Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ποδόσφαιρο 28/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σκορ και θέαμα με τη Σπάρτη ο ΟΦΗ!

Σκορ και θέαμα πρόσφερε ο ΟΦΗ στο πρότελευταίο φετινό εντός έδρας του παιχνίδι. Μπροστά σε 2 χιλιάδες θεατές στο Γεντί Κουλέ κέρδισε με 6-1 τη Σπάρτη. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής καθώς ο αντίπαλος κατέβηκε στο Ηράκλειο με 13 παίκτες και περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει αλλαγές, να δώ σει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ στο πρωτάθλημα, αλλά και σε κάποια νέα παιδιά όπως ο Βρεττός και ο Μπουρσέλης.
Το 6-0 του ΟΦΗ επί της Σπάρτης είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του ΟΦΗ.
Μάνος και Κώτσιος οι σκόρερ του ΟΦΗ σε ένα ανοιχτό πρώτο 45λεπτο και οι Χαντί, Βουό, Αντουκόρ και Χίσι στην επανάλληψη. Ο ΟΦΗ είχε και ένα δοκάρι με τον Μιλοσάβλιεφ, αλλά και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι, που ήταν παράσταση για ένα ρόλο.
Η Σπάρτη πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Φράγκο.
Η Σπάρτη πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Φράγκο.
Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).
Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Αναστασάκης (Χανίων).
ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ (77' Μπουρσέλης), Οστοιτς, Βουό (59' Βρεττός), Χαντί, Μάνος, Χίσι, Αντουκόρ, Κιάσσος, Βαλλιάνος (69' Κοιλιάρας).
Στον πάγκο οι: Στρέζος, Πάγκαλος, Βρετός, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Ογκμποε, Ράντι.
Σπάρτη: Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Λώττας, Κατσίκης, Καρτσαμπάς, Χαδιάρης, Φράγκος.
Στον πάγκο οι: Μελισσας, Κορνέζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου