Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Άλλα Σπορ, Πόλο 12/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

OΦΗ για Α1 - ΒΥΘΙΣΕ το Νηρέα!

Αυτός ο ΟΦΗ αξίζει να βρίσκεται στην Α1 πόλο! Σε ένα κατάμεστο απο κόσμο κολυμβητήριο Ηρακλείου, ο ΟΦΗ "έπνιξε" στην πισίνα το Νηρέα Γέρακα, καθώς μετά απο μια μεγαλειώδη εμφάνιση, κέρδισε εύκολα με 8-3 και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1 πόλο.
Ετσι όλα θα κριθούν το Σάββατο (6μμ) στο κολυμβητήριο του Γέρακα, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι των δυο ομάδων με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την Α1!
Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, έκανε σπουδαία εμφάνιση, προηγήθηκε με 4-1 στο δεύτερο δεκάλεπτο και 6-2 στο τρίτο και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι.
Ο ΟΦΗ είχε άμυνα απο ατσάλι και δεν δεχόταν γκολ με τίποτα, βγάζοντας εκπληκτικές άμυνες, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ.
Το φινάλε του αγώνα ήταν αποθεωτικό για τους παίκτες του ΟΦΗ και τον προπονητή Μάκη Βολτυράκη, με τον κόσμο να δίνει στους παίκτες του ΟΦΗ την ώθηση για τον αγώνα του Σαββάτου στην Αθήνα, όπου ο ΟΦΗ θα τα παίξει όλα για όλα.
Και όπως έδειξε στα δυο παιχνίδια με το Νηρέα (το πρώτο στην Αθήνα το έχασε στα πέναλτι, το δεύτερο το κέρδισε εύκολα με 8-3), είναι καλύτερη ομάδα απ τον αντίπαλο του και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Με τέτοια άμυνα, έχει όλες τις προυποθέσεις να καθαρίσει το παιχνίδι του Σαββάτου και να γράψει ιστορία!
Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Κόκκινος 1, Ιερωνυμάκης 2, Βασιλάκης 2, Κλίμος 2, Γιγουρτάκης 1.
Τα γκολ του Νηρέα Γέρακα πέτυχαν οι Παπαδόπουλος Δημ. 1, Παπαδόπουλος Π. 1, Καφαντογιάς 1.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-0, 2-1, 2-1.
ΟΦΗ (Βολτυράκης): Tσαβολάκης, Παπανικολάου, Κόκκινος 1, Ιερωνημάκης 2, Βασιλάκης 2, Γεωργόπουλος, Σπυριδάκης, Κιαμούρης, Λεονταράκης, Κλίμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου