Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

''Οι άλλοι'' 02/10/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Σταματής: «Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ θέλει να πρωταγωνιστήσει»

Ο επιθετικός του ΑΟ Χανιά Ανδρέας Σταματής σχολίασε την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ.
Για το φιλικό με τον ΟΦΗ: «Ήταν ένα δύσκολο φιλικό, ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ θέλει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν μια καλή εμφάνιση. Τώρα μένει να δουλέψουμε στα σημεία που θέλει ο προπονητής μας για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όποτε κι αν είναι αυτή».
Για τον Α.Ο.Χανιά και το στόχο του«Ξεκινήσαμε αρχές Αυγούστου την προετοιμασία μας. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Τώρα μονταριζόμαστε και προσπαθούμε να βρούμε μια ομοιογένεια. Πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο για την έναρξη του πρωταθλήματος. Όσο για τους στόχους, πιστεύω είναι μια γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορέσουμε».
Για τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο«Πιστεύω θα κριθεί ανάμεσα σε τρεις με τέσσερις ομάδες, τον Άρη, τον ΟΦΗ, τον Απόλλωνα και τα Τρίκαλα. Η Football League είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να έχεις μόνο ονόματα για να ανέβεις στην κατηγορία. Πρέπει να μοχθήσεις και σαν ομάδα και σαν παίκτες. Γενικά να υπάρχει ένα σύνολο που κάθε αγώνα να τον βλέπει σαν τελικό και να παίρνει τους αγώνες».
Για το μήνυμα του στον κόσμο του Α.Ο.Χανιά: «Πιστεύω βλέπει ο κόσμος την καλή δουλειά που κάνουμε και το πόσο προσπαθούμε. Μας έχει δείξει πως είναι διπλά μας ό,τι κι αν χρειαστούμε. Πιστεύω και τώρα θα είναι μαζί μας και διπλά μας όπως κάθε χρόνο στηρίζει την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου