Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ποδόσφαιρο 31/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Συγχαρητήρια από την Vodafone στον ΟΦΗ

Τα συγχαρητήρια της στον ΟΦΗ για την άνοδο στην Β’ Εθνική, εκφράζει η Vodafone απο τους βασικούς χορηγούς της κρητικη ομάδας.
Στην ανακοίνωση της αναφέρει:
«Η Vodafone, επίσημος Χορηγός της Ομάδας του Ο.Φ.Η., τα τελευταία 13 χρόνια, συγχαίρει θερμά την Ομάδα, η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, πετυχαίνοντας την άνοδο του στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Η διοίκηση, οι παίκτες και ο προπονητής της Ομάδας του Ο.Φ.Η. μετά από μια χρονιά, έντονης προσπάθειας, μεθοδικότητας και αγωνιστικού σθένους ξεκίνησαν την πορεία της επιστροφής του στην μεγάλη κατηγορία.
Η Vodafone στάθηκε κοντά στην Ομάδα του Ο.Φ.Η., σε μία δύσκολη περίοδο και σήμερα περήφανη για την επίτευξη του στόχου, εύχεται στην Ομάδα να επιστέψει σύντομα στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου στη Σούπερ Λίγκα».

Παρασκήνια 31/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στην Μποταφόνγκο ο Ντουντού

Ο πρώην αμυντικός μέσος του ΟΦΗ συνεχίζει στην μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας καθώς ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Μποταφόνγκο.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Φορταλέζα με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή για την Μποταφόνγκο που δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Η μεταγραφή του πρώην ποδοσοφαιριστή του ΟΦΗ ανακοινώθηκε ήδη και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού αποτελώντας έναν εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ποδόσφαιρο 31/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ο ΟΦΗ πρέπει να παίξει στα σαλόνια»

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά Κυριάκος Γρηγοράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην άνοδο του ΟΦΗ.
«Ο ΟΦΗ είναι μία ιστορική ομάδα και ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσει εκεί που αξίζει. Πρέπει να παίζει στα σαλόνια, εκεί του αρμόζει. Του εύχομαι τα καλύτερα και δεν πρέπει να ταλαιπωρείται αυτός και ο κόσμος του σε χαμηλές κατηγορίες» δήλωσε ο Κυριάκος Γρηγοράκης στον Athletic Radio 104,2.

Παρασκήνια 31/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Selfie... τίτλου και καλό καλοκαίρι!

Ο Νίκος Νιόπλιας χάρισε στους ποδοσφαιριστές του τις δύο τελευταίες προπονήσεις και εκείνοι το γιόρτασαν με μια selfie.
Δύο ημέρες νωρίτερα, από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί, έφυγαν για διακοπές οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αφού ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι τους έκανε δώρο τις δύο τελευταίες προπονήσεις και κατά συνέπεια από σήμερα είναι ελεύθεροι να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Λίγο πριν φύγουν οι παίκτες, ο Γιώργος Τουγλής έβγαλε μια καθιερωμένη selfie με παρόντες όλους τους συμπαίκτες του και τα μέλη του τεχνικού τιμ.
Δείτε μέσα απο την επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr τις selfie που εβγαλαν οι παίκτες του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 31/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νιόπλιας στους παίκτες: «Χωρίς εσάς δεν θα φτάναμε πουθενά»

Ο προπονητής του ΟΦΗ μάζεψε όλους του παίκτες σε μια γωνιά και με λόγια καρδιάς τους ευχαρίστησε, για την συνεργασία που είχαν στο διάστημα που εκείνος κάθισε στον πάγκο της ομάδας.
«Μπράβο σε όλους σας. Χωρίς εσάς δεν θα φτάναμε πουθενά. Να χαρείτε την στιγμή και να είστε περήφανοι για αυτά που πετύχατε. Σας ευχαριστώ όλους μεσα απο την καρδιά μου, γιατί δώσατε ότι μπορούσατε. Είχα πραγματικά το καλύτερο γκρούπ» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ στους ποδοσφαιριστές και συνέχισε «αν αδίκησα κάποιον να ξέρερε ότι δεν έγινε σκόπιμα. Δεν είχα θέμα με κανένα παίκτη. Προσπάθησα να είμαι δίκαιος. Σίγουρα θα έγιναν και λάθη.Φτάσαμε στο στόχο, αυτό είναι το σημαντικό» ήταν τα λόγια του Νιόπλια.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ ευχήθηκε στους παίκτες καλές διακοπές και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «να μην ξεχνάτε ότι για να πετύχεις πρέπει να είσαι σε ένα καλό περιβάλλον».

Ποδόσφαιρο 31/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Photos / Μια ομάδα, μια ολόκληρη οικογένεια!

Αντίο και …επίσημα στην φετινή χρονιά είπαν οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το δείπνο που τους παρέθεσε ο φίλος του ΟΦΗ και επιχειρηματίας Μανόλης Σταματάκης στο Κτήμα «Αρχοτικό» που βρίσκεται στο δρόμο για τη Ροδιά.
Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, οι ποδοσφαιριστές, το ιατρικό επιτελείο, οι υπάλληλοι της ομάδας, με τις οικογένειες τους, πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά σε ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό χώρο.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτούς, ώστε δίχως το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να περάσουν ξέγνοιαστα και να θυμηθούν στιγμές της φετινής χρονιάς.
Με καλό κρασί και φαγητό, έκλεισαν την φετινή αγωνιστική περίοδο, που έφερε τον ΟΦΗ πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Ο ΟΦΗ του χρόνου θα αγωνίζεται στην Football league και οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, είχαν να πουν πολλά για τη φετινή περίοδο, που είχε δυσκολίες, αλλά και αίσιο τέλος, τελικά για τον ΟΦΗ.
Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον φίλο της ομάδας Μανόλη Σταματάκη, για την άριστη φιλοξενία στην κρητική ομάδα.
(Ομαδική φωτογραφία των ποδσφαιριστών του ΟΦΗ με τους προπονητές μετά το δείπνο στο «Αρχοντικό).
(Ο Νίκος Νιόπλιας με τη σύζυγο του, τον ιδιοκτήτη του «Αρχοντικού» Μανόλη Σταματάκη και το Νίκο Ανδριαδάκη).


(Ο Δημήτρης Αποστολάκης εκ μέρους της Διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ τσουγκρίζει τα ποτήρια με υπαλλήλους της ομάδας)
(Ο Γιάννης Βάβουλας εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, παρέστη στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα)




(Δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, ήταν επίσης καλεσμένοι).
(Εξαιρετικός πραγματικά ο χώρος στο «Αρχοντικό»).
πηγή – φώτο: ofi1925.gr

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ποδόσφαιρο 30/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανακοίνωση της Τριγλίας Ραφήνας για την άνοδο του ΟΦΗ

Η Τριγλία Ραφήνας με ανακοίνωση που έβγαλε συγχαίρει τον ΟΦΗ για την άνοδο του στην Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας συγχαίρει την φίλη ομάδα του Ο.Φ.Η. για την άνοδο της στην Football League και της εύχεται πραγματικά να ανέβει εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου

Ποδόσφαιρο 30/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Επισκοπής για τον ΟΦΗ

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα με ανακοίνωση που εξέδωσε, δίνει συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και εύχεται να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ το 2017.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής
Η διοίκηση του ΑΟ Επισκοπής εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο σωματείο του ΟΦΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Football League.
Ο ΟΦΗ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που ανήκει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί πρέπει να βρίσκεται και θα ήταν ευχής έργο να το κάνει πράξη του χρόνου τέτοια εποχή.

Ποδόσφαιρο 30/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΟΦΗ: «Του χρόνου να πανηγυρίζουμε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ»

Η φετινή χρονιά φτάνει στο τέλος της για τον ΟΦΗ που εξέδωσε ανακοίνωσε και ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Γεντί Κουλέ».
Το «ευχαριστώ» της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ
Η Διοικούσα επιτροπή με ανακοίνωση της, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την VODAFONE που ήταν ο κεντρικός χορηγός της εκδήλωσης.
Τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ, του Βασίλη Ζηδιανάκη, που πρόσφερε απλόχερα τα αναψυκτικά του, για να δροσίσει το κοινό.
Αλλά και τα Ζαχαροπλαστεία ΠΛΑΤΑΚΗΣ για τα γλυκά που μοιράστηκαν στους μικρούς  φίλους της ομάδας.
Ακόμη, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί την μπουτίκ του ΟΦΗ, για τα μπλουζάκια, που μοιράστηκαν στα παιδιά, με το σύνθημα ΟΦΗ….Ερχόμαστε, που είναι το κεντρικό σύνθημα της επιστροφής του ΟΦΗ στις Εθνικές κατηγορίες.
Την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και τους προπονητές, για την παρουσία των μικρών αθλητών του ΟΦΗ, απο τις υποδομές, που βοήθησαν στο τελετουργικό της εκδήλωσης.
Ευχαριστεί ακόμη την ΕΠΣΗρακλείου και το Νίκο Τζώρτζογλου, για την συμπαράσταση στον ΟΦΗ.
Τον πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κ. Μιχάλη Τζανόπουλο, που βρέθηκε στο Ηράκλειο και απένειμε το Κύπελλο του πρωταθλητή στον ΟΦΗ.
Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί όλους τους χορηγούς, που στήριξαν το φετινό εγχείρημα του ΟΦΗ και τους θέλει κοντά της και τη νέα χρονιά.
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί την διαφημιστική «Μεταξαράκη» για την συμβολή της στην οργάνωση της εκδήλωσης και τη συνεργασία στη φετινή χρονιά. Αλλά και τον μουσικό παραγωγό Γιώργο Μαυράκη για τα ηχητικά της τελετής.
Τέλος, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί τη νομική υπηρεσία του ΟΦΗ και τον δικηγόρο Μανόλη Φωτάκη, το ιατρικό τιμ της ομάδας, το υπαλληλικό προσωπικό. Ολοι έβαλαν το λιθαράκι τους στην επιτυχία.
«Καλό καλοκαίρι και του χρόνου τέτοια εποχή με μια μεγαλύτερη φιέστα να πανηγυρίσουμε την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ!»

Ποδόσφαιρο 30/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αποχαιρετιστήριο δείπνο σήμερα στο «Αρχοντικό»

Η χρονιά ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Τρίτης και σήμερα το βράδυ η διοίκηση του ΟΦΗ θα «τραπεζώσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα.


Οικοδεσπότης θα είναι ξανά ο ιδιοκτήτης και φίλος του ΟΦΗ Μανόλης Σταματάκης, ο οποίος θα δεξιωθεί την ομάδα του ΟΦΗ στον «ανοιχτό» χώρο που διαθέτει σε μια βραδιά χωρίς άγχος, που θα είναι και η αποχαιρετιστήρια για την φετινή χρονιά του ΟΦΗ.
Οι παίκτες του ΟΦΗ απο την Τετάρτη, θα βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές.

Ποδόσφαιρο 30/5/15

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φαμπίνιο: «Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Φαμπίνιο.
Ο Βραζιλιάνος ήταν ένα από τα πολλά νέα πρόσωπα του φετινού ΟΦΗ και με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν λέγοντας πως: «Με πολύ δουλειά τα καταφέραμε. Ήμασταν μια οικογένεια και πετύχαμε το στόχο μας. Η θέση του ΟΦΗ είναι Σούπερ Λίγκ και εκεί πρέπει να πάει. Φυσικά και θέλω να μείνω. Είναι ομάδα που νοιώθω μεγάλη αγάπη. Μακάρι να μείνω».

Παρασκήνια 30/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τζανόπουλος: «Του χρόνου νέα άνοδο για τον ΟΦΗ»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος έκανε την απονομή του τροπαίου στον ΟΦΗ και ευχήθηκε να έρθει του χρόνου νέα άνοδος για την ομάδα.
«Toν ΟΦΗ τον όλη την Κρήτη και εύχομαι το γρηγορότερο να βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται. Είμαι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα πανηγυρίζει ξανά την άνοδο» δήλωσε χαρακτηριστικά το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Ποδόσφαιρο 30/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στην Σαουδική Αραβία ο Σα Πίντο!

Στην Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρικάρντο Σα Πίντο καθώς ανέλαβε το τιμόνι της Αλ Φατέχ.
Νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα άνοιξε ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ καθώς ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του με την Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας. Ο Σα Πίντο ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο της Μπελενένσες την οποία οδήγησε σε μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες ωστόσο παραιτήθηκε μετά από μια βαριά ήττα που γνώρισε από την Μπενφίκα.
Πλέον και εκείνος βάζει το όνομα του στην λίστα με τους τεχνικούς που έφυγαν από την Ευρώπη για να αναλάβουν το τιμόνι μιας εκ των ομάδων που βρίσκονται στις αραβικές χώρες.

Ποδόσφαιρο 30/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Εβδομάδα εξελίξεων στον ΟΦΗ...

Ο ΟΦΗ κατέκτησε χθες το πρωτάθλημα του στον (4ο όμιλο) στο «Γεντί Κουλέ», και πλέον αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Η εβδομάδα που μπήκε, θα φέρει εξελίξεις στον ΟΦΗ, όσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, που αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να έχουν εξελίξεις και για το θέμα του προπονητή. Όπως έχει γίνει γνωστό, και οι 9 επιχειρηματίες θέλουν να μείνει ο Νίκος Νιόπλιας στο τιμόνι της ομάδας και να διεκδικήσει την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκ. Τα οικονομικά, το μπάτζετ της ομάδας, οι χορηγίες και πολλά άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα, θα συζητηθούν και θα πέσουν στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό, από τον πρόεδρο του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη, ότι είναι σε ανοικτοί γραμμή σε όποιον θέλει να έρθει να στήριξη την προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να βρεθεί στην μεγάλη κατηγορία

Ποδόσφαιρο 30/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Περογαμβράκης: «Μακάρι να γιορτάζουμε κάθε χρόνο...»

Ο Αλέξης Περογαμβράκης δεν έκρυβε την χαρά του για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ».
«Μακάρι αυτή η γιορτή να γίνεται κάθε χρόνο. Είναι μια χαρούμενη μέρα για τον ΟΦΗ. Είναι μια γιορτή. Μακάρι να γίνεται κάθε χρόνο αυτό. Σήμερα (σ.σ. χθες) γεννήθηκαν πολλοί νέοι φίλαθλοι του ΟΦΗ μέσα από αυτό» είπε ο 29χρονος αρχηγός του ΟΦΗ ενώ σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα, υπογράμμισε ότι «θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε».

Ποδόσφαιρο 30/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Είμαι Ομιλίτης και ας το ακούσουν εκείνοι που πρέπει να το ακούσουν»

Ο Νίκος Τζώρτζογλου εκπροσωπώντας την ΕΠΣΗ στο περιθώριο της απονομής του τροπαίου της Γ’ Εθνικής.
«Είναι μια όμορφη στιγμή για τον ΟΦΗ αλλά και την ΕΠΣΗ. Είμαι διπλά περήφανος ως πρόεδρος της Ένωσης, αλλά και ομιλίτης. Είμαι Ομιλίτης και ας το ακούσουν εκείνοι που πρέπει να το ακούσουν. Το Ηράκλειο είναι ξανά στις εθνικές κατηγορίες και αυτό είναι σημαντικό. Εύχομαι του χρόνου ο ΟΦΗ να πανηγυρίζει την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα» είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ και στην συνέχεια πρόσθεσε λέγοντας: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για τη φετινή άνοδο. Σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Θέλω όμως να πω κάποια πράγματα για τη διοίκηση του ΟΦΗ. Αυτή η διοίκηση κατάφερε κάτι ασυνήθιστο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίζεται σε αναξιοπιστία. Αυτή η διοίκηση έδωσε ξανά αξιοπιστία και ήθος σε αυτήν την ομάδα. Μας έκανε όλους να έρθουμε ξανά κοντά. Της αξίζουν συγχαρητήρια».

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ποδόσφαιρο 29/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Στόχος του ΟΦΗ η Σούπερ Λίγκ, αιώνιος προπονητής μας, ο Νιόπλιας»

«Στόχος του ΟΦΗ η Σούπερ Λίγκ, αιώνιος προπονητής του ΟΦΗ ο Νιόπλιας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, στο περιθώριος της τελετής απονομής του τροπαίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, που έγινε την Κυριακή (29/5) το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία των νέων παιδιών, στην τελετή απονομής του ΟΦΗ και αναφέρθηκε στην σημασία, ο ΟΦΗ να κερδίζει συνεχώς νέους φιλάθλους.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΟΦΗ «συμμεριζόμαστε τη χαρά των φιλάθλων του ΟΦΗ. Για μένα είναι συγκινητική σε αυτήν την τελετή, η παρουσία των παιδιών. Αυτό είναι το μεγάλο όφελος. Κερδίζουμε νέους φιλάθλους. Και με την άνοδο μας στην Σούπερ Λίγκ, θα φέρουμε πολλούς νέους φιλάθλους κοντά μας».
Για τις ενέργειες που κάνει η διοίκηση του ΟΦΗ μετά την άνοδο της ομάδας στην Football league, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, ανέφερε πως «η διοίκηση έκανε ότι χρειάστηκε. Διάθεση μας είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε, ότι χρειάζεται. Στόχος του ΟΦΗ είναι η Σούπερ Λίγκ.
Έχουμε ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό μας. Εχουμε κάνει έκκληση και ένα άνοιγμα σε όσους επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να έρθουν κοντά μας.
Θα το μετρήσουμε αυτήν την εβδομάδα, θα δούμε τι έχουμε και θα προχωρήσουμε»
Για το θέμα της παραμονής του Νίκου Νιόπλια, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, ανέφερε πως «για μας ο Νίκος Νιόπλιας πρέπει να είναι ο αιώνιος προπονητής του ΟΦΗ. Τίποτε άλλο».
Στην φωτογραφία, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, σηκώνει την κούπα, μαζί με τον αρχηγό του ΟΦΗ Αλέξη Περογαμβράκη, τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Φασουλά και τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο.

Ποδόσφαιρο 29/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Απονομή με στυλ... πρωταθλητή!

Ο ΟΦΗ σήκωσε την ...κούπα, κέρδισε φιλάθλους και ατενίζει το μέλλον, με μεγάλη αισιοδοξία!
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ήθελαν μια σεμνή τελετή απονομής του τροπαίου του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, αλλά ο κόσμος του ΟΦΗ παρά τις συνθήκες ...καύσωνα στην Κρήτη, προσήλθε μαζικά στο Γεντί Κουλέ, σε αυτό το τελευταίο ραντεβού για να γιορτάσει την άνοδο και με την παρουσία εκατοντάδων νέων παιδιών που ήταν το αλατοπίπερο της εκδήλωσης, της έδωσε ξεχωριστό χρώμα!
Αποδείχθηκε πετυχημένη η ...έμπνευση των ανθρώπων του ΟΦΗ να αφιερώσουν την τελετή απονομής στα νέα παιδιά, τα οποία κάλεσαν να παρακολουθήσουν την τελετή και να βγάλουν φωτογραφίες με τους παίκτες και το Κύπελλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο!
Μέχρι το βράδυ, ακόμα και ο πιο μικρός φίλαθλος του ΟΦΗ που βρέθηκε την Κυριακή (29/5) στο γηπεδο του ΟΦΗ, έβγαλε φωτογραφία με το Κύπελλο ανα χείρας, το οποίο έγινε ανάρπαστο στις αγκαλιές των φιλάθλων του ΟΦΗ.
Oι...selfie έπεσαν βροχή μέσα στο Γεντί Κουλέ, τα φλάς απο τα κινητά και τις φωτογραφικές μηχανές, δεν σταμάτησαν να ανάβουν και ο ΟΦΗ μέσα σε μια πραγματικά μοναδική «ασπρόμαυρη» ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ, πανηγύρισε με σεμνότητα και το βλέμμα στο...μέλλον την άνοδο στην Β' Εθνική, έχοντας μόνο κέρδη απο αυτήν την τελετή, με μεγαλύτερο, το γεγονός ότι έκανε πολλούς νέους φιλάθλους και αυτό θα φανεί στο μέλλον.
Τα παιδιά πανηγύρισαν με πάθος, μαζί με τους ποδοσφαιριστές, όταν ο αρχηγός του ΟΦΗ Αλέξης Περογαμβράκης σήκωσε στον Κρητικό ουρανό την ...κούπα και όλοι μαζί τραγούδησαν τον ύμνο του ΟΦΗ!
Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ με 17 γκολ και πρώτος του 4ου ομίλου γνώρισε την αποθέωση απο τον κόσμο του ΟΦΗ.
Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ τίμησε τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ της ομάδας με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη, να απονείμει τιμητική πλακέτα στον πρώτο σκόρερ του ΟΦΗ!
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ στην σύντομη τοποθέτηση του, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Νίκος Νιόπλιας θα παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο της κρητικής ομάδας.
Ο προπονητής του ΟΦΗ, γνώρισε την αποθέωση απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ, οι οποίοι εκτίμησαν την προσφορά του και τη συμβολή του στην άνοδο του ΟΦΗ.
Να σημειωθεί ότι πάνω απο 100 παιδιά απο τις ακαδημίες του ΟΦΗ ντυμένα ασπρόμαυρα, σχημάτισαν την πορεία εισόδου του τεχνικού επιτελείου και  των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, απο την καταπακτή στον αγωνιστικό χώρο, σε μια ιδανική πραγματικά επιλογή, που έφερε χειροκροτήματα.
Το τρόπαιο στον ΟΦΗ έφερε στην Κρήτη, ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος και το παράδωσε στον πρόεδρο του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και τον Αλέξη Περογαμβράκη, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου.
Ο αρχηγός του ΟΦΗ μαζί με τους παίκτες, που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, το σήκωσαν, μέσα σε... αποθέωση, απο μικρούς και μεγάλους.
Να σημειωθεί ότι και η ΕΠΣΗ, τίμησε τον ΟΦΗ για την άνοδο του, στην Football league.

Ποδόσφαιρο 29/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σήμερα η απονομή στο «Γεντί Κουλέ»...

Σήμερα, στο «Γεντί Κουλέ» και ώρα 19.00, θα γίνει η απονομή του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα που κατέκτησε στην Γ' Εθνική (στον 4ο Όμιλο).

Στόχος της διοίκησης του ΟΦΗ, είναι να γίνει μια σεμνή τελετή, χωρίς υπερβολές, χωρίς πανηγύρια κάτι που δεν ταιριάζουν στην ιστορία της ομάδας. Η απονομή θα γίνει, με στόχο να έρθουν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται. Μάλιστα, θα υπάρχουν και αναμνηστικά δώρα για τους μικρούς φίλους του ΟΦΗ. Σήμερα, θα είναι το τελευταίο ραντεβού για παίκτες και κόσμο και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, που θα βρει την ομάδα να πρωταγωνιστήσει στην Football Leauge, με μοναδικό στόχο την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ποδόσφαιρο 28/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Γούτης: «Δίκαια πρωταθλητής ο ΟΦΗ»

Ο έμπειρος τεχνικός που έγινε και ο ένας από τους δύο που κατάφερε να πάρει βαθμό στο «Γεντί Κουλέ», ο Βαγγέλης Γούτης σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ πήρε δίκαια την άνοδο.
Αναλυτικά το σχόλιο του Βαγγέλη Γούτη στη mikriliga.com: «Το ενδιαφέρον στον 4ο όμιλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική, ήταν τεράστιο και αυτό γιατί εκεί παίχτηκε η άνοδος. Στην αρχή του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ ήταν το φαβορί και ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ το αουτσάιντερ. Στο τέλος όμως του πρώτου γύρου, τα πράγματα ήταν αντίστροφα. Η διαφορά των δέκα βαθμών του ΦΩΣΤΗΡΑ από τον ΟΦΗ τον έχριζε φαβορί. Όλοι όμως πίστευαν στην άνοδο του ΟΦΗ.
Εκτιμώ από ‘κει και πέρα ήταν στο χέρι του ΦΩΣΤΗΡΑ πως θα διαχειριστεί την διαφορά. Με την αλλαγή προπονητή ο ΟΦΗ και την ενισχυσή του την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μαζί με την συμπαράσταση του κόσμου, έδειξε άλλο πρόσωπο. Τα στατιστικά και οι αριθμοί δεν διαψεύδονται. Ο ΟΦΗ στον πρώτο γύρο μάζεψε 27 βαθμούς και στον δεύτερο 41, ενώ ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ στον πρώτο γύρο 37 βαθμούς και στον δεύτερο 25. Απο μόνο του αυτό δείχνει τον ΟΦΗ πολύ ανεβασμένο.
Δικαίως λοιπόν ο ΟΦΗ πήρε την κατηγορία, αφού εκτός των άλλων ήταν μια πλήρης ομάδα σε όλους τους τομείς. Είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Είχε τον πρώτο σκόρερ του ομίλου (Περογαμβράκης), την πιο έμπειρη και ποιοτικότερη ομάδα και έναν τρομερό φίλαθλο κόσμο.
Η προσπάθεια του ΦΩΣΤΗΡΑ ήταν μεγάλη, γιατί ήταν μια ομάδα που φτιάχτηκε από την αρχή και η πορεία του ήταν εξαιρετική. Με λίγη προσοχή στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα μπορούσε να είχε πάει στο τελευταίο παιχνίδι με άλλους όρους.
Αν με ρωτάτε ποιες ομάδες ξεχώρησα από τον όμιλο θα σας έλεγα την ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, τον νεοφώτιστο ΙΑΛΥΣΟ και τον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ που ήταν σχεδόν ανίκητος στην έδρα του».
Απο τις ομάδες που έχασαν την κατηγορία στην τελευταία 10δα των παιχνιδιών πολύ καλή ήταν η ομάδα της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις ενστάσεις. Εμείς πάντα μιλάμε για το τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εκτιμώ πως η βαθμολογία του ομίλου αντικατοπτρίζει τις θέσεις που πήραν οι ομάδες τελικά.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ για την επίτευξη της ανόδου. Είναι σίγουρο ότι και την επόμενη χρονιά θα κάνει πρωταθλητισμό. Καλή δύναμη στις ομάδες που έχασαν την κατηγορία».

Ποδόσφαιρο 28/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η άνοδος έφερε... τριήμερο στην Ελούντα

Μια γενναιόδωρη προσφορά έκανε η οικογένεια Ανδριαδάκη στον ΟΦΗ, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική. Ενα τριήμερο δώρο, στο προπονητικό επιτελείο και σε κάθε παίκτη του ΟΦΗ στο ξενοδοχείο ROYAL ΜARMIN BAY στην Ελούντα.
Την ανακοίνωση έκανε στην προπόνηση της Παρασκευής (27/5) ο Νίκος Ανδριαδάκης, που είναι κοντά στην διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ.
Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του, την οποία και θα κάνουν χρήση μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Νίκος Ανδριαδάκης με τους αρχηγούς του ΟΦΗ Αλέξη Περογαμβράκη και Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Ποδόσφαιρο 28/5/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

«Η αλλαγή ψυχολογίας στο δεύτερο γύρο έφερε την άνοδο του ΟΦΗ»

Ο βοηθός του Νιόπλια, Θανάσης Κολιτσιδάκης και ο γυμναστής, Νίκος Κουνδουράκης μίλησαν στο gazzetta.gr για την άνοδο του ΟΦΗ, τις χαρές, αλλά και τις δυσκολίες που είχε η χρονιά, τονίζοντας πως ο ΟΦΗ πρέπει να είναι στην Σούπερ Λίγκ.

Έστω και δύσκολα η άνοδος για τον ΟΦΗ ήρθε και τέλος καλό, όλα καλά. Πως ζήσατε όλη αυτή την χρονιά;
Θανάσης: «Ο Νίκος (Κουνδουράκης) ήταν όλη την χρονιά και πήγε πριν από μένα, οπότε προσωπικά μιλάμε για τέσσερις μήνες. Ήταν μια περίοδος με πολύ έντονα συναισθήματα, πήγαμε σε μια στιγμή που η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερά της και έπρεπε να βγει κατηγορία. Και μπορεί να λέμε πως έκανε το αυτονόητο ο ΟΦΗ να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν ήταν εύκολο γιατί η ομάδα είχε χάσει πολλούς βαθμούς στον πρώτο γύρο».
Αυτό είναι το θέμα που κάνει την άνοδο πετυχημένη. Το ότι δηλαδή τα κατάφερε παρότι έμεινε πολύ πίσω;
Νίκος: «Ναι η αλήθεια είναι αυτή. Θεωρούνταν κάτι δεδομένο. Εγώ πήγα τον Σεπτέμβρη και πραγματικά υπήρχε μεγάλη πίεση στην ομάδα και στα παιδιά ειδικά μετά την ήττα από τον Εθνικό. Αυτή η ομάδα έχει συνολικά μεγάλη πίεση. Εδώ στον δρόμο να βγούμε έξω θα μας σταματήσουν πολλοί και θα μας πουν συγχαρητήρια. Υπήρχε ένα άλλο θέμα για μένα. Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν στον δεύτερο γύρο ήρθαν παιδιά που είχαν εμπειρία από την πίεση όπως ο Κιάσσος, ο Κώτσιος, ο Πίτσος και αυτό έκανε καλό στα αποδυτήρια βοηθώντας και άλλα παιδιά. Επίσης υπήρχαν στιγμές που χωρίς να θέλω να μειώσω τις άλλες ομάδες, όταν χάνεις στα Ζωνιανά, στην Τριγλία η πίεση που δέχεσαι είναι τεράστια. Υπήρχαν φορές που όταν χάναμε εγώ ντρεπόμουν να πάω από τον πάγκο στα αποδυτήρια. Τώρα αυτό φαίνεται πολύ μακρινό, αλλά όταν βρεθήκαμε 17 πόντους πίσω, φαντάσου πως νιώθαμε όλοι. Επειδή υπήρξε αυτή η ανατροπή είναι μεγάλη η επιτυχία και για να γίνει έπαιξε σημαντικό ρόλο η έλευση του Νίκου και του Θανάση. Η ομάδα δούλεψε καθαρά επαγγελματικά και όταν έχεις και ανθρώπους που σου δίνουν παραπάνω κίνητρο τα πηγαίνεις ακόμα καλύτερα».
Θανάσης: «Εγώ με τον Νίκο (Nιόπλια) ήμασταν χρόνια συμπαίκτες, ενώ δουλέψαμε μαζί και στον Ατρόμητο. Τον Νίκο (Κουνδουράκη), είχαμε την τύχη να τον έχουμε γυμναστή και ως παίκτες και οι δύο, οπότε τον γνωρίζαμε και η χημεία μας έδεσε με όλους. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, πήγε στους παίκτες και στον κόσμο και αυτό μας έδωσε την άνοδο. Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν είναι οικογένεια. Ο τόπος είναι μικρός και δεν είναι όπως στην Αθήνα που χάνεσαι. Ο Χαχλιούτης ο Μανώλης όταν ήμασταν κοντά στην κορυφή είπε στον Νίκο “είχα πολύ καιρό να δω χαμόγελα μέσα στα αποδυτήρια”. Αυτό είναι το σημαντικό, πως δεν υπήρχαν χαμόγελα στην ομάδα. Και εγώ που ήμουν έξω και άκουγα πως ο ΟΦΗ δεν έχει παίκτες, δεν έχει αυτό, δεν έχει εκείνο, υπήρξε μεγάλη αμφισβήτηση σε όλους».
Νίκος: «Τώρα η ομάδα βγήκε και δεν φάνηκαν τα άσχημα. Ο Νίκος (Νιόπλιας) και ο Θανάσης έζησαν τα καλά, μόνο νίκες. Ο πρώτος γύρος είχε τρομερή πίεση και άγχος. Παιδιά που ήταν βασικοί συντελεστές της επιτυχίας σκεφτόντουσαν ακόμα και να φύγουν λόγω της υπερβολικής πίεσης που υπήρχε».
Ναι πάμε τώρα στον Θανάση. Ο ΟΦΗ είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα, η άνοδος βρισκόταν μακριά και σου γίνεται η πρόταση να αναλάβεις μαζί με τον Νίκο Νιόπλια. Τι σε έκανε να πεις το ναι; Η φιλία με τον Νίκο, η αγάπη για τον ΟΦΗ, τι ακριβώς;
«Κοίταξε όλα μετράνε. Δεν ήθελα να χαλάσω την συνεργασία μου με τον Νίκο. Εφόσον πήγε ο Νίκος δεν μπορούσα να πω όχι γιατί πλέον είμαστε τιμ. Έτσι νιώθω εγώ και έτσι πιστεύω πως νιώθει και ο Νίκος και γιαυτό μου έκανε και την πρόταση. Σίγουρα μετράει πως πρόκειται για μια ομάδα που είναι κρίμα να την βλέπεις σε αυτή την κατηγορία και όταν πιστεύεις στις δυνατότητές σου και σε αυτές του ανθρώπου που έχεις συνεργαστεί και πάλι, το τολμάς γιατί ξέρεις πως θα πετύχεις. Αυτό που λέγαμε από την αρχή και μου έλεγε ο Νίκος είναι “Θανάση εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Να κερδίσουμε όλα τα ματς ή έστω να έχουμε τις ελάχιστες απώλειες. Κάναμε 12 νίκες και 2 ισοπαλίες, το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Τώρα αν ο Φωστήρας δεν έκανε αυτές τις ήττες που έκανε δεν ήταν στο χέρι μας, τι να κάνουμε”. Και πραγματικά εμείς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και συνέβαλε και στο ότι ο Φωστήρας έχασε βαθμούς. Η πίεση που του ασκούσαμε εμείς τον έκανε να χάσει βαθμούς».
Νίκος: «Αυτό το έβλεπαν παντού. Κοιτούσες τα πρόσωπα των αντιπάλων. Στην αρχή στον πρώτο γύρω τους έβλεπες πως ένιωθαν πως μπορούσαν να κερδίσουν. Μετά υπήρξε ο φόβος στους αντιπάλους και εσύ έλεγες πως τον αγώνα θα τον πάρεις ότι και να γίνει».
Τι πιστεύεις πως άλλαξε η παρουσία και των δύο στην ομάδα;
Θανάσης: «Καταρχήν έγιναν κάποιες μεταγραφές που πραγματικά βοήθησαν. Βασικά άλλαξε η ψυχολογία όλου του οικοδομήματος που λέγεται ΟΦΗ από την στιγμή που ήρθαμε. Και η ψυχολογία του κόσμου, όλοι έλεγαν πως τώρα θα κερδίσουμε και αυτό περνάει σε όλους και στους αντιπάλους».
Νίκος: «Έβλεπες στους παίκτες πως υπήρχε πίστη ότι θα τα καταφέρουν. Μια πίστη που αρχικά είχε χαθεί. Υπήρχε η πίστη και μετά όχι μόνο ο κόσμος, οι παίκτες, αλλά και οι υπάλληλοι ζορίστηκαν. Όλοι μας πήραμε μια πολύ θετική αύρα με την έλευση και των δύο. Μια φοβερή ώθηση. Το νιώσαμε όλοι αυτό».
Θανάσης: «Είναι πολύ σπουδαίο ο ΟΦΗ για τον Νίκο Νιόπλια. Είναι η ομάδα που τον μεγάλωσε τον έκανε μεγάλο παίκτη, αλλά ο Νίκος είναι επαγγελματίας και από την στιγμή που το αποφάσισε ο Νίκος όλοι ήταν σίγουροι πως για να το κάνει ήταν σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Το έκανε να βοηθήσει την ομάδα και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο».
Νίκος: «Εγώ τον Νίκο δεν τον είχα ζήσει ως προπονητή, αλλά ως παίκτη. Αυτό που έχω να πω είναι πως είναι επαγγελματίας 100% σε αυτό που κάνει, ενώ ως προπονητής είναι πολύ δίκαιος. Πολύ σημαντικό για κάθε άνθρωπο ότι δουλειά και να κάνει. Έβγαζε το 100% από κάθε παίκτη και όλους τους κοιτούσε με το ίδιο μάτι και ενδιαφερόταν ακριβώς το ίδιο. Τα αποδυτήρια ήταν τέλεια. Αν δεις τις ενδεκάδες θα έβλεπες πως το υλικό υπάρχει».
Για το υλικό που είχε η ομάδα:
Θανάσης: «Από την αρχή η ομάδα είχε πολύ καλούς παίκτες, είναι δεδομένο αυτό. Εγώ χωρίς να θέλω να μειώσω καμία ομάδα, άλλη είναι η φανέλα του ΟΦΗ και άλλη του Κισσαμικού ή των Χανίων. Με άλλους παίκτες φτιάχνεις καλή ομάδα στον ΟΦΗ και με άλλους σε αυτές, χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να τις μειώσω. Η φανέλα του ΟΦΗ είναι βαριά και δεν μπορείς να την σηκώσεις τόσο εύκολα. Πρέπει να ξέρεις την ομάδα».
Υπήρξε κάποια στιγμή που φοβηθήκατε πως τα πράγματα δεν θα πάνε τελικά καλά;
«Ούτε μία στιγμή. Γιατί έβλεπα πως εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και συνάμα έχανε βαθμούς και ο Φωστήρας. Βλέπαμε πως ο αντίπαλός μας ποδοσφαιρικά είχε ξεφουσκώσει, δεν είχε μεγάλο ρόστερ και όταν βλέπεις το δικό σου ρόστερ που είναι αρκετά μεγάλο και έχεις απώλειες, τραυματισμούς, κούραση, κάρτες και όλα αυτά λες πως το ίδιο δεν θα έχουν και οι άλλοι; Και πιστεύαμε πως θα συνεχίσουν να χάνουν βαθμούς. Εμείς πως μπορούσαμε να αναπληρώσουμε έναν παίκτη, ακόμα και τον καλύτερό μας, οι άλλοι όχι. Η πίστη δεν μας εγκατέλειψε ακόμα και μετά την ισοπαλία με τον Ιάλυσο όπου υπήρξαν κάποιες γκρίνιες, αλλά κόπηκαν στην ρίζα».
Και φτάνουμε στο τέλος, σε έναν αγώνα όλη η χρονιά. Ο μοναδικός μετά τον τελικό Κυπέλλου που έκρινε τα πάντα για τις δύο ομάδες. Ποια ήταν η προετοιμασία πριν το ματς;
Θανάσης: «Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα. Απλά αυτό που τόνιζε ο Νίκος και όλοι μας είναι πως σήμερα παίζαμε τους κόπους μια χρονιάς για να καταλάβουν όλοι που βέβαια το είχαν καταλάβει, πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς».
Νίκος: «Όντως δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Καταρχάς όλοι ήμασταν σίγουροι για τον αγώνα αυτό. Προσωπικά και χωρίς να φανεί υπεροπτικό, ήμουν 100% σίγουρος πως θα κερδίζαμε. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό μου και χωρίς να προσβάλω τα παιδιά του Φωστήρα πως δεν θα ανεβαίναμε».
Υπήρχε πίστη για τη νίκη και μπαίνετε μέσα στο γήπεδο βλέποντας 10.000 κόσμο στις εξέδρες. Εκεί τι είπατε;
Θανάσης: «Εμείς καταλάβαμε πως θα είχε τόσο κόσμο δύο ώρες πριν τον αγώνα, όταν φτάσαμε στο γήπεδο και μας περίμενε τόσος κόσμος. Αυτό πραγματικά δεν γίνεται, από εκείνο και μόνο καταλάβαινες πως θα κερδίσεις σήμερα, δεν υπήρχε περίπτωση».
Νίκος: «Εγώ ήμουν σίγουρος και χωρίς αυτό να είναι υπεροπτικό. Έχεις δει τόσα παιχνίδια ως δημοσιογράφος, ο Θανάσης έχει παίξει τόσα παιχνίδια ως ποδοσφαιριστής, οι παίκτες σε τέτοιο ματς, σε τέτοια ατμόσφαιρα δεν μπορούσαν να το χάσουν. Φαινόταν στα πρόσωπά τους. Φαινόταν η διαφορά των δύο ομάδων».
-Πάμε τώρα στην επόμενη μέρα. Ποια πιστεύετε πως θα είναι αυτή;
Θανάσης: «Η επόμενη μέρα του ΟΦΗ εξαρτάται από την διοίκηση που σε αυτή την κατηγορία στάθηκε πολύ καλά. Ήταν κύριοι σε όλα τους, στήριξαν την ομάδα σε όσες στιγμές χρειάστηκε και ελπίζουμε αυτοί οι άνθρωποι να έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν, να είμαστε όλοι εδώ και όπως είπε και ο πρόεδρος σήμερα να πάμε στην Σούπερ Λίγκα, εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι ο ΟΦΗ».
Είπες για διοίκηση. Έχοντας παίξει σε μεγάλες ομάδες πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα Γ’ Εθνικής να έχει μια τέτοια διοίκηση που και σταθερή να είναι, αλλά και να απέχει από τα κέντρα αποφάσεων;
Νίκος: «Είναι πολύ σημαντικό. Τα τελευταία έξι χρόνια έχω χάσει σχεδόν όλα τα λεφτά από ΟΦΗ και Εργοτέλη. Σκέψου πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν εργαζόμενο. Είναι σημαντικό όμως το ότι πλέον αυτή η ομάδα ξέρεις πως θα μπει και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις».
Θανάσης: «Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Από την πρώτη μέρα που ήρθαμε με τον Νίκο, ότι και αν ζήτησε από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο έγινε την επόμενη μέρα. Ότι επιθυμία υπήρξε λύθηκε αμέσως και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε κάτι να πούμε. Όλα λειτούργησαν μετά καλά. Και πριν υπήρξε η ίδια διοίκηση, απλά δεν υπήρξε κάποιος να τους το πει».
Ο κόσμος γέμισε το Γεντί Κουλέ και βοήθησε με τον Φωστήρα. Συνολικά όμως ήταν δίπλα, τι έχετε να πείτε για την συνεισφορά του;
Νίκος: «Για μένα μόνο και μόνο γιαυτό που είδαμε χθες και το έχω ξαναζήσει, δείχνει πόσο ο κόσμος του ΟΦΗ αγαπάει την ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι τιμή για την Κρήτη και ο κόσμος είναι παθιασμένος για την ομάδα και την στηρίζει και όταν βλέπει πως υπάρχει μια σοβαρή προσπάθεια γίνεται ακόμα πιο παθιασμένος. Δεν είναι καθόλου λίγο πράγμα για ένα ματς Γ’ Εθνικής να βρίσκονται 10.000 στις εξέδρες και άλλοι τόσοι έξω».
Θανάσης: «Είναι αυτό που λέγαμε. Σαν παίκτης αυτό που ζήσαμε με Φωστήρα δεν το έχω ξαναζήσει. Τότε είχαμε τα μπαράζ στην Ρόδο και όλοι ήρθαν με πλοία, αεροπλάνα, όπως μπορούσαν αλλά αυτό δεν είχε ξαναγίνει. Ο κόσμος αγαπάει υπερβολικά την ομάδα. Ζει για την ομάδα. Κάποιες στιγμές αυτό μπορεί να φέρει το άγχος, αλλά έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες και γίνονται μεγάλες από τον κόσμο. Και γιαυτό ο ΟΦΗ με τόσα προβλήματα είναι εκεί που είναι, γιατί έχει κόσμο. Η αλήθεια είναι πως εγώ με τον Νίκο λέγαμε πως μακάρι να ήμασταν πιο μικροί για να παίξουμε σε αυτό το ματς».
Και για να κλείσουμε, που αφιερώνετε την φετινή πορεία;
Νίκος: «Την αφιερώνω στους ανθρώπους που με πίστεψαν και μου είπαν να γυρίσω πίσω. Στον Γιώργο τον Βλαστό και στην οικογένειά μου, διότι εγώ προσωπικά έχω περάσει λίγο δύσκολα τα τελευταία χρόνια και οι επιλογές που κάνεις υπό πίεση είναι διαφορετικές και αυτή η απόφαση ήταν χωρίς πίεση γιατί ο ΟΦΗ μου προσέφερε πολλά και με έχει βοηθήσει πάτα πολύ.
Θανάσης: «Θα το αφιερώσω στην γυναίκα μου, τα παιδιά μου και τον κόσμο του ΟΦΗ».

Ποδόσφαιρο 28/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Καλέ και Φαμπίνιο σας περιμένουν στην μπουτίκ

Μετά το τέλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής, οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα βρίσκονται στην μπουτίκ για να υπογράψουν αυτόγραφα και να μιλήσουν με μικρούς και μεγάλους.
Λίγες ημέρες πριν αποχωρήσουν για τις διακοπές τους, οι Φαμπίνιο και Έλτον Καλέ θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους φιλάθλους του ΟΦΗ. Το ραντεβού είναι για τις 8.00 το απόγευμα και παράλληλα ένα δώρο θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της ομάδας αφού θα δώσουν ένα μπλουζάκι με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο 28/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πληρώθηκαν το έξτρα πριμ ανόδου οι παίκτες του ΟΦΗ!

Σήμα κατατεθέν της σημερινής διοίκησης του ΟΦΗ είναι η οικονομική συνέπεια και αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά.
Την Παρασκευή (27/5), λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η διοίκηση του ΟΦΗ έκανε πράξη την υπόσχεση της στους ποδοσφαιριστές και τους κατέβαλε το έξτρα πρίμ των 20 χιλιάδων ευρώ, που τους υποσχέθηκε μετά τη νίκη επί του Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ.
Παράλληλα, στόχος της διοίκησης του ΟΦΗ είναι μέχρι την Τετάρτη (1/6) που ολοκληρώνονται οι προπονήσεις της ομάδας, να τους καταβάλει και το μισθό του Μαίου, ώστε οι παίκτες του ΟΦΗ να φύγουν με …γεμάτες τσέπες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ποδόσφαιρο 28/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μπάρμπεκιου με... άρωμα ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο

Ο παλιός παίκτης του ΟΦΗ’ 94 Μανόλης Μαρκάκης και ιδιοκτήτης της ιδιαίτερα πετυχημένης στο Ηράκλειο καντίνας το «Μανωλιό», έκανε το…τραπέζι για μια ακόμη φορά στους παίκτες του ΟΦΗ.
«Μετακόμισε» την καντίνα του στο Αθλητικό κέντρο, και πρόσφερε απλόχερα τις υπηρεσίες του στους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι την έκαναν…ταράτσα (!) με τα σουβλάκια, τις πασέτες, τα φιλέτα κοτόπουλο και τα «μπιφτέκια» του «Μανολιού», που έδωσε …ρέστα με ρεσιτάλ ψησίματος και ποιότητας φαγητού!
Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ δοκίμασε τις νοστιμότατες γεύσεις του «Μανολιού» και των συνεργατών του, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο.
Ολοι έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά απο την καντίνα «Το Μανωλιό» η οποία δίκαια έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια στο κοινό του Ηρακλείου (θα την βρείτε καθημερινά στην οδό Λακωνίας, έναντι του Παγκρητίου σταδίου).
Με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον Μανόλη Μαρκάκη για την προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ και του ευχήθηκε να έχει πάντα …καλές δουλειές!
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr απο την όμορφη εκδήλωση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.