Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 30/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Στην εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα και στους παίκτες του ΟΦΗ, στάθηκε για μια ακόμη φορά, ο Νίκος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στον ΣΠΟΡ FM.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, αναφέρθηκε στην πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, στο πρωτάθλημα της Football league, αλλά και στην ανάγκη να επιστρέψει ο σύλλογος στην μεγάλη κατηγορία.
Αναλυτικά οι αναφορές του στον ΣΠΟΡ FM:
Για τη νίκη του ΟΦΗ και αν είναι μήνυμα επιστροφής: «Πιστεύουμε ότι είναι. Βέβαια τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι διαφορετικά. Και πέρσι στο Κύπελλο με ομάδες Σούπερ Λιγκ τα κερδίσαμε όλα, αλλά δεν ανεβήκαμε κατηγορία και αυτό το επεσήμανα στους παίκτες μου. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, έχουμε καλούς παίκτες και θέλουμε να ανέβουμε. Ο ΟΦΗ αξίζει να είναι στη Σούπερ Λιγκ και πρέπει να το κάνουμε πράξη».
Για το τι έχει αλλάξει στον ΟΦΗ: «Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, πρέπει να πω ότι ο ΟΦΗ έχει κάτι πολύ σημαντικό. Έχει παίκτες που τους εμπιστεύεται πολύ ο σύλλογος. Πέρσι και ο ΟΦΗ και ο Άρης είχε παίκτες μεγαλύτερα ονόματα και δεν ανέβηκαν. Αυτή η κατηγορία απαιτεί παίκτες με φιλοδοξίες που να γνωρίζουν την κατηγορία. Έτσι μπορείς να ανέβεις».
Για το ρόστερ: «Αν ο ΟΦΗ με το καλό ανέβει, δεν θα παλεύει για να μείνει στην κατηγορία. Αν θυμάστε καλά, με μένα προπονητή στον Ηρακλή, 18 παίκτες, ανανέωσαν και είχαν παίξει στη Σούπερ Λιγκ. Στόχος είναι η φετινή ομάδα να είναι ίδια και σε κορμό όταν ανέβουμε. Ο δρόμος είναι μεγάλος και δύσκολος και θα πρέπει να είμαστε πάντα συνεπείς και να προσπαθούμε»
Για την διοίκηση: «Τα πράγματα ως τώρα είναι καλά και ελπίζω να είναι και στη συνέχεια. Προσωπικά πριν δύο αγωνιστικές έκανα κάλεσμα στους μετόχους να είναι κοντά στην ομάδα. Χρειάζεται ενότητα από όλους και να μπαίνει η ομάδα πάνω από όλους. Αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους για να επιστρέψουμε. Με υπομονή και δουλειά έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ».

Ποδόσφαιρο 30/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Κουσκουνάς

Ο επιθετικός του ΟΦΗ προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στον αυχένα και φώναξε παρών για το ματς με τον Εργοτέλη.
Ο Νίκος Κουσκουνάς ακολούθησε κανονικά την προπόνηση της Πέμπτης (30/11) και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Δευτέρας (4/12, 5μμ) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο.
Αντίθετα, ο Μανόλης Παπαστεριανός συνέχισε τη θεραπεία του για τις ενοχλήσεις που έχει στους προσαγωγούς.
Ενοχλήσεις στο δικέφαλο έχει και ο Λεάλ και για το λόγο αυτό, δεν προπονήθηκε και αυτός την Πέμπτη, αλλά έκανε θεραπεία.
Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (1/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην οποία και θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους τραυματίες και κατά πόσο θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το προσεχές παιχνίδι.

Άλλα Σπορ, Πόλο 40/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έφτασε στο Ηράκλειο η Εθνική Κίνας - κοινή προετοιμασία με τον ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης της Κίνας, για κοινή προετοιμασία με την ομάδα πόλο του ΟΦΗ.
Οι Κινέζοι προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο (2020) και κάνουν αυτήν την εποχή προετοιμασία στην Ελλάδα.
Ετσι, αποδέχθηκαν το αίτημα του ΟΦΗ, για μια μίνι προετοιμασία στο Ηράκλειο, από σήμερα Πέμπτη (30/11), μέχρι και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου!
Στο διάστημα αυτό, η ομάδα πόλο του ΟΦΗ και η Εθνικό ομάδα πόλο της Κίνας, θα κάνουν κοινή προετοιμασία με διπλές καθημερινές προπονήσεις στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, αλλά και φιλικά παιχνίδια.
Την Παρασκευή το βράδυ (9μμ) οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό παιχνίδι, που θα έχει το χαρακτήρα επίσημου αγώνα και θα είναι ανοιχτό για το κοινό.
Η κοινή προετοιμασία με ένα δυνατό αντίπαλο θα  βοηθήσει τον ΟΦΗ, να αποκτήσει τη συνοχή που θέλει, ώστε να συνεχίσει με καλύτερες  προυποθέσεις , το πρωτάθλημα της Α1 πόλο, στο οποίο μετέχει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Ποδόσφαιρο 30/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

5.000 ευρώ στον Πάγκαλο

Το «αγκάθι» του Χανιώτη μεσοεπιθετικού δείχνει να μπαίνει σε έναν σωστό δρόμο καθώς του δόθηκε ένα ποσό από αυτά που του οφείλονται. Τι δήλωσε ο Φώτης Τσάλος.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος κατέθεσε στον λογαριασμό του παίκτη 5 χιλιάδες ευρώ έναντι της οφειλής που υπάρχει προς το πρόσωπο του και την διεκδίκηση του παίκτη προς τον ΟΦΗ.
Η πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ στον ποδοσφαιριστή, είναι τις επόμενες ημέρες να λάβει άλλη μια δόση 5 χιλιάδων ευρώ και μετά να πληρώνεται ένα ποσό σε μηνιαία βάση, μέχρι την πλήρη εξόφληση του.
Στην κρητική ομάδα, εκτιμούν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο.
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, είναι σε διαρκή επικοινωνία και με τους υπόλοιπους παίκτες, στους οποίους οφείλει ο ΟΦΗ από πέρσι και έχουν κινηθεί νομικά.
Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στους παίκτες, για την αποπληρωμή της οφειλής, που υπάρχει προς αυτούς, σε μηνιαίες δόσεις.
Στην κατηγορία αυτή, βρίσκονται οι Οστοιτς, Ράντι, Δάφκος και Βουό.
Μάλιστα κάποιοι απο αυτούς έχουν ήδη λάβει απο τη σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, σημαντικά ποσά.
Πρόθεση του ΟΦΗ είναι να πληρώσει στους παίκτες τα χρήματα που τους οφείλονται και ένα μέρος των χρημάτων που διεκδικούν εκείνοι  που είχαν συμβόλαιο για δεύτερη χρονιά  με τον ΟΦΗ, αλλά δεν συνεχίζουν φέτος στην ομάδα μας , αλλά βρίσκονται  σε άλλες ομάδες.
Εκείνο που επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, με τοποθέτηση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας είναι πως «τα χρέη αυτά βαραίνουν την περσινή διοίκηση, αλλά καλούμαστε να τα πληρώσουμε εμείς γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς θα έχει πρόβλημα η ομάδα.
Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους παίκτες αυτούς και τους έχουμε δείξει τη διάθεση μας, να πάρουν τα χρήματα τους.
Καλώ τους φιλάθλους να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα, σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσουμε να πετύχουμε».

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 29/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στις 17:00 η σέντρα Εργοτέλης - ΟΦΗ

Άλλαξε ώρα το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ και θα ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα, αντί για τις 3.00 που είχε αρχικά οριστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι μετατέθηκε δύο ώρες αργότερα μετά από αίτημα του Εργοτέλη στην Football League (και την σύμφωνη γνώμη του ΟΦΗ) προκειμένου να πάει στο Παγκρήτιο ακόμα περισσότερος κόσμος. Έτσι το παιχνίδι της Δευτέρας θα ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα, αντί για τις 3.00 που είχε αρχικά οριστεί ενώ θα μεταδοθεί από την web tv της ΕΡΤ.

Ποδόσφαιρο 29/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανοίγει η νέα μπουτίκ του ΟΦΗ

Η μπουτίκ του ΟΦΗ στο TALOS PLAZA είναι πλέον  γεγονός και θα ανοίξει τις θύρες της στο κοινό, την Πέμπτη 30/11 το απόγευμα, παρουσία  και παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Συγκεκριμένα στις 7μμμ θα βρίσκονται στην μπουτίκ ομάδας, ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, με τους οποίους οι μικροί φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα!
«Ελάτε στην  μπουτίκ του ΟΦΗ, να δείτε από κοντά τα προιόντα της ομάδας μας,  να βρεθείτε κοντά με τα αστέρια της ομάδας μας, αλλά και να διασκεδάσετε με το μουσικοχορευτικό εορταστικό πρόγραμμα του TALOS PLAZA» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
Να σημειωθεί ότι το άνοιγμα της μπουτίκ του ΟΦΗ, θα συνδιαστεί με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο TALOS PLAZA , εκδήλωση στην οποία θα παραστούν οι παίκτες της ομάδας μας, αλλά και παιδιά από την ακαδημία του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο 29/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το «Γεντί Κουλέ» γέμισε με παιδικά χαμόγελα

Κατενθουσιάστηκαν τα πιτσιρίκια που συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΦΗ πριν την σέντρα του αγώνα με τον Απόλλωνα και τα προσώπακια τους έλαμπαν στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ».
Οι μικροί φίλοι της ομάδας μας, συμμετείχαν πριν την έναρξη του αγώνα, σε ένα διαγωνισμό με …πέναλτι, στον οποίο όσοι ευστόχησαν , είχαν την ευκαιρία μετά το παιχνίδι να κατέβουν στα αποδυτήρια και να πάρουν αυτόγραφα, από τους παίκτες του ΟΦΗ!
Οι πιτσιρικάδες είχαν την ευκαιρία να νοιώσουν και αυτοί συγκλονιστικές στιγμές και τα πανηγύρια των παικτών του ΟΦΗ, για τη σπουδαία πρόκριση και να «ποτιστούν» και αυτοί με το μέταλλο της ομάδας μας!
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια θα συνεχίσει ανάλογες ενέργειες, που μοναδικό σκοπό έχουν, τη διάδοση του ονόματος και της ιστορίας του ΟΦΗ στις μικρές ηλικίες.

