Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 21/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ψυχάρες οι παίκτες του ΟΦΗ!

Τα παλικάρια του ΟΦΗ, σε μια ακόμη νίκη-μαγκιάς, γνώρισαν την αποθέωση από 5 χιλιάδες φιλάθλους στο Γεντί Κουλέ.
Το 3-1 επί του Απόλλωνα Πόντου στο Γεντί Κουλέ, φέρνει ξανά τον ΟΦΗ γερά στο κόλπο της ανόδου!
Η κρητική ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το «κρύο»  γκολ  του Συμελίδη στο 7’, είχε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι!
Μεγάλος πρωταγωνιστής ξανά ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος με δυο παλικαρίσια γκολ  στο 15’ και στο 62’, έδωσε τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να κάνει την ανατροπή, ενώ τη νίκη του ΟΦΗ «κλείδωσε» ο Παπαστεριανός στο 82’.
Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση για τα παλικάρια του Νίκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι κέρδισαν τον αντίπαλο, αλλά και την κόπωση.
Ο ΟΦΗ πέρασε δύσκολες μέρες, αλλά συνεχίζει «ζωντανός» την προσπάθεια του.
Και το κυριότερο: Ενωμένος! Ομάδα και κόσμος έχουν γίνει μια γροθιά και οδηγούν τον ΟΦΗ στο στόχο!
Παλικαρίσια  εμφάνιση από τους παίκτες του, αλλά και συγκινητική στήριξη από 5 χιλιάδες και πλέον κόσμο στο Γεντί Κουλέ, που ήταν καμίνι σε ένα ακόμη παιχνίδι!
Αυτήν την εποχή ο ΟΦΗ είναι πιο ΟΜΑΔΑ από ποτέ!
Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας), Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Αναστασάκης (Χανίων). 4ος: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής).
Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός (58' Παπατόλιος), Νάστος, Λεάλ (29' λ.τ. Πουρτουλίδης), Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (88' Μονιάκης), Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Μονιάκης, Πλευράκης, Παπατόλιος, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης, Κοντογιάννης.
Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Πόντου στο παιχνίδι (Δημήτρης Καλαιτζίδης): Λόπεζ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μπρίτο (76' Κυβελίδης), Συμελίδης, Τσεμπερίδης, Καπιας, Λιόνης (65' Εντουλού), Καλογέρης, Χασομέρης, Σαμαράς.
Στον πάγκο οι: Καλογεράκης, Εντουλού, Καλαιτζίδης, Κυβελίδης, Γκουκούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου