Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ποδόσφαιρο 05/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αρναουτάκης: «Ο ΟΦΗ ανήκει στην Σούπερ Λίγκ»

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση με σκοπό την προετοιμασία που κάνει η κρητική ομάδα, ενόψει της επιστροφής της στην μεγάλη κατηγορία.
Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των γηπεδικών εγκαταστάσεων και υποδομές που πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα ήταν στην ατζέντα της συζήτησης των ανθρώπων του ΟΦΗ με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ο οποίος ενημερώθηκε για τα σχέδια της διοίκησης του ΟΦΗ και τάχθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό, της μεγάλης ομάδας της Κρήτης.
«Σας Περιφέρεια Κρήτης θα είμαστε κοντά στον ΟΦΗ, όπως κάνουμε πάντα» ήταν το μήνυμα του Περιφερειάρχη στους ανθρώπους του ΟΦΗ,οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από την συνάντηση.
Να σημειωθεί ότι ο Στ. Αρναουτάκης ήταν στο γήπεδο του ΟΦΗ στο νικηφόρο αγώνα επί του Αρη (2-0) και έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας, για την εμφάνιση, τη νίκη, αλλά και την υποδειγματική παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο.
«Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την διαχρονική του προσφορά στον ΟΦΗ και τη συμπαράσταση του σε ότι του ζητηθεί για θέματα που αφορούν την ομάδα μας» ανέφερε εκ μέρους του Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο κ. Κώστας Καζανάκης.
Στην συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, συμμετείχαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925  ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης, ο μέτοχος της ΠΑΕ Μιχάλης Μυλωνάκης, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Δημήτρης Αποστολάκης και ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Κορτσιδάκης.
*Ρεπό μέχρι την Τρίτη του Πάσχα, θα έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ, με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου. Την Τρίτη (10/4) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας (15/4).

Ποδόσφαιρο 05/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ποτουρίδης: «Είμαι Χαρούμενος που είμαι σε αυτήν την ομάδα»

Ο Γιάννης Ποτουρίδης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ανέφερε μετά τη νίκη επί του Αρη (2-0) στην συνέντευξη τύπου:
"Οι παίκτες όλοι, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο.
Δεν μπήκαμε καλά στην αρχή του παιχνιδιού. Κινδυνεύσαμε σε μια φάση.
Ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο Αρης είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, λίγο περισσότερο από εμάς.
Πιστεύω όμως ότι αυτό που είμαστε ικανοί, το πετύχαμε. Στην αντεπίθεση, να κάνουμε τη φάση και να πετύχουμε το γκολ σε ένα κομβικό σημείο.
Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε και ένα δεύτερο γκολ, που ήταν πολύ σημαντικό για μας.
Κάναμε μετά, μια πολύ καλή διαχείριση του αγώνα.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αρη, γιατί παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.
Δίκαια θα είναι μαζί με εμάς στην Α’ Εθνική».
-Το στοίχημα είναι πλέον η πρώτη θέση;
«Ποιος δεν θέλει το πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα βλέπουμε. Τώρα προέχει να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά. Να γεμίσουμε μπαταρίες και να επιστρέψουμε, για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για ένα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι και απέναντι σε μια ικανή ομάδα όπως είναι η Δόξα Δράμας».
-Γιάννη, έχεις δεθεί πολύ με την ομάδα…
«Από την αρχή που ήρθα στην ομάδα, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να φύγει από την Β’ Εθνική. Ολοι οι παίκτες που είμαστε στην ομάδα, θέλουμε να φύγουμε από αυτήν την κατηγορία.
Εχουμε καταφέρει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Πράγματι, έχω δεθεί πολύ με την ομάδα.
Το βλέπω και καθημερινά, που περπατάω στο κέντρο του Ηρακλείου.
Απο την πλευρά μου δίνω το 100% και θα συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
-Αισθάνεστε δικαιωμένοι , εσείς που μείνατε στην ομάδα;
«Εμένα αυτή η περίοδος, μετά την επιστροφή από τις διακοπές των Χριστουγέννων, θα μου μείνει αξέχαστη.
Είχαμε μείνει 13 παίκτες και παραμονή του αγώνα με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, είπαμε να παίξουμε και αυτό το παιχνίδι και να δούμε τι θα γίνει.
Είχαν έρθει κάποιοι οπαδοί στο προπονητικό και με κάποια λόγια που είπαν, μόνο τα κλάματα δεν έβαλα.
Είπα μέσα μου είναι κρίμα να καταστρέψουμε αυτήν την ομάδα.
Ετσι κατεβήκαμε να παίξουμε. Υπήρχαν προβλήματα, ήμασταν 3-4 μήνες απλήρωτοι, αλλά είδαμε ότι σιγά-σιγά άλλαξαν κάποια πράγματα και βγήκαμε δικαιωμένοι.
Εχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα. Με τόσα προβλήματα και με 13 παίκτες Τετάρτη-Κυριακή να βγάλουμε με νίκες ένα δύσκολο πρόγραμμα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι στην κορυφή και σε αυτήν την ομάδα».
-Υπάρχει κάτι που μπορεί να σε κρατήσει έξω από το παιχνίδι; Παίζεις τραυματίας στα τελευταία ματς…
«Εχω ένα πρόβλημα στο γόνατο από το παιχνίδι με τη Σπάρτη.
Στα τελευταία ματς έχει επιβαρυνθεί. Παίζω με ενέσεις. Όταν βγήκα με την Παναχαική και τελείωσε το παιχνίδι, είπα στον κόουτς και τον κ. Καζανάκη, ότι δεν χάνω το ματς με τον Αρη.
Ηθελα πολύ να παίξω. Οσο άντεξα, γιατί μετά άρχισε να βαραίνει το πόδι μου. Χαίρομαι που κέρδισε η ομάδα, αλλά και δεν έπαθα μεγαλύτερη ζημιά».

''Οι άλλοι'' 05/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σπανός: «Ήταν ένα παιχνίδι Σούπερ Λίγκ»

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, του Γεντί Κουλέ, μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0
«Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας, της δυναμικότητας και της θέσης των δυο ομάδων. Έγινε σε πολύ καλό επίπεδο, με ωραία ατμόσφαιρα, με καλό ποδόσφαιρο και καλή τακτική γενικά.
Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά κόντρα στη ροή του ματς όταν δέχεσαι γκολ στο 45’ και στο 47’, χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Αναλωθήκαμε στη συνέχεια σε φάσεις και είχαμε θέματα πίσω.
Δεν αξίζαμε την ήττα, γιατί σε ένα πολύ καλό ημίχρονο που κάναμε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε βάλει γκολ. Εκεί ήταν η διαφορά των δύο ομάδων, στο ότι ο αντίπαλός μας αξιοποίησε τις ευκαιρίες του, κάτι που δεν κάναμε εμείς.
Συνεχίζουμε απτόητοι, θέλαμε το αήττητο, αλλά θα συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν ένα παιχνίδι Super League, θα χαιρόμουν αν έπαιζα σε όλη μου τη ζωή τέτοια παιχνίδια».
Ερωτηθείς για τη διαιτησία, απάντησε: «Κάποια στιγμή πίστεψα πως το σκορ ήταν 2-1, δεν έχω ασχοληθεί όμως με τη διαιτησία και δεν θα το κάνω ούτε τώρα».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την πορεία ΟΦΗ και Άρη μέχρι τώρα, υπογράμμισε: «Θέλαμε και το αήττητο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν μπορεί κανείς να πει όμως πως χάθηκε κάτι, στεναχωρηθήκαμε, δεν θέλαμε να χάσουμε, συνεχίζουμε και θέλουμε την επόμενη Κυριακή να πάρουμε το ματς που ακολουθεί.
Φαίνεται μέσα στο γήπεδο πως οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί. Δεν το λέγαμε στα λόγια, αλλά το αποδείξαμε στο γήπεδο. Δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς και δίκαια φτάνουμε εκεί που φτάνουμε. Να περιμένουμε όμως να τελειώσει και μαθηματικά».
Από τους παίκτες του Άρη, ο αρχηγός  της ομάδας Γιώργος Δεληζήσης, ανέφερε: «συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη και την πορεία του. Το ίδιο όμως και στους συμπαίκτες μου γιατί το αξίζουν και μέχρι τώρα μέσα από δυσκολίες ήταν αήττητοι. Ο στόχος δεν έχει τελειώσει, έχουμε 8 ματς που θέλουμε να τα νικήσουμε όλα για να βγούμε πρώτοι. Είναι περίεργο συναίσθημα η ήττα, μεγάλη πίκρα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε».

Ποδόσφαιρο 05/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Mου θύμισε έναν ΟΦΗ από τα παλιά»

Αναλυτικά οι αναφορές του Νίκου Παπαδόπουλου στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του ΟΦΗ, επί του Αρη με 2-0:
«Σε ένα παιχνίδι, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο και πιστεύω ότι το έδειξε στο παιχνίδι, μια ομάδα που έχει καλό πάσινγκ-γκέιμ, χτίζει παιχνίδι από πίσω και ξεκίνησε καλύτερα το ματς από εμάς, εκεί μας κράτησε στο παιχνίδι ο τερματοφύλακας μας, ο οποίος έκανε μια καλή απόκρουση.
Πάλι η δύναμη μας ήταν, όταν κλέψαμε τη μπάλα και τρέξαμε με δύναμη στους κενούς χώρους.
Αυτό το στοιχείο μας έδωσε και αυτή τη νίκη.
Ηταν σημαντικό ότι προηγηθήκαμε λίγο πριν το ημίχρονο και με την καλή τακτική που είχαμε, σκοράραμε πολύ γρήγορα και ένα δεύτερο γκολ.
Θα έλεγα ότι εκεί νοιώσαμε πιο ασφαλείς.
Είχαμε μια καλή ομάδα απέναντι μας.
Είναι μια καλή νίκη για τον κόσμο μας, ο οποίος μετά από πολύ καιρό γέμισε το γήπεδο.
Όπως είπα και στα παιδιά, μου θυμίζει κάτι από τα παλιά χρόνια που ήμουν σαν παίκτης εδώ.
Η αγάπη που δείχνει ο κόσμος προς τους παίκτες και την ομάδα γενικά.
Είναι αυτό το ζητούμενο που θέλαμε όλη τη χρονιά.
Αυτήν την θετική αύρα. Παρά τα προβλήματα που είχαμε.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου.
Το σημερινό παιχνίδι περισσότερο το κέρδισε η τακτική μας, η ψυχή τους, το τρέξιμο.
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο για αυτήν την ατμόσφαιρα.
Το ζητούμενο είναι η ομάδα να συνεχίσει.
Μένουν και άλλα παιχνίδια.
Στόχος να τερματίσουμε στην κορυφή.
Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και πάλι, για την ψυχή που κατέθεσαν στο γήπεδο.
Είναι μάγκες για αυτό που έχουν καταφέρει από τον Ιανουάριο και μετά, οι παίκτες που μείνανε, αλλά και οι παίκτες που ήρθαν.
Είναι ένα μικρό θαύμα αυτό που έχει γίνει και έχει γίνει από αυτούς και από κανένα άλλο.
Εχουν ακουστεί κάποιες βλακείες και χαζομάρες, για το ότι βοηθάει ο ένας ή ο άλλος.
Ολο αυτό έγινε από την ψυχή και το θέλω των παικτών.
Γίναμε μια οικογένεια και αυτός είναι ο ΟΦΗ.
Συγχαρητήρια στον Αρη για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά διαστήματα.
ΟΦΗ και Αρης είναι δυο ομάδες που δεν αξίζουν να είναι στην κατηγορία.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Με το καλό να τελειώσει το πρωτάθλημα, θέλει σύνεση, μυαλό, οργάνωση για να μην ξαναέρθει η ομάδα σε τέτοιες στιγμές και να μην παίζει σε αυτήν την κατηγορία.
-Τι θυμάστε από τις δύσκολες στιγμές; Παραμονή του αγώνα με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό η ομάδα είχε μείνει με 13-14 παίκτες. Και τώρα είναι μόνη πρώτη…
«Η ομάδα από την αρχή είχε χτιστεί πολύ καλά. Εχασε καλούς παίκτες.
Δυστυχώς η έλλειψη σοβαρότητας που έδειχνε η ομάδα σε πολλά θέματα, έφερε κάθε μέρα να φεύγουν παίκτες.
Μόνο εγώ ξέρω πως μείνανε αυτοί οι παίκτες. Να είμαι 7.30 ώρα έξω από την τράπεζα να τους βάζω χρήματα από φίλους του ΟΦΗ στο λογαριασμό τους, για να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής.
Για να είναι τα χρήματα 8 και 1 στους λογαριασμούς τους και να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής.
Σας το λέω τώρα αυτό. Εγινε πριν το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό.
Είναι ένα μεγάλο θαύμα. Συσπείρωσε όλη αυτή η κατάσταση την ομάδα και έφερε ανθρώπους κοντά και τον κόσμο.
Τα αποτελέσματα μετράνε, αλλά και ο χαρακτήρας της ομάδας και η εικόνα που έδειξε προς τα έξω. Μόνο μπράβο μπορώ να πω.
Αυτοί οι παίκτες, όπως τους έχουν πεί και οι διοικούντες, θα γραφτούν με κεφαλαία γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ. Κρατήσανε την ομάδα και θα έχουν κέρδος για τη συνέχεια της καριέρας τους».
-Αυτό το θαύμα θα βοηθήσει και διοικητικά;
«Σας είπα και πριν ότι θέλει μυαλό και γνώση, ώστε η ομάδα να οργανωθεί για να μην ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο.
Με το καλό μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, πρέπει να δούμε ένα θέμα. Αυτό της οργάνωσης. Να βγάλουμε παίκτες από τα σπλάχνα μας. Δεν μπορούν να συνεχίσουν οι ομάδες με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν να αγοράζουν κάθε χρόνο 15 παίκτες.
Και ο ΟΦΗ πρέπει να προσέξει πολύ σε αυτό το κομμάτι».
-Μένουν 9 αγωνιστικές. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για του χρόνου;
«Εχει ανοίξει η συζήτηση με τη διοίκηση, αλλά πρέπει να είμαστε σωστοί ότι η ομάδα πρέπει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο της, πριν πούμε περισσότερα.
Μέσα στο Πάσχα, που θα έχω ηρεμία θα ετοιμάσω αυτό που θέλω για την επόμενη σεζόν και θα το καταθέσω όταν η ομάδα θα είναι και μαθηματικά στην παραπάνω κατηγορία».

Ποδόσφαιρο 05/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πανηγύρια, συγκίνηση και... έξτρα πριμ!

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά τη νίκη επί του Αρη με 2-0 στο Γεντί Κουλέ.
Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση πανηγύρισαν έντονα την μεγάλη νίκη που φέρνει τον ΟΦΗ μόνο πρώτο στην βαθμολογία και πολύ κοντά πλέον στην επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ.
Πάνω στα πανηγύρια ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης, που έχει βοηθήσει σημαντικά οικονομικά τον ΟΦΗ , το τελευταίο διάστημα, συνοδευόμενος από τον Κώστα Καζανάκη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργο Αλετρά και τη διοίκηση της ΠΑΕ,  έδωσε στους παίκτες του ΟΦΗ πριμ 10 χιλιάδων ευρώ για τη νίκη!
Μάλιστα παρέδωσε μετρητά τα χρήματα, στον αρχηγό της ομάδας, Ανέστη Νάστο, μέσα σε πανηγυρισμούς από τους παίκτες του ΟΦΗ.
Φανερά συγκινημένος ο Αντώνης Παπαδάκης, απευθυνόμενος στους παίκτες τους είπε «σας αξίζουν συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχετε πετύχει. Εσείς κάνατε την σπίθα,  φωτιά. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να ξέρετε ότι οι δύσκολες μέρες σας, τελείωσαν. Το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο. Σας το υπόσχομαι αυτό».
Ο Αντώνης Παπαδάκης ο οποίος μέσω το νομικού του, Γιάννη Καραισκάκη μετέχει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και όπως λέει ο ίδιος έχει γεννηθεί στα Καμίνια και είναι ΟΦΗ από μικρό παιδί.
Με τη σειρά του, ο Κώστας Καζανάκης και αυτός συγκινημένος ανέφερε στους παίκτες ότι «τιμάτε τη φανέλα του ΟΦΗ και αυτή θα σας τιμήσει. Σας ευχαριστώ όλους».
Να σημειωθεί ότι εκτός από το έξτρα πριμ από τον Αντώνη Παπαδάκη, οι παίκτες του ΟΦΗ θα μοιραστούν από τη διοίκηση, ένα σημαντικό μέρος από τις εισπράξεις του αγώνα και άλλα χρήματα που έχουν μαζευτεί τις τελευταίες μέρες, για να κάνουν οι ποδοσφαιριστές Πάσχα με τις οικογένειες τους.
Η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι απο την ανακοίνωση του πριμ στους παίκτες του ΟΦΗ, απο τον Αντώνη Παπαδάκη (δεξιά).

Ποδόσφαιρο 05/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ μας στο γήπεδο αλλά και στην εξέδρα»

«Υπέροχη ομάδα! Υπέροχος κόσμος! Αυτός ειναι ο ΟΦΗ που θέλουμε! Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ μας μέσα στο γήπεδο αλλα και στην εξέδρα!!! Μπράβο ΟΦΗ!!!» αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.
Με τα λόγια αυτά και ένα VIDEO απο τους πανηγυρισμούς των παικτών και των φιλάθλων του ΟΦΗ, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αρη στο Γεντί Κουλέ (2-0), η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μέσα απο την επίσημη σελίδα της στο Facebook ευχαρίστησε τα παλικάρια…μέσα στο γήπεδο, για την σπουδαία εμφάνιση και μια ακίμη νίκη αλλά και τα …παλικάρια της εξέδρας, για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο, με πάνω απο 8 χιλιάδες στις εξέδρες, αν έχουν ιδανική συμπεριφορά!

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

video 04/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video / Η νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη

Μεγάλη νίκη, σπουδαία εξέδρα! Ο ΟΦΗ υπέταξε και τον Αρη στο κατάμεστο Γεντί Κουλέ με 2-0 και συνεχίζει μόνος πρώτος την πορεία του για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Εκπληκτική ατμόσφαιρα απο 8 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους στο παιχνίδι.
Δείτε στο παρακάτω VIDEO της κρατικής τηλεόρασης τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Ποδόσφαιρο 04/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νίκησε και τον Άρη!

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές! Πάνω από 8 χιλιάδες θεατές που γέμισαν το Γεντί Κουλέ, αποθέωσαν τον ΟΦΗ, στη μεγάλη νίκη επί του Αρη (2-0), που φέρνει την κρητική ομάδα ΜΟΝΗ πρώτη στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκ!
Μετά το μεγάλο διπλό στην Πάτρα (0-3), ο ΟΦΗ καθάρισε και τον Αρη και δείχνει …ασταμάτητος για την Σούπερ Λίγκ!
Με 12Χ12 το…τρένο του ΟΦΗ σφυρίζει δυνατά για τον τελικό του προορισμό.
Εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.
Στο 44’ ο Μάνος και στο 48’ ο Βουό, καθάρισαν τη νίκη του ΟΦΗ, ο οποίος μετά το το 2-0 είχε ευκαιρίες για πολύ περισσότερα γκολ.
Ωραίο και συνδιαστικό ποδόσφαιρο σε ένα ακόμη παιχνίδι από την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της.
Ο Αρης φάνηκε μόνο στο πρώτο 20λεπτο, όταν είχε 1-2 φάσεις. Από εκεί και μετά ΄όμως υποτάχθηκε και αυτός στην ανωτερότητα του ΟΦΗ.
Εκπληκτική ατμόσφαιρα από 8 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους του ΟΦΗ, οι οποίοι σε ένα ακόμη παιχνίδι παρέδωσαν μαθήματα…. εξέδρας δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο!
Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας).
Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Λυμπερόπουος (Αθηνών).
4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Η ενδεκάδα του ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ (55' Πουρτουλίδης), Βουό, Μάνος, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης (65' Βαφέας).
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Βαφέας, Ντίνας, Κοέλιο, Παπατόλιος, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης.
H  ενδεκάδα του Αρη στο παιχνίδι (Δημήτρης Σπανός): Αναγωστόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος (52' Μπαργκάν), Πλατέλλας, Ντούνης (52' Πασάς), Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης (82' Μπούρμπος).
Στον πάγκο οι: Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος, Μαραγκός, Μπαργκάν, Πασάς, Χαντ

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ποδόσφαιρο 03/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η αποστολή του ΟΦΗ

Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός αποστολής.
Ετσι προστέθηκε στις απουσίες των Παπαστεριανού και Μονιάκη, οι οποίοι λόγω τραυματισμού δεν θα ενισχύσουν την ομάδα μας, στο παιχνίδι.
Ο Ποτουρίδης γυμνάστηκε κανονικά, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα αποφασίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, αν θα τον χρησιμοποιήσει.
Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες, είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αρη, μετέχουν 19 παίκτες.
Πρόκειται για τους: Στρέζο, Δερμιτζάκη, Φαζό, Κομεσίδη, Μπολάκη, Ποτουρίδη, Βαφέα, Αργυρόπουλο, Νάστο, Πουρτουλίδη, Παπατόλιο, Μαχαίρα, Κοέλιο, Περογαμβράκη, Μάνο, Λεάλ, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Βουό.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Κοιλιάρας, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Ποδόσφαιρο 03/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Να παραδώσουμε μαθήματα κερκίδας και οπαδικής κουλτούρας»

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ παραδίδουν μαθήματα οπαδικής αγάπης για την ομάδα τους και τονίζουν «τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει αρκεί να είμαστε προσεκτικοί, οι καιροί είναι πονηροί».
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Αύριο το μεσημέρι η ομάδα μας υποδέχεται τον Άρη και ο στόχος είναι διπλός. Αφενός η νίκη που θα μας φέρει πανάξια μόνους πρώτους στη βαθμολογία και αφετέρου να παραδώσουμε μαθήματα κερκίδας και οπαδικής κουλτούρας σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα που θα παρακολουθεί το παιχνίδι.
Ακόμη και αν προκληθούμε δεν απαντάμε. Η ομάδα μας απαντάει εντός του αγωνιστικού χώρου με πολλά γκολ και ποδόσφαιρο επιπέδου ανώτερου του Πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται.
Εμάς η δουλειά μας είναι στην κερκίδα. Με τον παλμό μας και τη φωνή μας θα σπρώξουμε τους παίχτες μας σε μια ακόμη νίκη. Δεν κάνουμε τίποτα που μπορεί να κοστίσει στην ομάδα. Ο Ο.Φ.Η είμαστε εμείς και έχουμε ιερή υποχρέωση να τον προστατεύουμε παντού και πάντα. Έμειναν 54 μέρες μέχρι να πανηγυρίσουμε την επιστροφή του Ο.Φ.Η στη φυσική του θέση. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει αρκεί να είμαστε προσεκτικοί. Οι καιροί είναι πονηροί και πάντα βρίσκονται καλοθελητές να βάζουν εμπόδια. 
Επαναλαμβάνουμε λοιπόν, αύριο γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ, καταθέτουμε την ψυχή και τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα μας!
ΟΛΟΙ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ!
ΟΛΟΙ Ο.Φ.Η!
ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ

Ποδόσφαιρο 03/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΟΦΗ: «Να προστατεύσουμε το σπίτι μας και την ομάδα μας»

Ο ΟΦΗ με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο να γεμίσει το ΝΑΟ το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης και παράλληλα επισημαίνει την προσοχή σε όλους τους φιλάθλους για να «αποτρέψουν οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να βλάψει τον ΟΦΗ μας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Φίλαθλοι του ΟΦΗ,
Την Μεγάλη Τετάρτη (4/4, 3μμ) το γήπεδο μας, θα έχει ξανά άρωμα Σούπερ Λίγκ!
ΟΦΗ-Αρης, σε ένα μεγάλο παιχνίδι, μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων, οι οποίες συγκυριακά και μόνο, βρίσκονται στην Football league και όλοι γνωρίζουν, πόσο ανάγκη τις έχει, το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Καλούμε για μια ακόμη φορά τον κόσμο του ΟΦΗ, να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που μας έχει συνηθίσει, στη φετινή χρονιά.
Μια ατμόσφαιρα ΙΔΑΝΙΚΗ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ όπως ΜΟΝΟ το Γεντί Κουλέ, μπορεί να προσφέρει.
Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο, με δυνατή φωνή, για να αποθεώσουμε ξανά αυτά τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, τον προπονητή και τους παίκτες μας, για αυτό που έχουν καταφέρει.
Θέλουμε ένα γήπεδο, με παλμό και δυνατή κερκίδα.
Προσοχή όμως: Nα προστατέψουμε ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ αυτό που έχουν καταφέρει αυτά τα παιδιά.
Να προστατέψουμε το ΣΠΙΤΙ μας και την ΟΜΑΔΑ μας.
Να είμαστε έτοιμοι, ανα πάσα στιγμή, να αποτρέψουμε οποιαδήποτε ενέργεια, μπορεί να βλάψει τον ΟΦΗ μας.
Και να πανηγυρίσουμε ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ μεγάλη νίκη, που θα μας φέρει ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ στο στόχο μας.
Εφτασε η ώρα της επιστρΟΦΗς !

Ποδόσφαιρο 03/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Ρατσιάτος στο ΟΦΗ - Άρης

Ο ρέφερι από την Αργολίδα ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης.
Βοηθοί του Ρατσιάτου θα είναι οι Πρέντζας (Δ. Αττικής) και Λυμπερόπουλος (Αθηνών) με τέταρτο διαιτητή τον Γιαννουλάκη (Χανίων).

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ποδόσφαιρο 02/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συστάθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ

Ο Γιώργος Αλετράς, όπως αναμενόταν, είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ σε ένα διοικητικό συμβούλιο με ιδιαίτερα διευρυμένους ρόλους. Αντιπρόεδροι οι Κώστας Καζανάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης και Γιάννης Φασομυτάκης με τον πρώτο να είναι υπεύθυνος οικονομικών.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ
Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος: Γιώργος Αλετράς.
Αντιπρόεδροι: Γιάννης Πολεμαρχάκης, Κώστας Καζανάκης,  Γιάννης Φασομιτάκης.
Υπεύθυνος Οικονομικών: Κώστας Καζανάκης.
Γενικός Αρχηγός: Κωσταντίνος Ζερβάκης.
Μέλη: Γιάννης Καραισκάκης, Δημήτρης Αποστολάκης , Μανόλης Γουρνιεζάκης.
Εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Παναγιώτης Σπυριδάκης.
Δημόσιες Σχέσεις: Δημήτρης Αποστολάκης, Νίκος Ανδριαδάκης.
Μάρκετινγκ: Μανόλης Γουρνιεζάκης.

Ποδόσφαιρο 02/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μέσα Λεάλ, Κουτσιανικούλης - αμφίβολοι Ποτουρίδης, Κοιλιάρας

Λεάλ και Κουτσιανικούλης ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα και τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για την αναμέτρηση.
Οι Ποτουρίδης (γόνατο) και Κοιλιάρας (προσαγωγός), ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και την Τρίτη (3/4) θα επιχειρήσουν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα.
Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη (3/4, 4μμ) στο Γεντί Κουλέ, με την οποία ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον Αρη.

Ποδόσφαιρο 02/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Μάγκες οι παίκτες μου»

«Οι παίκτες μου είναι μάγκες. Αυτό που έχει γίνει με την ομάδα μας, από τον Ιανουάριο και μετά, είναι ένα μικρό θαύμα».  
Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την άφιξη της αποστολής του ΟΦΗ από την Πάτρα και το σπουδαίο διπλό επί της Παναχαικής (0-3), έπλεξε για μια ακόμη φορά το εγκώμιο των παικτών του, για την προσπάθεια που έχουν κάνει και έχουν φέρει τον ΟΦΗ στην πρώτη θέση, αλλά και κοντά στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.
Πάντως ο προπονητής του ΟΦΗ, τόνισε ότι ακόμα και αν ο ΟΦΗ είναι κοντά στο στόχο «πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος και να πάρουμε πόντους, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο».
Ενώ για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αρη, ανέφερε ότι «είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με ένα πολύ καλό αντίπαλο»
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νίκου Παπαδόπουλου:
Για τη νίκη στην Πάτρα και το +13 του ΟΦΗ:
«Εχουμε πάρει μια πολύ μεγάλη διαφορά και αυτό ήταν και το ζητούμενο.
Πρέπει να πω όμως, ότι ανεξάρτητα από το λένε όλοι, για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα, μέχρι και μαθηματικά να είμαστε στην Σούπερ Λίγκ.
Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος και να πάρουμε πόντους, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο.
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα σαν ομάδα με την ιστορία και τη δυναμική που έχουμε, να χαλαρώνουμε”.
Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αρη:
«Θεωρώ ότι έχουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, με ένα αντίπαλο, πολύ καλό.
Μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο, θα πανηγυρίζω για μια μέρα. Την επόμενη μέρα, θα σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι».
Για τον ΟΦΗ που έχει κάνει 11Χ11 :
«Οι παίκτες που έχει ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή είναι μάγκες. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές.
Εχουν στηρίξει την ομάδα και συνεχίζουν να τη στηρίζουν. Αυτό που έχει γίνει με την ομάδα μας, από τον Ιανουάριο και μετά, είναι ένα μικρό θαύμα.
Εδώ είμαστε όμως, για να συνεχίσουμε να βάλουμε και άλλες όμορφες στιγμές στην ιστορία της ομάδας μας».
Για τη στήριξη του κόσμου:
«Η αγάπη του κόσμου είναι δεδομένη. Καταλαβαίνω τη χαρά και την αγάπη τους».

Ποδόσφαιρο 02/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Μαγικά» χαρτάκια...

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητάει από τους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους για τον αγώνα με τον Αρη για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.
Η σχετική ανακοίωση:
«Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης, που υπάρχει, για τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Αρης που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη (4 Απριλίου, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, που θα βρεθούν στο γήπεδο, να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.
Εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, πρωί και απόγευμα.
Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, τα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι ανοιχτά 5-8μμ.
Την Μεγάλη Τρίτη, εισιτήρια διατίθενται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2μμ και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8.
Την Μεγάλη Τετάρτη, εισιτήρια θα διατίθενται, από το πρωί στις 9 μέχρι και την ώρα του αγώνα.
Να σημειωθεί ότι εισιτήρια διατίθενται ακόμη, από την μπουτίκ της ομάδας πίσω από τη θύρα 1, αλλά και από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Οι τιμές των εισιτηρίων:
– 10 ευρώ στις θύρες 1,4,5.
-15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8,9
Ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο στα παιδιά, εφ’ όσον συνοδεύονται».

Ποδόσφαιρο 02/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πρώτος σε μικρούς και μεγάλους ο ΟΦΗ!

Στην πρώτη θέση της Football league με νίκη θρίαμβο στην Πάτρα (0-3) οι μεγάλοι, στον ίδιο δρόμο στο πρωτάθλημα Νέων και οι μικροί του ΟΦΗ!
Η Κ19 του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα Νέων της Football league, πέτυχε μεγάλη νίκη στην Πάτρα επί της Παναχαικής με 1-2 και οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα!
Πρώτος σε μικρούς και …μεγάλους, δηλαδή ο ΟΦΗ!
Το νικητήριο γκολ των πιτσιρικάδων του ΟΦΗ, πέτυχε ο Σουρνάκης στις καθυστερήσεις!
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με γκολ-πέναλτι του Κουράκη στο 57’ (το κέρδισε ο ίδιος), η Παναχαική ισοφάρισε στο 88’.
Αλλά, τα παιδιά του ΟΦΗ δεν είχαν πεί την τελευταία τους λέξη και με γκολ στις καθυστερήσεις, πήραν τη νίκη και παρέμειναν στην πρώτη θέση.
Επόμενο παιχνίδι, με τον Εργοτέλη, την Μεγάλη Πέμπτη (3μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας  ofi1925.gr ο προπονητής Βασίλης Κρασανάκης ανέφερε ότι «είναι μια πολύ σημαντική νίκη για να μείνουμε ψηλά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι σημαντικό για μας, ότι αντιδράσαμε μετά την ισοφάριση και δείξαμε χαρακτήρα, για να πάρουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».
Κ19 ΟΦΗ: Παναγιώτου, Κοκολογιάννης, Ρουσάκης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Κοντογιάννης, Καλαιτζάκης (67’ Σουρνάκης), Λαμπριανίδης, Κουράκης (90’ Μαρινάκης), Σταυρακάκης (75’ Αζίζι), Νοικοκυράκης (90’ Ξενοχτιστάκης).

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ποδόσφαιρο 01/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Καζανάκης: «Αυτός ο ΟΦΗ μας κάνει υπερήφανους»

Αυτή η ομάδα μας κάνει υπερήφανους. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον προπονητή και τους παίκτες, όπως και τους φιλάθλους μας».
Με τα λόγια αυτά το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ofi1925.gr αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στην Πάτρα (0-3), αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αρη στο Γεντί Κουλέ.
Ο έμπειρος παράγοντας, ο οποίος μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, ήταν και στην  Πάτρα στο πλευρό της ομάδας, τονίζει ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη», ενώ  για το παιχνίδι με τον Αρη επισημαίνει πως «την ομάδα μας αγωνιστικά δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε καλή συμπεριφορά και να βοηθήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι την ομάδα, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το στόχο».
Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καζανάκη στο ofi1925.gr:
"Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τον προπονητή και τους παίκτες μας. Ηταν παλικάρια. Εχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον ΟΦΗ, αλλά και αυτή η επιτυχία, έχει ξεχωριστή θέση, στην καρδιά μου.
Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, που σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ταξίδεψαν στην Πάτρα, για να υποστηρίξουν τον ΟΦΗ.
Και η συμπεριφορά τους ήταν ιδανική.
Ολη η Ελλάδα είδε τι ομάδα έχουμε. Εχω δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για τον ΟΦΗ μας.
Αυτή η ομάδα μας κάνει υπερήφανους.
Προσοχή όμως. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Εχουμε δρόμο ακόμα και πολύ δουλειά, για να τα καταφέρουμε.
Θα ήθελα να ζητήσω από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Αρη, να είναι προσεκτικοί.
Να μην έχουμε προβλήματα.
Την ομάδα μας αγωνιστικά δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε καλή συμπεριφορά και να βοηθήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι την ομάδα, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το στόχο.
Καλώ όσους αγαπούν τον ΟΦΗ, να έρθουν κοντά στην ομάδα, σε αυτήν την ιστορική στιγμή».
Εντονη κίνηση στην προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αρη
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι επειδή η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι ΟΦΗ-Αρης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς , θα ήταν καλό ο κόσμος που θέλει να βρεθεί στο παιχνίδι να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριο του.
Εισιτήρια θα διατίθενται από το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο στις παρακάτω τιμές:
- 10 ευρώ στις θύρες 1,4,5.
-15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8,9
Ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο στα παιδιά, εφ’ όσον συνοδεύονται.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναχαική για τη φιλοξενία
H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναχαική για την άριστη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι.
Στην φωτογραφία, ο Κώστας Καζανάκης, με τον υιό του Αλέξανδρο,  τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργο Αλετρά, Μανόλη Γουρνιεζάκη και τον παλαιό παράγοντα του ΟΦΗ, Κώστα Ρεπανάκη στην Πάτρα.

Ποδόσφαιρο 01/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Θεραπεία ο Ποτουρίδης

Ο Γιάννης Ποτουρίδης έκανε θεραπεία το μεσημέρι της Κυριακής και θα σφίξει τα δόντια για να παίξει ενώ δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Σφίξιμο στον προσαγωγό ένιωσε ο Κοιλιάρας.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ
Ο ΟΦΗ πέρασε επιβλητικά  και από την Πάτρα (0-3), κάνοντας το 11Χ11 και συνεχίζει στην πρώτη θέση της Football league,  αλλά στο +13 από την τρίτη θέση, ωστόσο η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στο παιχνίδι της Τετάρτης (4/4, 3μμ) με τον Αρη στο Γεντί Κουλέ.
Ο ΟΦΗ με νίκη και σε αυτό το παιχνίδι, στο οποίο θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου του, ουσιαστικά «κλειδώνει» το στόχο της ανόδου και επικεντρώνεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τα πανηγύρια και ο ενθουσιασμός καλά κρατούν στην κρητική ομάδα για την εκπληκτική της πορεία το τελευταίο τρίμηνο, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, από την πρώτη στιγμή μετά τη μεγάλη νίκη στην Πάτρα, έσπευσε να βάλει φρένο στους πανηγυρισμούς.
«Δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη. Θα πανηγυρίσουμε όταν θα είμαστε και μαθηματικά στην Σούπερ Λίγκ» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην επιστροφή της ομάδας από την Πάτρα, το Σάββατο το βράδυ, όπου την αποστολή, παρά τη προχωρημένο της ώρας  (έφτασε στο Ηράκλειο μετά τα μεσάνυχτα) περίμεναν 50 φίλαθλοι στο αεροδρόμιο, για να συγχαρούν τεχνική ηγεσία και παίκτες για τη μεγάλη νίκη.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, αν και η επιστροφή από την Πάτρα, έγινε …μεσάνυχτα, περίμενε τους παίκτες του για προπόνηση την Κυριακή το πρωί (12μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αρη.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Παναχαική, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Θεραπεία  ακολούθησαν οι τραυματίες Ποτουρίδης, Κουτσιανικούλης και Κοιλιάρας, οι οποίοι είχαν τραυματισμούς στο παιχνίδι με την Παναχαική.
Ο Ποτουρίδης ο οποίος σφίγγει τα δόντια στα τελευταία παιχνίδια είχε ένα χτύπημα στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Το ίδιο και ο Κουτσιανικούλης.
Ενώ ο Κοιλιάρας έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό.
Προληπτικά δεν προπονήθηκε και ο Λεάλ, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο.
Και οι τρείς ποδοσφαιριστές θα επιχειρήσουν την Δευτέρα, να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα.
Οι τραυματίες Μονιάκης και Παπαστεριανός δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Αρη.
Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αρη, με προπόνηση, που θα γίνει την Δευτέρα στο Γεντί Κουλέ στις 4μμ.
Στο Γεντί Κουλέ  (4μμ) θα γίνει και η προπόνηση της Τρίτης, με την οποία ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει  την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης.

video 01/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Η εύκολη νίκη του ΟΦΗ στη Πάτρα

ΟΜΑΔΑ-ΟΝΕΙΡΟ στην Πάτρα ο ΟΦΗ, έδειξε ποιός είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της κατηγορίας.
Εκανε επίδειξη ισχύος και πήρε μια ΜΕΓΑΛΗ νίκη, που τον φέρνει πολύ κοντά στο στόχο της επιστροφής στην Σούπερ Λίγκ.
Δείτε στο παρακάτω VIDEO της κρατικής τηλεόρασης τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και τις ΓΚΟΛΑΡΕΣ του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 01/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ ΟΦΗ σε ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟ!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ τους παίκτες μας, για τη μεγάλη νίκη στην Πάτρα.
Και τον ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΑΣ τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας, που έχει φέρει την ομάδα μας, τόσο ΚΟΝΤΑ στόχο μας.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ!
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τους φιλάθλους του ΟΦΗ, για τη δυναμική τους παρουσία στην Πάτρα και τη συμβολή τους στην ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ της ομάδας μας.
Την Τετάρτη με τον Αρη, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα άδειο κάθισμα στο Γεντί Κουλέ!
Το αξίζουν αυτά τα παιδιά. Ο προπονητής μας και οι παίκτες μας! ΟΦΗ ΕΙΣΑΙ!
Για τους φιλάθλους απο το Ηράκλειο που ρωτούν, η αποστολή του ΟΦΗ πετάει στις 10.45 το βράδυ από την Αθήνα.  Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται γύρω στις 11.30μμ.