Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ποδόσφαιρο 19/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τίποτα δεδομένο για την «πρώτη» του ΟΦΗ

Για την προηγούμενη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η «πρώτη» του ΟΦΗ, αλλά μετατέθηκε μια εβδομάδα μετά, λόγο τις εξελίξεις που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει αυτή την Δευτέρα η πρώτη προπόνηση.

Ανοικτά θέματα υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τις εξελίξεις να είναι δραματικές για το μέλλον της ομάδας. 48 ώρες πριν την προγραμματισμένη προπόνηση (Δευτέρα 17/7), πήγε μια εβδομάδα μετά, καθώς υπάρχουν αρκετά θέματα που είναι ακόμα στον αέρα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν θα πρέπει να θεωρείτε ως προπονητής του ΟΦΗ, καθώς δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο του, και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε νεότερα για τον «Παπ».

Ποδοσφαιριστές, που δεν υπολογίζονται από την ομάδα (όπως Όστοϊτς, Ράντι και Δαύκος)  είναι ακόμα παίκτες του ΟΦΗ, καθώς ακόμα δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους για να αποτελέσουν παρελθόν. Και μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΟΦΗ, δεν μπορεί να λειτουργήσει με τις συνθήκες αυτές, να αρχίζει η προετοιμασία και να υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή, και αυτός είναι (ένας λόγος ακόμα που πήγε η πρώτη προπόνηση μια εβδομάδα μετά). Μάλιστα, αν οι υποθέσεις δεν κλείσουν μέχρι το Σαββατοκύριακο, δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη ότι θα γίνει η «πρώτη» συγκέντρωση για την νέα χρόνια την ερχόμενη Δευτέρα. Αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στα επόμενα 48ωρα για το μέλλον της ομάδας, με τα θέματα να είναι αρκετά σε διοικητικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου