Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Χαραλαμπάκης 04/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο λάθος σχεδιασμός το καλοκαίρι, έβγαλε τα συμπεράσματα...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τον λάθο σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι, και τα αποτελέσματα που τα είδαμε όλοι.

Είναι μια ευκαιρία τώρα να γράψω ένα άρθρο για τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι, με αφορμή ότι δεν υπάρχει παιχνίδι για τον ΟΦΗ την Κυριακή. H χρονιά τελείωσε επιτυχημένη, με τον ΟΦΗ να κάνει την μεγάλη ανατροπή από το -12 κατάφερε να είναι στο +5 που κάνεις δεν το πίστευε τότε ότι ο ΟΦΗ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, με την διαφορά από τον Φωστήρα να είναι μεγάλη, αλλά ο ΟΦΗ έκλεισε στόματα και κατάφερε να πάρει την άνοδο.

Μια νέα χρονιά άρχισε. Με τον ΟΦΗ να έχει τεχνικό διευθυντή τον Σταύρο Λαμπράκη, και προπονητή τον Νίκο Νιόπλια. Ο ΟΦΗ άρχισε την νέα χρονιά, με πολλούς νέους ποδοσφαριστές, καθώς οι περισσότεροι από πέρσι δεν συνέχισαν στον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα η διοίκηση να κάνει αρκετές μεταγραφές για να δημιουργηθεί ένα καινούργιο ρόστερ για να μπορεί ο ΟΦΗ να είναι ανταγωνιστής στο πρωτάθλημα. 

Ο λάθος σχεδιασμός που έγινε το καλοκαίρι, είχε ως αποτέλεσμα το «διαζύγιο» με τον Σταύρο Λαμπράκη, και λίγο αργότερα την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια, με τον ΟΦΗ να αρχίζει από το μηδέν. Οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν πέρσι και αυτοί που ήρθαν φέτος, ήταν σίγουρα επιλογές των δύο αυτών ανθρώπων, όμως είχε αρνητική κατάληξη με τους δύο ανθρώπους να μην είναι στον ΟΦΗ για διάφορους λόγους ο κάθε ένας. 

Αυτό, μόνο καλό δεν έκανε στον ΟΦΗ. που αρχίζει από το μηδέν. Με καινούργιο προπονητή, καινούργιο βοηθό και καινούργιο προπονητή τερματοφυλάκων. Και σίγουρα, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να αλλάξει και πολλα΄πράγματα μέσα σε ένα μικρό, χρονικό, διάστημα καθώς το πρωτάθλημα ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με τον ΟΦΗ να είναι μακρυά από την κορυφή, και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θα φταίει ο Παπαδόπουλος αν ο ΟΦΗ δεν καταφέρει να πάρει την άνοδο, αλλά φταίνε οι ανθρώποι που έκαναν το σχεδιασμό το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου