Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Χαραλαμπάκης 21/1/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Και τώρα... τρεχάτε ποδαράκια μου!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει για το σημερινό παιχνίδι, για την παραίτηση του Νιόπλια, και το... τρεχάτε ποδαράκια μου.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα - σοκ από την Λαμία στο «Γεντί Κουλέ», και βρίσκεται στο -7 από την πρώτη θέση που είναι η Λαμία, που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Το σημερινό παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν έκαναν τις ευκαιρίες γκολ και το πλήρωσαν. Η Λαμία, έδειξε κόντρα (και) στον ΟΦΗ την πολύ καλή άμυνα που έχει, με τους παίκτες του ΟΦΗ να μην μπορούν να μπαίνουν εύκολα στην περιοχή. Ο Βουό, δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι πέρα το γκολ που έβαλε, δεν μπορούσε να πάρει κεφαλιά και ούτε να κάνει μια ευκαιρία, και όταν πρέπει να λέγεσε φορ πρέπει να κάνεις τα πάντα στο γήπεδο.

Το σημερινό παιχνίδι πέρασε, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλάβουν το βάρος της φανέλας που έχουν και να μην χαθεί η άνοδος από τόσο νωρίς. Ήδη, είναι στο -7 από την κορυφή, και με ένα παιχνίδι λιγότερο η Λαμία. 

Η παραίτηση του Νίκου Νιόπλια ήταν αναμενόμενη (κατά την προσωπική μου άποψη), και ήδη στον ΟΦΗ ψάχνουν τον νέο προπονητή που θα έρθει. Ακουγότανε αρκετά μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα η απομάκρυνση του Νιόπλια, κάτι που έγινε σήμερα.

Και τώρα.. τρεχάτε ποδαράκια μου. Ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να πάρει αποτέλεσμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, και να κάνει ΜΟΝΟ νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. 

Εδώ, φαίνεται ο λάθος σχεδιασμός που έγινε το καλοκαίρι, με τις λάθος μεταγραφές και κλπ. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να σηκώσει ΑΜΕΣΑ το κεφάλι, πριν καλά καλά χαθεί η άνοδος. Ο κόσμος θα πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, και στο τέλος να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου