Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 31/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μέσα ο Βουό - εκτός ο Ντίνας!

Ο Ιβοριανός επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Καραϊσκάκη ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Θανάσης Ντίνας.
Στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκεται το δελτίο του Πατρίκ (Τζίλι) Βουό και έτσι ο Ιβοριανός μέσος, είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Πέμπτης (1/2, 3μμ) με την ΑΕ Καραισκάκης στο Γεντί Κουλέ.
Ο Βουό βρίσκεται και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι. Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Θανάσης Ντίνας, που ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις, μετά το παιχνίδι στη Λάρισα με τον Απόλλωνα. Ο ποδοσφαιριστής δεν αισθανόταν καλά και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.
Εκτός είναι ακόμη ο τιμωρημένος Νάστος και οι τραυματίες Λεάλ, Κοιλιάρας, Περογαμβράκης, Οικονόμου. Εκτός αποστολής και οι Παναγιώτου, Πλευράκης.
Στην αποστολή την οποία μετέχουν 20 παίκτες.
Την αποστολή απαρτίζουν οι : Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος,Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Τοπούζης, Βουό.

Ποδόσφαιρο 31/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κάλεσμα στους φιλάθλους να κάνουν το «Γεντί Κουλέ»... καμίνι

H Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τον κόσμο να έρθει μαζικά στο γήπεδο στο μας με την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: 
«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,
Πιστοί στο ραντεβού μας για την ομάδα που αγαπάμε, θα πρέπει την Πέμπτη (1/2, 3μμ) να είμαστε ΞΑΝΑ όλοι στο Γεντί Κουλέ.
Ξέρουμε ότι η μέρα και η ώρα του αγώνα δεν ευνοούν, όμως για μια ακόμη φορά θα πρέπει να μετρήσει η ΑΓΑΠΗ μας για τον ΟΦΗ.
Για ένα ακόμη παιχνίδι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση  με την ΑΕ Καραισκάκης, ξεκινούν από 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5 στα 10 ευρώ στην θύρα 8 και 15 ευρώ στις θύρες 2,3 και 7.
Ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε γυναίκες και παιδιά, εφ’ όσον συνοδεύονται.
Το γήπεδο μας σε ένα ακόμη παιχνίδι θα πρέπει να έχει την εικόνα, των τελευταίων αγώνων.
ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ, ΠΑΘΟΣ και ΣΤΗΡΙΞΗ στην ομάδα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη που είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ για τη συνέχεια.
Ελάτε στο γήπεδο να χειροκροτήσετε τα παλικάρια μας και να δώσετε δύναμη στα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, για να μας οδηγήσουν στο στόχο που όλοι θέλουμε.
Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ  και με την προσθήκη των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων μας, έχουμε ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ ότι θα τα καταφέρουμε.
ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει χαθεί.
H Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925″

Ποδόσφαιρο 31/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Τρέχουν» στον ΟΦΗ για το δελτίο του Βουό

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, είναι σε επαφή με την ΕΠΟ για την έκδοση του δελτίου του παίκτη, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι.
Την πρώτη προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε την Τρίτη (30/1) ο Τζίλι Βουό, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο Ιβοριανός επιθετικός έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα είναι στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι της Πέμπτης (1/2, 3μμ) με την ΑΕ Καραισκάκης στο Γεντί Κουλέ.
Εξελίξεις για το θέμα με το δελτίο του Βουό, αναμένεονται εντός της ημέρας.
Στον ΟΦΗ εκτιμούν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα και ο Βουό θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραισκάκης, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κοιλιάρας, Λεάλ, Περογαμβράκης, Οικονόμου και ο τιμωρημένος Νάστος.
Με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) , στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι.

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 26/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Πορτογάλος μέσος Ζοσέ Κοέλιο

Στο Ηράκλειο βρίσκεται για τον ΟΦΗ ο 27χρονος Πορτογάλος επιτελικός μέσος Ζοσέ Ζοσέ Μανουέλ Μπαρμπόσα Άλβες (Κοέλιο) όπως είναι το πλήρες όνομα του.
Με τον Κοέλιο υπάρχει προφορική συμφωνία.
Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά την Τετάρτη (31/1) θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.
Τον Κοέλιο υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, για λογαριασμό του ΟΦΗ, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Κώστας Ζερβάκης και Μανόλης Γουρνιεζάκης.
Ο Κοέλιο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, έχει καλές πληροφορίες για τον παίκτη (32 παιχνίδια και 5 γκολ στην Περσέλα).
Εχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, μεταξύ των οποίων και η Μπενφίκα.
Εχει αγωνιστεί και στη Μολδαβία με την Τιραλσπόρ.
Την Τετάρτη (31/1) θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τον παίκτη για την υπογραφή συμβολαίου.
Στην φωτογραφία ο Ζοσέ Κοέλιο (στη μέση) κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου την Τρίτη (30/1) το βράδυ.

Ποδόσφαιρο 26/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Βουό ποζάρει μπροστά από τη θύρα 4: «O OΦΗ και ο κόσμος του είναι μέσα στην καρδιά μου»

«Ο ΟΦΗ και ο κόσμος του είναι στην καρδιά μου».
Με τα λόγια αυτά, στα γκολπόστ που βρίσκονται μπροστά από τη θύρα 4 ο Τζίλι Βουό, μίλησε για την επιστροφή του στον ΟΦΗ.
Ο 31χρονος Ιβοριανός επιθετικός, πριν καν υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, ζήτησε να πατήσει ξανά το χορτάρι του Γεντί Κουλέ και έδειξε συγκινημένος.
Με το χέρι του χτύπησε το σημείο της καρδιάς του.
«Αυτό το γήπεδο, αυτή η ομάδα, αυτός ο κόσμος είναι εδώ. Η καρδιά μου είναι εδώ» ανέφερε.
Ο Βουό χαρακτήρισε τον ΟΦΗ «το δεύτερο σπίτι μου» και όπως είπε «για αυτό γύρισα. Ηρθα για να τελειώσω τη δουλειά που άφησα πίσω πέρσι. Δεν τα καταφέραμε πέρσι και πρέπει να πετύχουμε φέτος. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα και πρέπει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ».
Ο Βουό περπάτησε το χορτάρι του Γεντί Κουλέ, ενώ το απόγευμα θα προπονηθεί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Ο Βουό θα κάνει ντεμπούτο με τον ΟΦΗ στο παιχνίδι της Πέμπτης (1/2) με την ΑΕ Καραισκάκης στο Γεντί Κουλέ.

Ποδόσφαιρο 26/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Βουό: «Καλώς ήρθες, σπίτι σου »

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε την Τρίτη (30/1) η ομάδα μας.
Απέκτησε τον 31χρονο επιθετικό Τζίλι Βουό, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μας, για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ.
Ο Βουό από την Τρίτη (30/1) το πρωί βρίσκεται στο Ηράκλειο και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.
Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Βουό είναι μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ, ανέβει στην Σούπερ Λίγκ.
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ κινήθηκαν  με σοβαρότητα και μυστικότητα στην υπόθεση Βουό προκειμένου να φέρουν πίσω, τον 31χρονο Ιβοριανό επιθετικό.
Στην προσπάθεια της αυτή, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του Βουό, να επιστρέψει στον ΟΦΗ, κάτι που είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή στους ανθρώπους της ομάδας.
Τον Βουό, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Αποστολάκης,Κώστας Ζερβάκης, Μανόλης Γουρνιεζάκης και τον πήγαν αμέσως στα γραφεία της ομάδας, για τα διαδικαστικά του συμβολαίου του και τις υπογραφές.
Ο Βουό υπέγραψε το συμβόλαιο του και είναι πλέον και επίσημα παίκτης της ομάδας μας.
Τζίλι,  καλώς ήρθες στο σπίτι σου!
Ο Βουό γεννήθηκε στις 25/06/1987. Εχει ύψος 1μ 85 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Είναι Ιβοριανός, αλλά έχει Πορτογαλικό διαβατήριο. Και αυτό γιατί έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια σε ομάδες της Πορτογαλίας.
Αγωνίστηκε στην Ατλέτικο (Πορτογαλίας) και είχε σε 30 παιχνίδια 9 γκολ. Γενικά όλες του οι χρονιές ήταν γεμάτες : Σαμπέ (10 συμμ-7 γκολ), Ακαντέμικα (20 συμμ-1 γκολ), Ορτομονένσε (9 συμμ- 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμ-3 γκολ), Κοβίχα (23 συμ-1 γκολ), ΑΕ Λεμμεσού (48 συμμετοχές-20 γκολ), Δυναμό Τιφλίδας (20 συμμετοχές-2 γκολ), Σάντα Κλάρα (21 συμμετοχές-2 γκολ), Ατλέτικο (30 συμμ-9 γκολ). Η καλύτερη της καριέρας του, ήταν στην Κυπρο, με την ΑΕ Λεμεσσού με την οποία απο το 2011-13 είχε 48 συμμετοχές-20 γκολ, για να πάρει μεταγραφή στη Διναμό Τυφλίδας στη Γεωργία.
Ακολούθησε η θητεία του στον ΟΦΗ, όπου είχε 25 συμμετοχές και 15 γκολ στην Β’ Εθνική και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκ με τη Λαμία και είχε σε 10 παιχνίδια 1 γκολ.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 26/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον ΟΦΗ ο Τοπούζης: «Δεν μπορείς να πεις όχι στον ΟΦΗ»

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Θανάση Τοπούζη με τον υψηλόσωμο επιθετικό να μην κρύβει την χαρά του για την μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στην καριέρα του.
Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Θανάσης Τοπούζης ανέφερε ότι «είναι μεγάλη μου τιμή και μεγάλη ευκαιρία για μένα να έρθω σε ένα σωματείο όπως ο ΟΦΗ. Από τη μεριά μου, θα τα δώσω όλα για να  βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκ.
Επικοινώνησαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ μαζί πριν από μερικές μέρες. Αποδέχθηκα την πρόταση αμέσως. Δεν μπορείς να πείς όχι στον ΟΦΗ.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών για την άριστη συνεργασία, που είχαμε, αλλά και για το γεγονός ότι δεν μου στάθηκαν εμπόδιο σε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, που μου παρουσιάζεται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όμως και τους ανθρώπους του χωριού για τη στήριξη στην ομάδα και στους παίκτες και εύχομαι ο Ερμής να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, γιατί το αξίζει».
Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Ο Θανάσης Τοπούζης είναι η πέμπτη μεταγραφή του ΟΦΗ.
Ο 26χρονος επιθετικός υπέγραψε την Παρασκευή (26/1) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, το οποίο είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με προοπτική ανανέωσης.
Ο Τοπούζης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Γεννήθηκε στις 28/3/1992 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή. Συνέχισε στον Αρη, όπου έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο, μετά αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Σαρλελιτάνα και την Ασκολι, αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα γα τον Εβρο Σουφλίου και τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στον Ερμή Ζωνιανών με επιτυχία.
Ο ποδοσφαιριστής από την Πέμπτη (25/1) έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ και γίνεται προσπάθεια ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και να είναι και αυτός στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι της Κυριακής στο Αλκαζάρ με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Θανάση, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 25/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Βγήκαν τα δελτία - μάχιμες οι μεταγραφές για το Αλκαζάρ


Βγήκαν τα δελτία των Μαχαίρα, Βαφέα και Αργυρόπουλου ενώ την Παρασκευή θα πάρουν στον ΟΦΗ και εκείνο του Ντίνα.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ, βρίσκονται  ήδη τα δελτία των τριών από τις τέσσερις μεταγραφές που έχει κάνει η κρητική ομάδα. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του ΟΦΗ έλαβαν την Πέμπτη (25/2), τα δελτία των Δημήτρη Μαχαίρα, Νίκου Βαφέα και Λεωνίδα Αργυρόπουλου, οι οποίοι τίθενται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Κυριακής (28/1),  με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ.
Την Παρασκευή (26/1) το πρωί, άνθρωπος του ΟΦΗ θα παραλάβει από την ΕΠΟ και το δελτίο του Θανάση Ντίνα, προκειμένου και αυτός να έχει δικαίωμα συμμετοχής και η ομάδα μας, να έχει την ενίσχυση και των τεσσάρων μεταγραφικών αποκτημάτων, στο προσεχές παιχνίδι.
*Mε μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Λεάλ, ο ΟΦΗ συνέχισε  την Πέμπτη την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, προπόνηση θα γίνει και την Παρασκευή το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπως και το Σάββατο το μεσημέρι, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι στη Λάρισα.

Ακαδημίες 25/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επόμενος αντίπαλος της Κ19 η Σπάρτη

Με τη Σπάρτη αγωνίζεται το Σάββατο (27/1, 12μμ) η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα Νέων. Το παιχνίδι θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι για την ομάδα Νέων του ΟΦΗ, μετά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Καλλιθέα (2-2) και ΑΟΧανιά/Κισσαμικό (0-3)
*Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή της  ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί  το εστιατόριο «Νεώρια»  και τους ιδιοκτήτες Ξυλούρη-Χαλκιαδάκη στο λιμάνι Χανίων (Ακτή Ενώσεως), για το γεύμα που παρέθεσαν στην ομάδα Κ19 κατά την επίσκεψη της στα Χανιά για το παιχνίδι με την Κ19 του ΑΟΧανιά/Κισσαμικού.

Ποδόσφαιρο 25/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανακοίνωση της Διοικούσας για την ανταπόκριση των μετόχων

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται στην συσπείρωση των μετόχων και τονίζουν ότι «η προσπάθεια που κάνουμε θα ήταν καταδικασμένη αν δεν είχαμε την ηθική και οικονομική τους στήριξη».
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια για μια ακόμη φορά τους μετόχους της ΠΑΕ, για την εμπιστοσύνη τους, στον ειλικρινή ρόλο και την προσπάθεια που κάνουμε, αυτήν την εποχή στον ΟΦΗ.
Είναι μια προσπάθεια που έχει στόχο τη συσπείρωση όλου του φάσματος του ΟΦΗ (ομάδας, κόσμου, μετόχων), με σκοπό η ομάδα μας,  να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της.
Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η προσπάθεια που κάνουμε ως Διοικούσα Επιτροπή,  θα ήταν εκ των πραγμάτων καταδικασμένη, αν δεν είχαμε την ηθική, αλλά κυρίως,  την οικονομική στήριξη των μετόχων.
Η συσπείρωση που διαπιστώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση των μετόχων  που έγινε , μας γεμίζει ικανοποίηση και έδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη των ανθρώπων αυτών για τον ΟΦΗ και αυτό θα πρέπει να τύχει αναγνώρισης από όλους μας.

Είναι άνθρωποι που έχουν δώσει αρκετά χρήματα και συνεχίζουν να το κάνουν με καθαρή ανιδιοτέλεια και αγάπη για την ομάδα που υποστηρίζουν και θέλουν κάποια στιγμή να την δούν, όπως όλοι μας, εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.

Ποδόσφαιρο 25/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στρέζος: «H ομάδα συσπειρώθηκε πάρα πολύ»

Ο πορτιέρε του ΟΦΗ, μίλησε για τα προβλήματα που… γιγάντωσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα, για την εμπιστοσύνη που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους, για την συγκινητική στήριξη του κόσμου, αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία που έχει η ομάδα του να κερδίσει την άνοδο.
Αναλυτικά οι αναφορές του Γιώργου Στρέζου στην τηλεόραση CRETA:
-Κρατήσατε ζωντανή την ομάδα, μέσα στο στόχο…
«Oλοι γνωρίζουν λίγο-πολύ, τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα. Σιγά-σιγά βλέπω να δίνονται λύσεις σε κάποια θέματα. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει να γίνεται αυτό για να υπάρχει ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία που κάνουμε».
-Οι παίκτες έχουν κάνει υπέρβαση. Τα προβλήματα σας έχουν συσπειρώσει…
«Πέρα από τα προβλήματα έγινε και ένα καλό. Η ομάδα συσπειρώθηκε πάρα πολύ. Φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο. Είναι ο λόγος που τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ξεπεράσαμε και την κούραση, γιατί δεν υπήρχε μεγάλος αριθμός παικτών».
-Ποιο είναι το μυστικό μεταξύ σας. Τι είπατε οι παίκτες μεταξύ σας;
«Οι  παίκτες κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο στα μάτια και υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ μας.
Βοήθησε πολύ ο προπονητής. Είναι συνεχώς κοντά μας και μας βοηθάει πολύ.
Εκανε και αυτός μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει την ομάδα.
Ο καθ’ ένας μας εμπιστεύεται και εκτιμάει τον άλλο. Ξέρουμε ότι ακόμα και αυτοί που μείναμε είμαστε καλοί παίκτες και ότι αν είμαστε μια οικογένεια γιατί όχι πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».
-Η στήριξη του κόσμου σας έχει δώσει δύναμη;
«Πραγματικά είναι απίστευτη η προσέλευση του κόσμου  στα τελευταία παιχνίδια και μας δίνει μια επιπλέον ώθηση.
Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με την Καλαμαριά, όπου είχαμε και την κούραση, ο κόσμος μας έδωσε ώθηση για να κερδίσουμε το παιχνίδι».
-Η ομάδα ενισχύεται και με μεταγραφές..
«Η ομάδα σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση. Είναι πολλά τα παιχνίδια, υπάρχει κούραση, κάρτες, τραυματισμοί».
-Πιστεύεις ότο ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει;
«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία φέτος για τον ΟΦΗ. Σίγουρα μπορεί. Υπάρχει δυναμική, κόσμος, καλή έδρα, καλοί παίκτες.
Εχουμε τις βάσεις για να πετύχουμε την άνοδο.
Πρέπει απλά να υπάρχει μια ηρεμία και ασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο ΟΦΗ σε κάθε παιχνίδι πρέπει να πηγαίνει για τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι».

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 24/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νοκ άουτ ο Λεάλ για την Λάρισα

Ο Ουρουγουανός μέσος έχει υποστεί τράβηγμα στην γάμπα και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ.
Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες έγινε η προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη (24/1) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Δυνατή βροχή και κρύο, ενώ σε κάποια στιγμή έριξε και …χαλάζι, με αποτέλεσμα ο Νίκος Παπαδόπουλος να διακόψει την προπόνηση περίπου 15 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα.
Κανονικά γυμνάστηκαν και την Τετάρτη, τα 4 νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ (Μαχαίρας, Ντίνας, Βαφέας και Αργυρόπουλος) και μέχρι την Παρασκευή οι άνθρωποι του ΟΦΗ, πιστεύουν ότι θα έχουν τα δελτία των παικτών στα χέρια τους, για να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο προσεχές παιχνίδι.
Νέα προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι με την οποία η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι στη Λάρισα, θα μπεί στην τελική ευθεία.

Ποδόσφαιρο 24/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Μπλούνας στο Απόλλων  Λάρισας - ΟΦΗ

Ο Γιάννης Μπλούνας του συνδέσμου Φθιώτιδας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι του Αλκαζάρ.
Βοηθοί του Μπλούνα θα είναι οι Νταλούκας (Τρικάλων) και Μωϋσιάδης (Ηπείρου) με τέταρτο διαιτητή τον Μπαλατσούκα από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας.

Ποδόσφαιρο 24/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συνάντηση μετόχων - Παπαδόπουλου - τι αναφέρει η ανακοίνωση για την 5ωρη συνάντηση!

Σχεδόν πέντε ώρες διήρκεσε η χθεσινή συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΦΗ βγαίνει λευκός καπνός αφού αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «οι μέτοχοι θα στηρίξουν οικονομικά προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα στηρίξουν σε όλα τα επίπεδα την προσπάθεια της ομάδας, οικονομικά και ηθικά, προκειμένου, να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες και η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της.
Η συσπείρωση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που διαπιστώθηκε στην συνάντηση που είχαν την Τρίτη (23/1) το βράδυ, ήταν πραγματικά μεγάλη και έδειξε τη διάθεση τους, το πλάνο για να διεκδικήσει ο ΟΦΗ την άνοδο, να συνεχιστεί και μάλιστα δυναμικά.
Η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, η ψυχή , το πάθος και η ενότητα που αναδεικνύεται μέσα από την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας, των παικτών και του κόσμου, είναι στοιχεία που έχουν συγκινήσει τους μετόχους, οι οποίοι στη συνάντηση ανέφεραν ότι δεν θα εγκαταλείψουν αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και η οποία τους εκφράζει στο έπακρο!
Παράλληλα, οι μέτοχοι, έδωσαν συγχαρητήρια στην Διοικούσα Επιτροπή, που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας και έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα.
Υπάρχει εμπιστοσύνη στο έργο της και θα στηριχθεί με κάθε τρόπο οικονομικά, η προσπάθεια που κάνει.
Η Διοικούσα Επιτροπή , μετά από απόφαση των μετόχων, θα στηριχθεί και με κάποιους παλιούς παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι εκτός από την οικονομική τους συμμετοχή στο εγχείρημα, θα τη βοηθήσουν με την εμπειρία τους, σε κρίσιμες αποφάσεις, στο επόμενο διάστημα.
Αμέσως μετά τη συνάντηση τους, οι μέτοχοι είχαν συνάντηση με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και το μήνυμα αυτό, θα πρέπει να περάσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τέλος, σε ότι αφορά, το φημολογούμενο ενδιαφέρον επενδυτή από το εξωτερικό για τον ΟΦΗ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιες συζητήσεις, δεν στοιχειοθετούν πρόταση.
Αν υπάρξει επίσημη πρόταση, από όπου και αν προέρχεται,  θα εξεταστεί με τη σοβαρότητα που αρμόζει στον ΟΦΗ.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 23/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με νέο «αίμα» στην Λάρισα ο ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε στο ΒΑΚ και στην οποία συμμετείχαν σε αυτήν και τα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Μαχαίρας, Ντίνας, Βαφέας, Αργυρόπουλος), γεγονός που σκόρπισε ικανοποίηση στην τεχνική ηγεσία.
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, που θα γίνει την Κυριακή (28/1, 3μμ) στο Αλκαζάρ.
Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολουθεί ο Λεάλ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου).
Με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (24/1) το απόγευμα (4μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής, στο οποίο στόχος είναι να συνεχιστεί η νικηφόρα πορεία των τελευταίων 4 αγωνιστικών, στις οποίες το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου, μετράει ισάριθμες νίκες.
Στην φωτογραφία δυο απο τα νέα πρόσωπα στην προπόνηση του ΟΦΗ, ο Ντίνας και ο Βαφέας. Μαζί τους και οι άλλες δυο μεταγραφές που έχει ολοκληρώσει η κρητική ομάδα, ο Μαχαίρας και ο Αργυρόπουλος.

Ποδόσφαιρο 23/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Τσάλο»

Η Διοικούσα Επιτροπή της Κρητικής ομάδας διαχωρίζει την θέση της, απέναντι στον Φώτη Τσάλο, στις ενέργειες και τις πρακτικές του και τονίζει οτι βασικός λόγος της ανάληψης της προσωρινής διοίκησης είναι: «H επιστροφή της ηρεμίας και της σοβαρότητας στην ομάδα μας, η συσπείρωση που είχε χαθεί, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει την πορεία της».
Από τη Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας,  ότι η μοναδική σχέση που έχει σήμερα ο κ. Φώτης Τσάλος με την ομάδα μας, είναι η ακατάσχετη και κακόγουστη εμμονή του, να ανεβάζει  στο Facebook φωτογραφίες που συνδέονται με τον ΟΦΗ και να νοσταλγεί την επιστροφή του στα διοικητικά της ομάδας μας.
Πρόκειται για μια εμμονή που έχει πλέον καταντήσει γραφική και παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει απέναντι του, για να το σταματήσει, αυτό δεν έχει γίνει.
Ισως θα έπρεπε νωρίτερα, να έχουμε προβεί σε αυτή τη διευκρίνιση, για να μην μπερδεύεται ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ, αλλά περιμέναμε ότι κάποια στιγμή ο κ. Τσάλος, θα αντιλαμβάνονταν αυτό που του είχαμε επισημάνει.
Δυστυχώς για τους δικούς του λόγους, δεν το καταλαβαίνει.
Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να διαχωρίσει για μια ακόμη φορά τη θέση της, απέναντι στον κ. Τσάλο, στις ενέργειες και τις πρακτικές του.
Αλλωστε αυτός είναι και ο βασικός λόγος της ανάληψης της προσωρινής διοίκησης από εμάς, όπως είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή.
Η επιστροφή της ηρεμίας και της σοβαρότητας στην ομάδα μας, η συσπείρωση που είχε χαθεί, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει την πορεία της.
Και από ότι φαίνεται, κάτι καλό έχει γίνει στο λίγο, αυτό, μεταβατικό διάστημα, μέχρι η ομάδα μας, να αποκτήσει μια ισχυρή διοίκηση.
Ο κ. Τσάλος θα κριθεί από τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ως μέτοχος και ο ίδιος, της ΠΑΕ.
Εκείνοι θα κρίνουν, τα πεπραγμένα του και τον  τρόπο διοίκησης του, αν και αυτό έχει ήδη γίνει, για να αναλάβει μια διοίκηση Πρωτοδικείου και να οδηγήσει τις εξελίξεις.
Εμείς σαν Διοικούσα Επιτροπή , 7 φίλοι της ομάδας, που από την αγάπη μας για τον ΟΦΗ και μόνο βγήκαμε μπροστά,  οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τον κ. Τσάλο, ούτε και ο ίδιος συμμετέχει σε καμία από τις αποφάσεις που λαμβάνουμε, αυτήν την εποχή (οικονομικά, διοικητικά,μεταγραφικά κ.λ.π.)
Στην Γενική Συνέλευση, στις 12 Φεβρουαρίου, θα ενημερώσουμε τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για όλες τις ενέργειες μας, με την ευχή, ότι θα έχουμε επιτύχει στο έργο μας, ώστε η ομάδα να οδηγηθεί σε μια νέα διοίκηση, που θα της παρέχει ασφάλεια  για να συνεχίσει.
Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925″.

Ποδόσφαιρο 23/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Την Πέμπτη 1 Φλεβάρη και τηλεοπτικό το ΟΦΗ - ΑΕ Καραϊσκάκης

Η 14η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ θα διεξαχθεί εμβόλιμα στις 31/1 και 1/2.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα footballleaguenews.gr όλα τα ματς της 14ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ θα γίνουν την Τετάρτη 31/1 ενώ το μοναδικό ματς που θα γίνει την Πέμπτη 1 Φλεβάρη θα είναι το ΟΦΗ – ΑΕ Καραϊσκάκης  που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 στις 15.00.
Μένει να υπάρξει και η επίσημη ενημέρωση από την Λίγκα.

Ποδόσφαιρο 23/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αναμένονται εξελίξεις πριν τις 12 Φεβρουαρίου

Ο ΟΦΗ αναζητάει μία μόνιμη λύση στα Διοικητικά και οι εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν πριν την Γ.Σ ενώ επίκειται ένα κρίσιμο ραντεβού των Μετόχων της ΠΑΕ για το τι «μέλλει γεννέσθαι».
Η ώρα των αποφάσεων για το μέλλον του ΟΦΗ πλησιάζει και αναμένονται εξελίξεις αυτές τις μέρες και πριν την Γενική Συνέλευση της ομάδας που θα γίνει στις 12  Φλεβάρη.
Η μπάλα πλέον έχει… περάσει στο γήπεδο των Μετόχων και στόχος είναι να βρεθεί μία μόνιμη και όχι προσωρινή λύση, ώστε να καλυφθούν και οι ανάγκες της ΠΑΕ που «τρέχουν». 
Η Διοικούσα Επιτροπή από την στιγμή που ανέλαβε έχει κάνει κάποια σημαντικά βήματα ενώ έχει δοθεί ένα σημαντικό ποσό προς όλες τις κατευθύνσεις, έχουν μπει σε σειρά οι οφειλές και έχουν καλυφθεί εκκρεμότητες με την συμβολή κάποιων Μετόχων.
Βέβαια επίκειται ένα κρίσιμο ραντεβού των Μετόχων της ΠΑΕ για το τι «μέλλει γεννέσθαι».

Ποδόσφαιρο 23/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πρόσκληση - Ανακοίνωση ενόψει της Γενικής Συνέλευσης

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ομόφωνα αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά εφτακόσιες ενενήντα πέντε χιλιάδες ευρώ (795.000€) προς μετόχους, εφόσον αυτοί το επιθυμούν, με την έκδοση είκοσι έξι χιλιάδων πεντακοσίων (26.500) κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας εκάστης τριάντα ευρώ (30 €) και των οποίων η αξία κτήσης ορίζεται στα τριάντα τρία ευρώ (33 €).
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» και τον διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925».
Για άσκηση δικαιώματος προτίμησης των μετόχων της «Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925» στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» και αρ. Γ.Ε.ΜΗ., 139787860000 ανακοινώνει ότι η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας, κατά τη συνεδρίασή της, στις 15-01-2018 αποφάσισε, ΟΜΟΦΩΝΑ, σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά εφτακόσιες ενενήντα πέντε χιλιάδες ευρώ (795.000€) με καταβολή μετρητών και κεφαλαιοποίηση ταμειακών διευκολύνσεων και οποιασδήποτε οφειλής προς μετόχους, εφόσοναυτοί το επιθυμούν, με την έκδοση είκοσι έξι χιλιάδων πεντακοσίων (26.500) κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας εκάστης τριάντα ευρώ (30 €) και των οποίων η αξία κτήσης ορίζεται στα τριάντα τρία ευρώ (33 €).
Η διάθεση των μετοχών θα γίνει με ιδιωτική εγγραφή αποκλειστικά με καταβολή μετρητών, (με την επιφύλαξη της τήρησης των διατάξεων του αρ. 13α΄του Κ.Ν. 2190/1920, του Ν 2725/99 και του καταστατικού «περί μερικής κάλυψης του μετ. κεφαλαίου).
Για την παραπάνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ισχύουν και τα κάτωθι:
1.Δικαίωμα προτίμησης στην ανωτέρω αύξηση σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό έχουν οι παλαιοί μέτοχοι της εταιρείας κατά την αναλογία συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο, ήτοι για κάθε μία (1) μετοχή που κατέχουν, θα εγγράφονται για μια (1) νέα μετοχή από αυτές που θα εκδοθούν λόγω της ως άνω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, με ταυτόχρονη καταβολή της αξίας των μετοχών. Η αξία κτήσης μίας μετοχής με ονομαστική αξία τριάντα (30) ευρώ ορίζεται στην τιμή των τριάντα τριών ευρώ (33) ευρώ προκειμένου να καλυφθεί το ποσοστό 10% του μετοχικού κεφαλαίου που θα προέλθει από την αύξηση αυτή και θεωρείται ότι καλύπτει αυτοδικαίως το ιδρυτικό της εταιρείας αθλητικό σωματείο, Α.Σ. ΟΦΗ, το οποίο και θα λάβει δύο χιλιάδες εξακόσιες πενήντα (2.650) μετοχές . Η αξία των μετοχών που εκδίδονται θα καταβληθούν από τους εγγραφόμενους για την κάλυψη κεφαλαίου της αύξησης μετόχους κατά το λόγο του αριθμού των αποκτώμενων από καθένα από αυτούς μετοχών ταυτόχρονα με την καταβολή της αξία των μετοχών αυτών. Ήτοι η αξία κτήσης μίας μετοχής με ονομαστική αξία τριάντα (30) ευρώ θα είναι τριάντα τρία (33) ευρώ.
2.Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας να ασκήσουν το δικαίωμά τους προτίμησης στην πιο πάνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η προθεσμία για την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης για τους υφιστάμενους μετόχους και η δε προθεσμία για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου έχει διάρκεια δύο μηνών (2) από την επομένη της σύγκλησης της Γ.Σ ήτοι μέχρι 16-3-2018 .
Επίσης, οι μέτοχοι για την άσκηση των δικαιωμάτων τους θα προσκομίζουν τις μετοχές τους, το δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, και θα καταθέτουν το αντίτιμο της αξίας των μετοχών για τις οποίες εγγράφονται, στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5761083401825 (Όψεως Εταιριών) – ΙΒΑΝ: GR0501727610005761083401825, παραλαμβάνοντας από την Τράπεζα σχετική απόδειξη.
3.Μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας (16-3-2018) και εφόσον οι παλαιοί μέτοχοι, δεν καλύψουν σύμφωνα με τα παραπάνω το σύνολο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, το Διοικητικό Συμβούλιο θα διαθέσει σύμφωνα με το Νόμο, το μη αναληφθέν ποσό, ελεύθερα κατά την κρίση του, είτε σε παλαιούς μετόχους που εκδήλωσαν την επιθυμία να αναλάβουν μεγαλύτερο ποσό από την αναλογία τους, είτε σε τρίτους 4 μήνες από την επομένη της ΓΣ ήτοι μέχρι την 16-05-2018.
4.Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τις μετοχές τους από τα γραφεία της εταιρείας, μετά την ολοκλήρωση της αύξησης, με την προσκόμιση του δελτίου της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και της σχετικής απόδειξης της Τράπεζας. Μπορούν επίσης να παραλάβουν τις μετοχές με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους.
Ηράκλειο, 15 Ιανουαρίου 2018
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ Δ.Σ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΤΡΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ»

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 22/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στον ΟΦΗ και ο Αργυρόπουλος: «Τεράστια η ευθύνη της φανέλας του ΟΦΗ»

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ και στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο σύλλογος.
Στις πρώτες του δηλώσεις το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας δήλωσε στο ofi1925.gr ότι «είναι τεράστια ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΟΦΗ. Θα τα δώσω όλα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στην ομάδα και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που αξίζει».
Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Την τέταρτη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ.
Απέκτησε τον 28χρονο ακραίο αμυντικό Λεωνίδα Αργυρόπουλο
Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος γεννήθηκε στις 29 Μαίου 1990 στην Κόρινθο. Εχει ύψος 1μ78.
Η θέση του είναι ακραίος αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί δεξιά, αλλά και αριστερά.
Εχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και Ηρακλή.
Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Λεωνίδα Αργυρόπουλο είναι για έξι μήνες, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.
Λεωνίδα,  καλως ήρθες στον ΟΦΗ!
Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, όπως και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, θα προπονηθούν την Τρίτη (23/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ποδόσφαιρο 22/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ρεπό - ανάσα για τους παίκτες του ΟΦΗ

Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, οι παίκτες του ΟΦΗ, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τη Δευτέρα (22/1), καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος, τους έδωσε ρεπό.
Οι παίκτες του ΟΦΗ θα επιστρέψουν την Τρίτη (23/1) το μεσημέρι στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής στο Αλκαζάρ, με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Το ιατρικό επιτελείο θα αξιολογήσει τις ενοχλήσεις του Λεάλ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.
Στην προπόνηση της Τρίτης, θα συμμετάσχουν και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Μαχαίρας, Ντίνας και Βαφέας.

Ποδόσφαιρο 22/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Βαφέας: «Είμαι βέβαιος ότι ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει»

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού που στάθηκε στην ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ» αλλά και το οικογενειακό κλίμα που συνάντησε στην ομάδα.
Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Νίκος Βαφέας, ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Είμαι εντυπωσιασμένος  από αυτό που είδα από την ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Μια ομάδα που είναι οικογένεια, με τους παίκτες να παίζουν ο ένας για τον άλλο. Αλλά και μια ατμόσφαιρα γηπέδου εκπληκτική που δεν την συναντάς, ούτε στη Σούπερ Λίγκ. Το πρωτάθλημα της Football league είναι σκληρό και έχει παγίδες, όμως είμαι βέβαιος ότι ο ΟΦΗ τελικά θα τα καταφέρει. Ηρθα για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα, να πετύχει το στόχο».
Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Μια ακόμη προσθήκη για τον ΟΦΗ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Βαφέας, θα ενισχύσει μέχρι το καλοκαίρι την ομάδα μας. Η συμφωνία του ΟΦΗ με το νεαρό κεντρικό αμυντικό επικυρώθηκε τη Δευτέρα (22/1) με τις υπογραφές.
Ο ΟΦΗ προσθέτει στο δυναμικό του ένα παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league, στο οποίο αγωνίστηκε πέρσι με τον Αγροτικό Αστέρα.
Φέτος ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Νίκος Βαφέας γεννήθηκε στις 21/2/1997 στη Θεσσαλονίκη. Εχει ύψος 1μ86 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Εχει αγωνιστεί σε Αίαντα Ευόσμου, Αγροτικό Αστέρα και Απόλλων Σμύρνης.
Νίκο, καλως ήρθες στον ΟΦΗ μας!

Ποδόσφαιρο 22/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανακοινώθηκε και ο Βαφέας

Στην επισημοποίηση της συνεργασίας του ΟΦΗ με το Νίκο Βαφέα προχώρησε ο σύλλογος που ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Νίκο Βαφέα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! #ofi1925

Ποδόσφαιρο 22/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ντίνας: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, ανυπομονώ να παίξω στο Γεντί Κουλέ»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Θανάσης Ντίνας στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ότι «από τη μέρα που έμαθα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, χάρηκα πολύ. Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, που πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί».
Ο Ντίνας σχολίασε και στην ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ, καθώς παρακολούθησε τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου: «Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά φανταστική. Ο κόσμος είναι  δεμένος με την ομάδα και αυτό φάνηκε και στο 0-1,  στο πόσο έσπρωξε την ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι. Ανυπομονώ να παίξω στο Γεντί Κουλέ».
Ο Ντίνας αναφέρθηκε και στο Νίκο Παπαδόπουλο τονίζοντας ότι «ο κόουτς έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί μεγάλο κίνητρο».
Ο Ντίνας δηλώνει λάτρης της Κρήτης, την οποία επισκέπτεται για δεύτερη φορά και όπως ανέφερε «ήμουν δυο χρόνια στα Χανιά και τον Πλατανιά. Μου αρέσει το Ηράκλειο και το νησί. Οι  Κρητικοί  είναι φιλόξενοι άνθρωποι  και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».
Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Στη δεύτερη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, προχώρησε ο ΟΦΗ.
Απέκτησε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Ντίνα.
Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, επικυρώθηκε την Δευτέρα (22/1), με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας, μέχρι το τέλος της περιόδου, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.
Ο Θανάσης Ντίνας γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1989 στην Κομοτηνή. Εχει ύψος 1.70 και είναι μεσοεπιθετικός.
Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ξάνθη, Ζάκυνθο, Παναχαική, Παναθηναικό, Πλατανιά και Τρίκαλα.
Ο Θανάσης Ντίνας την Τρίτη (23/1) θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μας.
Θανάση, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!