Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

''Οι άλλοι'' 05/4/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σπανός: «Ήταν ένα παιχνίδι Σούπερ Λίγκ»

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, του Γεντί Κουλέ, μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0
«Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας, της δυναμικότητας και της θέσης των δυο ομάδων. Έγινε σε πολύ καλό επίπεδο, με ωραία ατμόσφαιρα, με καλό ποδόσφαιρο και καλή τακτική γενικά.
Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά κόντρα στη ροή του ματς όταν δέχεσαι γκολ στο 45’ και στο 47’, χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Αναλωθήκαμε στη συνέχεια σε φάσεις και είχαμε θέματα πίσω.
Δεν αξίζαμε την ήττα, γιατί σε ένα πολύ καλό ημίχρονο που κάναμε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε βάλει γκολ. Εκεί ήταν η διαφορά των δύο ομάδων, στο ότι ο αντίπαλός μας αξιοποίησε τις ευκαιρίες του, κάτι που δεν κάναμε εμείς.
Συνεχίζουμε απτόητοι, θέλαμε το αήττητο, αλλά θα συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν ένα παιχνίδι Super League, θα χαιρόμουν αν έπαιζα σε όλη μου τη ζωή τέτοια παιχνίδια».
Ερωτηθείς για τη διαιτησία, απάντησε: «Κάποια στιγμή πίστεψα πως το σκορ ήταν 2-1, δεν έχω ασχοληθεί όμως με τη διαιτησία και δεν θα το κάνω ούτε τώρα».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την πορεία ΟΦΗ και Άρη μέχρι τώρα, υπογράμμισε: «Θέλαμε και το αήττητο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν μπορεί κανείς να πει όμως πως χάθηκε κάτι, στεναχωρηθήκαμε, δεν θέλαμε να χάσουμε, συνεχίζουμε και θέλουμε την επόμενη Κυριακή να πάρουμε το ματς που ακολουθεί.
Φαίνεται μέσα στο γήπεδο πως οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί. Δεν το λέγαμε στα λόγια, αλλά το αποδείξαμε στο γήπεδο. Δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς και δίκαια φτάνουμε εκεί που φτάνουμε. Να περιμένουμε όμως να τελειώσει και μαθηματικά».
Από τους παίκτες του Άρη, ο αρχηγός  της ομάδας Γιώργος Δεληζήσης, ανέφερε: «συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη και την πορεία του. Το ίδιο όμως και στους συμπαίκτες μου γιατί το αξίζουν και μέχρι τώρα μέσα από δυσκολίες ήταν αήττητοι. Ο στόχος δεν έχει τελειώσει, έχουμε 8 ματς που θέλουμε να τα νικήσουμε όλα για να βγούμε πρώτοι. Είναι περίεργο συναίσθημα η ήττα, μεγάλη πίκρα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου