Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Ποδόσφαιρο 04/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νίκησε και τον Άρη!

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές! Πάνω από 8 χιλιάδες θεατές που γέμισαν το Γεντί Κουλέ, αποθέωσαν τον ΟΦΗ, στη μεγάλη νίκη επί του Αρη (2-0), που φέρνει την κρητική ομάδα ΜΟΝΗ πρώτη στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκ!
Μετά το μεγάλο διπλό στην Πάτρα (0-3), ο ΟΦΗ καθάρισε και τον Αρη και δείχνει …ασταμάτητος για την Σούπερ Λίγκ!
Με 12Χ12 το…τρένο του ΟΦΗ σφυρίζει δυνατά για τον τελικό του προορισμό.
Εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.
Στο 44’ ο Μάνος και στο 48’ ο Βουό, καθάρισαν τη νίκη του ΟΦΗ, ο οποίος μετά το το 2-0 είχε ευκαιρίες για πολύ περισσότερα γκολ.
Ωραίο και συνδιαστικό ποδόσφαιρο σε ένα ακόμη παιχνίδι από την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της.
Ο Αρης φάνηκε μόνο στο πρώτο 20λεπτο, όταν είχε 1-2 φάσεις. Από εκεί και μετά ΄όμως υποτάχθηκε και αυτός στην ανωτερότητα του ΟΦΗ.
Εκπληκτική ατμόσφαιρα από 8 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους του ΟΦΗ, οι οποίοι σε ένα ακόμη παιχνίδι παρέδωσαν μαθήματα…. εξέδρας δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο!
Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας).
Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Λυμπερόπουος (Αθηνών).
4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Η ενδεκάδα του ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ (55' Πουρτουλίδης), Βουό, Μάνος, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης (65' Βαφέας).
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Βαφέας, Ντίνας, Κοέλιο, Παπατόλιος, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης.
H  ενδεκάδα του Αρη στο παιχνίδι (Δημήτρης Σπανός): Αναγωστόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος (52' Μπαργκάν), Πλατέλλας, Ντούνης (52' Πασάς), Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης (82' Μπούρμπος).
Στον πάγκο οι: Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος, Μαραγκός, Μπαργκάν, Πασάς, Χαντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου