Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μητρόπουλος: «Yπερήφανος για την ομάδα μου»

«Υπερήφανος για τον ΟΦΗ» δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στο Γεντί Κουλέ (2-1).
Ο πολυσύνθετος μέσος, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ότι «μας αφήνει μεγάλη πικρία το ότι αποκλειστήκαμε αν αναλογιστεί κανείς ότι η εμφάνιση που κάναμε, ήταν μια κατάθεση ψυχής. Παίζαμε με την 3η καλύτερη ομάδα της Σούπερ Λίγκα και σε όλο το ματς, έκανε ένα σουτ και πήρε την πρόκριση. Πέρα από την πικρία εγώ είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου».
Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δέχθηκε και πάλι γκολ απο ένα αντίπαλο που έκανε μια φάσηστο παιχνίδι, τόνισε πως «ο προπονητής μας ζήτησε να αποβάλλουμε αυτό το γεγονός ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει μεγάλη ώθηση. Έχουμε εμπιστοσύνη στο νέο προπονητή, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και έχει αλλάξει πολλά πράγματα».

''Οι άλλοι'' 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Λουτσέσκου: «O OΦΗ πάλεψε με όλη του την δύναμη και το εκτιμώ»

Ο τεχνικός της Ξάνθης στάθηκε στην μαχητικότητα του ΟΦΗ, του έδωσε συγχαρητήρια ενώ ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός οτι πετάχθηκε μία μπάλα από τον πάγκο της Ξάνθης στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του ματς.
O τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον ΟΦΗ (2-1) και την πρόκριση της ομάδας του:
«Ήταν ένα δύσκολο και περίπλοκο ματς. Το σημαντικό είναι η πρόκριση. Ο ΟΦΗ πάλεψε με όλη του την δύναμη και το εκτιμώ αυτό. Τον συγχαίρω. Του εύχομαι οτι καλύτερο στην Φούτμπολ Λιγκ.
Ξεκινήσαμε καλά αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά και μετά η αυτοπεποίθηση του ΟΦΗ ανέβηκε, πίστεψε στην πρόκριση και αυτό του έδωσε δύναμη. Εμείς φοβηθήκαμε οτι θα χάσουμε την πρόκριση αλλά παλέψαμε και με γρήγορες πάσες «ψάξαμε» το γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, δεν είχαμε πολύ καθαρό μυαλό, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ και αυτό ώθησε τον ΟΦΗ αλλά εμείς αποκτήσαμε ένα κίνητρο, οτι δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα.
Πετύχαμε ένα φανταστικό γκολ που μας έδωσε την πρόκριση. Λαμβάνοντας υπόψη και τα δύο ματς εκτιμώ την προσπάθεια και το πνεύμα του ΟΦΗ. Στο πρώτο ματς πάντως ήμασταν καλύτεροι.
Οι παίκτες μου είναι φανταστικοί και βρίσκονται σταθερά σε καλή κατάσταση. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά όλα πηγαίνουν καλά.
Πήραμε την πρόκριση και αυτό δεν ήταν εύκολο, είχαμε και απουσίες σήμερα. Έχουμε και μία πνευματική κούραση εκτός από σωματική.
Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα. Ακόμα και στο τέλος που ήταν δύσκολο για τους φίλους του ΟΦΗ, η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή» και ωραία.
Για το γεγονός οτι πετάχθηκε μία μπάλα από τον πάγκο της Ξάνθης στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος ζητάω συγγνώμη. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το τι γίνεται στον πάγκο μας και αυτό ήταν λάθος».

Ποδόσφαιρο 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Σήμερα ανάψαμε μία μικρή φωτιά, που θα μεγαλώσει σιγά σιγά»

«Σήμερα ανάψαμε μια μικρή φωτιά και ελπίζω στη συνέχεια να αρχίζει να μεγαλώνει, για τον στόχο που έχουμε. Είμαι εδώ γιατί είμαι μαχητής και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο».
Με τα συγκινητικά αυτά λόγια, απο ένα σύνθημα που τραγουδούν οι οπαδοί του ΟΦΗ («ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει») ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, θέλησε να αναζητήσει...παρηγορία στην πίκρα του, για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ παρ' ότι βρέθηκε κοντά στο όνειρο της πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη, τελικά έμεινε εκτός.
Στη συνέντευξη τύπου, που ακολούθησε το μεγάλο ματς που έγινε στο Γεντί Κουλέ, ο προπονητής του ΟΦΗ, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και για την οποία εισέπραξαν το χειροκρότημα του κόσμου του ΟΦΗ, που βρέθηκε στο γήπεδο.
Όπως είπε «να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας. Όλοι είδαν ότι κάναμε μια τεράστια προσπάθεια που είναι από τις καλύτερες της Σούπερ Λίγκα έχει καιρό να χάσει. Το πλάνο μας πήγε όπως το θέλαμε και με τις λίγες τελικές που συνηθίζει να κάνει η Ξάνθη σε κάθε ματς, έκανε ένα σουτ και πήρε την πρόκριση. Η προσπάθεια δεν πρέπει να σταματήσει εδώ . Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε ίδια εικόνα και στο πρωτάθλημα. Όπως έχω πει και στους παίκτες, πρέπει να βάζουμε και μικρούς στόχους, όπως το να μειώσουμε την διαφορά από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου».πως είπε 
O OΦΗ την Κυριακή, δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση, καθώς ο αντίπαλος του ο Πανθραικός έχει αποχωρήσει και θα πάρει χωρίς αγώνα τους βαθμούς της νικης.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα έχει το χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και τις νέες μεταγραφές. Πάνω σε αυτό ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε ότι «αυτές τις ημέρες προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στο τακτικό κομμάτι και θα μας βοηθήσει η διακοπή να περάσω την δική μου φιλοσοφία και να ενσωματωθούν και οι καινούργιοι παίκτες, ώστε να έχουμε μια καλή εικόνα και εκτός έδρας».
Για τις μεταγραφές, ο Νίκος Παπαδόπουλος, παραδέχθηκε ότι κάποιοι βασικοί στόχοι του ΟΦΗ έκαναν πίσω, βλέποντας την ομάδα να χάνει έδαφος από την κορυφή.
Όπως είπε «έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Από την ημέρα που ήρθα είπα ότι χρειαζόμαστε 2-3 παίκτες με ποιότητα. Υπάρχουν προβλήματα, γιατί οι παίκτες βλέπουν μια ομάδα που είναι πίσω στη βαθμολογία και αρκετοί το σκέφτονται. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με τη διοίκηση. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει κάτι καλό σε θέση που χρειαζόμαστε θα κάνουμε μια μεταγραφή, απο την αγορά των ελεύθερων παικτών. Δεν θα κάνουμε πάντως μια μεταγραφή, για να την κάνουμε. Προτιμώ τα χρήματα αυτά α επενδυθούν κάπου αλλού».
Για το αν ο ΟΦΗ θα πετύχει φέτος στην Β' Εθνική, ότι πέτυχε και πέρσι στην Γ' Εθνική, όταν και κάλυψε μια μεγάλη διαφορά στο δεύτερο γύρο και τα κατάφερε, ο προπονητής του ΟΦΗ, είπε πως «σας είπα ότι το πιστεύω για αυτό είμαι εδώ. Έρχομαι σε μια δύσκολη στιγμή για τον ΟΦΗ, όμως το συναίσθημα μετράει πάντα σε εμένα και για αυτό πρέπει να το παλέψουμε όλοι μέχρι στο τέλος. Εάν δεν μπορέσω να μεταδώσω αυτή την πίστη και στους παίκτες τότε θα αποτύχω».
Τέλος, για το χειροκρότημα του κόσμου του ΟΦΗ, προς το πρόσωπο του, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε πως «η αγάπη του κόσμου είναι πολύ συγκινητική, γνωρίζουν πόσο δεμένος είμαι με αυτή την ομάδα. Ας συμπαραστέκονται όμως περισσότερο στους παίκτες και όχι σε εμένα, γιατί οι παίκτες το χρειάζονται».

Ποδόσφαιρο 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Στρέζος: «Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα»

Ενα τερματοφύλακα με παρόν και μέλλον, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν, όταν αγωνιζόταν στις μικρές Εθνικές ομάδες (έχει περάσει απο τις Εθνικές Ελπίδων και Παίδων), απασχόλησε τις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακό, Παναθηναικό, ΠΑΟΚ), απέκτησε ο ΟΦΗ.
Ο λόγος για τον γεννημένο στις 6/7/1995 Γιώργο Στρέζο, τον οποίο ο ΟΦΗ απέκτησε με μεταγραφή απο τον Παναιγιάλειο, πληρώνοντας την ομάδα του Αιγίου, για να τον αποκτήσει.
Ο 22χρονος γκολκήπερ, υπέγραψε στην Αθήνα, λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου το συμβόλαιο του και ο ΟΦΗ κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΠΟ, για να είναι εμπρόθεσμη η μεταγραφή.
Για το λόγο αυτό βρέθηκε απο νωρίς στην Αθήνα, το στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνης Χρονάκης και ολοκήρωσε το τυπικό μέρος της μεταγραφής.
Τις επόμενες ημέρες, ο Γιώργος Στρέζος, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για να ενταχθεί στην ομάδα του ΟΦΗ.
Ο ΟΦΗ αποκτά ένα πολλά υποσχόμενο γκολκήπερ , ο οποίος κάνει κάνει φέτος εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Παναιγιάλειο στην Football league, ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε πέρσι με την Παναχαική.
Ο Γιώργος Στρέζος πριν απο μερικά χρόνια εθεωρείτο ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδος στην θέση του, εξ' ου και το πέρασμα του απο Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά και απο τις μικρές Εθνικές ομάδες.
Στο πρόσφατο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναιγιάλειος στο Γεντί Κουλέ, ο Στρέζος έκανε σπουδαία εμφάνιση και οι άνθρωποι του ΟΦΗ, απο τότε ξεκίνησαν τις επαφές με τον Παναιγιάλειο για να τον αποκτήσουν, όπως και έγινε.
«Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ»
Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Γιώργος Στρέζος ανέφερε για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Μιλάω καιρό με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και χαίρομαι που η μεταγραφή ολοκληρώθηκε έστω και την τελευταία μέρα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και για μένα ένα σημαντικό βήμα».
Για την εικόνα που έχει απο τον ΟΦΗ ανέφερε ότι «ξέρω την ομάδα, γιατί την αντιμετώπισα φέτος με τον Παναιγιάλειο. Εχει πολύ ποιότητα και ένα προπονητή που ξέρει την κατηγορία. Ερχομαι για να τη βοηθήσω και εγώ, για την άνοδο» τόνισε ο 22χρονος γκολκήπερ.
Εχει περάσει απο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Ο Γιώργος Στρέζος ξεκίνησε την καριέρα του απο την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε δοκιμαστεί και στον Παναθηναικό.
Στον ΠΑΟΚ ο Στρέζος έμεινε από το 2008, έως το 2013.
Το 2014 αποκτήθηκε απο τον Ολυμπιακό και μάλιστα έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα στο Ζεεφελντ.
Εμεινε για τρία χρόνια στον Ολυμπαικό υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ακολούθησε η Παναχαική και φέτος ο Παναιγιάλειος.


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Γιώργος Στρέζος, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, με το στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνη Χρονάκη, υπογράφει στην Αθήνα.

Ποδόσφαιρο 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Κρίμα και άδικο ρε ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έκανε συγκινητική προσπάθεια απέναντι στην Ξάνθη, έφτασε σε σκορ πρόκρισης, όταν προηγήθηκε με 2-0 με γκολ απο τους Χαντί (23') και Βουό (66'), αλλά η Ξάνθη, ε ένα σούτ στο παιχνίδι (!) κατάφερε να «κλέψει» την πρόκριση με το γκολ του Λουσέρο στο 76'. Ετσι η Ξάνθη με το εκτός έδρας γκολ σε συνδιασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα στα «Πηγάδια» πήρε την πρόκριση.Κρίμα για τον ΟΦΗ, ο οποίος έκανε σπουδαία εμφάνιση.
Ετσι τελείωσε η φετινή πορεία του ΟΦΗ στο Κύπελλο. Κατάφερε να κερδίσει στο Γεντί Κουλέ, Παναθηναικό, Ηρακλή και Ξάνθη και έφτασε ένα βήμα απο τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος.
Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς, Βουό, Χαντί, Μάνος (74' Χίσι), Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος (67' Παντίδος), Μητρόπουλος (85' Ογκμποε).
Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβάνος, Ντε Λούκας, Σολτάνι (+90 Ορφανίδης), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Περέιρα, Φλίσκας, Λάζιτς (86' Ράνος), Λισγάρας, Καμαρά (66' Πιτσέτι).
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Το παιχνίδι ξεκίνησε!
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.
Καμία ομάδα δεν έχει κάποια αξιόλογη φάση. Ο ΟΦΗ δείχνει να πατάει καλύτερα.
TO 1-0  ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ. Σέντρα του Κιάσσου, μετά απο κοντρόλ του Μάνου η μπάλα στον Χαντί, ο οποίος με μονοκόματο σούτ μέσα απο την περιοχή άνοιξε το σκόρ. Υπέροχο γκολ για τον Αγγελο Χαντί!
Ισοφαριζει το 1-0 του πρώτου αγώνα ο ΟΦΗ! (Είχε χάσει με 1-0 στα Πηγάδια).
34' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Κόρνερ ο Χαντί, καρφωτή κεφαλιά του Κομεσίδη απο το σημείο του πέναλτι, μπλοκάρει ο γκολκήπερ της Ξάνθης.
36' Κίτρινη κάρτα στον Μητρόπουλο.
40' Κίτρινη κάρτα στον Οστοιτς.
45' Κίτρινη κάρτα Λουσέρο.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0
Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία στο πρώτο 45λεπτο , έχει πετύχει το γκολ που χρειαζόταν για να διεκδικήσει την πρόκριση επί της Ξάνθης.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!
56' Κίτρινη κάρτα ο Μιλοσάβλιεφ.
58' Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα.
Δυνατό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να αμύνεται σωστά και να μην έχει κινδυνεύει απο την Ξάνθη.
66' Το 2-0 για τον ΟΦΗ. Ο Βουό με προσωπικό γκολ με πλασέ μέσα στην περιοχή και αφού πλάσαρε με ατους αμυντικούς της Ξάνθης, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Σκορ πρόκρισης για τον ΟΦΗ!
72' Κίτρινη κάρτα στον Βασιλακάκη.
76' Το 2-1 για την Ξάνθη. Ο Λουσέρο με σούτ έξω απο την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Δερμιτζάκη.
Κρίμα για τον ΟΦΗ στο πρώτο σουτ της Ξάνθης στο παιχνίδι, σκοράρει!
Χρειάζεται ένα ακόμη γκολ ο ΟΦΗ!
86' Κίτρινη κάρτα στον Χαντί.
87' Κίτρινη κάρτα ο Γουάλας.
89' Ο Ογκμποε μπαίνει μόνος στην περιοχή της Ξάνθης, τον ανακόπτει την τελευταία στιγμή ο Λουσέρο.
90' Κίτρινη κάρτα στον Κιάσσο.
+90 Ο Ράνος σουτάρει έξω απο την περιοχή, ο Δερμιτζάκης διώχνει με τις γροθιές.
+90 Πεσμένος στο έδαφος ο Χαντί κάνει την προβολή, αλλά  ο γκολκήπερ της Ξάνθης μπλοκάρει.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2-1
Κρίμα για την προσπάθεια του ΟΦΗ. Εκανε σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη, αλλά έχασε την πρόκριση απο ένα σούτ της Ξάνθης, η οποία με το εκτός έδρας γκολ, πήρε την πρόκριση.
Εδώ τελειώνει η φετιν'πορεία του ΟΦΗ στο Κύπελλο. Κατάφερε να κερδίσει στο Γεντί Κουλέ, Παναθηναικό, Ηρακλή και Ξάνθη και έφτασε έα βήμα απο τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Aκαδημίες 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μεγάλο ενδιαφέρον του Παπαδόπουλου για τα τμήματα υποδομής

Την πρώτη συνάντησή τους με το νέο προπονητή της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, είχαν οι επιτελείς της Ακαδημίας του ΟΦΗ με σκοπό την ενημέρωσή του σε θέματα λειτουργίας και οργάνωσης της ομάδας Κ19, του ΟΦΗ ’94 και των τμημάτων υποδομής.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο αίμα του ΟΦΗ, άκουσε με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον τους επιτελείς της Ακαδημίας και ζήτησε να υπάρχει συνεχή ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα υποδομών. Μάλιστα, ενημερώθηκε για το πρόγραμμα των προπονήσεων και των αγώνων προκειμένου να μπορεί και ο ίδιος να παρακολουθεί τον τρόπο δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.
Το παρών στη συνάντηση με το Νίκο Παπαδόπουλο έδωσαν ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ, Κώστας Ζερβάκης, ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 Μηνάς Πίτσος, ο προπονητής της Κ19 Βασίλης Πλεσίτης, ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας ΟΦΗ Γιάννης Κουτεντάκης και το μέλος της ΕΠΣΗ, Γιώργος Κουτεντάκης.

Παρασκήνια 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πανό για τα Ίμια στην Θύρα 4

Πανό για την επέτειο των 21 χρόνων της κρίσης των Ιμίων σήκωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ στον αγώνα του Κυπέλλου την Ξάνθη.
Στις κερκίδες του ΟΦΗ, ένα πανό με το σύνθημα «Ιμια ’96 … ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων όσοι είδαν το παιχνίδι.
Σήμερα, συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από εκείνη τη μέρα που η Ελλάδα θρήνησε τις ζωές τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.
Ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός έχασαν την ζωή τους εκείνο το βράδυ.

Ποδόσφαιρο 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Video: Γκολ και φάσεις από το ΟΦΗ - Ξάνθη

Δείτε το video με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ξάνθη.

Ποδόσφαιρο 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τηλεοπτικό το Σπάρτη - ΟΦΗ

H Stoiximan Football League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 15ης και της 16ης αγωνιστικής με το παιχνίδι του ΟΦΗ στην Λακωνία να είναι τηλεοπτικό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗΗΜ/ΝΙΑΩΡΑTVΑποτέλεσμα
ΑΠΟΛΛΩΝ  ΣΜ.ΑΡΗΣΓΗΠΕΔΟ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣΚΥΡΙΑΚΗ12/2/201715:00ΕΡΤ-3
ΧΑΝΙΑΤΡΙΚΑΛΑΣΑΒΒΑΤΟ11/2/201715:00
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΛΑΜΙΑΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣΚΥΡΙΑΚΗ12/2/201715:00
ΣΠΑΡΤΗΟ.Φ.Η.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣΣΑΒΒΑΤΟ11/2/201715:00ΕΡΤ-3
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣΚΑΛΛΟΝΗΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥΚΥΡΙΑΚΗ12/2/201715:00
ΑΝΑΓ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣΚΥΡΙΑΚΗ12/2/201715:00
ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜ.ΚΟΝΤΙΚΑΚΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥΚΥΡΙΑΚΗ12/2/201715:00
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ Γ.ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣΚΥΡΙΑΚΗ12/2/201715:00
16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗΗΜ/ΝΙΑΩΡΑTVΑποτέλεσμα
XANIAΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.ΣΑΒΒΑΤΟ18/2/201715:00
ΑΡΗΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΩΝΑ
ΤΡΙΚΑΛΑΚΑΛΛΙΘΕΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΚΥΡΙΑΚΗ19/2/201715:00
ΛΑΜΙΑΣΠΑΡΤΗΔ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣΚΥΡΙΑΚΗ19/2/201715:00ΕΡΤ-3
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣΚΥΡΙΑΚΗ19/2/201715:00
Ο.Φ.Η.ΑΝΑΓ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣΓΗΠΕΔΟ ΟΦΗ «Θ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ»ΣΑΒΒΑΤΟ18/2/201715:00
ΚΑΛΛΟΝΗΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣΚΥΡΙΑΚΗ19/2/201715:00
ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝΚΥΡΙΑΚΗ19/2/201715:00
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ

Ποδόσφαιρο 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Να πάρει την πρόκριση!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ»την Ξάνθη στιε 16.00 το μεσημέρι, με στόχο να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για το σημερινό παιχνίδι, και με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΟΦΗ θα μπει στον αγώνα με στόχο να μην δεχθεί γκολ, και στην συνέχεια να βάλει ένα γκολ για να αλλάξει το παιχνίδι. Με τον κόσμο στο πλευρό, μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει την πρόκριση. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα κάτσει για πρώτη φορά στο πάγκο του «Γεντί Κουλέ», και θα θέλει να το συνδυάσει με την πρόκριση της ομάδας.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πορτουλίδης και με την βούλα στον ΟΦΗ με φοβερές δηλώσεις

Με την φράση «μου έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι πίσω», ο Νίκος Πορτουλίδης ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ και στις πρώτες του δηλώσεις έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης.
Ο Νίκος Πουρτουλίδης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ότι «είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ερχομαι με μεγάλη διάθεση, να προσφέρω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, για να καταφέρουμε την άνοδο».
Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και αν αυτό τον επηρέασε στην απόφαση του. «Μου έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο! Ξέρω απο πρωταθλητισμό στην Β’ Εθνική και είμαι βέβαιος ότι δεν έχει χαθεί τίποτε ακόμη. Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».
Για την συνεργασία του εκ νέου με το Νίκο Παπαδόπουλο, ανέφερε οτι «έχουμε δουλέψει μαζί σε παρόμοιες καταστάσεις και βγήκαμε νικητές. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και τώρα».
Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Την Δευτέρα (30/1), βρέθηκε στο Ηράκλειο και υπέγραψε το συμβόλαιο του, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Μια ακόμη έμπειρη λύση στην μεσαία του γραμμή προσέθεσε ο ΟΦΗ, ο οποίος μετά τον Ντέρεκ Μπόατεγκ, απέκτησε και το Νίκο Πουρτουλίδη.
Ο τελευταίος αποτελεί προσωπική εισήγηση του προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου, καθώς είχε συνεργαστεί με τον παίκτη, στον Ηρακλή.
Ο Πουρτουλίδης έμεινε ελεύθερος απο τον Απόλλωνα Σμύρνης και συμφώνησε με τον ΟΦΗ.

Ποιος είναι
Ο Νίκος Πουρτουλίδης γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1983 στην Καβάλα. Είναι 34 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.
Εχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Ηλυσιακό, Καλαμάτα, Πιερικό, Νίκη Βόλου, Ηρακλή και Απόλλωνα Σμύρνης.
Η πιο παραγωγική του παρουσία ήταν στον Ηρακλή, με τον οποίο αγωνίστηκε τρία χρόνια (2013-16) και είχε μαζί του 81 συμμετοχές και 12 γκολ σε Β’ Εθνική και Σούπερ Λίγκ.
Στο διάστημα αυτό συνεργάστηκε με το σημερινό προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο.

Ποδόσφαιρο 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μητρόπουλος: «Δεν χάθηκε τίποτα ακόμη»

Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την πίστη του ότι ο ΟΦΗ μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Σίγουρα με την εικόνα του β΄ ημιχρόνου και με τη φάση που είναι καθαρό πέναλτι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Ήταν κρίσιμο το παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι παίρνοντας τη νίκη θα μπαίναμε στο κόλπο της ανόδου αλλά δεν χάθηκε ακόμη τίποτα αφού υπάρχουν πολλά παιχνίδια και είμαστε κοντά. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Θα βγάλουμε την ποιότητα των παικτών, θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει θα έχουμε κλείσει αρκετά την ψαλίδα στο τέλος του α γύρου».
Για τη μάχη της ανόδου: «Με μια πρώτη ματιά λέγανε όλοι ότι οι δύο ιστορικές ομάδες ο Άρης και ο ΟΦΗ ότι θα είχαν προτεραιότητα αλλά βλέπουμε τη Λαμία, τον Απόλλωνα και τα Τρίκαλα να μπαίνουν δυνατά. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έτσι νομίζω. Εάν μια ομάδα πάρει όλα τα ντέρμπι έχει μεγάλο προβάδισμα αλλά εάν εμείς έχουμε σερί και υπάρχουν απώλειες από όλες τις ομάδες θα είμαστε καλά».
Για το εάν τα προβλήματα επηρεάζουν τις ομάδες: «Βλέποντας όλη αυτή την καθυστέρηση επηρεάζονται. Διαφορετικά προετοιμάστηκαν, φορμαρίστηκαν, επηρεάζει όλο αυτό».
Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει τακτική, μας έχει παρακολουθήσει και ξέρει τι πρέπει να αλλάξει για να έχουμε αυτό το σερί».

Ποδόσφαιρο 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μπόατενγκ: «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι ο ΟΦΗ παίζει στην Β' Εθνική»

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ επέστρεψε στον ΟΦΗ και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ήμουν θετικός».
«Ο ΟΦΗ είναι μέσα στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και για μένα ήταν σοκ, όταν μου είπαν ότι παίζει στην Β’ Εθνική» δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ.
Ο 34 χρονος Γκανέζος μέσος αναφερομενος στην επιστροφή του στην κρητική ομάδα, ανέφερε ότι «είμαι χαρούμενος που ήρθα ξανά σε αυτή την ομάδα και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω να ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία. Βλέπω ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά, απο τότε που ημουν ξανά εδώ. Εχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά το γήπεδο και το αθλητικό κέντρο είναι το ίδιο. Ισως λίγο η πόλη έχει αλλάξει» ανέφερε ο Μπόατεγκ, ο οποίος σε ερώτηση για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ανέφερε ότι «είμαι πολύ καλά νομίζω. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και να τη βοηθήσω στο πρωτάθλημα».
Για τις επαφές που είχε με τον ΟΦΗ, το προηγούμενο διάστημα, ο Μπόατεγκ, τόνισε πως «απο την πρώτη στιγμή μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ήμουν θετικός. Ξέρω την ομάδα, ρώτησα και έμαθα για την σημερινή της κατάσταση και είπα ότι θα είναι καλό να γυρίσω. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και τώρα είμαι εδώ. Ηταν έκπληξη όταν έμαθα ότι ο ΟΦΗ παίζει στην Β’ Εθνική, γιατί δεν πίστευα ότι αυτή η ομάδα θα βρίσκεται στην Β’ κατηγορία. Εδώ είμαι όμως για να τη βοηθήσω να επιστρέψει».
Για την θέση που αγωνίζεται, καθώς στο παρελθόν, έπαιζε στην επίθεση ο Μπόατεγκ, τονίζει ότι «η αλήθεια είναι ότι πλέον αγωνίζομαι σε μια διαφορετική θέση. Παίζω στο «6», στο «8» και στο «10». Θα προσπαθησω με την εμπειρία που έχω, να δώσω τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο ΟΦΗ».

Ποδόσφαιρο 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αυτοί μας δουλεύουν: «Άριστος κατά τον Μπίκα ο Αρετόπουλος»!

Είναι τουλάχιστον πρόκληση να διαβάζουμε σε ρεπορτάζ ιστοσελίδων με την διαιτησία ότι ο Μπίκας δικαιώνει τον Αρετόπουλο για την διαιτησία του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Διαβάστε λέξη προς λέξη τι αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.
Αφού το διαβάσαμε και αυτό το ρεπορτάζ, όπου πιο ξεκάθαρη παράβαση δεν υπάρχει από την ανατροπή του Χαντί από τον Μπούρμπο, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι τα πάντα πάνε προς λάθος κατεύθυνση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που θα διαβάσετε παρακάτω, ο Μπίκας ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Άρη και σύμφωνα με την έκθεση του δικαιώνει απόλυτα για τον Αρετόπουλο χαρακτηρίζοντας την φάση της ανατροπής ως «ένα από τα συνηθισμένα μαρκαρίσματα που γίνονται εντός περιοχής».
Σκεφτείτε μάλιστα ότι ο εν λόγω παρατηρητής και παλαίμαχος διεθνής διαιτητής είχε τεθεί επικεφαλής της ΚΕΔ ασχέτως αν παραιτήθηκε αμέσως μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του στην Χαλκιδική.
Αναλυτικά το προκλητικό δημοσίευμα
ΑΠΟ την αποδοση που ειχαν οι δυο ρεφερυς που σφυριξαμ τα ντερμπυ της 13ης αγωνιστικης στην φουτμπώλ λιγκ αποδειχτηκε ότι το διδυμο πετυχε μονο στην επιλογη του διεθνους Αλεξανδρου Αρετόπουλου που διηθυνε την αναμετρηση του Αρη με τον ΟΦΗ ενώ αντιθετα και προς γενικη εκπληξη δεν πηγε καλα στον πειθαρχικο τομεα και εκανε εκπτωσεις για τους παικτες του Απολλωνα στην Ριζοθυπολη ο Δημητρης Στυλιαράς
Από τις παρατηρησεις των κριτών τους προκύπτει ότι ο μεν Μπίκας που ηταν στο Χαριλαου εκρινε πετυχημενη την διαιτησια του Αρετόπουλου και τον δικαιωσε για τον μη καταλογισμο πεναλτυ στο 69 όταν ο Χαντι ηλθε σε επαφη με τον Μπούρμπο οπου ηταν ένα από τα συνηθισμενα μαρκαρισματα και αφησε να εξελιχθει το ματς Και παραλληλα δικαιωσε τον Α βοηθο Ηλια Νατσιούλα γιατι όπως φαινεται και στη φωτο ο Παντιδος προεξεχει με το σωμα του από τους αμυντικους του Αρη Μάλιστα εχει και συμμετοχη στη φαση όταν στη συνεχεια η μπαλα από καραμπολα παει στα διχτυα Η χρηση του βιντεο δικαιωσε την υποδειξη του βοηθου
Ετερος βοηθος στο ματς αυτό ηταν ο Διπλαρης από τη Καρδιτσα καλος και τεταρτος ο Αγης Μπουρμασόπουλος από την Λαρισα

Ποδόσφαιρο 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Βάτσιος στο ΟΦΗ - Ξάνθη

Ο Αριστείδης Βάτσιος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει το παιχνίδι της Τρίτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Ξάνθη.
Βοηθοί του Βάτσιου θα είναι οι Καλφάκης (Χανίων) και Φωτόπουλος (Αθηνών) ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταυρουλάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου.

''Οι άλλοι'' 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Χωρίς Γιουνές στο Ηράκλειο η Ξάνθη

Την Δευτέρα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης (16:00) με τον Ράτζβαν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός αποστολής τον Γιουνές.
Μετά το τέλος των σημερινών ασκήσεων που αφορούσαν θέματα τακτικής και τα τελειώματα φάσεων ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε την παρακάτω αποστολή: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Παπαγεωργίου, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Γουάλας, Ορφανίδης Λ., Κολλαράς, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Κώστας, Βασιλακάκης, Λάζιτς, Ράνος, Πιτσέλι, Σολτάνι.

Ποδόσφαιρο 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ανακοινώθηκε ο Μπόατενγκ!

Ο ΟΦΗ μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκανέζος μέσου. 
Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θα είναι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ καθώς ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την μεταγραφή του μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook. «Ντέρεκ Μπόατενγκ καλώς ήρθες στον ΟΦΗ» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ. Μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες δηλώσεις του 33χρονου μέσου που επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. αγωνίζεται.
Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, που βρίσκεται απο την Παρασκευή το βράδυ στο Ηράκλειο, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβληκε και έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Ο Μπόατεγκ που επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά απο 14 χρόνια (είχε φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ το δεύτερο μισό της σεζόν 2002/2003, έχοντας ένα γκολ σε 12 συμμετοχές) δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην κρητική ομάδα και τόνισε ότι θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του.
O Nτέρεκ Μπόατεγκ γεννήθηκε στις 2 Μαίου 1983 στην Γκάνα. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του (46 συμμετοχές) και έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα με τελευταίο σταθμό την Rayo OKS στις ΗΠΑ (28 συμμετοχές).
Πριν τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Καλαμάτα και Παναθηναϊκό. Έπειτα αγωνίστηκε σε ΑΙΚ Στοκχόλμης (55/5), Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (74/8), Κολωνία (10 συμμετοχές), Χετάφε (61/2), Ντνίπρο (23/2), Φούλαμ (3 συμμετοχές), Εϊμπάρ (13 συμμετοχές), ενώ κατέγραψε 28 συμμετοχές με την Rayo OKS στις ΗΠΑ και ήταν συμπαίκτης του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ, Γιώργου Σαμαρά.
Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, υπογράφει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη και των εκπροσώπων του Γκανέζου μέσου.

Ποδόσφαιρο 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πανέτοιμος ο ΟΦΗ για να πάρει την πρόκριση

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη με τον ΟΦΗ να ψάχνει μόνο την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι  οι: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Οστοιτς, Παντίδος, Χίσι, Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι,Ογκμποε, Βουό, Μάνος, Κοντογιάννης και Μανιαδής.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κώτσιος, Μπουρσέλης, Φαζός, Αντουκόρ, Πάγκαλος, Βρεττός, Kασμερίδης.

Άλλα Σπορ, Βόλεϋ 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ιστορικό ματς για τον ΟΦΗ: Κληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό στο ΒΑΚ!

Ένα ιστορικό παιχνίδι περιμένει την ομάδα βόλει του ΟΦΗ που την ερχόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο «παλατάκι» του ΒΑΚ ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ΕΑ Πατρών – Κηφισιά.
Αναλυτικά τα ζευγάρια
Γ’ φάση – 1η αγωνιστική
ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
ΠΑΟΚ – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου – ΑΟ Ορεστιάδας
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Ολυμπιακός – Παναχαϊκή Πετοσφαίριση
Εθνικός ΟΦΠΦ – ΑΠΣ Κύζικος
ΕΑ Πατρών – ΑΟΠ Κηφισιάς
*Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Ποδόσφαιρο 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ξεφορτώθηκαν τις κάρτες με τον Πανθρακικό

Τέσσερις παίκτες του ΟΦΗ, έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, το οποίο δεν θα γίνει λόγω της αποχώρησης της ομάδας της Κομοτηνής, απο το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football league.
Στο παιχνίδι με τον Αρη, συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες οι Κώτσιος και Κομεσίδης, οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Απο προηγούμενα παιχνίδια είχαν δηλωθεί στο εν λόγω παιχνίδι και οι Μιλοσάβλιεφ και Οστοιτς.

Ποδόσφαιρο 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη

Στην διάθεση του κόσμου του ΟΦΗ τέθηκαν τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης όπου επιβάλλεται η δυναμική παρουσία του για να έρθει η πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλεί τον κόσμο της ομάδας να συμπαρασταθεί στους προπονητικό επιτελείο και στους παίκτες στο παιχνίδι. «Ολοι στο γήπεδο την Τρίτη, για να ζήσουμε ξανά τις στιγμές που ζήσαμε στα παιχνίδια με Παναθηναικό και Ηρακλή. Το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Ξάνθη, αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για την πρόκριση της ομάδας μας, στην επόμενη φάση. Θα διεκδικήσουμε στο γήπεδο, όπως κάνουμε πάντα, τις ελπίδες που μας αναλογούν, για την πρόκριση».
Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Ξάνθη.
Τα εισιτήρια τιμώνται 10 και 15 ευρώ. Στα 10 ευρώ για τις θύρες 1,4,5 και στα 15 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8.

Ποδόσφαιρο 30/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ο διαιτητής Αρετόπουλος, αποδείχθηκε πολύ μικρός»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Αρετόπουλου στο παιχνίδι Αρης-ΟΦΗ (1-0) εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.  Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΦΗ τελείωσε με τη άνοδο επειδή έτσι το ήθελε ένας διαιτητής, να περιμένουν να δούν τη συνέχεια», αναφέρει.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:
«Στο παιχνίδι Αρης-ΟΦΗ, η ανοχή μας για τη διαιτησία, τελείωσε.
Η στάση μας και ο σεβασμός που δείξαμε, εκλήφθηκε ως αδυμαμία.
Ο διαιτητής Αρετόπουλος, αποδείχθηκε πολύ μικρός, να σφυρίξει ένα ντέρμπι δυο μεγάλων ομάδων, οι οποίες συγκυριακά βρίσκονται στη Β’ Εθνική.
Δυστυχώς δικαίωσε εκείνους, που απο την ημέρα του ορισμού του, είχαν προδιαγράψει το τι θα γίνει.
Δεν σεβάστηκε την ιστορία του ΟΦΗ και την προσπάθεια των παικτών μας.
Για μας είναι ανεπιθύμητος.
Οπως και όσοι δε σέβονται την τίμια στάση μας, μέχρι σήμερα.
Ο ΟΦΗ δεν ζητάει εύνοια απο κανένα.
Ούτε αναζητάει άλλοθι στην διαιτησία.
Εμείς ζητήσαμε μόνο το πενήντα-πενήντα. Τίποτα περισότερο, τίποτα λιγότερο.
Φωνάζουμε, γιατί μας βγάζουν απο τα ρούχα μας, οι Αρετόπουλοι.
Φωνάζουμε, γιατί έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι (Χαντί) και αλλοίωσε το αποτέλεσμα.
Φωνάζουμε, γιατί κάποιες ομάδες της κατηγορίας, ευνοούνται σκανδαλωδώς, κάθε Κυριακή.
Φωνάζουμε, γιατί δεν μας αφήνουν να διεκδικήσουμε τίμια στο γήπεδο αυτό που δικαιούμαστε.
Κανένας σεβασμός και καμία ανοχή λοιπόν απο εδώ και πέρα σε όσους δεν το αξίζουν.
Και ένα μήνυμα: «Οσοι νομίζουν ότι ο ΟΦΗ τελείωσε με τη άνοδο επειδή έτσι το ήθελε ένας διαιτητής, να περιμένουν να δούν τη συνέχεια! Θα έχει ενδιαφέρον!».

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 29/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει Ξάνθη

Στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη, που θα γίνει την Τρίτη (31/1, 4μμ) στο Γεντί Κουλέ, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ, μετά την ήττα απο τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (1-0).
Ο Νίκος Παπαδόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής (29/1), προπόνησε τους παίκτες του, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ξάνθη.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αρη, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.
Ο Πάγκαλος ταλαιπωρείται απο μια ίωση και δεν προπονήθηκε, όπως και ο Μιλοσάβλιεφ, που έχει κάποιες ενοχλήσεις απο ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Αρη και έκανε θεραπεία.
Οι παίκτες του ΟΦΗ, θα προπονηθούν και τη Δευτέρα το πρωί (11 π.μ.) προπόνηση με την οποία θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, για το παιχνίδι με την Ξάνθη.
Μετά την προπόνηση της Δευτέρας ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι.
* Τη Δευτέρα (30/1) αναμένεται στο Ηράκλειο ο μάνατζερ του Ντέρεκ Μπόατεγκ, για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ και τη ολοκλήρωση της μεταγραφής.
*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον ΑΡΗ για την φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ανταποδώσει στο δεύτερο παιχνίδι στο Ηράκλειο.