Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 04/1/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επέστρεψε ο Λεάλ, προσφυγή από Χαντί!

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε το πρωί στο «Βαρδινογιάννειο» ωστόσο δεν υπολογίζεται για το Σάββατο λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει από το παιχνίδι με τον Άρη.
Ο Σέρχιο Λεάλ θα συνεχίσει τη θεραπεία του στο Ηράκλειο, καθώς λόγω τραυματισμού δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (6/1, 3μμ), με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό.
Στο μεταξύ, με προπόνηση που έγινε την Πέμπτη (4/1) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ.
Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι (3μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.

*Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αγγελος Χαντί, ο οποίος έκανε προσφυγή για τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι ήδη σε επαφή μαζί του και το θέμα θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Ο Χαντί έχει κληθεί ξανά από στην Εθνική ομάδα της Ιορδανίας, για υποχρεώσεις της και θα αναχωρήσει τις επόμενες μέρες, κάτι που ήταν ήδη γνωστό και ο αγωνιστικός σχεδιασμός γινόταν χωρίς αυτόν, μετά το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου