Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ποδόσφαιρο 18/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Παπαδόπουλος, η επόμενη μέρα, και το πρωτάθλημα που τελειώνει...

Το πρωτάθλημα της Football League, φτάνει στο τέλος της, με μια αποτυχημένη χρονιά για τον ΟΦΗ, που δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της άνοδο.

Το πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει τελειώσει, όμως στον ΟΦΗ τρέχουν ήδη της συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, και ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τον Παπαδόπουλο. Στον ΟΦΗ θέλουν να τον κρατήσουν, καθώς γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν προπονητή με εμπειρία και μπορεί να ανεβάσει την ομάδα. Στις 10 Ιουνίου τελειώνει το πρωτάθλημα, όμως στον ΟΦΗ (και καλά κάνουν) κάνουν από τώρα το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Πρώτο και σημαντικό θέμα είναι η παραμονή του Παπαδόπουλο, αν παραμείνει στην ομάδα θα γίνουν μεταγραφές λίγες αλλά καλές με στόχο την εμπειρία που θα έχουν από την Σούπερ Λίγκ.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει η Διοίκηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο,τότε η ομάδα αρχίζει από το μηδέν. Ψάξιμο προπονητή, καινούργιο ρόστερ και καινούργιοι ποδοσφαιριστές, κάτι που θα δυσκολέψει αρκετά την προετοιμασία της ομάδας. Το προηγούμενο καλοκαίρι έγιναν αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα η ομάδα να παραμείνει εκτός στόχου από τα Χριστούγεννα, και να παίζει στη συνέχεια για την φανέλα και για το κόσμο του. Αυτό θα πρέπει να τους γίνει Μάθημα στην Διοίκηση του ΟΦΗ, και η ομάδα να έχει πρωταγονιστηκό ρόλο στην κατηγορία. Στο επόμενο 10ημερο θα έχουμε οριστικές εξελίξεις, για τη παραμονή ή όχι του Παπαδόπουλου, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου