Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

''Οι άλλοι'' 19/10/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Γιαλιάς: «Από δύο στήμενα θα πάμε στα πέντε»!

Το «αφεντικό» των Τρικάλων χτύπησε ξανά και με δήλωση του αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα υποστηρίζοντας ότι θα αποχωρήσουν δέκα ομάδες αν δεν λυθεί το οικονομικό πρόβλημα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι είναι κατά της έναρξης του πρωταθλήματος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι,«δέκα ομάδες θα διαλύσουν. Εκεί που είχαμε δύο στημένα κάθε αγωνιστική, τώρα θα έχουμε πέντε!».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm» έχουν ως εξής: «Είμαι κατά της έναρξης του πρωταθλήματος. Δέκα ομάδες θα διαλύσουν. Εκεί που είχαμε δύο στημένα κάθε αγωνιστική, τώρα θα έχουμε πέντε. Και εμείς που κάνουμε πρωταθλητισμό δεν το θέλουμε. Εγώ δεν έχω ανάγκη πόρους, αλλά είμαστε όλοι ένα μαγαζί. Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα χωρίς χορηγίες, οι ομάδες που δεν έχουν πόρους θα τα πάρουν από τις ομάδες που έχουν λεφτά. Εκεί που είχαμε δύο στημένα, θα έχουμε πέντε. Γιατί να μην έχουμε ένα τίμιο πρωτάθλημα και ο καλύτερος να κερδίσει;». 
Για τον Στέλιο Σφακιανάκη, είπε: «Στο προηγούμενο Δ.Σ. έκανα μομφή εναντίον του. Είναι λίγος, δεν μας εκφράζει και πρέπει να αποχωρήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου