αποφάσεων: «Σας είπα προηγουμένως ότι αυτά τα πράγματα γίνονται από ανθρώπους από χαρακτήρες ανθρώπων. Προσωπικά δεν έχω τον χαρακτήρα του ανθρώπου που μπορεί να κυκλοφορήσει στα κανάλια και στους διαδρόμους των Αθηνών, δεν είναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Ένα σωματείο όμως που θέλει να πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όπως είναι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να έχει επιπλέον προσόντα που έχω εγώ και η γνωστή παρέα. Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης προσπάθησε ενδεχομένως όμως δεν είχε όλα εκείνα τα προσόντα που χρειάζονται σε αυτό το ποδόσφαιρο για να περάσει κάποια πράγματα εξ αιτίας των οποίων ενδεχομένως εμείς χάσαμε κάποιους βαθμούς. Πιστεύω ότι ο κ. Τσάλος τα έχει αυτά τα προσόντα και θα βοηθήσει και σε αυτό τον τομέα».

Ποδόσφαιρο 28/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Mέχρι την Δευτέρα θέλω να κλείσει το ρόστερ»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡΦΜ για το ξεκίνημα του ΟΦΗ, για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αλλά και για τον φετινό στόχο λέγοντας ξεκάθαρα «δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο».
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ
Για την δουλειά στον ΟΦΗ: «Έχω αναλάβει ένα δύσκολο έργο στον ΟΦΗ. Μετά από αρκετά χρόνια στον Ηρακλή, αποφάσισα να έρθω στον ΟΦΗ σε μια ομάδα με την οποία έχω μια ιδιαίτερη σχέση και ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ομάδα για να επιστρέψουμε στη Super League, μετά από όσα έχει τραβήξει τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι η άνοδος, αυτό είχαμε συζητήσει από την αρχή με τη διοίκηση και δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος εκτός από αυτόν».
Για τον προγραμματισμό του ΟΦΗ: «Ο προγραμματισμός είχε ξεκινήσει όμορφα, έχω προσέξει ποιους παίκτες να πάρουμε στην ομάδα, αλλά σταμάτησε λόγω της αλλαγής της διοίκησης και μας πήγε πίσω. Δεν πήγε πίσω όμως τη δουλειά μας. Στόχος μας είναι να έρχεται ένας παίκτης και να χαίρεται που είναι μαζί μας και είναι στην ομάδα μας. Οι εγκαταστάσεις στο προπονητικό μας κέντρο έχουν βελτιωθεί και οι παίκτες θα χαίρονται που είναι εδώ. Πλέον προσπαθούμε να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα και στα μεταγραφικά. Υπάρχει καινούργιος πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής και εγώ και συνεργαζόμαστε για το καλύτερο. Εδώ και καιρό έχουμε έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές και προχωράμε. Σήμερα θα έχουμε ακόμα μια ανακοίνωση ακόμα ενός παίκτη από τη Super League και μέχρι τη Δευτέρα θέλω να ολοκληρωθεί το ρόστερ».
Για τα ματς των ελληνικών ομάδων στο Europa League: «Είναι μια περίοδος που οι προπονητές δυσκολεύονται γιατί οι παίκτες δεν είναι έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών. Πρέπει ένας προπονητής να προετοιμάζει τους παίκτες στο μυαλό. Ο Πανιώνιος έκανε μια καλή αρχή, αλλά έχει μπροστά του δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε μια καλή ομάδα του Ισραήλ. Εύχομαι και στις τρεις ομάδες να πάρουν αποτελέσματα που θα τους δώσουν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Το δυσκολότερο κομμάτι είναι ότι οι προπονητές δεν έχουν καλό σκάουτινγκ και δεν μπορούν να αναλύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αντίπαλο. Θα πρέπει να βασιστούν οι προπονητές στον κορμό τους και την ομοιογένεια τους γιατί οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο».
Το σχόλιο για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει τη δυναμική. Όποιος παίκτης που θα πάει εκεί νιώθει καλύτερος, νιώθει πρωταθλητής και αποκτά αυτή τη νοοτροπία. Είχε καλή εικόνα, κέρδισε άνετα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά έδειξε ότι έχει ταχύτητα, έχει ποιότητα και δείχνει ότι πάει να κάνει και φέτος μια καλή ομάδα»

Ποδόσφαιρο 28/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον ΟΦΗ ο Ζιαμπάρης!

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 25χρονου στόπερ που την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει για δύο (1+1) χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Ο λόγος για τον 26χρονο σωματώδη (1μ 94) κεντρικό αμυντικό Νίκο Ζιαμπάρη, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο.
Μετά από συνάντηση που είχε ο Ζιαμπάρης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια για συμφωνία 1+1 έτους.
Ο Ζιαμπάρης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει την Παρασκευή (28/7) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.
Ο δυναμικός αμυντικός την Πέμπτη (27/7) προπονήθηκε με την ομάδα του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία, για τον ΟΦΗ, καθώς τον παίκτη, ήθελαν αρκετές ομάδες από την Σούπερ Λίγκ.
Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, έπαιξε ασφαλώς ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση, καθώς ήθελε πολύ τον παίκτη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Ηρακλή.

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ποδόσφαιρο 27/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Σέρχιο Λεάλ καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας»

Ο ΟΦΗ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Σέρχιο Λεάλ, υπέγραψε και μπαίνει αμέσως στο γήπεδο ξεκινώντας προπονήσεις με τα «ασπρόμαυρα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Ο Σέρτζιο Λεάλ είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ.
Ο 34χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έβαλε την Πέμπτη (27/7) την υπογραφή του σε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ και ξεκινάει αμέσως προπονήσεις με την ομάδα μας.
Ο Λεάλ συναντήθηκε το μεσημέρι στο Γεντί Κουλέ, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο και οριστικοποίησαν την προφορική συμφωνία που υπήρχε.
Ο Σέρτζιο Λεάλ είναι μια ακόμη βασική μεταγραφική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος θεωρεί ότι ο έμπειρος μέσος με την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας, στη φετινή χρονιά.
Σέρτζιο Λεάλ, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!

Ποδόσφαιρο 27/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Λεάλ στον ΟΦΗ με... epic φώτο!

Ο Σέρχιο Λεάλ υπέγραψε στον ΟΦΗ που ανακοίνωσε την συμφωνία με μια… σπέσιαλ φώτο ανάμεσα στον ίδιο και τον Φώτη Τσάλο.

OFI 1925 official
πριν από 7 ώρες
Σέρτζιο Λεάλ, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας! #ofi #leal

Ποδόσφαιρο 27/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τσάλος: «Η Θέση του Αλέξη είναι στον ΟΦΗ»

Με δήλωση του στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Αλέξη Περογαμβράκη.
Tην παρακάτω δήλωση έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, του Αλέξη Περογαμβράκη:
«Η θέση του Αλέξη είναι στον ΟΦΗ. Ηταν μια επιθυμία του προπονητή, αλλά και δική μου! Χαίρομαι που ο Αλέξης Περογαμβράκης, θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΟΦΗ μας. Περιμένουμε πολλά από αυτόν. Τόσο εγώ, όσο και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, που ξέρω πόσο πολύ ήθελε αυτήν την επιστροφή. Του εύχομαι να έχει υγεία και μια καλή χρονιά με πολλά γκολ με τον ΟΦΗ μας!».

Ποδόσφαιρο 27/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Μιλοσάβλιεβ ανακοίνωσε την αποχώρηση

Πριν έναν μήνα περίπου, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μιλοσάβλιεβ και σήμερα ο Σέρβος ανακοίνωσε ότι φεύγει. Τι υποστηρίζει στο περιβάλλον του ο Σέρβος.
Αυτά που συμβαίνουν στον ΟΦΗ δεν έχουν σίγουρα προηγούμενο. Πριν έναν μήνα, η ΠΑΕ είχε ανακοίνωσει την παραμονή του Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ και μια ημέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας, ο Σέρβος ανακοίνωσε μέσω του Facebook ότι αποχωρεί από τον ΟΦΗ. Ο ίδιος στο περιβάλλον του υποστηρίζει ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό και είναι άλλοι οι λόγοι που αποχωρεί δίχως να διευκρινίζει ποιοι είναι αυτοί ακριβώς.

Ποδόσφαιρο 27/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον ΟΦΗ ο Λεάλ!

Ο Σέρτζιο Λεάλ απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και την Πέμπτη (27/7) θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, για ένα χρόνο.
Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός είναι μια ακόμη επιλογή του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του οποίου υλοποιείται κατά γράμμα.
Ο Λεάλ θα ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις με την ομάδα μας.

Ποδόσφαιρο 27/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Περογαμβράκης: «Χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι μου»

Ο 29χρονος φορ επέστρεψε στον ΟΦΗ και στις πρώτες του δηλώσεις έθεσε τον πήση εκεί που έπρεπε να μπει.
Ο «Πέρο» έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ για την επιστροφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γυρίζω στο σπίτι μου. Είναι κάτι που ήθελα να γίνει και χαίρομαι πραγματικά που ολοκληρώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τον κ. Τσάλο, αλλά και τον προπονητή τον κ. Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ολοι μαζί, η διοίκηση, η ομάδα και ο κόσμος, με σύνθημα την σκληρή δουλειά, θα κάνουμε τα πάντα, για να επιστρέψει η ομάδα, εκεί που ανήκει».
Στην φωτογραφία, ο Αλέξης Περογαμβράκης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτη Τσάλο και τον τεχνικό διευθυντή Ηλία Κώτσιο, λίγο μετά τις υπογραφές.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ποδόσφαιρο 26/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΕπιστρΟΦΗ Περογαμβράκη

Ο Αλέξης Περογαμβράκης, μετά από έναν χρόνο απουσίας, επέστρεψε στο σπίτι του με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει την μεταγραφή του.

OFI 1925 official
πριν από 5 ώρες

Ποδόσφαιρο 26/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μπήκε στο γήπεδο ο ΟΦΗ

Την πρώτη τους προπόνηση, πραγματοποίησαν την Τρίτη (25/7) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες του ΟΦΗ.
Η πρώτη συγκέντρωση ήταν κλειστή, με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ η ανοιχτή προπόνηση για φιλάθλους και ΜΜΕ θα γίνει την επόμενη Δευτέρα (31/7) στο Γεντί Κουλέ.
Οι παίκτες του ΟΦΗ από την Τετάρτη (26/7) θα περνάνε ανα γκρούπ αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ.
Από την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις θα είναι διπλές στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ από τις 7-19 Αυγούστου ο ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ποδόσφαιρο 25/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Υπέγραψε για 1 χρόνο ο Παπαδόπουλος!

Έκλεισε το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου που υπέγραψε το συμβόλαιο του και σειρά παίρνουν τα μεταγραφικά.
Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και τυπικά ότι ο 45χρονος τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιο του και πλέον σειρά παίρνουν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.
OFI 1925 official
πριν από 5 ώρες
Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπέγραψε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ μας και προχωράμε δυνατά!

Ακαδημίες 25/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τα φιλικά του ΟΦΗ '94

Στις 12 Αυγούστου ξεκινούν τα φιλικά που πρόκειται να δώσει ο ΟΦΗ ’94 μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής Ζαχαρίας Νοικοκυράκης και ο συνεργάτης του Μανόλης Δερμιτζάκης, θα προσκαλέσουν στην έναρξη των προπονήσεων τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι στον ΟΦΗ ’94, τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την περσινή ομάδα Κ15 όπως και ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι ως δανεικοί σε άλλες ομάδες του τοπικού.
Όσον αφορά το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας είναι το εξής (τα γήπεδα διεξαγωγής δεν έχουν ακόμα καθοριστεί):
12 Αυγούστου με Αλμυρό
16 Αυγούστου με Ανθεστίωνα
19 Αυγούστου με Λίντο
23 Αυγούστου με Φαιστό
2 Σεπτεμβρίου με Τριτωνία
6 Σεπτεμβρίου με Ομόνοια
9 Σεπτεμβρίου με Παλιανή 2008
13 Σεπτεμβρίου με Δειλινά

Aκαδημίες 25/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ ο Μανώλης Δερμιτζάκης

Η οργάνωση των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς από τη διοίκηση του ΟΦΗ ’94 και της Ακαδημίας.
Έτσι, ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Ακαδημίας η ένταξη του Μανόλη Δερμιτζάκη στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ ’94, ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή Ζαχαρία Νοικοκυράκη.
Ο Μανόλης Δερμιτζάκης έχει άριστη γνώση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις ομάδες Κ15 και Κ14, των οποίων είχε πέρυσι την τεχνική ηγεσία.
Πολλά από αυτά τα παιδιά θα κληθούν να στελεχώσουν την φετινή περίοδο τον ΟΦΗ ’94 και ο Μανόλης Δερμιτζάκης θα έχει πολύτιμο ρόλο στην μετάβαση των ποδοσφαιριστών, σε άμεση συνεργασία με τον Ζαχαρία Νοικοκυράκη.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η στελέχωση των προπονητών και στα τμήματα της Ακαδημίας ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 25/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Την Πέμπτη η συζήτηση για προκήρυξη και κλήρωση στην λίγκα

Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί, την προσεχή Πέμπτη (27/7), στο οποίο θα συζητηθούν η προκήρυξη, η κλήρωση και η έναρξη του πρωταθλήματος.
To μεσημέρι της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ στο οποίο θα συζητηθούν η προκήρυξη, η κλήρωση και η έναρξη του πρωταθλήματος της νέας σεζόν, εξέδωσε την Δευτέρα (24/7) η διοίκηση της Stoiximan.gr Football League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 και ώρα 15:30 θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στα γραφεία μας Θεμιστοκλέους 42, 4ος όρορφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1) Νομιμοποίηση ομάδων στη Football League και ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου
2) Προκήρυξη Πρωταθλήματος
3) Κλήρωση και έναρξη Πρωταθλήματος
4) Διάφορα θέματα».

Ποδόσφαιρο 25/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Οι πρώτες δηλώσεις του Φώτη Τσάλου

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στη νέα του εμπειρία.
«Είναι ένα σημαντικό ποσό για την εποχή, αυτό που θα βάλω, αλλά η ομάδα χρειάζεται χρήματα και είναι ένα στοίχημα για μένα. Από τις πρώτες συζητήσεις ήμουν ενωτικός με όλους τους μετόχους, την συμμετοχή των οποίων οικονομικά και ηθικά ζήτησα και θα έχω, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει με το ποσό των 650 χιλ. ευρώ που είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι μια καλή αφετηρία. Οσοι θέλουν η ομάδα να μείνει σε κρητικά χέρια, πρέπει να είναι μαζί μας στην προσπάθεια αυτή» ήταν τα λόγια του κυρίου Τσάλου.
Ο Φώτης Τσάλος, τονίζει ότι το πρώτο του μέλημα, είναι η συμφωνία με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Μαζί του θα έχει συνάντηση την Τρίτη (25/7) το μεσημέρι.
Όπως λέει «θέλω να μείνει στον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος και θα συζητήσω μαζί του, με στόχο να κλείσω το θέμα και να ξεκινήσει η ομάδα».
Όπως τονίζει «μπήκα μπροστά στον ΟΦΗ γιατί πιστεύω στις δυνατότητες μου και θέλω να κάνω δουλειά και έργο. Δεν έχω κανένα πίσω μου. Είμαι ένα λαικό παιδί, δουλεύω πολύ και θα συνεχίσω να το κάνω».

Ποδόσφαιρο 25/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σήμερα η «πρώτη» ανεπίσημη του ΟΦΗ

Η «πρώτη», ανεπίσημη, προπόνηση έχει προγραμματιστεί σήμερα για τον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικά, και μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι κλειστή. Η «πρώτη» προπόνηση για τον κόσμο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο «Γεντί Κουλέ».

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ποδόσφαιρο 24/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νέος πρόεδρος του ΟΦΗ ο Φώτης Τσάλος

Ο επιχειρηματίας Φώτης Τσάλος από το Ηράκλειο, είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μετά τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης, η οποία έγινε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης.
Η δομή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, έχει ως εξής:
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Φώτης Τσάλος
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Δανδάλης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ)
Μέλη: Αντίπας Σηφάκης, Μανόλης Κουμαντάκης, Μανόλης Ορφανάκης, Κώστας Ζερβάκης, Δημήτρης Καλαιτζάκης.

Ποδόσφαιρο 24/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ στην πρωταθλήτρια Ευρώπης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ συγχαίρει την Εθνική Νέων για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση τους συγχαίρουν την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών στο μπάσκετ για την κατάκτηση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ελληνικού αθλητισμού.
Για μας είναι ξεχωριστό που αυτή η χρυσή σελίδα, γράφτηκε στο σπίτι μας, στην Κρήτη και το Ηράκλειο.
Μπράβο στους παίκτες, στον προπονητή, στην ομοσπονδία, στις τοπικές αρχές (Περιφέρεια, Δήμο, ΕΚΑΣΚ) αλλά και σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία.
Ένα μεγάλο μπράβο όμως, αξίζει στο κοινό της Κρήτης και του Ηρακλείου, που στον ημιτελικό και τον τελικό, έδειξαν τι σημαίνει στήριξη, συμπαράσταση, αγάπη στην Εθνική!
Μπράβο σε όλους!