Ποδόσφαιρο 20/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μπολάκης: «Είχαμε τις δυνάμεις και γυρίσαμε το παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Μανόλη Μπολάκη μετά τη νίκη- πρόκριση του ΟΦΗ στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, με το 2-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Γεντί Κουλέ:
"Ηταν μια καλή εμφάνιση στο γήπεδο μας. Τις περισσότερες φορές στο γήπεδο μας, είμαστε καλοί. Καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια άτυχη στιγμή. Είχαμε όμως τις δυνάμεις και γυρίσαμε το παιχνίδι".
-Είχες καλή παρουσία…
«Εγω προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω ότι έχω. Τον καλύτερο μου εαυτό. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».
-Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη;
«Θα κριθεί στη δύναμη. Είναι τοπικό ντέρμπι. Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του. Εμείς είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό».
-Πηγαίνετε με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι…
«Εχουμε καλή ομάδα και προσπαθούμε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο. Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

Ποδόσφαιρο 29/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Θα ήταν άδικο να μην προκριθούμε»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε τα παρακάτω, μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 2-1, που έφερε την ομάδα μας στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος:

«Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι απο την πλευρά μας, σε ένα πρώτο ημίχρονο που κινδυνεύσαμε ελάχιστα, αλλά είχαμε πολλές καλές στιγμές, να σκοράρουμε, μας έλειπε η τελική πάσα και το καθαρό μυαλό και οι λεπτομέρειες.

Βρεθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, πίσω στο σκορ, κατά την άποψη μου από ένα λάθος, το οποίο έτσι το είδα, έχει γίνει φάουλ στον Ζιαμπάρη.

Η αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες, η ομάδα, ο κόσμος, ήταν κάτι το φανταστικό. Θα ήταν άδικο να μην περάσει η ομάδα μας με αυτήν την εμφάνιση.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση, αλλά και όλα αυτά τα παιδιά, που τόσο καιρό δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, αλλά έδειξαν πάρα πολύ καλή εικόνα.

Το πρόβλημα θα το έχω εγώ, για την επόμενη αγωνιστική!

Αλλά αυτό είναι ευχάριστος πονοκέφαλος και θα πρέπει να τους δώσω πολλά μπράβο.
Πολλά συγχαρητήρια. Να δώσω επίσης πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο.
Αυτό που έγινε σήμερα ήταν μια μικρή σπίθα που περιμέναμε, γιατί έτσι τον τελευταίο καιρό παρ’ ότι κερδίζαμε, εκτός από ένα κακό ματς και δυο άτυχα αποτελέσματα, περιμέναμε μια τέτοια στιγμή.
Το σημερινό ματς μας κάνει πολύ καλό, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το Κύπελλο δεν είναι στόχος μας, αλλά το πρωτάθλημα.
Είμαι πολύ χαρούμενος όμως, για όλα αυτά τα παιδιά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που έβγαλε θετική αύρα.
Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς τους παίκτες και για αυτήν την ομάδα.
Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε.
Συγχαρητήρια σε όλους".
-Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Τι περιμένετε από αυτό το ματς;
«Περιμένω τους τρείς βαθμούς. Αυτό μας ενδιαφέρει.
Ο Εργοτέλης παίζει ένα επιθετικό παιχνίδι. Ενας τρόπος που στηρίζει ο προπονητής του και καλά κάνει.
Εμείς πρέπει να δουλέψουμε το πώς θα είμαστε εμείς καλά και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, όπως θέλουμε να κάνουμε σε όλα. Όπως θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.
Με την τακτική μας και τη δουλειά μας, αλλά και την τακτική που πρέπει να βγάζουμε μέσα στο γήπεδο».

-Ο ΟΦΗ πάει με άλλη ψυχολογία σε αυτό το παιχνίδι, έτσι;
«Οι νίκες φέρνουν ψυχολογία. Όπως και ο τρόπος που έρχονται οι νίκες. Σήμερα ο τρόπος που ήρθε και αυτή η θετική αύρα από όλους είναι πολύ σημαντικό.
Στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα έπρεπε να κερδίσει εμ 5-0, από μια στραβοκλωτσιά, δεχθήκαμε ένα γκολ, είδα μια αναστάτωση. Η ομάδα δεν ήταν καλή άκουσα, παρ’ ότι για μένα ήταν καλή. Είδα μια γκρίνια.
Στο πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει πρώτα το αποτέλεσμα.
Ξέρω τι θέλει ο κόσμος, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.
Ο τρόπος που ήρθε σήμερα η νίκη και η πρόκριση είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την πορεία μας στη συνέχεια».

-Είδαμε κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση…
«Μέχρι και το προηγούμενο παιχνίδι, στην ομάδα είχαν χρησιμοποιηθεί 21 παίκτες, από τους 28 που έχουμε στο ρόστερ, εκ των οποίων οι τρείς είναι απόντες.
Εχω δείξει την εμπιστοσύνη μου σε αυτά τα παιδιά, βεβαίως είμαι χαρούμενος που είχαν καλή παρουσία και θα μας βοηθήσουν στο πρωτάθλημα.
Είναι μακρύς ο δρόμος. Ισως έχω αδικήσει κάποιους, αλλά έτσι πρέπει να αντιδρούν.
Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να μπαίνει μέσα και ίσως να βγάζει λάθος τον προπονητή.
Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.
Μακάρι να γίνεται πάντα αυτό.
Να μπαίνουν μέσα παιδιά, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και εγώ να βγώ λάθος.
Δεν με πειράζει».

-Kόουτς αυτή η σπίθα είναι ένα μήνυμα στον κόσμο;
«Ναι και σε όλους γύρω από την ομάδα. Να πιστέψουμε σε αυτήν την ομάδα, είναι μια σημαντική χρονιά για την ομάδα. Πρέπει η ομάδα να βγεί. Και αυτό το πρέπει δημιουργεί άγχος. Βέβαια έχουμε διαλέξει παίκτες που αντέχουν σε αυτήν την πίεση.
Αυτή η σπίθα, πρέπει να πάει προς όλους. Όχι στο πρώτο λάθος να υπάρχει αρνητική αύρα. Από όλους μας και πρώτο, πρώτο από μένα».

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 28/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Είστε μάγκες και παλικάρια»

Με τη φράση «είστε μάγκες και παλικάρια», η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 πανηγύρισε μέσα απο την σελίδα της στο Facebook, στο Instagram και στο twitter την πρόκριση του ΟΦΗ στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr επισημαίνει ακόμη:
Οι παίκτες του ΟΦΗ, έκαναν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και με μια ψυχωμένη εμφάνιση, έδειξαν το…πόσο λείπει η ομάδα μας απο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ!
Πέρσι για το Κύπελλο κερδίσαμε Ηρακλή, Παναθηναικό και Ξάνθη στο γήπεδο μας, αντίπαλοι όλοι απο τη μεγάλη κατηγορία, φέτος ήταν η σειρά του Απόλλωνα Σμύρνης, να υποκύψει στο…νόμο του Γεντί Κουλέ!
Πέρσι δεν τα καταφέραμε, αλλά ο ΟΦΗ φέτος, θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.
Κανένας και τίποτα δεν θα μας σταματήσει!

video 28/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Η ανατροπή του ΟΦΗ

Δείτε το video με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα.

Ποεόσφαιρο 28/11/17

ΕπιμέλειαΠαντελής Χαραλαμπάκης

Πρώτος και καλύτερος ο ΟΦΗ!

 Ο ΟΦΗ είχε την ψυχή και την καρδιά για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και το κατάφερε. Κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Γεντί Κουλέ και τον πέταξε έξω από το Κύπελλο Ελλάδος.
Όπως πέρσι έτσι και φέτος, ο ΟΦΗ δάγκωσε μια ομάδα Σούπερ Λίγκ και συνεχίζει πανηγυρικά στην διοργάνωση.
Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στην επανάλληψη βρέθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, πίσω στο σκορ με το γκολ του Κιταμπάλα στο 61’ (0-1).
Οι αλλαγές του Νίκου Παπαδόπουλου, όμως άλλαξαν την εικόνα του αγώνα.
Χαντί, Μάρτος και Ορτέγκα έδωσαν φτερά στην επίθεση του ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε με ανατροπή να φτάσει στη νίκη.
Από σέντρα του Χαντί, ο Ογκποε στο 81’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ το θρίαμβο του ΟΦΗ ολοκλήρωσε ο Ορτέγκα στις καθυστερήσεις του αγώνα!
Ο ΟΦΗ και με ισοπαλία περνούσε στην επόμενη φάση (ακόμα και με ήττα με 2-1), αλλά κέρδισε το παιχνίδι και έκλεισε για μια ακόμη φορά στόμματα!
Ο κόσμος του ΟΦΗ αποθέωσε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου για την εμφάνιση και την πρόκριση που θα δώσει καλή ψυχολογία στην ομάδα για το προσεχές ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Βοηθοί: Kαρατζίκας (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών).
Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ, Μάνος (67' Ορτέγκα), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (67' Μάρτος), Ογκμποε, Μπολάκης, Ζιαμπάρης, Κουτσιανικούλης (77' Χαντί), Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Ορτέγκα, Χαντί, Μάρτος, Πλευράκης, Κοντογιάννης.
Η ενδεκάδα του Απόλλωνα στο παιχνίδι (Ζόραν Βούλιτς): Χουάντερσον, Ντάσιος, Μπάμπιαρζ (54' Καλλέργης), Κιταμπάλα, Μαατσεν (64' Αλμπάνης), Σιατραβάνης, Μενδρινός (80' Κοντοές),Μπιγιμινέ, Παπάζογλου, Βαλλιάνος, Αξελ Φερνάντο, Χουάρεζ.
Στον πάγκο οι: Μαυρίδης, Κοντοές, Αλμπάνης, Ελμπαζ, Βαφέας, Κατσαράς, Καλλέργης.

Ποδόσφαιρο 28/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΟΦΗ στον πρόεδρο

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, για το θάνατο του πεθερού του.
Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη (28/11) στις 2 το μεσημέρι στην Ανάληψη Χερσονήσου.
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ακόμη ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και οι Παλαίμαχοι του ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο 28/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Να πάρει την πρόκριση!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στις 3.00 το μεσημέρι στο «Γεντί Κουλέ», τον Απόλλωνα, με μοναδικό στόχο να πάρει την πρόκριση.

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος, με στόχο οι ποδοσφαιριστές που θα παίξουν να δείξουν τις ικανότητες του, κόντρα σε μια ομάδα Σούπερ Λίγκ. Με νίκη, η με ισοπαλία ή με ήττα (1-2, 2-3 κλπ) θα πάρει την πρόκρισει ο ΟΦΗ ενώ αν ερθει 0-1 τότε θα γίνουν ξανά αγώνα μεταξύ τους.. Οι ποδοσφαιρστές του ΟΦΗ θέλουν να πάρουν την νίκη και να περάσει ως πρώτος από τον 1ο όμιλο ώστε να βάλει και χρήματα.

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 27/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Χωρίς Κονέ, Μπαρτολίνι ο Απόλλωνας

Ο Ζόραν Βούλιτς, είχε στην διάθεσή του δύο μέρες, μετά την ισοπαλία με τη Λαμία, ώστε να προετοιμάσει την ομάδα του για το Κύπελλο.
Ο Κροάτης τεχνικός λίγο μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή και που είναι οι: Χουάντερσον, Μαυρίδης, Ντάσιος, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Βαφέας, Βαλλιάνος, Χουάρεζ, Μπαμπιάρζ, Κατσάρας, Αλμπάνης, Σιατραβάνης, Μάατσεν, Κιταμπάλα, Καλλέργης, Μενδρινός και Ελμπάζ.
Εκτός αυτής έμεινε ο Μπαρτολίνι που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, ο Μάατσι για λόγους τακτικής, o Κονέ, ο Τσόβιτς και ο Καστιγιέχος.

Ποδόσφαιρο 27/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Χωρίς Κουσκουνά, Παπαστεριανό κόντρα στον Απόλλωνα

Με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα (27/11) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που θα γίνει την Τρίτη (28/11, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ.
Στόχος του ΟΦΗ, είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και το επιτυγχάνει με ισοπαλία ή νίκη στο παιχνίδι.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Παπαστεριανό, που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τον Κουσκουνά (ενοχλήσεις στον αυχένα) και οι δυο από το παιχνίδι με την Καλλιθέα.
Παράλληλα εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιώπης, Οικονόμου, Μονιάκης, Περογαμβράκης, αλλά και οι Παπατόλιος και Παναγιώτου.
Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Μάνος, Ογκμποε, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Σιώπης, Μονιάκης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Περογαμβράκης και Κουσκουνάς.

Μπάσκετ 27/10/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η ακτινογραφία της 7ης αγωνιστικής 

Του 2ου Ομίλου της Γ εθνικής μπασκετ, όπου ο ΟΦΗ ηττήθηκε στην Χίο και υποχώρησε βαθμολογικά.
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ εθνικής:
ΠΟΚ Εσπερος-Παναγίτσα 92-60
Χανιά-Νίκη Αμαρουσίου 69-73
ΒΑΟΛ-ΟΦΗ 69-65
Πεντέλη-Κρόνος Αγ. Δημητρίου 74-51
Αρης Νικαίας-Αρης Πετρούπολης 59-63
Λοκρός Αταλάντης-Εσπερος Λαμίας 72-73
Ρεπό: Ερμής Σχηματαρίου
ΒΑΟΛ-ΟΦΗ 69-65
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-15, 38-29, 54-45, 69-65
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ροδίτης, Καλογριάς.
ΒΑΟΛ (Βούλικας -Συμιακάκης) Σαμιώτης 6(1), Γεωργαντάς, Ανδρουλάκης 9(1), Σουλίκας 14(2), Μπουμπάρης 13, Αγγελίδης 15, Καραφαντής, Τσουρής 8, Νακόπουλος, Τροβάς, Βούτας, Κωνσταντινάκος 4.
ΟΦΗ (Ράλλης-Καρλάφτης) Μητρόπαπας, Κριθινάκης, Μαϊστρέλλης 3(1), Τσερκιτζόγλου 9(1), Καράλης 15(1), Καρλάφτης, Αγαπιάδης 13(2), Βασιλειάδης 8(1), Χρηστάκης, Σταράκης 3, Τσιλόγλου, Πάλλης 14.
Η βαθμολογία:
1. ΠENTEΛH 13 (6-1)
2. ΒΑΟΛ 12 (5-2)
3. EΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 12 (5-2)
4. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 10 (4-2)*
5. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ 10 (4-2)*
6. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 9 (4-1)**
7. ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 9 (3-3)
8. ΟΦΗ 9 (3-3)*
9. ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 9 (3-3)*
10. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 8 (2-4)*
11. ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 8 (1-6)
12. ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ 8 (1-6) 
13. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 7 (1-5)*
*Με ένα ματς λιγότερο είναι ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, ο Λοκρός Αταλάντης, ο ΟΦΗ, η Νίκη Αμαρουσίου, ο Άρης Νικαίας και ο Άρης Πετρούπολης.
**Με δύο ματς λιγότερα είναι ο Έσπερος Καλλιθέας.
Επόμενη αγωνιστική (8η, 3/12):
Νίκη Αμαρουσίου-ΠΟΚ Εσπερος
ΟΦΗ-Χανιά
Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΒΑΟΛ
Παναγίτσα-Αρης Νικαίας
Αρης Πετρούπολης-Λοκρός Αταλάντης
Εσπερος Λαμίας-Ερμής Σχηματαρίου
Ρεπό: Πεντέλη

Άλλα Σπορ, Βόλεϋ 27/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ!

Μεγάλη νίκη για το βόλει του ΟΦΗ, που πέρασε νικηφόρα από την έδρας του Πανιωνίου τον οποίο κέρδισε με 3-0 σετ. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον ΟΦΗ, ο οποίος ανεβάζει στροφές στο πρωτάθλημα της Α2 βόλει.
«Πήραμε μια σημαντική νίκη, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορία. Παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνουμε, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.
Επόμενος αντίπαλος για τον ΟΦΗ, η Πάτρα, την οποία υποδέχεται το Σάββατο (4μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικό κέντρο.

Τα σετ: 21-25, 18-25, 24-26

Ποδόσφαιρο 27/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Διαμαντόπουλος στο ΟΦΗ - Απόλλωνας

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Βοηθοί του Διαμαντόπουλου ορίστηκαν οι Καρατζίκας (Αθηνών) και Απτόσογλου (Αθηνών) ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Τσουκαλάς από τον ίδιο σύνδεσμο.

Μπάσκετ 27/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ήττα στο τέλος στην Χίο

Ο ΟΦΗ το πάλεψε, βελτίωσε την εικόνα του αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Βούρρειο με 69-65.
Στο ντεμπούτο του Βασίλη Ράλλη ο ΟΦΗ παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα δίχως ωστόσο να καταφέρει να την συνδυάσει με τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και τελικά το αποτέλεσμα κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Το σκορ ήταν 64-62 με τον ΟΦΗ να αστοχεί σε τρίποντο και στην συνέχεια με την υπόδειξη αντιαθλητικού φάουλ ήρθε η ήττα με 69-65.

Ποδόσφαιρο 27/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χααλαμπάκης

Πιτσιρικάδες επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ»

Παιδιά από ακαδημίες ποδοσφαίρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΕ, βρέθηκαν στα αποδυτήρια, μίλησαν με τους παίκτες του ΟΦΗ, πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Αυτή η κίνηση αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία θέλει να έχει και διάρκεια, ώστε η νεολαία, όχι μόνο του Ηρακλείου, αλλά και της Κρήτης, να έρθει κοντά στην ομάδα μας!
Η χαρά και το χαμόγελο των πιτσιρικάδων ήταν όλα τα λεφτά, καθώς ήταν μια εμπειρία που θα τη θυμούνται για όλη τους τη ζωή!
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα επιμείνει στο κάλεσμα όλων των ακαδημιών κρητικών ομάδων της Κρήτης , που επιθυμούν να παρακολουθούν δωρεάν τα παιχνίδια της ομάδας μας από την θύρα 6 του Γεντί Κουλέ.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Άλλα Σπορ, Πόλο 26/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παραμένει χωρίς νίκη στην Α1 ο ΟΦΗ

Για 6η συνεχόμενη αγωνιστική, το πόλο του ΟΦΗ έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Α1. Αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα από τον Υδραικό εκτός έδρας με 11-6. 

Ο ΟΦΗ πλήρωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι το κακό του ξεκίνημα, καθώς βρέθηκα να χάνει στο πρώτο 8λεπτο με 5-0. Ετσι, ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αγώνα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Μάκης Βολτυράκης εξέφρασε πάντως την πεποίθηση μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Όπως ανέφερε «αρχικά, θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Υδραϊκού για την επικράτηση. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Όσον αφορά την δική μας πλευρά, νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι δείξαμε κάποια στάδια βελτίωσης σε ορισμένα σημεία του αγώνα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά και στην άμυνα σε ορισμένα σημεία ήμασταν αρκετά καλοί. Θεωρώ, ότι βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος», δήλωσε ο κ. Βολτυράκης
Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-2, 2-1, 2-3.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 3, Τοράκης 1, Μπλάνης 3, Βιτέλας, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 3, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Κοτσάφτης, Ξενάκης.
ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 2, Σιράπογλου, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος, Ζαχάια, Αλάτσης 1, Λεονταράκης, Κλήμος, Γιγουρτάκης 1, Καλής 1, Κόκκινος

Ποδόσφαιρο 26/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η «ταυτότητα» της 5ης αγωνιστικής

Ο ΟΦΗ ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και την επόμενη εβδομάδα έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο. Δείτε αποτελέσματα, βαθμολογία αλλά και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.
Τα αποτελέσματα
ΟΦΗ – Καλλιθέα 2-1
Άρης – Παναχαϊκή 2-1
Πανσερραϊκός – ΑΕ Καραϊσκάκη 2-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Λάρισας 2-0
ΑΟΧ/Κισσαμικός – Βέροια -*
Σπάρτη – Αχαρναϊκός 3-0 (α/α.)
Δόξα Δράμας Εργοτέλης 4-0
Παναιγιάλειος – Τρίκαλα 0-1
Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου 2-1
* Ο διαιτητής έκλεισε το φ.α. υπέρ του ΑΟΧ/Κισσαμικού αλλά οι τύχες του αγώνα θα οριστούν από τα πειθαρχικά όργανα
Η βαθμολογία
Άρης 15
Δόξα Δράμας 13
ΟΦΗ 11
Παναχαϊκή 10
ΑΕ Καραϊσκάκη 9
Σπάρτη 8
Απόλλων Πόντου 9
ΑΟΧ / Κισσαμικός 8*
Αναγέννηση Καρδίτσας 7
Βέροια 6
Τρίκαλα 5
Παναιγιάλειος 5
Πανσερραϊκός 4
Αιγινιακός 4
Απόλλων Λάρισας 3
Εργοτέλης 2
Καλλιθέα 1
*Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχει ένα παιχνίδι λιγότερο
Η επόμενη αγωνιστική
Εργοτέλης – ΟΦΗ
Άρης – ΑΟΧ/Κισσαμικός
Βέροια – Σπάρτη
Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας
ΑΕ Καραϊσκάκη – Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Λάρισας – Αιγινιακός
Καλλιθέα – Παναιγιάλειος
Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου

Ποδόσφαιρο 26/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Η νίκη του ΟΦΗ επί της Καλλιθέας

Δείτε το video με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη του ΟΦΗ επί της Καλλιθέας.

Ποδόσφαιρο 26/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ο ΟΦΗ του χρόνου στην Α' Εθνική»

Ο Γιάννης Τσιβίλογλου εκ μέρους της Καλλιθέας  εκπροσώπησε τον προπονητή Μαρσέλο Τροίζι στην συνέντευξη τύπου, καθώς όπως ειπώθηκε ο τελευταίος ένοιωσε αδιαθεσία μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (2-1).
Αναλυτικά οι αναφορές του:
 «Ο προπονητής μας δεν αισθανόταν καλά και ήρθα εγώ από σεβασμό προς εσάς.
Το παιχνίδι πήγε ακριβώς όπως το περιμέναμε. Περιμέναμε ότι στα πρώτα λεπτά, θα πιέσει ο ΟΦΗ και θα έχει μια υπεροχή, όπως και έγινε. Δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς ευκαιρία, σε ένα καίριο σημείο.
Μετά είχαμε μια άτυχη στιγμή με αναγκαστική αλλαγή και είχαμε και μια καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.
Τι να κάνουμε μας κυνηγάει η ατυχία από την αρχή του πρωταθλήματος.
Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια άλλη εικόνα.
Η Καλλιθέα πάταγε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε προυποθέσεις για γκολ.
Εκεί που περιμέναμε μήπως γίνει η ισοφάριση, δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Κοιλιάρα στο «Γ», στο οποίο δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι.
Αντί να πέσει όμως η Καλλιθέα, ανέβαινε όσο περνούσε το παιχνίδι.
Κάναμε το 2-1 και πιέσαμε για την ισοφάριση. Γίνανε κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις, τις οποίες θα τις δούμε.
Μείναμε με την πίκρα ότι δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε».
-Κόουτς με όλο το σεβασμό θεωρείτε ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Μάλλον εμείς είδαμε άλλο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είχε τρία ακυρωθέντα γκολ και δυο δοκάρια…
«Δεν είπα τίποτα για το σκορ ή ότι ήταν καλύτερη η Καλλιθέα. Εγω απλά είπα ότι η Καλλιθέα ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα αν ένα σουτ πάει στο δοκάρι ή πάει άουτ ή μέσα  είναι άλλο θέμα. Εγω είδα την Καλλιθέα να πατάει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο από ότι στο πρώτο. Δεν είπα κάτι για τον ΟΦΗ».

Ο ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας Βασίλης Ταμπάκης ανέφερε ότι «είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία του χρόνου θα βρίσκεται στην Α’ Εθνική κατά πάσα πιθανότητα. Σε εμάς λείπει η λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά στη Β’ Εθνική. Δεν την έχουμε και δεν μπορούμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά.
Χάνουμε πολλά παιχνίδια στο γκολ, όπως και σήμερα. Κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε μετά το 2-0. Θα προχωρήσουμε. Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε με ομάδες που είναι στην πεντάδα και είναι για άνοδο. Πρέπει να βελτιώσουμε τη λεπτομέρεια για να ανακάμψουμε».

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 25/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ρούσσος: «Είναι μία νίκη ψυχολογία»

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Αλμπερτ Ρούσσος, ανέφερε στη συνέντευξη τύπου για τη νίκη του ΟΦΗ με 2-1 επί της Καλλιθέας στο Γεντί Κουλέ:
«Πολύ σημαντικό παιχνίδι και πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Εχουμε βάλει ένα στόχο με την ομάδα, ο οποίος είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκ.
Παιχνίδι με παιχνίδι, όπως κάναμε και σήμερα με νίκη, φτάνουμε ολοένα και πιο κοντά στο στόχο μας.
Είναι μια νίκη ψυχολογία για τη συνέχεια.
Βλέπουμε το καθ’ ένα παιχνίδι ξεχωριστά

Ποδόσφαιρο 25/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Να είμαστε πρώτοι την 10η αγωνιστική»

O προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Καλλιθέας με 2-1:
"Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από το αποτέλεσμα που είχαμε στα Τρίκαλα και την όχι καλή εμφάνιση που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι.
Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Όπως πρέπει να ξεκινάμε τα παιχνίδια εδώ μέσα στο Γεντί Κουλέ.
Με πολύ πίεση, με πολλά τρεξίματα.
Κατά την άποψη μου, έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να βάλουμε και δεύτερο γκολ.
Παρ’ όλα αυτά και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί.
Είχαμε τα δοκάρια, που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ.
Είχαμε επίσης δυο φάσεις που πρέπει να τις δω, για πω περισσότερα.
Είναι αδιανόητο η φάση που βάζει γκολ  ο Ζιαμπάρης στη στατική φάση, να είναι οφσάιντ ο Ποτουρίδης.
Ο διαιτητής ίσως ξέρει καλύτερα και ο βοηθός.
Κατά την άποψη μου σε ένα γκολ που δεν κινδυνεύσαμε, στο τέλος αγχωθήκαμε χωρίς να υπάρχει λόγος, με ένα σουτ, μια στραβοκλωτσιά, που έγινε το 2-1.
Τα παιδιά λίγο αγχωθήκαμε.
Παρ’ όλα αυτά είμαι ικανοποιημένος Από την εμφάνιση.
Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε καλό ρυθμό.
Πρέπει να δούμε τη συνέχεια.
Εχουμε βάλει στόχο στη 10η αγωνιστική η ομάδα να είναι πρώτη.
Θέλουμε καλή αύρα και θετική αύρα από όλους και κυρίως προς τους ποδοσφαιριστές.
Δουλεύουμε κάθε μέρα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο Ελλάδος και μετά του πρωταθλήματος.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, πάμε για το επόμενο.
-Ξεκινάει ένα πρόγραμμα για τον ΟΦΗ με συνεχόμενα παιχνίδια στο Ηράκλειο…
«Το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο. Παίζουμε με καλές ομάδες. Η άποψη μου είναι ότι επειδή παίζουμε με καλές ομάδες, θα είμαστε καλύτεροι.
Η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στο Γεντί Κουλέ, δεν μας έκανε καλό.
Ηταν τόσο εύκολη, που δεν την χαρήκαμε.
Ο αντίπαλος ήταν αδύναμος και το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό.
Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Εχουμε καλή ομάδα και την πιστεύουμε.
Θέλουμε τη θετική αύρα όλων.
Η ομάδα είναι καλή και ο στόχος στο τέλος, θα υλοποιηθεί.
Το σημαντικό είναι η ομάδα στο τέλος να είναι στη Σούπερ Λίγκ».
-Στο δεύτερο ημίχρονο, είδαμε να χάνονται μονομαχίες. Σας απασχολεί;
«Σίγουρα κάποια στιγμή στο 2-0 και με τα δοκάρια, οι παίκτες ήθελαν να διαχειριστούν το σκορ. Φάγαμε ένα γκολ από μια στραβοκλωτσιά. Χάσαμε κάποιες μονομαχίες. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα κάνουμε ανάλυση του αγώνα, για να διορθώσουμε τα λάθη μας».
-Τι εννοούσατε μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ότι οι παίκτες είχαν το μυαλό τους αλλού…
«Όταν λέω κάτι, οι παίκτες με καταλαβαίνουν. Το μυαλό τους δεν ήταν στην προπόνηση, την προηγούμενη εβδομάδα. Παρά την πίεση που άσκησα στην προπόνηση, δεν έγινε καλή προπόνηση. Το τι είχε ο καθ’ ‘ενας στο μυαλό του και αν η ομάδα ανανεώσει τον Ιανουάριο το συμβόλαιο του παίκτη, θα το λύσουμε στα αποδυτήρια.
Σίγουρα δεν ήταν το οικονομικό και έκανε και τοποθέτηση, πάνω σε αυτό.
Είμαστε σε καλό επίπεδο, πάνω σε αυτό το κομμάτι.
Ισως ο προπονητής θα πρέπει να πεί κάτι δημόσια, για να κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες. Τους τα έχουμε δώσει και πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Πιστεύω ότι τη Δευτέρα το κατάλαβαν».

Ποδόσφαιρο 25/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αντί για 5-0 ο ΟΦΗ, 2-1 την Καλλιθέα

Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι 5-0 υπέρ του ΟΦΗ, ο οποίος είχε εκτός από τα δυο γκολ, δυο δοκάρια και τρία ακυρωθέντα γκολ (!), τελικά ολοκληρώθηκε με άγχος από τον ΟΦΗ, ο οποίος πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας και συνεχίζει την πορεία του.
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 21’ με τον Κουσκουνά. Στο 24’ ο ‘ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, σε μια φάση που έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς ΟΦΗ.
Στο 31’ ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι, σε ανατροπή του Κουσκουνά, αλλά ο διαιτητής Τσαγκαράκης από τα Χανιά, είπε όχι και πάλι μέσα σε διαμαρτυρίες.
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με ένα δοκάρι του Κουσκουνά στο δεύτερο ημίχρονο (48’).
Στο 53’ ο Ζιαμπάρης σκόραρε, αλλά και πάλι ο βοηθός Χρηστάκος (Πειραιά) σήκωσε τη σημαία.
Στο 57’ ο Κοιλιάρας με γκολ-ποίημα με σούτ έξω την περιοχή έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ.
Στο 58’ ο ΟΦΗ είχε δεύτερο δοκάρι με τον Μάρτος.
Στο 67’ ο Ορτέγκα σκόραρε για τον ΟΦΗ, αλλά και πάλι ο βοηθός Χρηστάκος (Πειραιά) σήκωσε τη σημαία και το γκολ ακυρώθηκε μέσα σε διαμαρτυρίες.
Στο 82’ η Καλλιθέα μείωσε σε 2-1 με σουτ του Ταλέντο.
Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του ΟΦΗ κράτησαν τη μπάλα και τους τρείς βαθμούς, σε ένα παιχνίδι πάντως που θα έπρεπε να το έχουν τελειώσει πολύ νωρίτερα.
Ελεγχόμενες οι αποφάσεις των διαιτητών στις φάσεις που φωνάζει ο ΟΦΗ!

Διαιτητής: Tσαγκαράκης (Χανίων). Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Χρηστάκος (Πειραιά). 4ος : Σωτηριάδης (Λασιθίου).
H σύνθεση του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Καλλιθέα:
Στρέζος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί (76' Ογκμποε), Μάρτος,  Παπαστεριανός (20 λ.τ. Νάστος), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας (68' Ρούσσος), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Νάστος, Λεάλ, Μάνος, Ογκμποε, Κουτσιανικούλης.
Η εκδεκάδα της Καλλιθέας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: Κουτουγλίδης, Βασιλείου, Ντιακιτέ, Συρόπουλος, Παπαγγελής, Μπραιμά Καντέ, Μίνγκος (62' Ταμπάκης), Μάκο (71' Κερασίδης), Ταλέντο, Σμύρλος, Χοτζάλι (45' Μήλιος).
Στον πάγκο οι: Κορωνάκης, Σεζάι, Κερασίδης, Τουρούκης, Μήλιος, Βινίσιους, Ταμπάκης.