Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ακαδημίες 22/10/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παλικαρίσιο διπλό για τον ΟΦΗ '94 στην Πόμπια (0-1)

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ο ΟΦΗ ’94 έβγαλε σήμερα ψυχή και αποφασιστικότητα στην Πόμπια απέναντι στον Κόρακα και επικράτησε με 0-1. Αυτό ήταν το έκτο φετινό τρίποντο και με το απόλυτο νικών ο ΟΦΗ ’94 αποσπάστηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα της Β2 ΕΠΣΗ.

Από την αναμέτρηση έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και φάνηκε από την αρχή ότι όποια ομάδα έβαζε πρώτη γκολ, θα έφτανε και στη νίκη. Αυτός ήταν ο ΟΦΗ ’94, με τον Στέλιο Παπαδάκη να σκοράρει και με αυτό το γκολ να χαρίζει ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Ο ΟΦΗ’ 94 άντεξε στο τέλος και στην πίεση των γηπεδούχων που έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με Ντόκο και Ρινακάκη για να φτάσουν στην ισοφάριση.

ΚΟΡΑΚΑΣ: Γεωργιλαδάκης, Κουριδάκης, Σηφάκης, Φιντικάκης, Βεισάκης, Χαριτάκης Ν., Ρινακάκης, Χαριτάκης Μ. (55΄ Ρινακάκης), Ξυρουδάκης (75΄ Πετράκης), Χαμηλάκης (66΄ Ντόκο), Ξεκαρδάκης

ΟΦΗ ΄94: Βαρδάκης, Μουτσομετάι, Κουρίνος, Λαγουδάκης, Βολτυράκης, Παπαδάκης (73΄ Σκουλάς), Καλαϊτζάκης (90΄ Κοτζιάς), Νοικοκυράκης, Κουγιουμουτζής, Κουτεντάκης (80΄Αποστολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου