Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ποδόσφαιρο 31/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τα μέτρα ασφαλείας του Αναγέννηση Καρδίτσας - ΟΦΗ

Και όμως σε ματς της Καρδίτσας με τον ΟΦΗ, ανακοινώθηκε ότι θα ισχύσουν μέτρα για την ασφάλεια.
Η ανακοίνωση της απόφασης:
«Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Έχοντας υπόψη:
α) Τα άρθρα 41Β, 41Γ, 41Δ & 41Ε του Ν.2725/1999 (Α-121) «Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός και άλλες διατάξεις» όπως προστέθηκαν – συμπληρώθηκαν – τροποποιήθηκαν και ισχύουν μέχρι σήμερα.
β) Την υπ’αριθμ. 38404 από 18/08/2009 Κ.Υ.Α. <<Έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού Ασφαλείας Αθλητικών Εκδηλώσεων>> (ΦΕΚΒ΄-1780).
γ) Την υπ’αριθμ. 37914 από 17/08/2006 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ Β΄-1120) «Όροι και προϋποθέσεις της παρουσίας, εμφάνισης και δραστηριότητας στα γήπεδα ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας των Π.Α.Ε. Α΄ και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας και των Κ.Α.Ε. Α1 Εθνικής Κατηγορίας».
δ) Το υπ’αριθμ. 5403/17/1024326 από 26/5/2017 έγγραφο μας (πρόσκληση για σύσκεψη).
ε) Το από 26-5-2017 Πρακτικό Σύσκεψης, στο οποίο διατυπώθηκαν οι απόψεις εκπροσώπων των ομάδων και των λοιπών αρμοδίων Υπηρεσιών και Φορέων, ως αυτές εκφράστηκαν στην πραγματοποιηθείσα υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σύσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας.
στ) Κλήθηκαν νομότυπα στη σύσκεψη, εκπρόσωπος της Football League και εκπρόσωπος της φιλοξενούμενης ομάδας, πλην όμως δεν παρεβρέθηκαν.
και
αποσκοπούντες στην εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα, της τήρησης της τάξης και της προστασίας αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δύο ομάδων
Αποφασίζεται
  1. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη για την έκδοση διάθεση και έλεγχο διακίνησης των εισιτηρίων, να εκδώσει περί τα (558) εισιτήρια κα να μεριμνήσει ώστε αυτά να διατεθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους της, που θα προσέλθουν στο γήπεδο για παρακολούθηση του αγώνα. Τα εισιτήρια να διατεθούν σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας Αθλητικής Νομοθεσίας.
  2. -Η βόρεια κερκίδα (πέταλο), να παραμείνει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, εκτός αν κριθεί επιβεβλημένη η χρήση της, κατόπιν εκτίμησης του Διευθυντή της Αστυνομίας.
  3. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, εφόσον προσέλθουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, να φροντίσει για τον εφοδιασμό τους με τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων, τοποθετώντας ξεχωριστό κατάλληλο εκδοτήριο.
  4. Με μέριμνα της Αναγέννησης Καρδίτσας τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας, να φιλοξενηθούν στο χώρο των επισήμων της δυτικής (σκεπαστής) κερκίδας.
  5. Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου, θα καταλάβουν θέσεις αποκλειστικά στην δυτική κερκίδα (σκεπαστή). Η Αναγέννηση Καρδίτσας, θα φροντίσει για τον εφοδιασμό τους με τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων, τοποθετώντας ξεχωριστό κατάλληλο εκδοτήριο. Η είσοδος τους θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από ξεχωριστή κατάλληλη θύρα.
  6. Το λεωφορείο της αθλητικής αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας και το όχημα που θα μεταφέρει τους διαιτητές, να σταθμεύσουν στο Τ.Δ.Α. Καρδίτσας, σύμφωνα με ας υποδείξεις του αρμόδιου επικεφαλής Αξιωματικού. Οι οδηγοί αυτών να βρίσκονται εντός, των οχημάτων ή πλησίον αυτών, για να είναι δυνατή η άμεση ανεύρεση τούς εφόσον απαιτηθεί, για την μετακίνηση των οχημάτων τους.
  7. Οι θύρες του γηπέδου να ανοίξουν για το κοινό δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
  8. Η προσέλευση των φιλάθλων να γίνει μεμονωμένα.
  9. Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο τουλάχιστον ζώνες, περιμετρικά του Δημοτικού Σταδίου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  10. Να αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν το προβλεπόμενο εισιτήριο, για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. ·
  11. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.
  12. Να απαγορευτεί η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές.
  13. Να απαγορευτεί η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό οινοπνευματωδών ποτών, καθώς και εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές, κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων, σύμφωνα με την 1/2007 Αγορανομική Διάταξη.
  14. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, φιλάθλου που να φέρει πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
  15. Ο υπεύθυνος ασφαλείας της γηπεδούχου ομάδας (κ. Ραχαβέλιας Κωνσταντίνος), να επισημάνει στους φιλάθλους, πριν την έναρξη του αγώνα, μέσω ηχητικού μηνύματος, την απαγόρευση χρήσης εκ μέρους αυτών κροτίδων, φωτοβολίδων. βεγγαλικών, στυλό ακτίνων laser ή οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου που θα μπορούσε να προξενήσει σωματική βλάβη ή να θέσει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
  16. Οι εκπρόσωποι, οι υπεύθυνοι ασφαλείας αυτών και το προσωπικό παροχής υπηρεσιών Ιδιωτικής Ασφάλειας να συνεργάζονται, ως και εκ του νόμου οφείλουν, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, εκτός των άλλων αρμόδιων παραγόντων και με τους αρμόδιους Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, οι οποίοι κατά το νόμο έχουν την ευθύνη εφαρμογής των μέτρων Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, προ, κατά και μετά τη διεξαγωγή του αγώνα.
  17. Και τα δύο αθλητικά σωματεία, με κάθε πρόσφορο μέσο, να γνωστοποιήσουν στους φιλάθλους τους, το περιεχόμενο της παρούσας απόφασης.
  18. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, να παραδώσει στο Αστυνομικό Τμήμα Καρδίτσας, στη Δ.Ε.Α.Β., στη Γ.Γ.Α. και στην Football League, το αργότερο σαράντα οκτώ (48) ώρες, πριν την έναρξη της αθλητικής συνάντησης, καταστάσεις με τα στοιχεία ταυτότητας του προσωπικού ασφαλείας, του συνολικού αριθμού αυτών, που ορίζεται κατ’ ελάχιστο σε 1:100, ήτοι (8) άτομα, δεδομένου ότι τα ληπτέα μέτρα είναι επιπέδου «αυξημένα». Επιπλέον, στην ίδια κατάσταση, να αναφέρεται ο αριθμός αδείας εργασίας ενός εκάστου εξ αυτών.
  19. Οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 41 Γ, των παρ. 3 & 9 του άρθρου 41 Ζ του Ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  20. Η ισχύς της απόφασης, ισχύει από την δημοσίευση της».
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

Ποδόσφαιρο 31/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ξαφνικό πρόβλημα με Όστοϊτς

Οι ενοχλήσεις που νοιώθει ο Μπράνκο Οστοιτς στο γόνατο μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, καθιστούν ερωτηματικό τη συμμετοχή του, στο παιχνίδι της Κυριακής (4/5, 5μμ) στην Καρδίτσα.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός κάνει θεραπεία, δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (31/5) και την Πέμπτη (1/6) θα επιχειρήσει να μπεί στο πρόγραμμα.
Αν τα καταφέρει θα είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.
Για το παιχνίδι αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν υπολογίζει στους Κώτσιο, Χαντί (τιμωρημένοι), Ράντι (υποχρεώσεις με την Εθνική), ενώ επιστρέφουν οι Κομεσίδης και Νάστος.
Την Πέμπτη (1/6) η προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Η αποστολή του ΟΦΗ στο τελευταίο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι, θα μεταβεί το Σάββατο το απόγευμα αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, από εκεί οδικώς στην Καρδίτσα, όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.
Μετά το παιχνίδι θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διανυκτερεύσει και την Δευτέρα το πρωί, θα επιστρέψει αεροπορικώς στο Ηράκλειο.

Mπάσκετ 11/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Χαζομπαμπάς» ο Σωτήρης Καταρτζόγλου

Το μέλος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Σωτήρης Καταρτζόγλου έγινε πατέρας και ο Ερασιτέχνης εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και η Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου, εύχονται στο μέλος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Σωτήρη Καταρτζόγλου,  που έγινε πατέρας, να του ζήσει το νεογέννητο, να έχει υγεία και να είναι τυχερό.

Ποδόσφαιρο 31/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το μυαλό (και) στην αδειοδότηση της ΠΑΕ

Στο σεμινάριο αδειοδότησης για τις ομάδες της Foogtball league, που έγινε στην ΕΠΟ συμμετείχε ο ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Ο προιστάμενος λογιστηρίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλης Βασιλάκης, συμμετείχε στην διαδικασία, που αφορούσε στην ανάλυση των κριτηρίων αδειοδότησης, που χωρίζονται σε νομικά, διοικητικά, υποδομών, οικονομικά, αθλητικά, εγκαταστάσεων, που έγινε στις ομάδες απο τον υπεύθυνο αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργο Δημητρίου.
Τα στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ήδη επεξεργάζονται την κατάθεση ενός φακέλου, στα πρότυπα Σούπερ Λίγκ και όχι ομάδας Football league.

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ποδόσφαιρο 30/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τηλεοπτικά οι αγώνες σε Ριζούπολη, Σπάρτη

Τηλεοπτικά θα καλυφθούν από την ΕΡΤ3 οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης – Χανιά και Σπάρτη – Λαμία, για την 33η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, που θα γίνουν την προσεχή Κυριακή (4/6).
To πλήρες πρόγραμμα της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή, με τους που θα γίνουν στην Ριζούπολη και την Σπάρτη, να είναι αυτοί οι οποίοι θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την δημόσια τηλεόραση.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Κυριακή 4 Ιουνίου
Απόλλων Σμύρνης – Χανιά (17:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Ριζούπολης)
Καλλιθέα – Τρίκαλα (17:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)
Σπάρτη – Λαμία (17:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)
Παναιγιάλειος – Πανελευσινιακός (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΟΦΗ (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)
Αιγινιακός – Αχαρναϊκός (17:00, «Γ. Παραλυκίδης»)
Κισσαμικός – Πανσερραϊκός (17:00, Γήπεδο Περιβολίων)

Ποδόσφαιρο 30/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έπιασε το όριο για το Πανευρωπαικό για την Αφροδίτη Μανιού του ΟΦΗ!

Μια ακόμη σπουδαία επιτυχία, για μια αθλήτρια με πολύ μέλλον, την 17χρονη ακοντίστρια του ΟΦΗ, Αφροδίτη Μανιού, η οποία με βολή στα 51.30, στο μίτινγκ «Παπαφλέσεια» που έγινε στην Καλαμάτα, έπιασε το όριο για το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Νεανίδων, που θα γίνει τον Ιούλιο στο Γκροσέτο της Ιταλίας.
Nα σημειωθεί ότι το όριο ήταν 50 μέτρα. Ετσι, η Μανιού, που θεωρείται ήδη απο τα κορυφαία ονόματα στον ακοντισμό της χώρας μας, θα δώσει το «παρών» σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό ραντεβού, εκπροσωπώντας της χώρα μας, αλλά και τον ΟΦΗ. Στο μίτινγκ στίβου «Παπαφλέσεια» ο ΟΦΗ συμμετείχε και με δυο ακόμη ελπιδοφόρους αθλητές.
Ο Γιώργος Καλογεράκης, που κυνηγάει και αυτός όριο για το Πανευρωπαικό, στάθηκε άτυχος, καθώς έπεσε στην κούρσα και θα δοκιμάσει σε άλλο αγώνα, ενώ η Αλεξία Κανάκη στα 400 μ εμπόδια κατετάγη 4η με 60.51, που είναι και η καλύτερη φετινή της επίδοση! Στην φωτογραφία ο προπονητής του ΟΦΗ Αντώνης Τσατσάκης, με την Αλεξία Κανάκη, την Αφροδίτη Μανιου και τον Γιώργο Καλογεράκη στα «Παπαφλέσεια».

Ποδόσφαιρο 30/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Επιστροφή στο γήπεδο για τον ΟΦΗ

Μετά το ρεπό που έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στους παίκτες του ΟΦΗ τη Δευτέρα (29/5), η προσοχή στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει την Κυριακή (4/6).
Στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κώτσιο, ενώ κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Χαντί, ο οποίος πιθανότατα θα λείψει από το παιχνίδι στην Καρδίτσα, καθώς αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Απών θα είναι και ο Ράντι, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και θα λείπει και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αιγινιακό.
Επιστρέφουν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, ο Νάστος και ο Κομεσίδης, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με τη Σπάρτη.

Ποδόσφαιρο 30/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αδειοδότηση και Γ.Σ. τα κυριότερα θέματα του Δ.Σ.

Θέματα που αφορούν την επικείμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και στην κατάθεση φακέλου αδειοδότησης, απασχόλησαν το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το οποίο συνεδρίασε την Δευτέρα (29/5) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα προκηρυχθεί άμεσα και προσδιορίζεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου. Η ακριβής ημέρα διεξαγωγής της, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Βασικά θέματα της Γ.Σ. θα είναι η εκλογή νέας διοίκησης απο τους μετόχους, αλλά και η προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το ύψος της οποίας θα προσδιοριστεί απο την Γ.Σ.
Στη νέα ΑΜΚ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
Σε ότι αφορά στην αδειοδότηση, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ετοιμάζει ήδη τον φάκελο που θα καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, τις επόμενες ημέρες.
Μάλιστα για το λόγο αυτό θα βρεθεί την Τρίτη (30/5) στην Αθήνα, ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μανόλης Βασιλάκης, στη συνάντηση που θα έχουν στην ΕΠΟ, ομάδες της Football league.
Ο ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία συγκρότησης ενός φακέλου αδειοδότησης, με προυποθέσεις ομάδας που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ και όχι στην Football league.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

''Οι άλλοι'' 29/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η ειρωνεία: Έβγαλε ανακοίνωση για την... διαιτησία ο Απόλλωνας

Τα παράπονα της για την διαιτησία του ρέφερι Γρατσάνη, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η διοίκηση του Απόλλωνα.
Aναλυτικά η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί την ΠΑΕ Αρης για την άψογη φιλοξενία στη μεταξύ μας αναμέτρηση στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League.
Επίσης, εκφράζει τα συγχαρητήριά της στον διαιτητή του αγώνα που τις προηγούμενες χρονιές κατάφερνε να του στερεί κρίσιμους βαθμούς στη μάχη που έδινε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σήμερα κατάφερε να του στερήσει το αήττητο. Ελπίζουμε να μην δούμε στο μέλλον τέτοιους διαιτητές στους αγωνιστικούς χώρους».

Ποδόσφαιρο 29/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Το video της 32ης αγωνιστικής της Stoiximan Football League

Tα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των παιχνιδιών.
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 32ης στροφής της Football League:

Ποδόσφαιρο 29/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κοιλιάρας: «Χαίρομαι που επέστρεψα»

Ο Γιάννης Κοιλιάρας ανέφερε τα παρακάτω μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-Σπάρτη 6-1 στο Γεντίν Κουλέ, στην συνέντευξη τύπου:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα δυνατός για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα.
Ελειπα πολύ καιρό. Είμαι χαρούμενος για αυτό, που έχω την υγεία μου.
Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο στο παιχνίδι και πρόσφερε θέαμα.
Εβαλε πολλά γκολ και θα μπορούσε να βάλει και περισσότερα.
Νομίζω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε.
Εμείς σε κάθε αγωνιστική πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε ΟΦΗ και δεν ξεχωρίζουμε ματς.
Πάμε για το επόμενο ματς στην Καρδίτσα, για να πάρουμε και εκεί τους τρείς πόντους.
-Πως νοιώθεις που γύρισες μετά από καιρό;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την υγεία μου και τα πόδια μου είναι δυνατά. Δουλεύω κάθε μέρα στην προπόνηση και είμαι χαρούμενος που γύρισα για να βοηθήσω την ομάδα, όσο μπορώ».
-Είναι δίκαιη η θέση του ΟΦΗ;
«Όχι. Πίστευα από την αρχή την ομάδα. Εχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και η ομάδα έπρεπε να είναι ψηλότερα. Ξεφύγαμε από το στόχο μας, αλλά η ομάδα συνεχίζει».

video 29/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Η «6αρα» του ΟΦΗ κόντρα στην Σπάρτη

Δείτε το video με τα έξι γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη του ΟΦΗ επί της Σπάρτης.

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ποδόσφαιρο 28/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Nα τελειώσουμε με την ίδια σοβαρότητα το πρωτάθλημα»

O προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε τα παρακάτω μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτη (6-1) στην συνέντευξη τύπου:
"Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Το χαρήκαμε όλοι. Πρώτα το χαρήκαμε εμείς. Αυτό είχα πεί στους παίκτες. Ότι πρέπει να μπαίνουμε μέσα και να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Να έχουμε σοβαρότητα και πειθαρχία σαν ομάδα. Όταν δεν έχεις βαθμολογικό ενδιαφέρον, που κατά την άποψη μου υπάρχει μέχρι το τέλος, μπορείς να δείξεις μια εικόνα ομάδας αποσύνθεσης.
Εμείς είχαμε σοβαρότητα και πειθαρχία και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος γιατί αυτό αρμόζει στην ομάδα μας.
Πρέπει να αναφερθώ στον κόσμο, γιατί αυτοί που ήρθαν, είχαν ένα ρυθμο και έδωσαν ένα ωραίο τόσο στο παιχνίδι.
Είναι σημαντικό να τους πούμε ένα ευχαριστώ. Εχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο γήπεδο μας και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα μαζί με αυτούς.
Σίγουρα το σκορ τα λέει όλα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τακτικές, για οτιδήποτε.
Υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων και αυτό είναι σημαντικό.
Το ευχάριστο είναι ότι γύρισε και ο Γιάννης (Κοιλιάρας), μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό που είχε. Εύχομαι να είναι υγιής στα δυο τελευταία παιχνίδια και να πάρει ρυθμό. Όπως και τα δυο παιδιά που δώσαμε συμμετοχή και ευκαιρίες, για να δούμε τι μπορούν να κάνουν και αν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.
Η επόμενη μέρα σίγουρα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα είναι σημαντική στο τι θα γίνει.
Εχω πεί πολλές φορές ότι ο ΟΦΗ πρέπει να έχει οργάνωση και όραμα, αλλά και ξεκάθαρους ρόλους για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά.
Εύχομαι να λυθεί γρήγορα αυτό, για να μπορούμε να πάρουμε όλοι τις αποφάσεις.
Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ετσι πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, όπως τη σημερινή εικόνα.
-Πότε περιμένετε να λυθεί το θέμα της παραμονής σας;
«Ραντεβού δεν έχει οριστεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή το μπαλάκι δεν είναι σε μένα, αλλά στους ανθρώπους της διοίκησης. Εγω έχω πεί, ότι είναι ξεκάθαρο το τι θέλουμε να γίνει και τι έχουμε συμφωνήσει.
Μένει η υλοποίηση αυτού του πλάνου, που έχουμε θέσει.
Περιμένω για να πάρω και εγώ την απόφαση μου.
Εχουμε μιλήσει 2-3 φορές με τη διοίκηση. Θα κάνουμε και άλλα ραντεβού. Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα θα τελειώσει».
-Στο ρόστερ της ομάδας γίνονται κάποιες εκκαθαρίσεις. Είναι με τη δική σας σύμφωνη γνώμη;
«Εχουμε συμφωνήσει στο τι πρέπει να γίνει την επόμενη σεζόν. Είτε είμαι εγώ, είτε όχι  η διοίκηση συμφωνεί σε αυτά και υλοποιεί σιγά-σιγά αυτά που πρέπει να γίνουν.
Μπορεί κάποιος από αυτούς τους παίκτες να είναι και στην ομάδα την επόμενη σεζόν!
Με τον Ντέρεκ είπαμε ότι στα τελευταία παιχνίδια θα παίξουν κάποια νέα παιδιά, οπότε συμφώνησε ότι είναι ευκαιρία να πάει στην οικογένεια του.
Θα δούμε τι θα γίνει τη νέα σεζόν.
Ο Παντίδος ήταν τιμωρημένος και δεν θα έπαιζε έτσι και αλλιώς.
Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Μητρόπουλου.
Η διοίκηση πρέπει να προχωρήσει σε κινήσεις και έχουμε συμφωνήσει σε αυτά.
Θα δούμε τις επόμενες ημέρες, να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και εγώ είμαι εδώ"
-Οι απόψεις σας με τη διοίκηση συγκλίνουν;
«Είναι σίγουρο ότι συγκλίνουν. Εχουμε συμφωνήσει στο τι πρέπει να γίνει στην ομάδα.
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο ξεκάθαρος στόχος, το ξεκάθαρο μπάτζετ και η προστασία της ομάδας. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στο πρωτάθλημα που αγωνιζόμαστε.
Είναι πράγματα στα οποία έχουμε συμφωνήσει και η διοίκηση ψάχνει να βρεί λύσεις.
Όπως είπα, εγώ είμαι εδώ. Δεν θέλω μόνο για να μείνω σε μια ομάδα που αγαπώ, αλλά θέλω να μείνω για να πετύχουμε».

Ποδόσφαιρο 28/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σκορ και θέαμα με τη Σπάρτη ο ΟΦΗ!

Σκορ και θέαμα πρόσφερε ο ΟΦΗ στο πρότελευταίο φετινό εντός έδρας του παιχνίδι. Μπροστά σε 2 χιλιάδες θεατές στο Γεντί Κουλέ κέρδισε με 6-1 τη Σπάρτη. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής καθώς ο αντίπαλος κατέβηκε στο Ηράκλειο με 13 παίκτες και περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει αλλαγές, να δώ σει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ στο πρωτάθλημα, αλλά και σε κάποια νέα παιδιά όπως ο Βρεττός και ο Μπουρσέλης.
Το 6-0 του ΟΦΗ επί της Σπάρτης είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του ΟΦΗ.
Μάνος και Κώτσιος οι σκόρερ του ΟΦΗ σε ένα ανοιχτό πρώτο 45λεπτο και οι Χαντί, Βουό, Αντουκόρ και Χίσι στην επανάλληψη. Ο ΟΦΗ είχε και ένα δοκάρι με τον Μιλοσάβλιεφ, αλλά και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι, που ήταν παράσταση για ένα ρόλο.
Η Σπάρτη πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Φράγκο.
Η Σπάρτη πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Φράγκο.
Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).
Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Αναστασάκης (Χανίων).
ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ (77' Μπουρσέλης), Οστοιτς, Βουό (59' Βρεττός), Χαντί, Μάνος, Χίσι, Αντουκόρ, Κιάσσος, Βαλλιάνος (69' Κοιλιάρας).
Στον πάγκο οι: Στρέζος, Πάγκαλος, Βρετός, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Ογκμποε, Ράντι.
Σπάρτη: Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Λώττας, Κατσίκης, Καρτσαμπάς, Χαδιάρης, Φράγκος.
Στον πάγκο οι: Μελισσας, Κορνέζος.

''Οι άλλοι'' 28/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κλάδης: «Η Σπάρτη ταλανίζεται από πολλά προβλήματα»

Ο προπονητής της Σπάρτης Κώστας Κλάδης ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (6-1) στο Γεντί Κουλέ:
"Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Ξέραμε τη δυσκολία του αγώνα. Εχει παίκτες πάρα πολύ καλούς και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς ταλανιζόμαστε από προβλήματα.
Ηρθαμε όλοι και όλοι 13 παίκτες με τον τερματοφύλακα, τον Μελισσά και στο ζέσταμα ο Καρτσαμπάς ένοιωσε ζάλη και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Αναγκαστήκαμε και παίξαμε με δυο μικρούς.
Συνεχίστηκε όμως η ατυχία μας, καθώς στο 20λεπτο, είχαμε τρείς τραυματισμούς. Του Ηλιόπουλου, του Κατσίκη και του Μπανούση.
Παίζαμε δηλαδή ουσιαστικά 8 παίκτες.
Στο ημίχρονο συζήτησα με τα παιδιά, δεν ήταν σωστό να φύγουμε από το ματς.
Συνεχίσαμε με 11, αλλά στην ουσία έτρεχαν οκτώ και ήρθε το αποτέλεσμα, που ήρθε".
-Η επόμενη μέρα στη Σπάρτη;
"Προσπαθούμε να ,μαζέψουμε την κατάσταση, οι άνθρωποι της Σπάρτης και οι απλοί φίλαθλοι. Αυτό το παιχνίδι ήταν απλά πολύ δύσκολο για μας, γιατί έχουμε κάνει ήδη 4-5 νέα παιδιά επαγγελματίες, αλλά δεν είχαμε τα δελτία.
Είχαμε και τους τραυματίες και καταλαβαίνετε ότι δεν υπήρχε ομάδα.
Η Σπάρτη θα μείνει στην κατηγορία και πιστεύω ότι του χρόνου οι άνθρωποι, η διοίκηση και ο κόσμος θα ξανακάνουν την ομάδα μεγάλη.
Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι τα καλύτερα στον ΟΦΗ".

Ποδόσφαιρο 28/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με 3χ3

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ θέλει να κλείσει με 3χ3 νίκες και να κλείσει την μια αποτυχημένη χρονιά φέτος.

Κανένα ενδιαφέρον δεν παρουσιάζονται τα τρία επόμενα παιχνίδια, με τον ΟΦΗ να θέλει να κλείσει με νίκες την φετινή χρονιά. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ φέτος, και θέλει να βγάλει συμπεράσματα για την επόμενη χρονιά. Μπορεί να μην υπάρχει ενδιαφέρον βαθμολογικό, όμως οι ποδοσφαιριστές που θα παίξουν θα πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη χρονιά

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ακαδημίες 27/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πρωταθλήτρια η Κ15 του ΟΦΗ!

Με γκολ του Μάνου Παπαδάκη, η Κ15 του ΟΦΗ επικράτησε σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο με 1-0 του ΠΟΑ στον τελικό της κατηγορίας της και κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Α’ Όμιλο 2002-03 στο Παιδικό ΔΟΠΑΦΜΑΗ.
Με αφορμή αυτό το γεγονός και για να γιορτάσει μια επιτυχημένη χρονιά, όλη η ομάδα θα βρεθεί το προσεχές Σάββατο 3 Ιουνίου σε ιδιωτική βίλα στη Χερσόνησο για τα επινίκια!

Ποδόσφαιρο 27/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η αποστολή του αγώνα με την Σπάρτη

Με προπόνηση που έγινε υπο βροχή στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση της Κυριακής (28/5,5μμ) με τη Σπάρτη στο Γεντί Κουλέ.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση, τους τιμωρημένους Κομεσίδη, Νάστο και τους τραυματίες Πουρτουλίδη, Δερμιτζάκη, Μανιαδή, Κοντογιάννη.
Στην αποστολή μετέχουν οι: Στρέζος, Δάφκος, Κώτσιος, Οστοιτς, Αντουκόρ, Χίσι, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Βαλλιάνος,Χαντί, Μπουρσέλης, Βουό, Ογκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Μάνος, Πάγκαλος και Βρεττός.

Άλλα Σπορ, Κολύμβηση 27/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Καλές επιδόσεις από τους μικρούς κολυμβητές του ΟΦΗ

Καλές επιδόσεις σημείωσαν οι μικροί κολυμβητές του ΟΦΗ στους  σχολικούς αγώνες κολύμβησης δημοτικών σχολείων του Ν. Ηρακλείου.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος 17 αθλητές και αθλήτριες, πραγματοποιώντας πολύ καλές επιδόσεις.
Αναλυτικά οι επιδόσεις των κολυμβητών του ΟΦΗ :
  • Γιαννακάκη Μαρία –Ελευθερία 1Η50μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 31.35
  • Ιεραπετρίτης Παυλος 1ΟΣ100μ ΥΠΤΙΟ 01.19.94
  • Τσατσάκης Χριστόφορος 2ΟΣ100μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 01.13.46
  • Πελεκανάκης Γιώργος 50μ ΥΠΤΙΟ 39.47
  • Μαυρόπουλος Γρηγόρης 50μ ΥΠΤΙΟ 49.75
  • Γαλανάκης Κώστας 50μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 41.89
  • Παρασύρης Μιχάλης 100μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 01.16.58
  • Καστρινάκης Μηνάς 100μ ΠΡΟΣΘΙΟ 01.42.49
  • Βιτσαξάκης Μιχάλης 50μ ΠΡΟΣΘΙΟ 50.51
  • Μασκίνης Δημοσθένης 50μ ΠΡΟΣΘΙΟ 01.05.43
  • Βασιλάκης Μάνος 50μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 51.71
  • Κεγκέρογλου Νεκτάριος 50μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 40.01
  • Κώστογλου Κωσταντίνος 50μ ΠΡΟΣΘΙΟ 50.00
  • Μανουσάκη Έλλη 50μ ΠΡΟΣΘΙΟ 50.81
  • Πάνος Βανέσα 50μ ΥΠΤΙΟ 47.91
  • Πελεκανάκη Λίλιαν 50μ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ 52.66
  • Καλαιτζάκη Ευαγγελία 50μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 43.99
Ο Ερασιτέχνης Ο.Φ.Η.  με ανακοίνωση του, συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Θερινό Πρωτάθλημα που θα γίνει 10-11 Ιουνίου στα Χανιά.

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

''Οι άλλοι'' 26/5/17

Επιμέλεια:OFI CRETE News 

Με πολλές απουσίες και με νέο προπονητή η Σπάρτη

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕ Σπάρτη ενόψει του δύσκολου εκτός έδρα αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/5, 5:00) στο Ηράκλειο.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Κλάδης (όπως πρώτος είχε αποκαλύψει ο «Λακωνικός Τύπος») δεν  υπολογίζει στους Αναστασάκο, Αναστασόπουλο, Ροβίθη και Σιώπη ενώ επιστρέφουν στην αποστολή οι Κατσίκης και Οικονομόπουλος που εξέτισαν την ποινή τους.
Νέες πληρωμές από Νικόλαρο
Εν τα μεταξύ νέες πληρωμές για τη διευθέτηση ανεξόφλητων οφειλών πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η ΑΕ Σπάρτη. Σύμφωνα με το Δ. Νικόλαρο, «η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ είναι μια ΠΑΕ που δεν έχει υπέρογκα χρέη σε ΙΚΑ, εφορία συμβόλαια κλπ. Έχει λίγες οφειλές που εξοφλούνται με καθυστέρηση ενός ή δύο μηνών… Και συνεχίζουμε».

Επαγγελματίες τέσσερις 
παίκτες από την Κ19
Με απόφαση της ομάδας τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Κ19 θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια και θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.  Πρόκειται για τους Νάσο Ασπιώτη (κεντρικός αμυντικός, γεν. 1999), Παναγιώτη Σακλαμάκης (μεσοεπιθετικός, γεν. 1999), Γιάννη Ελέζι (επιθετικός, γεν 1996) και Αλέξιο Κορτέση (τερματοφύλακας, 1996).
Αποχώρηση Παπαχρήστου
Εξάλλου, την αποχώρησή του από την ΑΕ Σπάρτη ανακοίνωσε και ο Τάσος Παπαχρήστου, ο οποίος αναφέρει τα εξής:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκα στην ομάδα απο το καλοκαίρι μεχρι σήμερα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Σπαρτης για την στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα».
Δηλώσεις του νέου 
τεχνικού Κ. Κλάδη
Στη συνεργασία του με την ΑΕ Σπάρτη και την πορεία της ομάδας μέχρι την ολοκλήρωση του  πρωταθλήματος της Football League, αναφέρθηκε ο νέος προπονητής της ΑΕ,  Κώστας Κλάδης, μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, στον οποίο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της «Μπάρτσα».
Συγκεκριμένα, ο κ. Κλάδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νικόλαρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Σπάρτης, για την τιμή που μου έκαναν και μου εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Έπειτα ο κ. Νικόλαρος και η διοίκηση, μ’ αυτό τον υπέροχο κόσμο της Σπάρτης και όλου του Νομού Λακωνίας, έχουν όλο το χρόνο να φτιάξουν την ομάδα ακόμη καλύτερη, να την πάνε ακόμη ψηλότερα και σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Είναι τιμή μου να οδηγήσω τη μεγάλη και ιστορική ομάδα της Σπάρτης να ολοκληρώσει ομαλά το πρωτάθλημα.
Για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αχαρναϊκό, η ομάδα είχε πολλές ελλείψεις για διάφορους λόγους. Βρέθηκα με τους ποδοσφαιριστές λίγο πριν τον αγώνα, όπου έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες και τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη, αλλά δυστυχώς το γκολ που δεχθήκαμε στο 92΄ από ατυχία μάς στοίχισε την ήττα. Τους ευχαριστώ που έκαναν κατάθεση ψυχής. Επίσης, ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου το φίλαθλο κόσμο για την πολύ θερμή του συμπαράσταση και τις εκδηλώσεις αγάπης  προς το πρόσωπό μου. Όλα αυτά μου δίνουν δύναμη να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, μαζί με τον υπέροχο κόσμο της ομάδας, ώστε  η ΑΕ Σπάρτη να τελειώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα της Foot Ball League. Ακολουθούν τρεις αγώνες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για την ομάδα και τον υπέροχο κόσμο της Σπάρτης, η οποία έχει ποδοσφαιρική κουλτούρα».
lakonikos.gr

Άλλα Σπορ, Σκάκι 26/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος το σκάκι του ΟΦΗ!

Μετά την κατάκτηση πριν λίγες μέρες του Κυπέλλου Κρήτης, η σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, αφού η κλήρωση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας την έφερε αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια ομάδα του Φυσιολάτρη Νίκαιας.
Ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην Αθήνα και η ομάδα του ΟΦΗ θα στηριχτεί στους βασικούς της παίκτες Ανδρέα Κελίρη, Κυριάκο Βλάχο, Παναγιώτη Χριστοδούλου και Κώστα Αναγνωστόπουλο.
Ο Φυσιολάτρης Νίκαιας είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία ομάδα της χώρας με 2 γκρανμαιτρ και 2 διεθνείς μαιτρ στη σύνθεσή του και είναι το φαβορί για την κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου, όσο και του Πρωταθλήματος.
Η κλήρωση του Κυπέλλου έβγαλε τα εξής ζευγάρια:
1ΣΕ ΒΟΛΟΥΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ
2ΘΙΝΑΛΙΟΣ ΣΟΛΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
3ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
4ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΣΟ ΣΑΧ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
5ΑΟ ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣΣΟ ΠΑΤΡΩΝ
6ΕΟΑΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣΟΦΗ
7ΣΟ ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ
8ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΣΟ ΙΠΠΟΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
 Όλοι οι αγώνες θα γίνουν σε 4 σκακιέρες στις έδρες των σωματείων που αναγράφονται πρώτα και οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο final-8 (προημιτελικά, ημιτελικά, μεγάλος και μικρός τελικός), οι αγώνες του οποίου θα γίνουν 1-2 Ιουλίου στο Ρίο Αχαΐας, πριν από το Πρωτάθλημα της Α’  Εθνικής.

Ποδόσφαιρο 26/5/17

Επιμέλεια:Παντελή; Χαραλαμπάκης

Με τα γνωστά προβλήματα κόντρα στην Σπάρτη

Ο Πουρτουλίδης δεν προπονήθηκε, ούτε την Παρασκευή και ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του με τους γνωστούς απόντες.
Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το Σάββατο (27/5, 11 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.
Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, δεν είναι ο τραυματίας Πουρτουλίδης και οι τιμωρημένοι Κομεσίδης και Νάστος.
Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ποδόσφαιρο 26/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Σπάρτη, που θα γίνει την Κυριακή (28/5, 5μμ) στο Γεντί Κουλέ.
Τα εισιτήρια τιμώνται 5 και 10 ευρώ.
Στα 5 ευρώ για τις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8.
Εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο.

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

''Oι άλλοι'' 25/5/17

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Σενάρια για επενδυτικό ενδιαφέρον του Μπούμπουρα για Άρη

Οπως αποκάλυψε το Metrosport ο ιδιοκτήτης του ομίλου εταιρειών «Gefest» στην Ουκρανία, Παντελής Μπούμπουρας, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αρη, με τον ίδιο να μεταφέρει πως για την ώρα δεν έχει κάνει οποιαδήποτε κίνηση.
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport», έκανε αναφορά σήμερα για ενδιαφέρον του Παντελή Μπούμπουρα για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Αναμφίβολα η είδηση αυτή, κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου των «κιτρίνων», καθώς πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό οικονομικά επιχειρηματία που έχει ως έδρα των επιχειρήσέων του την Ουκρανία.
«Ναι έχω μιλήσει για τον Αρη. Συναντήθηκα δυο φορές με ανθρώπους του Αρη. Τους ρώτησα αν μπορούσα να πάρω από αυτούς τον Αρη και μου είπαν όχι και πώς πρέπει να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Θέλω να μιλήσω με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Αρη, αλλά πριν κάνω κάποια επίσημη πρόταση θέλω να κάνω επαφές με δικούς μου ανθρώπους στην Αθήνα μέσα στις επόμενες μέρες. Θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα έχω αποφασίσει και θα λειτουργήσω αναλόγως προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση».

Ποδόσφαιρο 25/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στην Κ19 της Μίλαν ο Γκατούζο

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Τζενάρο Γκατούζο επέστρεψε στους «ροσονέρι» αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Κ19 του συλλόγου.
O πρώην τεχνικός του ΟΦΗ θα αντικαταστήσει το Νάβα που μέχρι πρότινος είχε αυτήν την θέση. Η είδηση είναι επιβεβαιωμένη και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και εντός των επόμενων ημερών.

Ποδόσφαιρο 25/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Αντίο Ντέρεκ, αντίο φίλε!»

Με μια συγκινητική ανακοίνωση, η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με το Ντέρεκ Μπόατενγκ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «έφυγε σαν φίλος και η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοικτή».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, έλυσε σήμερα (25/5) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.
Ο 34χρονος Γκανέζος μέσος μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, έλυσε τη συνεργασία του, η οποία έληγε στις 30/6.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Ντέρεκ Μπόατεγκ, για την προσφορά του στον ΟΦΗ, στο διάστημα που αγωνίστηκε σε αυτόν, μετά τον Ιανουάριο.
Με την εμπειρία του και τις μεγάλες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις, βοήθησε την ομάδα μας, στην προσπάθεια που έκανε στον δεύτερο γύρο.
Παίκτες με την αξία, το κασέ και το σπουδαίο βιογραφικό του Ντέρεκ, είναι πολυτέλεια όχι μόνο για τον ΟΦΗ, αλλά για κάθε Ελληνική ομάδα.
Αισθανόμαστε ευτυχείς που δώσαμε την ευκαιρία στον Μπόατεγκ, να επιστρέψει για δεύτερη φορά στον ΟΦΗ και να ξανασυστηθεί μετά απο πολλά χρόνια, στο κοινό της ομάδας, ως ώριμος πια και αναγνωρισμένος ποδοσφαιριστής.
Ηταν μια σφοδρή δική του επιθυμία που εκπληρώθηκε.
Εφυγε σαν φίλος και η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν, για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία, ότι και αν αποφασίσει να κάνει στο ποδόσφαιρο.
Αλλωστε είναι ένας παίκτης με σπουδαίες γνωριμίες και διασυνδέσεις.
Αντίο Ντέρεκ, αντίο φίλε!

Ποδόσφαιρο 25/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Προπόνηση στο «Γεντί Κουλέ»

Με προπόνηση που έγινε στο κεντρικό γήπεδο, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Σπάρτη.
Στην προπόνηση, συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τους Κομεσίδη και Πουρτουλίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.
Στο παιχνίδι δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Κομεσίδης, Νάστος. Με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (26/5) το πρωί, ξανά στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ θα κορυφώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση.

''Οι άλλοι'' 25/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σπάρτη: Πληρωμές και προβλήματα ενόψει ΟΦΗ

Με αρκετές απουσίες ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Σπάρτης για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ εν όψει του αγώνα της Κυριακής.
Σε διαδικασία εξόφλησης των χρεών είναι η Σπάρτη με τον πρόεδρο της ομάδας, Νικόλαρο με ανάρτησή του στο Facebook να αναφέρει:
Άλλη μια μέρα πληρωμών. Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ είναι μια ΠΑΕ που δεν έχει υπέρογκα χρεη σε ΙΚΑ ,εφορία συμβόλαια κλπ . Έχει λίγες οφειλές που εξοφλούνται με καθυστέρηση ενός ή δύο μηνών ..Και συνεχίζουμε.
Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ την Τετάρτη το απόγευμα με τον Κλάδη να μην υπολογίζει τους Ροβίθη, Αναστασάκο, Αναστασόπουλο, Σιώπη ενώ επιστρέφουν έχοντας εκτίσει την τιμωρία τους οι Οικονομόπουλος, Κατσίκης.  Συνεπώς για άλλη μια φορά η αποστολή των Λακώνων θα απαρτίζεται από λίγους ποδοσφαιριστές.  Υπενθυμίζουμε ότι έχουν αποχωρήσει οι Κοτσαρίδης, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος.
isports.gr