Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 21/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ήττα και μακριά από την άνοδο ο ΟΦΗ!

O ΟΦΗ είχε στα χέρια του το παιχνίδι με τη Λαμία, όταν ο Βουό έκανε το 1-0 στο 59', αλλά δυο «φθηνά» γκολ μέσα σε 6 λεπτά (66' Ντούρμπισάι, 72' Ομο) και ουσιαστικά αυτκτόνησε απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποιος με δυο φάσεις πήρε τη νίκη στο Γεντί Κουλέ (1-2). Ασχημο αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις της ανόδου.
Ηττα-μαχαιριά για τον ΟΦΗ, ο οποίος μπορεί να μη βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα, αλλά δεν άξιζε να χάσει απο μια ομάδα που έπαιξε άμυνα και απλά εκμεταλεύτηκε τα δώρα των παικτών του ΟΦΗ.
Ο ΟΦΗ προερχόταν απο καλά αποτελέσμα, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και έχασε στην έδρα του απο μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
OΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Νάστος (74' Χίσι), Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς, Βουό, Χαντί (74' Μανος), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Ογκμποε (46' Ράντι).
Λαμία: Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Καραγιάννης (83' Φερφελής), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (60' Τζόκιτς), Ντούρμισαι (+90 Αυγενικού), Βάντερσον, Ομο.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Το παιχνίδι ξεκίνησε στο Γεντί Κουλέ.
Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.Ο ΟΦΗ έχει την υπεροχγή, η Λαμία αμύνεται.
16' Η πρώτη καλή στιγμη για τον ΟΦΗ. Ο Βουό έστρωσε ωραία στον Αντουκόρ, ο οποίος έκανε το σούτ-κεραυνό, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε λίγο άουτ!
25' Kίτρινη κάρτα στον Ογκμποε.
30' Ο ΟΦΗ έχει πάντα τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, απέναντι σε ένα αντίπαλο που αμύνεται για να κρατήσει το μηδέν.
35' Κίτρινη κάρτα στον Κώτσιο.
37' Ο Κωτσιος αγκαλιάζεται μέσα στην περιοχή και πέφτει ο διαιτητής λέει όχι στια διαμαρτυρίες των παικτών του ΟΦΗ για πέναλτι.
39' Κίτρινη κάρτα στο Νάστο.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0
Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο Ογκμποε, μέσα ο Ράντι.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
53' Ο ΟΦΗ απειλεί με τον Βουό να σουτάρει απο το ύψος της περιοχής και τη μπάλα να φεύγει άουτ.
59' Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ο Αντουκόρ έβγαλε την κάθετη στον Ράντι, αυτός έβγαλε στο σημείο του πέναλτι για τον Βουό, ο οποίος πάσαρε σωστά και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).
60' Κίτρινη κάρτα ο Μπλάζιτς
62' Κίτρινη κάρτα ο Τζόκιτς.
63' Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Φάουλ του Ράντι, λάθος εκτιμηση της μπάλα απο τον Τζέναμο, ο Αντουκόρ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι!
66' Το 1-1 για τον ΟΦΗ. Λάθος γύρισμα του Αντουκόρ, ο Οστοοτς, δεν πρόλαβε να κόψει τον Ντούρμπισάιρ ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πάσαρε σωστά τον Δερμιτζάκη, στη μοναδική φάση του αγώνα για τη Λαμία! (1-1).
72' Το 1-2 για τη Λαμια. Κόρνερ του Βάντερσον, κεφαλιά του Ομο, η μπάλα στα δίχτυα (1-2). Δέχεται γκολ απο στημμένη φάση ο ΟΦΗ και εκεί που φαινόταν κυρίαρχος, είναι πια σε δύσκολη θέση.
83' Ο Φερφελής σουταρει απο το ύψος της περιοχής, ο Δερμιτζάκης μπλοκάρει.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου