Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

''Οι άλλοι'' 18/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Διγκόζης: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ»

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας Aγγελος Διγκόζης, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (3-0) στο Γεντί Κουλέ:
 «Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι είναι μια πολύ κακή βραδιά για μας. Να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη μεγάλη νίκη που έκανε.
Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».
-Πόσο αλλάζουν οι ισορροπίες σε αυτό το κυνήγι του τίτλου;
«Τελείωσε νομίζω. Εμείς έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω».
-Σημαίνει κάτι ότι δεν θέλετε να πείτε κάτι άλλο;
«Όχι, απλά είμαι πολύ στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα».
-Απο τη Δοξα βλέπουμε δυο πρόσωπα. Καλό ξεκίνημα, αλλά όχι αντίστοιχη συνέχεια..
«Ισως να πληρώνουμε το γεγονός ότι τα παιδιά ήρθαν μετά τις 20 Σεπτεμβρίου και δεν έκαναν προετοιμασία».
-Που αποδίδετε αυτήν εμφάνιση της Δόξας κόντρα στον ΟΦΗ;
«Αρκετοί παίκτες δεν ήταν στη μέρα τους. Μέχρι το 20-25 νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Δυστυχώς όμως φάγαμε δυο γκολ από το πουθενά. Δυστυχώς. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Η εικόνα μετά το 25’ που δεχθήκαμε τα γκολ δεν μας επιτρέπει να μιλάμε».
-Το τρίτο γκολ πιστεύετε ήταν καθοριστικό;
«Όταν μπαίνεις στο δεύτερο ημίχρονο, όπου βάλαμε δεύτερο επιθετικό, προσπαθήσαμε χάσαμε μια ευκαιρία με τον Κάσες, αν γινόταν εκεί το 2-1 ίσως ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».
-Πιστεύετε ότι έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες του ΟΦΗ, η δήλωση που κάνατε ότι έρχεστε για τη νίκη;
«Δε νομίζω. Σε όλα τα παιχνίδια η Δόξα, ο ΟΦΗ και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, πηγαίνει μόνο για τη νίκη. Ξέρετε καμιά ομάδα στον κόσμο να πηγαίνει για την ήττα;
Θέλω όμως να σταθώ και σε κάτι άλλο. Αυτός που προσπάθησε να πεί ότι έχω μιλήσει με ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ότι τους είπα να κάνουν προσφυγές, για να τους πάρει η ομάδα μου, είναι ανήθικος και πρόστυχος. Ξέρει αυτός ποιος είναι και λυπάμαι πραγματικά πολύ. Ο ΟΦΗ είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Εδώ μεγάλωσα και είναι άδικο αυτό. Δεν πειράζει όμως. Εχει ο Θεός. Είναι μεγάλος και μας βλέπει όλους».
-Μήπως παρασυρθήκατε από τα προβλήματα του ΟΦΗ;
«Όχι, δεν θα είχαμε την εικόνα που είχαμε μέχρι το 25’. Με το που φάγαμε το γκολ καταρρεύσαμε.  Ξέραμε τη δυναμική του ΟΦΗ, ξέραμε τη δυναμική του γηπέδου».
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ο Γιώργος Λίτσκας ανέφερε ότι «συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια.
Συνεχίζουμε. Εχει πολύ δρόμο ακόμα. Είμαστε ιστορική ομάδα. Εχουμε χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».
-Τι δεν πήγε καλά;
«Ημασταν άτυχο στο ξεκίνημα. Είχαμε δυο κλασσικές ευκαιρίες. Δεν μπήκαν τα γκολ.
Αμέσως μετά ο ΟΦΗ έβαλε με κάποιες κόντρες το γκολ. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μας βγήκε».
-Εχει ελπίδες η ομάδα σου για την άνοδο; Ο προπονητής σου είπε ότι η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω…
«Η αλήθεια είναι αυτή. Όμως το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Πρέπει να συνεχίσουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου