Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 15/10/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΑΚ!

Ο ΟΦΗ επιστρέψει στο Μπάσκετ μετά από ένα χρόνο αποχής, και ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News.

Μια δύσκολη απόφαση πάρθηκε πέρσι τέτοια αποχή για την μη συμμετοχής του ΟΦΗ στην Α2, που μάλιστα είχε δηλώσει ότι θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα, αλλά τα οικονομικά προβλήματα δεν κατέβηκε. Ένα χρόνο μετά, ο ΟΦΗ επιστρέφει στο Μπάσκετ με την ευχή να είναι υγειής οικονομικά και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η ανακοίνωση - κάλεσμα των Συνδέσμων του ΟΦΗ, δείχνει ότι θα είναι κοντά και στο τμήμα Μπάσκετ του ΟΦΗ, που κάνει και αυτός την δική του προσπάθεια σε μια δύσκολη εποχή που ζούμε. Ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να είναι κοντά στο Μπάσκετ, γιατί χωρίς τον κόσμο του δεν μπορεί να πάει μπροστά. 

Πριν 2 χρόνια, ο ΟΦΗ έπαιζε την τελευταία αγωνιστική στο ΒΑΚ με τον Φίλιππο Βέροιας, και η ομάδα του Ηρακλείου, θα έμεινε στην Α2 μόνο αν κέρδισε την ομάδα της Βέροιας, και σε ένα κατάμεστο ΒΑΚ πήρε την διαφορά με 12 πόντους, με τον κόσμο να δίνει ένα βροντερό παρόν.

Αύριο, λοιπόν, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Νίκη Αμαρουσίου, στις 17:00 το απόγευμα με στόχο να μπει με το... δεξί στο πρωτάθλημα.


ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΒΑΚ, ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΦΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου