Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ποδόσφαιρο 02/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πρώτος σε μικρούς και μεγάλους ο ΟΦΗ!

Στην πρώτη θέση της Football league με νίκη θρίαμβο στην Πάτρα (0-3) οι μεγάλοι, στον ίδιο δρόμο στο πρωτάθλημα Νέων και οι μικροί του ΟΦΗ!
Η Κ19 του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα Νέων της Football league, πέτυχε μεγάλη νίκη στην Πάτρα επί της Παναχαικής με 1-2 και οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα!
Πρώτος σε μικρούς και …μεγάλους, δηλαδή ο ΟΦΗ!
Το νικητήριο γκολ των πιτσιρικάδων του ΟΦΗ, πέτυχε ο Σουρνάκης στις καθυστερήσεις!
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με γκολ-πέναλτι του Κουράκη στο 57’ (το κέρδισε ο ίδιος), η Παναχαική ισοφάρισε στο 88’.
Αλλά, τα παιδιά του ΟΦΗ δεν είχαν πεί την τελευταία τους λέξη και με γκολ στις καθυστερήσεις, πήραν τη νίκη και παρέμειναν στην πρώτη θέση.
Επόμενο παιχνίδι, με τον Εργοτέλη, την Μεγάλη Πέμπτη (3μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας  ofi1925.gr ο προπονητής Βασίλης Κρασανάκης ανέφερε ότι «είναι μια πολύ σημαντική νίκη για να μείνουμε ψηλά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι σημαντικό για μας, ότι αντιδράσαμε μετά την ισοφάριση και δείξαμε χαρακτήρα, για να πάρουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».
Κ19 ΟΦΗ: Παναγιώτου, Κοκολογιάννης, Ρουσάκης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Κοντογιάννης, Καλαιτζάκης (67’ Σουρνάκης), Λαμπριανίδης, Κουράκης (90’ Μαρινάκης), Σταυρακάκης (75’ Αζίζι), Νοικοκυράκης (90’ Ξενοχτιστάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου