Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ποδόσφαιρο 14/7/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Υπάρχει σοβαρή πρόταση για τον ΟΦΗ»

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσει σημαντικό πακέτο μετοχών του ΟΦΗ προχώρησε ο Αντίπας Σηφάκης κατά την διάρκεια της συνάντησης των μετόχων της ΠΑΕ.
Μέσα σε όλη την συνεδρίαση για το θέμα της αδειοδότησης, ο Αντίπας Σηφάκης απευθυνόμενος προς τους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ μετέφερε και το μήνυμα του (απόντα λόγω επαγγελματικών λόγων) Κώστα Αρχόντακη. Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και νυν μέτοχος αρχίζοντας την ομιλία του τόνισε: «Ο κύριος Αρχοντάκης μου ζήτησε να σας μεταφέρω το ενδιαφέρον επιχειρηματία για την αγορά σημαντικού πακέτου μετοχών. Έχει πρόταση και βρίσκεται ο ίδιος σε επαφές με τον ενδιαφερόμενο και θα έχουμε εξελίξεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα».
Όπως ήταν φυσιολογικό, αυτή η τοποθέτηση του Αντίπα Σηφάκη δημιούργησε εύλογα ερωτηματικά αφού ο ίδιος τόνισε, μετά από ερωτήσεις των υπολοίπων, ότι δεν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες. Το αν τώρα αυτό το «ενδιαφέρον» είναι σοβαρό ή όχι, είναι κάτι που δεν μπορούμε να πούμε με ασφάλεια αφού είναι γεγονός ότι κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί τέτοιου είδους υποθέσεις.
Παράλληλα, κατά την διάρκεια της συζήτησης έγινε κουβέντα και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του δικηγόρου Ανδρέα Πάτση όπως έγινε γνωστό μετά από προχθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη». Αρκετοί από τους μετόχους αναρωτήθηκαν για το αν ισχύει ή όχι και όλοι (!) δήλωσαν άγνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου