Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Γυναίκες 29/10/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Να μπουν με το δεξί στην Β' Εθνική θέλουν οι γυναίκες του ΟΦΗ!

Με στόχο να μπει με το... δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, θέλουν οι γυναίκες του ΟΦΗ που θα παίξουν με την ΑΣΤΙΡ στην Ρόδο, στις 15.00 το μεσημέρι.

Μετά από μια επυτηχιμένη άνοδο στην Β' Εθνική και αητήττες, οι γυναίκες του ΟΦΗ επιθυμούν να κάνουν το ίδιο και φέτος σε μια κατηγόρια δυσκολότερη από την περσινή. Ο Ζαφείρης Λατσούδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει στην διάθεση του όλες τις αθλήτριες του. Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρηση αεροπορικώς για την Ρόδο χθες το απόγευμα, με μοναδικό στόχο να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι: Μανίτα, Κεκερή, Τριβυζάκη, Κοκοτσάκη, Παπαδάκη, Σηφάκη, Κυδωνάκη, Αποστολάκη, Αγγελάκη, Λάκο, Νικηταρά, Συλλιγάρδου, Χριστάκη, Κουνάλη, Ξενοκτιστάκη, Παπακωνσταντή, Γιαννούτσου, Συμεωνίδη, και Σταμπούλη.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι αργηγοί για τη νέα αγωνιστική χρονιά, οι οποίες είναι: 1η Κωνσταντίνα Αγγελάκη, 2η Βάσω Κυδωνάκη, 3η Μαίρη Κοκοτσάκη και 4η η Γεωργία Συλλιγάρδου.

Διαιτητής της αναμέτρησης Αστέρας - ΟΦΗ έχει οριστεί ο Αναστάσιος Γιαννούκος, με βοηθούς τους Αλέκο Δημοσθένη και Βασιλείου Χρυσούλα του συνδέσμου Δωδεκανήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου