Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 04/10/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τις συνεχές αναβολές του πρωταθλήματος.

Για τις 25 Σεπτεμβρίου, ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος της B' Εθνικής, αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα, ήταν αδύνατον να ξεκινούσε τότε το πρωτάθλημα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, είναι αυτά που έχουν γίνει φέτος στο πρωτάθλημα, που έχει πάρει 2 αναβολές, και μένει να δούμε ΠΟΤΕ θα ξεκινήσει αυτό το... καταραμένο πρωτάθλημα. Ο κ. Κοντονής, θυμήθηκε τώρα... να βρει χορηγούς, τηλεοπτικά και κλπ, ενώ ΟΛΟ το καλοκαίρι ούτε που το... θυμήθηκε!

Πραγματικά, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που γίνεται φέτος στην Football League, και δεν ξέρει κανένας πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με τις ομάδας να έχουν δώσει αρκετά φιλικά προετοιμασίας, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν... σκάσει, περιμένοντας την έναρξη του πρωτάθληματος.

Οι ομάδες, πλυρώνουν από την... τσέπη τους συμβόλαια, εφορία, ΙΚΑ. Και μένει να δούμε για πόσο καιρό ακόμα, θα το κάνουν αυτό οι ομάδες. Πάντως, οι συνεχές αναβολές του πρωταθλήματος δεν αποκλείεται να γίνονται αγώνες Κυριακή - Τετάρτη, λόγο τις μεγάλης καθυστερήσεις που υπάρχει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου