Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Χαραλαμπάκης 06/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στο ίδιο έργο θεατές, μετά από ένα χρόνο...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για την περσινή πορεία που είχε ο ΟΦΗ, που δεν έμαθε τα λάθη του και μετά από ένα χρόνο κάνει τα ίδια λάθη.

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ' Εθνική, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει την κατηγορία και νόμιζε πως έτσι εύκολα θα ανέβει. Τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο ΟΦΗ, ήταν συνεχώς πίσω από τον πρώτο της βαθμολογίας από την αρχή της σεζόν, καθώς δεν μπορούσε να κάνει συνεχόμενες νίκες, με αποτέλεσμα ο πρώτος που ήταν ο Φωστήρας, να είναι στο +17 από τον ΟΦΗ (μαζί με το -6 που κουβαλούσε ο ΟΦΗ,που πήρε τους βαθμούς πίσω και πήγε η διαφορά στο -6).

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος άρχισε, με τον ΟΦΗ να είναι με την πλάτη στο τοίχο, με νέο προπονητή, με νέες μεταγραφές με μοναδικό στόχο να κάνει μόνο νίκες μέχρι το τέλος κάτι είχε επιτυχία με την ομάδα να έχει 13 νίκες σε 15 παιχνίδι κάνονας μεγάλη ανατροπή από το -12 να γίνεται -5. 

Το καλοκαίρι, ο ΟΦΗ δεν έκανε σοβαρές μεταγραφές για να διεκδικεί την άνοδο, και αυτό το βλέπουμε από τα αποτελέσματα, με την διοίκηση να συνεχίζει τα λάθη που είχε κάνει και πέρσι. Η ομάδα είναι ξανά στο -12 από την κορυφή, πήρε νέο προπονητή έγιναν κάποιες νέες μεταγραφές με στόχο να πετύχει αυτό που πέτυχε πέρσι. Όμως, τώρα ο ΟΦΗ δεν έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα, αλλά τρεις κάτι που κάνει πολύ δύσκολο το δρόμο του ΟΦΗ για να πετύχει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

Το ερώτημα είναι, ο ΟΦΗ θα ξανακάνει αυτό που έκανε πέρσι; Δηλαδή, να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει την άνοδο, αυτό θα το δούμε στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου