Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 31/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Σήμερα ανάψαμε μία μικρή φωτιά, που θα μεγαλώσει σιγά σιγά»

«Σήμερα ανάψαμε μια μικρή φωτιά και ελπίζω στη συνέχεια να αρχίζει να μεγαλώνει, για τον στόχο που έχουμε. Είμαι εδώ γιατί είμαι μαχητής και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο».
Με τα συγκινητικά αυτά λόγια, απο ένα σύνθημα που τραγουδούν οι οπαδοί του ΟΦΗ («ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει») ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, θέλησε να αναζητήσει...παρηγορία στην πίκρα του, για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ παρ' ότι βρέθηκε κοντά στο όνειρο της πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη, τελικά έμεινε εκτός.
Στη συνέντευξη τύπου, που ακολούθησε το μεγάλο ματς που έγινε στο Γεντί Κουλέ, ο προπονητής του ΟΦΗ, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και για την οποία εισέπραξαν το χειροκρότημα του κόσμου του ΟΦΗ, που βρέθηκε στο γήπεδο.
Όπως είπε «να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας. Όλοι είδαν ότι κάναμε μια τεράστια προσπάθεια που είναι από τις καλύτερες της Σούπερ Λίγκα έχει καιρό να χάσει. Το πλάνο μας πήγε όπως το θέλαμε και με τις λίγες τελικές που συνηθίζει να κάνει η Ξάνθη σε κάθε ματς, έκανε ένα σουτ και πήρε την πρόκριση. Η προσπάθεια δεν πρέπει να σταματήσει εδώ . Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε ίδια εικόνα και στο πρωτάθλημα. Όπως έχω πει και στους παίκτες, πρέπει να βάζουμε και μικρούς στόχους, όπως το να μειώσουμε την διαφορά από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου».πως είπε 
O OΦΗ την Κυριακή, δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση, καθώς ο αντίπαλος του ο Πανθραικός έχει αποχωρήσει και θα πάρει χωρίς αγώνα τους βαθμούς της νικης.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα έχει το χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και τις νέες μεταγραφές. Πάνω σε αυτό ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε ότι «αυτές τις ημέρες προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στο τακτικό κομμάτι και θα μας βοηθήσει η διακοπή να περάσω την δική μου φιλοσοφία και να ενσωματωθούν και οι καινούργιοι παίκτες, ώστε να έχουμε μια καλή εικόνα και εκτός έδρας».
Για τις μεταγραφές, ο Νίκος Παπαδόπουλος, παραδέχθηκε ότι κάποιοι βασικοί στόχοι του ΟΦΗ έκαναν πίσω, βλέποντας την ομάδα να χάνει έδαφος από την κορυφή.
Όπως είπε «έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Από την ημέρα που ήρθα είπα ότι χρειαζόμαστε 2-3 παίκτες με ποιότητα. Υπάρχουν προβλήματα, γιατί οι παίκτες βλέπουν μια ομάδα που είναι πίσω στη βαθμολογία και αρκετοί το σκέφτονται. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με τη διοίκηση. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει κάτι καλό σε θέση που χρειαζόμαστε θα κάνουμε μια μεταγραφή, απο την αγορά των ελεύθερων παικτών. Δεν θα κάνουμε πάντως μια μεταγραφή, για να την κάνουμε. Προτιμώ τα χρήματα αυτά α επενδυθούν κάπου αλλού».
Για το αν ο ΟΦΗ θα πετύχει φέτος στην Β' Εθνική, ότι πέτυχε και πέρσι στην Γ' Εθνική, όταν και κάλυψε μια μεγάλη διαφορά στο δεύτερο γύρο και τα κατάφερε, ο προπονητής του ΟΦΗ, είπε πως «σας είπα ότι το πιστεύω για αυτό είμαι εδώ. Έρχομαι σε μια δύσκολη στιγμή για τον ΟΦΗ, όμως το συναίσθημα μετράει πάντα σε εμένα και για αυτό πρέπει να το παλέψουμε όλοι μέχρι στο τέλος. Εάν δεν μπορέσω να μεταδώσω αυτή την πίστη και στους παίκτες τότε θα αποτύχω».
Τέλος, για το χειροκρότημα του κόσμου του ΟΦΗ, προς το πρόσωπο του, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε πως «η αγάπη του κόσμου είναι πολύ συγκινητική, γνωρίζουν πόσο δεμένος είμαι με αυτή την ομάδα. Ας συμπαραστέκονται όμως περισσότερο στους παίκτες και όχι σε εμένα, γιατί οι παίκτες το χρειάζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου