Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 28/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΣΦΑΓΗ του ΟΦΗ και ήττα στην Θεσσαλονίκη!

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον ΟΦΗ, με τα τραγικά λάθη του διαιτητή με αποτέλεσματα να μην μπορεί να σκοράρει ο ΟΦΗ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας, με το γκολ του Μιλούνοβιτς στο 10 λεπτό να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια, ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα όμως, και το ημίχρονο να λήγει 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έπαιζε μονότερμα τον Άρη, και με την είσοδο του Ράντι και Μητρόπουλο έγινε πιο επιθετικός ο ΟΦΗ που ήταν συνεχώς στην περιοχή του Άρη. Στο 65, ο Χαντί εκτέλεσε το φάουλ, ο Παντίδος χωρίς να κάνει φάουλ και να είναι στο όριο του οφσάιντ προσπάθει να σουτάρει με τους παίκτες του Άρη να βάζουν αυτογκόλ με τον επόπτη να χρεώνει επιθετικό φάουλ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ, ήρθε στο 70 όταν ο Χαντί ήταν απέναντη στον Διούδη, με τον Μπούρμπο να παίρνει το πόδι του άλλο ο διαιτητής από τα Τρίκαλα κλείνει τα... μάτια του και δείνει κόρνερ.

Το παιχνίδι τελείωσε, ο ΟΦΗ μένει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και καλείται άμεσα να κάνει την αντεπίθεση του και να προλάβει το στόχο της ανόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου